Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα! εδώ και 10 λεπτά που γίνεται εγκατάσταση της preview σε lumia 735 δεν έχει προχωρήσει καθόλου... αν βγάλω μπαταρία θα είναι δολοφονικό;

Πολύ πιθανόν να κάνει μέχρι και μια ώρα για να ολοκληρωθεί...

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παίδες θέλω να επιστρέψω σε Windows 8.1 ξανά μετά τη δοκιμή της τελευταίας preview (Lumia 930) αλλά το μεν Nokia Software Recovery Tool (που ειχα χρησιμοποιήσει 2 φορές ως τώρα επιτυχημένα) στη τελευταία έκδοσή του μου λέει not supported, το δε windows recovery tool δε βλέπει το κινητό με τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχω δοκιμάσει και hard reset.

Γεια σας..κατοχος 925 εβαλα σημερα τα 10.. εχω θεμα με το wifi δεν το ανοιγει, επισης ουτε τα δεδομενα..κ δε στελνει κ μνμ

ξερει κανεις τι γινεται??το χω κανει και ρισταρτ κλπ αλλα τπτ :O :(

πισω στα 8.1 πως γυριζω??

Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Ρυθμίσεις, πληροφορίες, επαναφορά) ή αλλιώς, δοκίμασε με το Windows Phone Recovery Tool να επιστρέψεις στα 8.1

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

τελικά είχατε δίκιο... μου πήρε περίπου 40 λεπτά για να περαστούν τα 10. άξιζε τον κόπο όμως γιατί από θέμα ομορφιάς κυρίως είναι μακράν καλύτερα από τα 8.1!! με ξενέρωσε απίστευτα όμως το γεγονός ότι εφαρμογές της νόκια όπως here maps και here drive δεν μπορώ να τις ανοίξω και δεν υπάρχουν στο store. ξέρουμε τελικά τι θα γίνει με αυτές; θα βάλει η microsoft δικές της; γιατί αν ναι τότε να μείνω στα 8.1
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

τελικά είχατε δίκιο... μου πήρε περίπου 40 λεπτά για να περαστούν τα 10. άξιζε τον κόπο όμως γιατί από θέμα ομορφιάς κυρίως είναι μακράν καλύτερα από τα 8.1!! με ξενέρωσε απίστευτα όμως το γεγονός ότι εφαρμογές της νόκια όπως here maps και here drive δεν μπορώ να τις ανοίξω και δεν υπάρχουν στο store. ξέρουμε τελικά τι θα γίνει με αυτές; θα βάλει η microsoft δικές της; γιατί αν ναι τότε να μείνω στα 8.1

Ούτε στο store των 8.1 υπάρχουν πλεον οι HERE+ εφαρμογές! Απλά αναβαθμίστηκαν πριν δυο τρεις μέρες απο μόνες τους! Αφού δεν υπάρχουν και στα 10αρια, μάλλον της κατήργησε ήδη! Αν δεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 950, ούτε εκεί υπάρχουν οι HERE+!!!!

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση των 10 και μετά από δυο hard reset μια χαρά έχω τις εφαρμογές της here και swipe ελληνικό πληκτρολόγιο out of the box.

...............με ξενέρωσε απίστευτα όμως το γεγονός ότι εφαρμογές της νόκια όπως here maps και here drive δεν μπορώ να τις ανοίξω και δεν υπάρχουν στο store. ξέρουμε τελικά τι θα γίνει με αυτές; θα βάλει η microsoft δικές της; γιατί αν ναι τότε να μείνω στα 8.1

Όντως, πλέον ούτε κοινοποίηση τα link δεν μπορείς να κάνεις.

Ξέρει κανένας σίγουρα να μας πει τι γίνεται με τα προγράμματα πλοήγησης Here; Πλέον ούτε με κοινοποίηση των Link δεν μπορείς να πας στο Store και να τα κατεβάσεις.

Δεν θα υπάρχουνε πλέον;

Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει, σκοπεύω να πάρω το 950XL και ήταν βασικός λόγος που έδωσα το 930.

Αν δεν συμπεριλαμβάνονται στο 950XL οι εφαρμογές HERE νομίζω πως θα το σκεφτώ πολύ να χαραμίσω ένα σκασμό χρήματα. Προτιμώ να μείνω με το ταπεινό 435, που έχει μια χαρά χάρτες.

Edited by alex_gate_7

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μόλις τελείωσα την εγκατάσταση των 10 και μετά από δυο hard reset μια χαρά έχω τις εφαρμογές της here και swipe ελληνικό πληκτρολόγιο out of the box.

Σε ποιο κινητό φίλος ? Καλημέρα

Καλημέρα, σε 635. Και μάλιστα κάνουν αυτόματα και ενημέρωση.

Ακόμη δεν έχω εγκαταστήσει το windows insider.

Α οκ , δηλαδή παρόλο που δεν είναι τελική έκδοση και μπαίνει μέσω windows insider , κάνουν ενημερώσεις απο τις ρυθμίσεις κανονικά. Καλή φάση. Σκέφτομαι να δοκιμάσω στο 640. Edited by kosmasgr

Είχα windows 8.1, πέρασα το windows insider και έκανα αναβάθμιση σε windows 10. Μετά δυο φορές hard reset,η μια για άσχετο λόγο και μετά το άνοιγμα των 10, δεν πέρασα το insider. Όλα αυτά στο 635.

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο

Edited by cb600f

Με μπέρδεψες ρε καρντάσι :P Με πιο τρόπο τα έβαλες στο 635 εκτός το windows insider ? Σκέφτομαι να δοκιμάσω στο 640.

Το παλικάρι εχει μπερδευτεί, δεν υπαρχει περίπτωση να έβαλε TP των 10 χωρις Insider , φιλε cb600f αν μπορείς πάρε ενα screeshot με την έκδοση του λειτουργικού που εχεις στο 635 σου ,γιατι τα 10αρια άνευ insider δεν....

Και φυσικά δεν εχουν και Ελληνική πρόβλεψη κείμενου ,Ελληνικα στο πληκτρολόγιο ναι.. πρόβλεψη οχι , η προβλεψη θέλει και αυτη επίσης insider για να περαστεί το Ελληνικό λεξικό .

giphy.gif

Φιλε μου χίλια συγνώμη ,ειχες ποσταρει την απάντησή σου και δεν την ειδα :O

giphy.gif

Φιλε μου χίλια συγνώμη ,ειχες ποσταρει την απάντησή σου και δεν την ειδα :O

Σιγά ρε συ, δεν έγινε και τίποτα.

Μπορείτε να δείτε την φωτό;

Σιγά ρε συ, δεν έγινε και τίποτα.

Μπορείτε να δείτε την φωτό;

Ναι μια χαρά φαίνεται, φαντάζομαι για τους χάρτες την ανέβασες την φωτογραφία!!

ναι για αυτό. Τώρα για τα ελληνικά με swipe, λίγο δύσκολο να πάρω ss. Θα πρέπει να με πιστέψετε :lol:

Μπορεί να λέω και βλακεία, άλλα πάντα υπήρχε αύτη η διάφορα σε μένα μεταξύ του 635 και του 930 μου. Το μικρό τα είχε όλα έτοιμα, σε κάθε δοκιμή που έκανα και στα δυο τηλέφωνα μου. Αυτός είναι ο λόγος που πέρασα τα 10 στο μικρό και περιμένω τα επίσημα στο 930.

Το κακό είναι πως ενώ το μικρό δεν είχε θέμα με τα 8.1 τώρα είναι σαν ένα κακό android με 1gb ram. Θα του δώσω τον χρόνο του.

Edited by cb600f

Η αλήθεια είναι πως αν τελικά τα 10ρια και οι νέες συσκευές δεν θα έχουν τις HERE εφαρμογές, για αρκετό κόσμο (μέσα κι εγώ) θα είναι μεγάλο μείον.

Η αλήθεια είναι πως αν τελικά τα 10ρια και οι νέες συσκευές δεν θα έχουν τις HERE εφαρμογές, για αρκετό κόσμο (μέσα κι εγώ) θα είναι μεγάλο μείον.

Δεν το συζητάμε, εγώ ήδη την προ παραγγελία στο expansys την ακύρωσα. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω (950XL) αν δεν υποστηρίζει τις εφαρμογές HERE.

Τα έχουν βγάλει από το store και για να τα βρεις θέλει ψάξιμο. Εγώ τα βρήκα μέσα απο το here.com

https://pages.here.com/app/?cid=heremarketing-fw-internal-na-acq-na-externalsource-g0-19-2

https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/here-drive/9wzdncrfhwjp#λεπτομέρειες-εφαρμογής

Υπάρχουν αναφορές σε ξένα sites ότι με την τελευταία έκδοση της TP υπάρχει μια λειτουργία όπου μόλις ο συνομιλητής μας απαντήσει την κλήση μας η συσκευή δονείται ώστε να καταλάβουμε ότι το σήκωσε. Όσοι έχετε περάσει την τελευταία έκδοση την επιβεβαιώνετε αυτήν τη λειτουργία;

Το κινητό με την τελευταία έκδοση δονείται κατά την απάντηση εξερχόμενης, και πλέον δονείται συνεχόμενα σε εισερχόμενη κλήση.

Γεια σας..κατοχος 925 εβαλα σημερα τα 10.. εχω θεμα με το wifi δεν το ανοιγει, επισης ουτε τα δεδομενα..κ δε στελνει κ μνμ

ξερει κανεις τι γινεται??το χω κανει και ρισταρτ κλπ αλλα τπτ :O :(

πισω στα 8.1 πως γυριζω??

Αρχικά δοκίμασε να κάνεις Hard reset, αν δεν στρώσει και θέλεις να επιστρέψεις στην 8.1, αυτό γίνεται πολύ εύκολα με τη του windows device recovery tool.

Κατέβασε το sysapp pusher και μέσα από εκεί μπορείς να τις κατεβάσεις. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί σε εμένα εγκαταστάθηκαν απευθείας. Υπήρχαν με το που άνοιξε η συσκευή.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Και σ εμένα υπήρχαν αλλά όταν προσπαθούσα να τις ανοίξω μου έλεγε ότι δεν υπάρχουν και να τις αναζητήσω στο store
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930

Τα έχουν βγάλει από το store και για να τα βρεις θέλει ψάξιμο. Εγώ τα βρήκα μέσα απο το here.com

https://pages.here.com/app/?cid=heremarketing-fw-internal-na-acq-na-externalsource-g0-19-2

https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/here-drive/9wzdncrfhwjp#λεπτομέρειες-εφαρμογής

δεν γινεται φιλε μου ,πως το εκανες ?