Jump to content

Parapas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Parapas

  1. Αυτό έφτιαξε τελικά μόνο του. Το battery app έδειχνε ότι ναναι. Κανένας που έχει πρόβλημα με τα notifications του messaging? Δε μου έρχεται τίποτα, ούτε το βλέπω στις ρυθμίσεις. Έχω δοκιμάσει και soft reset, καμιά ιδέα?
  2. Καλησπέρα και από μένα. Μετά από Hard Reset λόγω loop bug πέρασα και εγώ την 10586 σε Lumia 930 και έχω το εξής περίεργο. Ενώ είναι στο ρεύμα δείχνει ότι δε φορτίζει καθόλου! Τι μπορεί να συμβαίνει? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό?
  3. Ρε παίδες θέλω να επιστρέψω σε Windows 8.1 ξανά μετά τη δοκιμή της τελευταίας preview (Lumia 930) αλλά το μεν Nokia Software Recovery Tool (που ειχα χρησιμοποιήσει 2 φορές ως τώρα επιτυχημένα) στη τελευταία έκδοσή του μου λέει not supported, το δε windows recovery tool δε βλέπει το κινητό με τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχω δοκιμάσει και hard reset.
  4. Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται να πω ότι μέχρι να υπάρξει (και ΑΝ) επίσημη υποστήριξη από τη Microsoft για static ip σε όλα τα firmware υπάρχει η εφαρμογή Static IP η οποία δωρεάν δίνει δυνατότητα "καρφωτών" ρυθμίσεων για 1 ώρα (μετά απλά πρέπει να ξαναγίνεται σύνδεση από το χρήστη) και επί πληρωμή (1.29 ευρώ) είναι χωρίς χρονικό περιορισμό και ad-free. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/static-ip/579706af-8d22-4d0c-9222-585072ad2aab
  5. Ξέρει μήπως κάποιος αν υπάρχει ευρωπαικό firmware με ενεργοποιημένη επιλογή για static ip?
  6. Nope. Έχει γύρω στα 30 ευρώ από amazon. Εμένα δεν είχε ούτε ακουστικά.... Τελικά το δίκτυο εδώ βγαίνει από call manager με μια συγκεκριμένη gateway οπότε @@. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ή το ξεχνάω πλέον το ασύρματο στο γραφείο και παίζω με data?
  7. Καλησπέρα. Ερώτηση για όσους το έχουν ήδη η γνωρίζουν. Προσπαθώ να δώσω στατική IP στις ρυθμίσεις ενός ασύρματου δικτύου αλλά δεν υπάρχει από ότι βλέπω πλέον η αντίστοιχη επιλογή. Το έψαξα και σε ξένα site και από ότι κατάλαβα οι περισσότεροι με WP 8.1 επίσημο δεν έχουν επίσης αυτή την επιλογή, όσοι έχουν ακόμα WP 8 υπάρχει κανονικά ενώ υπάρχουν και κάποιοι που ανακάλυψαν ότι αναλόγως το OEM η δυνατότητα αυτή απλώς είναι enabled ή disabled. Συγκεκριμένα στη link https://dev.windowsphone.com/en-US/OEM/docs/Customization/Enable_static_IP μιλάει για κάτι τέτοιο αλλά δεν καταλαβαίνω αν μπορούμε εμείς να το αλλάξουμε αυτό κάπως. Υπάρχει κανείς που γνωρίζει τι γίνεται? Εγώ στο γραφείο θέλω π.χ. να συνδεθώ στην gateway που δίνει πρόσβαση ενώ αυτόματα το DHCP μου δίνει την gateway πριν από το bridging. Διάβασα ότι μόνο αν γίνει ανάθεση IP κατευθείαν στη MAC address του κινητού θα δουλέψει. Ισχύει αυτό? Ευχαριστώ.
  8. Τελικά έβγαλε κανείς άκρη αν μπορούμε να έχουμε αγγλική γλώσσα τηλεφώνου και να βρίσκει, γράφωντας λατινικά, τις ελληνικές οδούς? Εγώ με αγγλική γλώσσα κινητού και έχοντας εγκαταστήσει τα 2 ελληνικά voices έκδοσης 3.197 όπως λέει στη σελίδα του "μαγαζιού" μπορώ να ψάξω μόνο πόλεις. Μόλις πληκτρολογώ για διεύθυνση δε μου βρίσκει τίποτα. με ελληνική γλώσσα τηλεφώνου όλα κανονικά. Έκδοση Ndrive 9.3.18.
  9. Παρακαλώ να μου χορηγηθεί πιστοποιητικό για τη συσκευή μου με IMEI: 358082012926149 Σας ευχαριστώ!
  10. Τελικά ζήτησα επανέκδοση της κάρτας με άλλο αριθμό οπότε μάλλον θα λυθεί το πρόβλημά μου. Το θέμα είναι στα στοιχεία του λογαριασμού τι βάζουμε? Πιο συγκεκριμένα στα First Name και Surname βάζουμε τα κανονικά μας ή ότι γράφει η κάρτα? Γιατι η prepaid που έχω εγώ αντί φυσικά για το όνομά μου γράφει prepaid card. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργείται conflict και να μην δέχεται πάλι την κάρτα?
  11. Ρε παίδες λίγο help. Έκανα την εξής πατάτα. Έβγαλα μια Prepaid Card της Κύπρου σήμερα και έβαλα και ένα ποσό μέσα. Κάνοντας new account με paypal και πηγαίνοντας να κάνω verify την κάρτα δεν την έκανε μάλλον γιατί όπως έμαθα αργότερα (δυστυχώς) τα λεφτά στην κάρτα μπαίνουν το βράδυ της ίδιας ή της επόμενης ημέρας. Έτσι αποφάσισα (ποιος ξέρει γιατί) να δοκιμάσω με νέο account κλείνοντας τον προηγούμενο. Τώρα κάθε φορά που πάω να κάνω verify με τον new account μου λέει "Before you can add this credit card to another account, you must contact the PayPal Credit Card Team at cardproblems@paypal.com. A customer service representative will respond to your request shortly. If you would rather add a different credit card to your PayPal account, you may do so at any time. Thank you for your cooperation." Έστειλα mail αλλά απάντηση γιοκ ακόμα. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Από την τράπεζα θα μπορούν να με βοηθήσουν. Στην χειρότερη μπορώ να επανεκδόσω κάρτα με άλλο αριθμό?
  12. Παιδιά καλησπέρα. Έχω το εξής πρόβλημα με το N82 μου. Ξαφνικά εμφανίστηκαν 2-3 κόκκοι σκόνης στο τζάμι από τη μέσα μεριά όμως και περίπου στο κέντρο της οθόνης. Δεν είναι από την έξω μεριά σίγουρα γιατι δεν φεύγουν όσο και αν το καθάρισα και μάλιστα φαίνεται σαν να αντανακλούν πάνω στο τζάμι. Επίσης η οθόνη απέκτησε μια μικρή γρατζουνιά χωρίς να καταλάβω πως. Έχω δει ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξει το εξωτερικό κάλυμμα. Με ποιον τρόπο γίνεται και αν γίνεται θα μπορέσω να λύσω έτσι τα 2 παραπάνω προβλήματα? Σε Nokia shop θα μπορέσουν να κάνουν κάτι? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...