nikosxm3 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλημερες...Τελικα πηρα στα χερια μου το αγαπημενο 930. απλα εχω αλλη μια απορια... ενω εχω κανει merge τις επαφες του hotmail και του facebook ,στα 8.1 σαν εικονα επαφης μου εβγαζε την φωτο προφιλ στο fb. ενω τωρα μου βγαζει την εικονα του hotmail και σε κακη ποιοτητα...ξερουμε τι παιζει? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλημερες...Τελικα πηρα στα χερια μου το αγαπημενο 930. απλα εχω αλλη μια απορια... ενω εχω κανει merge τις επαφες του hotmail και του facebook ,στα 8.1 σαν εικονα επαφης μου εβγαζε την φωτο προφιλ στο fb. ενω τωρα μου βγαζει την εικονα του hotmail και σε κακη ποιοτητα...ξερουμε τι παιζει? Ευχαριστω εκ των προτερων Θα στρώσει τις επόμενες μέρες(και τα 2), δεν είναι τίποτα. Κάνε και ένα refresh στις επαφές σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger1050 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι.ενώ χτυπάει κανονικά έχει πάντα χαμηλή ένταση κ δεν μπορώ να βρω να το ρυθμίσω από πουθενά.την ένταση και στο κουδούνισμα και στις εφαρμογές την εχω στο τέρμα.α επίσης όταν διαλέγω ήχο ξυπνητηριού παίζει κανονικά δυνατά.εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή να ξέρει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δεν δυναμώνει όσο χτυπάει? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spasosbill Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπερα. Ειχα τα windows 10 μεχρι εχθες στο 730 και χθες το βραδυ εβαλα παλι τα 8.1. Ενω εχω 2,5 GB ελευθερη μνηνμη οταν παω να κατεβασω κατι μου λεει οτι δεν εχω μνημη και το tile λεει οτι εχω 0,36 MB. Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiger1050 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Όχι δεν δυναμώνει.και ακούγεται πολύ χαμηλά αυτο ειναι το προβλημα.θα δοκιμάσω να απεγκαταστησω την εφαρμογή και να την εγκαταστήσω ξανα μπας και ξεμπλοκάρει. Υγ. Τώρα είδα οτι δεν γίνεται να απεγκατασταθει η αφύπνιση Edited November 9, 2015 by tiger1050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Όχι δεν δυναμώνει.και ακούγεται πολύ χαμηλά αυτο ειναι το προβλημα.θα δοκιμάσω να απεγκαταστησω την εφαρμογή και να την εγκαταστήσω ξανα μπας και ξεμπλοκάρει. Υγ. Τώρα είδα οτι δεν γίνεται να απεγκατασταθει η αφύπνιση Ειναι στάνταρ εφαρμογή γι αυτό δεν αφαιρείται! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σε εμένα έχει προσθέσει την εφαρμογή skype video, από εκεί κάνω τις βίντεο κλήσεις και από τα μηνύματα έχω τα μηνύματα του skype. Η εφαρμογή skype είναι άχρηστη πια Να κάνω ερώτηση;Πως καταλαβαίνεις ότι είναι online ο άλλος;Δεν το δείχνει μέσα στα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Να κάνω ερώτηση;Πως καταλαβαίνεις ότι είναι online ο άλλος;Δεν το δείχνει μέσα στα μηνύματα... γιατι τοσος ντορος ρε παιδια για τα 10 ? ειναι μια ******* εγω διαφορετικα τα περιμενα? εαν δεν αλαξη τακτικη θα πεταξη το πουλακι εα δεν αλαξη τα πλακακια και την στηλη των εφαρμογων [με εικονιδια] και να εμπλουτιση της εφαρμογες με ποικιλια εχη τελειωση αντε γεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλημερες...Τελικα πηρα στα χερια μου το αγαπημενο 930. απλα εχω αλλη μια απορια... ενω εχω κανει merge τις επαφες του hotmail και του facebook ,στα 8.1 σαν εικονα επαφης μου εβγαζε την φωτο προφιλ στο fb. ενω τωρα μου βγαζει την εικονα του hotmail και σε κακη ποιοτητα...ξερουμε τι παιζει? Ευχαριστω εκ των προτερων Μπορείς να πατήσεις edit στον επαφή να πατήσεις πάνω στην φωτογραφία και μετά να διαλέξεις να παίρνει τις φωτογραφίες από το Facebook μάλλον φορτώνει από το παλαιό μσν Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 γιατι τοσος ντορος ρε παιδια για τα 10 ? ειναι μια ******* εγω διαφορετικα τα περιμενα? εαν δεν αλαξη τακτικη θα πεταξη το πουλακι εα δεν αλαξη τα πλακακια και την στηλη των εφαρμογων [με εικονιδια] και να εμπλουτιση της εφαρμογες με ποικιλια εχη τελειωση αντε γεια? Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσει όπως είναι, δε θέλω μια παραλλαγή του android. Για τις εφαρμογές συμφωνώ αλλά είναι θέμα των developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 γιατι τοσος ντορος ρε παιδια για τα 10 ? ειναι μια ******* εγω διαφορετικα τα περιμενα? εαν δεν αλαξη τακτικη θα πεταξη το πουλακι εα δεν αλαξη τα πλακακια και την στηλη των εφαρμογων [με εικονιδια] και να εμπλουτιση της εφαρμογες με ποικιλια εχη τελειωση αντε γεια? Τί ακριβώς εννοείς; Αυτά υπήρχαν από πριν, δεν είναι χαρακτηριστικά των Windows 10. Και τα 8.1 έχουν οθόνη έναρξης, και λίστα εφαρμογών και φτωχό κατάστημα. Άσε που αν τα αλλάξει αυτά θα γίνει ένα λειτουργικό ίδιο με τα άλλα, και τότε ποιος ο λόγος να τα προτιμήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 γιατι τοσος ντορος ρε παιδια για τα 10 ? ειναι μια ******* εγω διαφορετικα τα περιμενα? εαν δεν αλαξη τακτικη θα πεταξη το πουλακι εα δεν αλαξη τα πλακακια και την στηλη των εφαρμογων [με εικονιδια] και να εμπλουτιση της εφαρμογες με ποικιλια εχη τελειωση αντε γεια? Σορρυ, αλλά λες 8*... Μονο για τις εφαρμογές συμφωνούν όλοι. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Είναι πολύ περίεργο αυτό με τις εφαρμογές.. Το έχω ξανά πει δεν μπορεί η ΔΕΗ η η αττική οδό να βγάζει για τα αλλα δυο και να μην βγάζει για wp που έχουν την δεύτερη θέση μπροστά από τα iPhone.. Πόσο αν σε αυτό τον αριθμό προστεθούν και τα pc Η η eurolegue basketball που απευθύνεται στην Ευρώπη και αλλού είναι δεύτερο και αλλού τρίτο με μικρή διαφορά να μην βγάζει για wp Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Καλά τα λες αλλά δεν είναι το θέμα να τα συζητήσετε αυτά.... Τέλος με το off topic και επανερχόμαστε στο θέμα μας.... Aaaaand they are ready http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/readywm10_0_zpsecckhlqc.png Edited November 9, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εβαλα σε ενα φιλο μου σημερα τα 10ρια και στο tile με τις επαφες του βγαζει και τις φωτογραφιες απο τους φιλους του fb. Γινετε να το κανω καπως να εμφανιζει μονο τις εικονες απο τις επαφες του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Τελικά μόλις σταμάτησε η ανάπτυξη η αντιμετώπιση τον bug ήταν παιχνίδι γιατί μερικοί γκρίνιαζαν πως είναι δυνατόν να έχει τόσα bug μια τέτοια εταιρεία Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εβαλα σε ενα φιλο μου σημερα τα 10ρια και στο tile με τις επαφες του βγαζει και τις φωτογραφιες απο τους φιλους του fb. Γινετε να το κανω καπως να εμφανιζει μονο τις εικονες απο τις επαφες του τηλεφωνου? Θα πας στις επαφές -> ρυθμίσεις -> Φιλτράρισμα και θα ξετικάρεις το Facebook :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Τελικά μόλις σταμάτησε η ανάπτυξη η αντιμετώπιση τον bug ήταν παιχνίδι γιατί μερικοί γκρίνιαζαν πως είναι δυνατόν να έχει τόσα bug μια τέτοια εταιρεία Πες τα! Ας θυμηθούμε πως ήταν η TP δύο μήνες πριν και σε τι σημείο έχει φτάσει τώρα!! Και τα καλύτερα έρχονται από μεθαύριο...! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Αυτό φίλε μου είναι υποκειμενικό. Εμένα μου αρέσει όπως είναι, δε θέλω μια παραλλαγή του android. Για τις εφαρμογές συμφωνώ αλλά είναι θέμα των developers. θα ήθελα να έχουν την εμφανίσει των 10 σε desktop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Τελικά μόλις σταμάτησε η ανάπτυξη η αντιμετώπιση τον bug ήταν παιχνίδι γιατί μερικοί γκρίνιαζαν πως είναι δυνατόν να έχει τόσα bug μια τέτοια εταιρεία Ε ναι, η MS είναι γνωστή ότι δεν είχε, έχει ούτε θα έχει ποτέ bugs... :p :lol: Εγώ με τα 10ρια στο 535 τελευταίο release έχω θέμα με τα μυνήματα που κρασάρουν. Μπορώ να πω οτι έχουν στρώσει πάρει πολύ τους τελευταίους δύο μήνες, έχουν λυθεί τα θέματα μπαταρίας και βλέπω οτι ορισμένοι απο εδώ έχουν μικρά θέματα με τον συγχρονισμό. Πάνε πολύ καλά και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα μετά τα θέματα του σεπτεμβρίου. :clap::clap::clap: Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπέρα, έχω το 640XL LTE και «ψήνομαι» να βάλω τα windows10. Θα μου πείτε, δεν μπορείς να κάνεις υπομονή έναν μήνα περίπου; Δεν είναι τόσο το θέμα της υπομονής, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω τη διαδικασία αυτή. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός, ή η διαδικασία γίνεται από την εφαρμογή windows insider; Κατεβάζουμε δηλαδή την εφαρμογή και μας καθοθηγεί αυτή για την εγκατάσταση; Απ' ότι έχω διαβάσει εδώ, έχει βγει πρόσφατη έκδοση, που θα είναι και αυτή που θα μας έρθει κάποια στιγμή ΟΤΑ; Εάν προχωρήσω στην εγκατάσταση, θα πρέπει πριν να κάνω επαναφορά της συσκευής, ή δεν χρειάζεται πριν, αλλά μετά; Υπόψιν το τηλέφωνο το έχω σαν κύρια συσκευή, οπότε δεν θα πολύ ήθελα να μπλέξω με τυχόν bugs, ή έστω χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Έχω ακριβώς το ίδιο κινητό με εσένα. Κατέβασα την εφαρμογή, επέλεξα fast σε μια επιλογή που πέταξε, πήγα από τις ρυθμίσεις μετά στην ενημέρωση τηλεφωνου και υπήρχε διαθέσιμη... Έκανα κανονικά τη λήψη και εγκατάσταση...οταν άνοιξε περίμενα λίγο σε μια μαύρη οθόνη. Προσωπικά χρειαστηκε να κάνω hard reset μετά την αναβάθμιση γιατί είχα πρόβλημα με το συγχρονισμό των επαφών. Είναι πλήρως λειτουργικό για κυρια συσκευή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas333 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπέρα, έχω το 640XL LTE και «ψήνομαι» να βάλω τα windows10. Θα μου πείτε, δεν μπορείς να κάνεις υπομονή έναν μήνα περίπου; Δεν είναι τόσο το θέμα της υπομονής, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω τη διαδικασία αυτή. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός, ή η διαδικασία γίνεται από την εφαρμογή windows insider; Κατεβάζουμε δηλαδή την εφαρμογή και μας καθοθηγεί αυτή για την εγκατάσταση; Απ' ότι έχω διαβάσει εδώ, έχει βγει πρόσφατη έκδοση, που θα είναι και αυτή που θα μας έρθει κάποια στιγμή ΟΤΑ; Εάν προχωρήσω στην εγκατάσταση, θα πρέπει πριν να κάνω επαναφορά της συσκευής, ή δεν χρειάζεται πριν, αλλά μετά; Υπόψιν το τηλέφωνο το έχω σαν κύρια συσκευή, οπότε δεν θα πολύ ήθελα να μπλέξω με τυχόν bugs, ή έστω χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Φίλε μου, κάτοχος και εγώ του 640XL σου προτείνω ανεπιφύλακτα να προχωρήσεις στην εγκατάσταση των wp10. Όλα γίνονται μέσα από την εφαρμογή. Αρκεί να επιλέξεις το Insider Fast ή αλλιώς Fast Ring, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις το πιο πρόσφατο build. Δεν διαγράφεται κανένα αρχείο, αρκεί οι επαφές σου να είναι συγχρονισμένες με κάποιον λογαριασμό (outlook, google). Για σιγουριά κάνε και ένα backup μήπως πάει κάτι στραβά ή χρειαστεί αργότερα. Κατά τα άλλα καλή τύχη και να είσαι σίγουρος ότι θα σου αρέσουν. Παράθεση Nokia 5630 Xpress Music -> Nokia Lumia 800 -> Microsoft Lumia 640 XL DS -> Samsung j5 2016 -> Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπέρα, έχω το 640XL LTE και «ψήνομαι» να βάλω τα windows10. Θα μου πείτε, δεν μπορείς να κάνεις υπομονή έναν μήνα περίπου; Δεν είναι τόσο το θέμα της υπομονής, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω τη διαδικασία αυτή. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός, ή η διαδικασία γίνεται από την εφαρμογή windows insider; Κατεβάζουμε δηλαδή την εφαρμογή και μας καθοθηγεί αυτή για την εγκατάσταση; Απ' ότι έχω διαβάσει εδώ, έχει βγει πρόσφατη έκδοση, που θα είναι και αυτή που θα μας έρθει κάποια στιγμή ΟΤΑ; Εάν προχωρήσω στην εγκατάσταση, θα πρέπει πριν να κάνω επαναφορά της συσκευής, ή δεν χρειάζεται πριν, αλλά μετά; Υπόψιν το τηλέφωνο το έχω σαν κύρια συσκευή, οπότε δεν θα πολύ ήθελα να μπλέξω με τυχόν bugs, ή έστω χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία. Οδηγός δεν υπάρχει καθώς είναι πολύ απλή η διαδικασία. Κάνει εγγραφή στο Insiders πρόγραμμα από εδώ και κατεβάζεις την εφαρμογή από εδώ. Τρέχεις την εφαρμογή, επιλέγεις fast ή slow ανάλογα τι θέλεις και πηγαίνεις στην ενημέρωση τηλεφώνου για να κατεβάσεις την έκδοση που είναι διαθέσιμη. Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση που κυκλοφορεί δεν είναι η RTM καθώς αυτή περιμένουμε να γίνει διαθέσιμη λογικά μέσα στη βδομάδα. Καλό είναι μετά την αναβάθμιση να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων-hard reset. Αρκετά μέλη δεν έχουν κάνει, όπως διαβάζω εδώ μέσα, χωρίς μάλιστα να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία των συσκευών τους. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts