Cynaegeirus Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 η μπαταρία στο 535 και στην τελευταία έκδοση συνεχίζει την καλή απόδοση σε μια και μισή μέρα η οθόνη κλειδώματος βγάζει μόνη της shortcut για το 2ο τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιώ. για την ώρα δεν έχω παρατηρήσει τίποτα μεγάλο ούτε έχει χάσει εισερχόμενη κλήση όπως έκανε πριν Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 εχει κανενας θεμα με τρεμοπεγμα οθονης σε 930 με τη 10572?το ειχα στο αυτοματο.τη φωτεινοτητα και μου εκανε κατι νερα.. ναι και εμένα το κάνει τώρα το παρατήρησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 όλα καλά με την τελευταία έκδοση σε 640. Όλα λειτουργούν όπως θα έπρεπε.Λίγο μπαταρία την τραβάει όμως παραπάνω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ευχαριστούμε Χρυσόστομε. Επειδή αναμένουμε την 575 την τρίτη θα περιμένω για το δικό μου. Μετά την εγκατάσταση του build απο το insider προτείνεται μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ευχαριστούμε Χρυσόστομε. Επειδή αναμένουμε την 575 την τρίτη θα περιμένω για το δικό μου. Μετά την εγκατάσταση του build απο το insider προτείνεται μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ? καλό κάνει,κακό όχι. Εγώ έκανα και δε βλέπω κάτι αρνητικό.Επίσης δε φόρτωσα back up,το έστησα από την αρχή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Από ότι βλέπω η μπαταρία μέρα με τη μέρα φτιάχνει. Στο ιδιο σημείο χτες το είχα βάλει ήδη να φορτίσει. Σήμερα ήμουν με 3g συνέχεια και είμαι στο 60%, ενώ χτες με WiFi μονο. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Ε λογικό πρέπει να "κάτσει" το λειτουργικό κάποιες μέρες μέχρι να στρώσει και η μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Από ότι βλέπω η μπαταρία μέρα με τη μέρα φτιάχνει. Στο ιδιο σημείο χτες το είχα βάλει ήδη να φορτίσει. Σήμερα ήμουν με 3g συνέχεια και είμαι στο 60%, ενώ χτες με WiFi μονο. Υποθέτω ότι το θέμα με την μπαταρία πρέπει να κάνει τόσο με τη χρήση που κάνει ο χρήστης αλλά και το λειτουργικό (π.χ. αν υπάρχουν κάποια επιπλέον processes που τρέχουν στο background σε κάποιες build) αλλά και το "στρώσιμο", που αφορά κυρίως στο calibration της μπαταρίας απο το ίδιο το λειτουργικό. Εγώ βαριέμαι να ξανακάνω το πέρασμα από 8.1 οπότε θα περιμένω να την περάσω την Τρίτη ή όποτε είναι έτοιμη για update. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Ένα καινούριο update μετά απο την τρίτη μου ήρθε τώρα πολύ μικρό τι περιέχει αν ξέρετε? βασικά άνοιξα το windows insider και ξαναεπέλεξα το fast ring είχα το 10572 όταν επιλέγω fast ring μου βάζει συνεχώς το ίδιο λειτουργικό? Edited October 23, 2015 by kipreosomonoiati Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Αυτό που δε μπορώ να βρω σε αυτή την έκδοση είναι πως βάζουμε κωδικό στην οθόνη.:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και εγώ αυτό έχω καταλάβει με την μπαταρία. Αφ' ενός τα processes και αφετέρου το ιδιο το λειτουργικό την επηρεάζουν. Πιστεύω η τελική έκδοση θα είναι κοντά στα 8.1 από άποψη διαρκείας. Αυτό που δε μπορώ να βρω σε αυτή την έκδοση είναι πως βάζουμε κωδικό στην οθόνη.:wacko: Πήγαινε στις ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος και πατα στο τέλος που λέει για επιλογές εισόδου ( sign in options ). Φτιάξε ένα pin, και αυτό θα χρησιμοποιείς για κωδικό στην οθόνη. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Και εγώ αυτό έχω καταλάβει με την μπαταρία. Αφ' ενός τα processes και αφετέρου το ιδιο το λειτουργικό την επηρεάζουν. Πιστεύω η τελική έκδοση θα είναι κοντά στα 8.1 από άποψη διαρκείας. Πήγαινε στις ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος και πατα στο τέλος που λέει για επιλογές εισόδου ( sign in options ). Φτιάξε ένα pin, και αυτό θα χρησιμοποιείς για κωδικό στην οθόνη. Δεν είναι αυτό ακριβώς.Το είχε η προηγούμενη έκδοση,τέλος πάντων δε βαριέσαι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδία τις αναβαθμισεις στην δοκιμαστικη εκδοση που ειμαι και γω τωρα μου τις βγαζει μονο του ή τις βρισκω εγω καπου και τις βαζω?? Γιατι διαβαζω πιο πισω για αναβαθμισεις αλλα εμενα δεν ηρθε τιποτα... Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχεις βάλει fast ring? Πήγαινε στο Windows Update και κάνε έλεγχο για ενημερώσεις Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εχω παει..δεν μου εβγαζε κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εχω παει..δεν μου εβγαζε κατι.. θα κάνεις την ίδια διαδικασία απο την αρχή. Αν δε σου βγάλει στην ενημέρωση τηλεφώνου τίποτα έχεις την τελευταία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Όσο περνάνε οι μέρες, το λειτουργικό πάει και καλύτερα και φαντάζει πιο σταθερό. Στο φτωχό και πλην τίμιο Lumia 520, πάει άψογα από θέμα σβελτάδας. Ρολλάρει πολύ καλά στην κεντρική οθόνη και στο κέντρο ειδοποιήσεων, όπως στα 8.1 Στις ρυθμίσεις καθυστερεί ελάχιστα να μπει, μου βγάζει για πολύ λίγο τη φόρτωση, αλλά θα διορθωθεί σίγουρα στα επόμενα builds. Έχω παρατηρήσει ότι οι εφαρμογές φορτώνουν ταχύτερα σε σχέση με τα 8.1 και είναι και πιο αποκρίσιμες (Viber, Messenger, Tubecast, Sofascore). Η διάρκεια μπαταρίας βελτιώνεται διαρκώς και είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Επίσης πιστεύω ότι η μέτρηση της μπαταρίας είναι πιο ακριβής σε σχέση με τα 8.1 Τα όποια προβλήματα είχα αναφέρει σε προηγούμενα ποστ, ξεπεράστηκαν. Αν δεν μας αναγκάσει η ΜΣ, δεν νομίζω να γυρίσω πίσω. Σήμερα το πρωί μόνο μου κρέμασε μία φορά, όταν με κάλεσαν, αλλά πιστεύω ήταν λόγω συγκυρίας γιατί είχα κάνει κάποια updates και έπρεπε να κάνω restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Όσο περνάνε οι μέρες, το λειτουργικό πάει και καλύτερα και φαντάζει πιο σταθερό. Στο φτωχό και πλην τίμιο Lumia 520, πάει άψογα από θέμα σβελτάδας. Ρολλάρει πολύ καλά στην κεντρική οθόνη και στο κέντρο ειδοποιήσεων, όπως στα 8.1 Στις ρυθμίσεις καθυστερεί ελάχιστα να μπει, μου βγάζει για πολύ λίγο τη φόρτωση, αλλά θα διορθωθεί σίγουρα στα επόμενα builds. Έχω παρατηρήσει ότι οι εφαρμογές φορτώνουν ταχύτερα σε σχέση με τα 8.1 και είναι και πιο αποκρίσιμες (Viber, Messenger, Tubecast, Sofascore). Η διάρκεια μπαταρίας βελτιώνεται διαρκώς και είναι σχεδόν στα ίδια επίπεδα. Επίσης πιστεύω ότι η μέτρηση της μπαταρίας είναι πιο ακριβής σε σχέση με τα 8.1 Τα όποια προβλήματα είχα αναφέρει σε προηγούμενα ποστ, ξεπεράστηκαν. Αν δεν μας αναγκάσει η ΜΣ, δεν νομίζω να γυρίσω πίσω. Σήμερα το πρωί μόνο μου κρέμασε μία φορά, όταν με κάλεσαν, αλλά πιστεύω ήταν λόγω συγκυρίας γιατί είχα κάνει κάποια updates και έπρεπε να κάνω restart. Τέτοια να ακούω!!! Ειδικά απο 520! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγώ πέρασα πάλι τα 8.1 γιατί στο whatsapp δεν μου πετούσε τις ειδοποιήσεις και ήταν σπαστικό, σίγουρα τα 10 είναι σε κατάσταση για καθημερινή χρήση πλέον αλλά όχι οι εφαρμογές δυστυχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Να ρωτήσω, στα 10άρια, σας δουλεύει το find my phone μέσα από τη σελίδα της Microsoft? Γιατί εμένα δεν μου εντοπίζει τη συσκευή ε΄νω έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγκατέστησα χθες τη 10572 και είναι πραγματικά εξαιρετική έκδοση! Δεν έκανα hard reset και όλα είναι ομαλά και σταθερά. Νομίζω πλησιάζουμε στην RTM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Εγώ πέρασα πάλι τα 8.1 γιατί στο whatsapp δεν μου πετούσε τις ειδοποιήσεις και ήταν σπαστικό, σίγουρα τα 10 είναι σε κατάσταση για καθημερινή χρήση πλέον αλλά όχι οι εφαρμογές δυστυχώς. Εμένα το whatsapp, μόνο όταν το εγκατέστησα δεν μου έβγαζε ειδοποιήσεις. Κανονικά τις παίρνω πλέον, και με E στο 3g (πράγμα που μου αρέσει σε αντίθεση με το viber, και το messenger). Να ρωτήσω, στα 10άρια, σας δουλεύει το find my phone μέσα από τη σελίδα της Microsoft? Γιατί εμένα δεν μου εντοπίζει τη συσκευή ε΄νω έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις... Τέτοιες υπηρεσίες γενικά νομίζω δεν δουλεύουν, γιατί έχουμε δοκιμαστική των 10, και δεν αναγνωρίζεται απο τα site της microsoft. Ούτε απο το store στο PC, αν μπείς, δεν μπορείς να κατεβάσεις κάτι. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να μην ζουμαρει το wallpaper οταν βαζεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Συνεχίζω χωρίς hard reset και το 635 είναι μια χαρά λειτουργικό! Αρχίζω και ανυπομονώ για το 930 και σκέφτομαι να τα περάσω και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkok Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Συνεχίζω χωρίς hard reset και το 635 είναι μια χαρά λειτουργικό! Αρχίζω και ανυπομονώ για το 930 και σκέφτομαι να τα περάσω και εκεί. Καλησπερα περασα και εγω στο 930 τη 10 δουλευει μια χαρα! θελω να κανω αγορα απο το store και μου ζητα αλλο τροπο πληρωμης.Αν ξερει καποιος ας βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts