sony76 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Έχει δύο επιλογές: ή το καθυστερεί κι άλλο και πάει όλες τις συσκευές για το 2016 (τρώει κράξιμο), είτε το δίνει beta όπως το έδωσε σε 550/950 και του χορηγεί καθημερινές/εβδομαδιαίες patch (τρώει κράξιμο). Γενικά, θα φάει κράξιμο καθώς είναι το λιγότερο απαράδεκτο μετά από τόσους μήνες να μην λειτουργούν ουσιώδη πράγματα. προσωπικά προτιμώ να είναι beta με μικρο προβλήματα αντί να λένε πάμε για το 16! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πάντως μεταξύ μας δεν έχει ξαναγίνει εταιρία να πουλάει καινούργια κινητά με beta έκδοση λειτουργικού. Απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. Και να θέλει και εξακόσια ευρώ παρακαλώ. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Γιατί beta βρε παιδιά; Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο στις δύο τελευταίες preview. Και δεν ξέρω στα 550/950 αν είναι ακόμα πιο προσεγμένες εκδόσεις. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvemperor Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Κάτι άλλο.ενω το here drive μου το ανοίγει κανονικά οταν παω να ανοίξω τους here maps μου ανοίγει το market στο άσχετο.μηπως επειδή είναι και οι καινούργιοι της Microsoft χάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Αρχίζω να πιστεύω (ίσως αργά) πως όλοι είναι πάνω κάτω στα ίδια σκ@τ@. Η Google όλο διορθώνει το drain του WiFi και όλο εκεί είναι να ρουφάει την μπαταρία. Το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον από τα windows 10 είναι οι εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Εβαλα προσφατα την TP .29 σε ενα 435 και ρολαρει καλα. Κανει που και που καποια κολληματακια αλλ αοχι κατι σπουδαιο. Το προβλημα ομως που εχω ειναι οτι δεν μου δουλευει το Skype messaging μεσω των μηνυματων. Ενω παω στην Skype επαφη και παταω αποστολη μηνυματος, το στελνει μεσω SMS και οχι Skype. Το εχει αντιμετωπισει κανεις; Update: Τελικα εσβησα το Skype, εκανα reboot, το περασα ξανα και τωρα δουλευει κανονικα και το messaging απο τα μηνυματα χωρις να χρειαστει να ανοιξω skype Edited December 14, 2015 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Θυμάμαι ότι στα WP8.1 είχα αυτόματα στη lock screen το Weather (χωρις να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα) αλλά τώρα με τα WP10 TP δεν έχω βρει τρόπο να εμφανίσω στη lock screen παρά μόνο φωτογραφίες (π.χ. δικές μου ή Bing) ή άλλα προγράμματα (Twitter, Facebook κλπ). Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίσω το Weather στη lock screen ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Θυμάμαι ότι στα WP8.1 είχα αυτόματα στη lock screen το Weather (χωρις να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα) αλλά τώρα με τα WP10 TP δεν έχω βρει τρόπο να εμφανίσω στη lock screen παρά μόνο φωτογραφίες (π.χ. δικές μου ή Bing) ή άλλα προγράμματα (Twitter, Facebook κλπ). Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίσω το Weather στη lock screen ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα? Δυστυχώς στα 10 δεν γίνεται ακόμα αυτό. Πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο αν θέλεις όπως π.χ. το AccuWeather. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δυστυχώς στα 10 δεν γίνεται ακόμα αυτό. Πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο αν θέλεις όπως π.χ. το AccuWeather. Ετσι ειναι. Δυστηχως αλλο ενα πισωγυρισμα των WM10...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ετσι ειναι. Δυστηχως αλλο ενα πισωγυρισμα των WM10...... Σοβαρά τώρα? :wacko: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Σοβαρά τώρα? :wacko: Ναι ετσι ειναι... Δυστηχως ενα αρνητικο που εφεραν τα 10αρια ειναι αυτο με τον καιρο. Γενικα το λειτουργικο εχει γινει πλεον πολυ app-centric σε σχεση με το παρελθον οπου πολλες λειτουργιες ηταν μερος του λειτουργικου και δεν χρειαζοταν πολλα apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μα δεν βγήκε η τελική του έκδοση και λογικά θα πάρει ενημέρωση και το weather για να δουλεύει... Και πριν με το app της MS δούλευε... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Χεχ... universal apps. Πάνω που τις κάνουν να δουλεύουν σωστά σε tablet/pc "χτυπάνε" στα τηλέφωνα... Όπως και να έχει το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή κι ας ελπίσουμε ότι η MS δεν θα περιμένει να διαθέσει τα windows mobile 10 μια και καλή μαζί με το Redstone... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Μα δεν βγήκε η τελική του έκδοση και λογικά θα πάρει ενημέρωση και το weather για να δουλεύει... Και πριν με το app της MS δούλευε... Προσωπικά, έχω το Prognoza στη lockscreen και δεν το βλέπω να λειτουργεί στα W10M.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Μου χει ερθει ενα update απο insider και εχει ηδη γινει download.Επισης λεει οτι θα γινει αυτοματη εγκατασταση αυριο. Δεν θελω ομως να το εγκαταστησω πως μπορω να το ακυρωσω?δεν βρισκω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Microsoft pulls Windows 10 Mobile 10586.29 update as it investigates installation issues http://www.windowscentral.com/microsoft-pulls-windows-10-mobile-1058629-update-it-investigates-installation-issues Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Το είχα παροπλισμένο για κανα 3μηνο το 1520, αλλά τώρα που μου ήρθε η πιο πρόσφατη technical είπα να το χρησιμοποιήσω μερικές ημέρες..:p. Αυτό που παρατήρησα είναι πως βγαίνει το icon που έχει και το 950 και που αφορά στο Hello, απλώς είναι ανενεργό.. από τη στιγμή όμως που το 1520 δεν έχει και τον αντίστοιχο σένσορα, υποθέτω με το icon θα μείνουμε..:rolleyes: Edited December 15, 2015 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ηρθε σημερα ενα configuration update για το insider preview fast ring. Δεν ξερω τι ακριβως εκανε. Το περασα, ηταν μικρο σε μεγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 εμένα πάλι μου ήρθε ενημέρωση σε here maps και χάρτες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ξέρει κανείς εάν το windows hello θα το παρουν και παλιότερες συσκευές αλλά με μπροστινή κάμερα 5mp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 μαθαμε τελικα ποτε θα βγει η rtm? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Δεν ξέρουμε γιατί η .29 έχει προβλήματα στην εγκατάσταση. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εγώ πέρασα χθες τα 10 στο 820 και παρατήρησα το βράδυ που έκλεισα το WiFi, το πρωί ήταν ανοιχτό, το κάνει και σε άλλους αυτό, να ανοίγει μόνο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Σβήσε το wifi και απο κάτω σου βγάζει πότε να ξανα-συνδεθεί. Default είναι στην μία ώρα... Διάλεξε ό,τι θες. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 ξέρει κανείς εάν το windows hello θα το παρουν και παλιότερες συσκευές αλλά με μπροστινή κάμερα 5mp; Όχι... Απαιτεί ξεχωριστό hardware... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts