cb600f Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Μετά από το πέρασμα της τελευταίας έκδοσης και χωρίς ακόμη hard reset στο 635, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μόνο το store αργεί να ανοίξει. Δεν βλέπω λόγο να κάνω hard reset. Έχω κρατήσει βέβαια ένα backup από 8.1, αν και όταν χρειαστεί να γυρίσω ποτέ σε 8.1. Δουλεύει και το mix radio που δεν βρήκα τρόπο να το περάσω σε windows 10 μετά από καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Το 930 έχω, με την ρύθμιση για το μέγεθος τέρμα αριστερά στο 225% τέρμα δεξιά είναι όχι αριστερά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Που είναι η ρύθμιση που με διπλό χτύπημα στα navigation keys σβήνει η οθόνη; δεν μπορώ να θυμηθώ και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Edit: Εντάξει το βρήκα. Edited October 22, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Tα πέρασα ξανά,κάνοντας επαναφορά σε 8.1 πρώτα. Καμία σχέση με την προχθές που τα πρωτοέβαλα.άλλο τηλέφωνο. Μου έβγαλε τώρα και μια ενημέρωση,θα την περάσω αρχικά χωρίς hard reset και βλέπουμε :ninja: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 τέρμα δεξιά είναι όχι αριστερά. Αριστερά είναι το 225%, δεξιά είναι το 300%. Που είναι η ρύθμιση που με διπλό χτύπημα στα navigation keys σβήνει η οθόνη; δεν μπορώ να θυμηθώ και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Edit: Εντάξει το βρήκα. Ρυθμίσεις -->Πρόσθετα --> Αφή Σε περίπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Αριστερά είναι το 225%, δεξιά είναι το 300%. στο 640 που είδα τέρμα δεξια είναι το 225. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Που είναι η ρύθμιση που με διπλό χτύπημα στα navigation keys σβήνει η οθόνη; δεν μπορώ να θυμηθώ και μου έχουν σπάσει τα νεύρα. Edit: Εντάξει το βρήκα. Τι εννοείς με διπλό χτύπημα στα navigation keys?ποια είναι τα navigation keys?εγώ έχω ενεργοποιήσει μόνο με διπλό χτύπημα να ξεκλειδώνω το τηλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) μετα το hard reset το τηλέφωνο άπλα δεν υπάρχει ούτε sto store μπαίνει ουτε accout με συνδέει κάνει μια ωρα να ανοίξει , οταν χτυπάει τηλέφωνο η οθόνη δεν δουλεύει και ούτε ανοίγει μόνο με βγάλσιμο μπαταρίας και σέρνεται άσχημα βέβαια δεν έχω περάσει την τελευταία έκδοση .... Τώρα προσπαθώ να κάνω επαναφορά στο 8.1 άλλα το window devise recovery tool σταματάει μετά απο 10 λεπτά και κλείνει :!: στο κατέβασμα είμαι ακόμα και φοβάμαι αν το κάνει στην εγκατάσταση τι θα γίνει !! . Και τώρα άρχισε να παγώνει στο κατέβασμα ... Edited October 22, 2015 by button Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Αριστερά είναι το 225%, δεξιά είναι το 300%. Ρυθμίσεις -->Πρόσθετα --> Αφή Σε περίπτωση που το χρειαστεί και κάποιος άλλος... Σε μένα είναι στο personalisation/lock screen κάτω κάτω, τελευταίο. ????? Πατάς δυο συνεχόμενες φορές κάπου ανάμεσα στο πίσω, windows key ή εύρεση και κλείνει η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Σε μένα είναι στο personalisation/lock screen κάτω κάτω, τελευταίο. ????? Πατάς δυο συνεχόμενες φορές κάπου ανάμεσα στο πίσω, windows key ή εύρεση και κλείνει η οθόνη. Δηλαδή? Τι επιλογή έχει? Μπορείς να βάλεις ένα screenshot? Εμενα έχει μόνο το χρόνο σβησίματος της οθόνης και να ορίσω κωδικό αν θέλω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankie1099 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Καλησπέρα κι απο εμένα... Λιγο πριν την αγορά του 950XL ειπα να παιξω λιγακι με δαυτο... Το εφαγε το hard reset παντως, λόγω wifi και data. Χμ... δεν ειναι αμεσο, η αληθεια ειναι, αλλα ειναι υποφερτο (λογω ram???). Λαγκαρει οσο ενα LAGdroid. Φωτογραφικη ακομα δεν εχω τσεκάρει. Αλλα η γενική εικονα των 10ριών ειναι πολυ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Για το θέμα των Here apps, από το facebook του Windows Central. http://m.windowscentral.com/all-here-apps-are-currently-not-available-windows-store-due-technical-issue Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Ναι δεν είναι διαθέσιμες ούτε σε WP8.1 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Έκανα soft reset για κάποιο λόγο και μετά δεν μου αναγνώριζε την SD card. Έκανα hard reset και είναι εντάξει τώρα, αλλά έχασα το swype στο ελληνικό πληκτρολόγιο. Όταν πάω να το κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Δηλαδή? Τι επιλογή έχει? Μπορείς να βάλεις ένα screenshot? Εμενα έχει μόνο το χρόνο σβησίματος της οθόνης και να ορίσω κωδικό αν θέλω. Δύσκολο να βγάλω ss και να το ανεβάσω εδώ. Θα δοκιμάσω με OneDrive. http://1drv.ms/1LPpXv5 Ελπίζω να φαίνεται. Edited October 22, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 (edited) Δύσκολο να βγάλω ss και να το ανεβάσω εδώ. Θα δοκιμάσω με OneDrive. http://1drv.ms/1LPpXv5 Ελπίζω να φαίνεται. και σε μένα έτσι είναι.με την καινούρια δεν έχω κωδικό στην οθόνη και δε το βλέπω πουθενά αλλού για να βάλω. Ασχετο με αυτό που λές βέβαια.. Edited October 22, 2015 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Δύσκολο να βγάλω ss και να το ανεβάσω εδώ. Θα δοκιμάσω με OneDrive. http://1drv.ms/1LPpXv5 Ελπίζω να φαίνεται. Χμμ.. Ναι, το διάβασα λίγο σε κάποια φόρουμ. Είναι μόνο για συσκευές που έχουν on screen κουμπιά. Στο 930 δεν γίνεται. Πολύ καλό πάντως. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Προφανώς για αυτό το λόγο βάλανε και on screen πλήκτρα στα 950 και 950 XL! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Υπάρχει κάπου η επιλογή να φεύγουνε αυτόματα τα κουμπιά back,home.,search? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Όπως είναι η μπαρα αυτη κανε προς τα επάνω για να φύγει και άλλη μια για να ξαναβγει Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Υπάρχει κάπου η επιλογή να φεύγουνε αυτόματα τα κουμπιά back,home.,search? Όπως είναι η μπαρα αυτη κανε προς τα επάνω για να φύγει και άλλη μια για να ξαναβγει Από το κάτω περιθώριο της οθόνης. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 εχτές βράδυ πέρασα το νέο update μέχρι τώρα όλα δείχνουν καλά στο 930 μένει να δω και την κατανάλωση τις μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 εχει κανενας θεμα με τρεμοπεγμα οθονης σε 930 με τη 10572?το ειχα στο αυτοματο.τη φωτεινοτητα και μου εκανε κατι νερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έκανα soft reset για κάποιο λόγο και μετά δεν μου αναγνώριζε την SD card. Έκανα hard reset και είναι εντάξει τώρα, αλλά έχασα το swype στο ελληνικό πληκτρολόγιο. Όταν πάω να το κατεβάσω μου βγάζει σφάλμα. Καμιά ιδέα; Το είχα και εγώ αυτό.. Κατέβασε το insider πάλι, μπες fast ring, και μετά πήγαινε στα πληκτρολόγια, και πάτησε κατέβασμα. Μόλις αρχίσει να ψάχνεται, πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε αναζήτηση για αναβαθμίσεις. Θα στα κατεβάσει από εκεί. Επίσης, επιβεβαιώνω και εγώ, ΔΕΝ κάνει επαναφορά μηνυμάτων. Αν γυρίσω πίσω στην 8.1 δείχνει και τα παλιά και τα νέα. Λογικά θα λυθεί με το επόμενο upgrade. Lumia 830 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Το είχα και εγώ αυτό.. Κατέβασε το insider πάλι, μπες fast ring, και μετά πήγαινε στα πληκτρολόγια, και πάτησε κατέβασμα. Μόλις αρχίσει να ψάχνεται, πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε αναζήτηση για αναβαθμίσεις. Θα στα κατεβάσει από εκεί. Επίσης, επιβεβαιώνω και εγώ, ΔΕΝ κάνει επαναφορά μηνυμάτων. Αν γυρίσω πίσω στην 8.1 δείχνει και τα παλιά και τα νέα. Λογικά θα λυθεί με το επόμενο upgrade. Lumia 830 Ενα περίεργο... ενω και εμένα μεχρι προχθές την Ελληνική στο πληκτρολόγιο για την πρόβλεψη την πέρναγα με το insider και εγω ,εχθές λοιπών που του έκανα ενα hard reset και στήσιμο απ την αρχη μου εκανε κανονικά την ενημέρωση του Ελληνικού λεξικού , χωρίς το τρικ με το insider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts