Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει δύο επιλογές: ή το καθυστερεί κι άλλο και πάει όλες τις συσκευές για το 2016 (τρώει κράξιμο), είτε το δίνει beta όπως το έδωσε σε 550/950 και του χορηγεί καθημερινές/εβδομαδιαίες patch (τρώει κράξιμο).

Γενικά, θα φάει κράξιμο καθώς είναι το λιγότερο απαράδεκτο μετά από τόσους μήνες να μην λειτουργούν ουσιώδη πράγματα.

προσωπικά προτιμώ να είναι beta με μικρο προβλήματα αντί να λένε πάμε για το 16!

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως μεταξύ μας δεν έχει ξαναγίνει εταιρία να πουλάει καινούργια κινητά με beta έκδοση λειτουργικού. Απαράδεκτο κατά την γνώμη μου. Και να θέλει και εξακόσια ευρώ παρακαλώ.
:respect:

Γιατί beta βρε παιδιά; Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο στις δύο τελευταίες preview. Και δεν ξέρω στα 550/950 αν είναι ακόμα πιο προσεγμένες εκδόσεις.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Κάτι άλλο.ενω το here drive μου το ανοίγει κανονικά οταν παω να ανοίξω τους here maps μου ανοίγει το market στο άσχετο.μηπως επειδή είναι και οι καινούργιοι της Microsoft χάρτες;

Αρχίζω να πιστεύω (ίσως αργά) πως όλοι είναι πάνω κάτω στα ίδια σκ@τ@.

Η Google όλο διορθώνει το drain του WiFi και όλο εκεί είναι να ρουφάει την μπαταρία.

Το μόνο που με ενδιαφέρει πλέον από τα windows 10 είναι οι εφαρμογές.

Εβαλα προσφατα την TP .29 σε ενα 435 και ρολαρει καλα. Κανει που και που καποια κολληματακια αλλ αοχι κατι σπουδαιο.

Το προβλημα ομως που εχω ειναι οτι δεν μου δουλευει το Skype messaging μεσω των μηνυματων.

Ενω παω στην Skype επαφη και παταω αποστολη μηνυματος, το στελνει μεσω SMS και οχι Skype.

Το εχει αντιμετωπισει κανεις;

Update: Τελικα εσβησα το Skype, εκανα reboot, το περασα ξανα και τωρα δουλευει κανονικα και το messaging απο τα μηνυματα χωρις να χρειαστει να ανοιξω skype

Edited by asikis

Θυμάμαι ότι στα WP8.1 είχα αυτόματα στη lock screen το Weather (χωρις να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα) αλλά τώρα με τα WP10 TP δεν έχω βρει τρόπο να εμφανίσω στη lock screen παρά μόνο φωτογραφίες (π.χ. δικές μου ή Bing) ή άλλα προγράμματα (Twitter, Facebook κλπ).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίσω το Weather στη lock screen ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Θυμάμαι ότι στα WP8.1 είχα αυτόματα στη lock screen το Weather (χωρις να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα) αλλά τώρα με τα WP10 TP δεν έχω βρει τρόπο να εμφανίσω στη lock screen παρά μόνο φωτογραφίες (π.χ. δικές μου ή Bing) ή άλλα προγράμματα (Twitter, Facebook κλπ).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανίσω το Weather στη lock screen ή πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα?

Δυστυχώς στα 10 δεν γίνεται ακόμα αυτό. Πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο αν θέλεις όπως π.χ. το AccuWeather.

Δυστυχώς στα 10 δεν γίνεται ακόμα αυτό. Πρέπει να βάλεις κάποιο άλλο αν θέλεις όπως π.χ. το AccuWeather.

Ετσι ειναι. Δυστηχως αλλο ενα πισωγυρισμα των WM10......

Σοβαρά τώρα? :wacko:

Ναι ετσι ειναι... Δυστηχως ενα αρνητικο που εφεραν τα 10αρια ειναι αυτο με τον καιρο. Γενικα το λειτουργικο εχει γινει πλεον πολυ app-centric σε σχεση με το παρελθον οπου πολλες λειτουργιες ηταν μερος του λειτουργικου και δεν χρειαζοταν πολλα apps

Μα δεν βγήκε η τελική του έκδοση και λογικά θα πάρει ενημέρωση και το weather για να δουλεύει...

Και πριν με το app της MS δούλευε...

:rtfm:

Χεχ... universal apps. Πάνω που τις κάνουν να δουλεύουν σωστά σε tablet/pc "χτυπάνε" στα τηλέφωνα... Όπως και να έχει το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή κι ας ελπίσουμε ότι η MS δεν θα περιμένει να διαθέσει τα windows mobile 10 μια και καλή μαζί με το Redstone...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Μα δεν βγήκε η τελική του έκδοση και λογικά θα πάρει ενημέρωση και το weather για να δουλεύει...

Και πριν με το app της MS δούλευε...

Προσωπικά, έχω το Prognoza στη lockscreen και δεν το βλέπω να λειτουργεί στα W10M....

Huawei Nova 5T

Μου χει ερθει ενα update απο insider και εχει ηδη γινει download.Επισης λεει οτι θα γινει αυτοματη εγκατασταση αυριο. Δεν θελω ομως να το εγκαταστησω πως μπορω να το ακυρωσω?δεν βρισκω κατι.

Microsoft pulls Windows 10 Mobile 10586.29 update as it investigates installation issues

http://www.windowscentral.com/microsoft-pulls-windows-10-mobile-1058629-update-it-investigates-installation-issues

Το είχα παροπλισμένο για κανα 3μηνο το 1520, αλλά τώρα που μου ήρθε η πιο πρόσφατη technical είπα να το χρησιμοποιήσω μερικές ημέρες..:p.

Αυτό που παρατήρησα είναι πως βγαίνει το icon που έχει και το 950 και που αφορά στο Hello, απλώς είναι ανενεργό.. από τη στιγμή όμως που το 1520 δεν έχει και τον αντίστοιχο σένσορα, υποθέτω με το icon θα μείνουμε..:rolleyes:

Edited by Shuffle
Google Pixel 5

Ηρθε σημερα ενα configuration update για το insider preview fast ring. Δεν ξερω τι ακριβως εκανε. Το περασα, ηταν μικρο σε μεγεθος.

ξέρει κανείς εάν το windows hello θα το παρουν και παλιότερες συσκευές αλλά με μπροστινή κάμερα 5mp;

Δεν ξέρουμε γιατί η .29 έχει προβλήματα στην εγκατάσταση.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Εγώ πέρασα χθες τα 10 στο 820 και παρατήρησα το βράδυ που έκλεισα το WiFi, το πρωί ήταν ανοιχτό, το κάνει και σε άλλους αυτό, να ανοίγει μόνο του;

ξέρει κανείς εάν το windows hello θα το παρουν και παλιότερες συσκευές αλλά με μπροστινή κάμερα 5mp;

Όχι... Απαιτεί ξεχωριστό hardware...

Powerd by OnePlus 7 Pro