b16b Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ξέρουμε ποτε θα βγει? Όχι και όλα αυτά διαρρεύσαν από τον emulator για τους developers που κάνουν δοκιμές μπορεί και να το προσπεράσουν αυτό το build πάντως κάτι data sense και οικονομία μπαταρίας που δοκίμασα τρέχουν κανονικά Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Όχι και όλα αυτά διαρρεύσαν από τον emulator για τους developers που κάνουν δοκιμές μπορεί και να το προσπεράσουν αυτό το build πάντως κάτι data sense και οικονομία μπαταρίας που δοκίμασα τρέχουν κανονικά Ωραία. Μιας και ξεμπέρδεψα απο υποχρέωσεις και τα λοιπά, ξαναπερνάω την τελευταία build να την δοκιμάσω όπως πρέπει αυτή τη φορά και όχι βιαστικά..! Απο εδώ και πέρα νομίζω θα είναι σταθερές οι περισσότερες! Edited July 6, 2015 by niotheros Αφαίρεση off topic Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) Μολις τωρα περναω και γω με τη σειρα μου το καινουργιο update σε 930..θα γραψω εντυπωσεις μολις το επεξεργαστω....πρωτη φορα βαζω preview εκδοση,ειπα να το επιχειρησω,για να δουμε:) Edited July 6, 2015 by niotheros γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 ποια εκδοση σου εβγαλε για update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 (edited) build 10149 αν δεν κανω λαθος...το θεμα ειναι οτι τωρα μου μαυρισε η οθονη μολις εκανε το setup,επανεκκινηση, κ τωρα δεν κανει τιποτα....οκ εφτιαξε,κανει και αλλη ενημερωση τωρα...απλα οτι κανει ειναι με μια μικρη καθυστερηση Edited July 6, 2015 by StathisTas1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 build 10149 αν δεν κανω λαθος...το θεμα ειναι οτι τωρα μου μαυρισε η οθονη μολις εκανε το setup,επανεκκινηση, κ τωρα δεν κανει τιποτα....οκ εφτιαξε,κανει και αλλη ενημερωση τωρα...απλα οτι κανει ειναι με μια μικρη καθυστερηση Και σε εμένα το ίδιο έκανε πριν. Απλά άστο να τελειώσει. Θα σου βγάλει μπάρα εγκατάστασης σε λίγο. Άστο ήσυχο για αρκετή ώρα (εννοώ μην κάνεις ρυθμίσεις εικονίδια και τέτοια) γιατί στην αρχή κολλάνε τα πάντα. Εμένα τώρα αρχίζει και έρχεται στις κανονικές ταχύτητες..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StathisTas1989 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Μολις του εκανα και hard reset και τωρα δουλευει μια χαρα και πιο γρηγορα απο πριν δεν λαγκαρει τοσο πολυ....απο μια μικρη δοκιμη φαινονται πολυ καλα τα 10 και ανανεωμενα....εχει καποια μικρο bugs αλλα σε σχεση με οσα εχω διαβασει για προηγουμενα preview builds,αρχιζει κ σταθεροποιειται σιγα σιγα.....δεν ξερω βεβαια αν θα δωσουν τελος του μηνα και στα windows phone τα 10 η θα βγουν πρωτα για pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Το κινητό πλέον είναι αρκετά σταθερό και απο ότι βλέπω γίνονται όλα μια χαρά. Δεν έχω ούτε bugs ούτε glitches. Δεν έχω κάνει hard reset όμως. Έχει κάποια κολληματάκια στα μενού, και στις ρυθμίσεις αλλά φαντάζομαι είναι φυσιολογικά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Μετά από αρκετές μέρες στο δικό μου 930 δουλεύει μια χαρά τα live tiles ενημερώνονται κανονικά, δεν έχω κολλήματα και restart,επίσης το καινούργιο εφέ μετά από άνοιγμα κλείσιμο κάποιας εφαρμογής το έχω συνηθίσει και μου αρέσει..Το μόνο που με χαλάει είναι πως ζεσταίνεται αρκετά όταν πχ κάνω πλοήγησή ή όταν βρίσκομαι αρκετή ώρα μέσα σε κάποια εφαρμογή και η κατανάλωση μπαταρίας είναι λίγο παραπάνω από πριν..Μπορεί κάποιος να μου πει πως κατέβασε here maps αν γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Μετά από αρκετές μέρες στο δικό μου 930 δουλεύει μια χαρά τα live tiles ενημερώνονται κανονικά, δεν έχω κολλήματα και restart,επίσης το καινούργιο εφέ μετά από άνοιγμα κλείσιμο κάποιας εφαρμογής το έχω συνηθίσει και μου αρέσει..Το μόνο που με χαλάει είναι πως ζεσταίνεται αρκετά όταν πχ κάνω πλοήγησή ή όταν βρίσκομαι αρκετή ώρα μέσα σε κάποια εφαρμογή και η κατανάλωση μπαταρίας είναι λίγο παραπάνω από πριν..Μπορεί κάποιος να μου πει πως κατέβασε here maps αν γίνεται?? νομίζω πως το here maps έχει αντικατασταθεί απο το microsoft maps.. Αν έχεις κάνει hard reset δεν νομίζει να μπορείς να το κατεβάσεις..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 νομίζω πως το here maps έχει αντικατασταθεί απο το microsoft maps.. Αν έχεις κάνει hard reset δεν νομίζει να μπορείς να το κατεβάσεις..! Ναι ok αλλά γιατί μου τους βγάζει στο store beta για ενημέρωση την οποία δεν μπορεί να κάνει και συνέχεια μου βγάζει σφάλμα?Ισως να πρέπει να τους κάνω απεγκατασταση απο την συσκευη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 νομίζω πως το here maps έχει αντικατασταθεί απο το microsoft maps.. Αν έχεις κάνει hard reset δεν νομίζει να μπορείς να το κατεβάσεις..! Απ'όσο ξέρω το here maps δεν έχει σχέση με το Microsoft maps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Εκανα την αναβαθμιση σε ενα Lumia 1020, ειναι σε καλυτερη κατασταση απο οτι περιμενα, απλα δεν ειναι smooth οπως τα 8.1 (προφανως), δινει την αισθηση πως συνεχεια και διαρκως γινονται διεργασιες στο παρασκηνιο. Εχω κι εγω το θεμα με τα αποτυχημενο update Here Maps και Drive, καθως και στο People που ειναι σαν διαρκως να ανανεωνει τη λιστα (σα να την ξαναφορτωνει καθε λιγα δευτερολεπτα), ειδαλλως ειναι αρκετα σταθερα. Βεβαια, ειναι το 2ο μου κινητο και χωρις καρτα μεσα οποτε δε ξερω αν με καποιες υποχωρησεις καποιος μπορει να το χρησιμοποιησει σα βασικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Ναι ok αλλά γιατί μου τους βγάζει στο store beta για ενημέρωση την οποία δεν μπορεί να κάνει και συνέχεια μου βγάζει σφάλμα?Ισως να πρέπει να τους κάνω απεγκατασταση απο την συσκευη .. Την πρώτη φορά που έβαλα τα 10αρια αυτής της έκδοσης μου το έκανε και εμένα. Το έκανα απεγκατάσταση και μετά δεν το έβρισκα στο store. Τώρα που τα έβαλα έκανε όλα τα update κατευθείαν (και το here maps) εκτός απο κάποιες εφαρμογές (2,3) όπως και το nokia account. Απ'όσο ξέρω το here maps δεν έχει σχέση με το Microsoft maps. Έχεις δίκιο. Το κοίταξα λίγο καλύτερα και είδα ότι εμένα μου έκανε κανονικά update. Μάλλον κάτι άλλο θα φταίει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Λοιπόν σήμερα έκανα μια δοκιμή το connect που υπάρχει στις γρήγορες ενέργειες όταν κατεβάζουνμε και είδα πως λειτουργεί το continuum. Ένας μέρος του τουλάχιστον. Συνδέστε το σε μια smart tv, ανοίξτε word, excel, office (τα preview) και δείτε. Ολοκληρωτική επεξεργασία του κειμένου απο το κινητό. Ήθελα να δοκιμάσω και power point αλλά μου βγάζει error όταν πάω να το κατεβάσω. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ερώτηση, μου βγάζει για update τα Here Maps και drive προσπαθώ να τα κάνω update αλλα βγάζει μηνυμα λάθους "0x80070003" και δεν κατεβαίνει. τι μπορώ να κάνω , έχει κανείς καμια ιδέα; Εχυαριστώ Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Προσπαθώ να γυρίσω το Lumia 930 απο windows 10 σε 8 Κατεβάζω το project code 059W1N7 ( αυτός είναι ο κωδικός της συσκευής ) και με ότι πρόγραμμα πάω να το φλασάρω μου πετάει σφάλμα 0xFA001106: Signature check of FFU file fails. Reason(s) Έχει κανείς ιδέα γιατί γίνεται αυτό ;; Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Γιατί να κατεβάσεις firmware και ασχολείσαι με product code; Απλά τρέχεις το Lumia Software Recovery Tool και φλασάρεις. Εναλλακτικά το Windows Phone Recovery Tool. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 έχεις προσωπικό μήνυμα ;) Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c-max Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Προσπαθώ να γυρίσω το Lumia 930 απο windows 10 σε 8 Κατεβάζω το project code 059W1N7 ( αυτός είναι ο κωδικός της συσκευής ) και με ότι πρόγραμμα πάω να το φλασάρω μου πετάει σφάλμα 0xFA001106: Signature check of FFU file fails. Reason(s) Έχει κανείς ιδέα γιατί γίνεται αυτό ;; Για ποιο λογο γυρνας στα 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 παιδια, δεν μου δειχνει αναπαντητες ουτε στην οθονη γρηγορης ματιας ουτε καν στην εφαρμογη τηλεφωνου/ εικονιδιο. αν δε δω να χτυπαει το τηλεφωνο, δε ξερω αν καποιος με καλεσε. κανεις ιδεα λύσης γι αυτο το θεμα ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 μια ασχετη ερωτηση, ποσα ΜΒ ειναι η αναβαθμιση? σκεφτομαι να την κανω αλλα επειδη δεν εχω wifi θα την κανω με hot spot συνδεση δεδομενων απο αλλο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 παιδια, δεν μου δειχνει αναπαντητες ουτε στην οθονη γρηγορης ματιας ουτε καν στην εφαρμογη τηλεφωνου/ εικονιδιο. αν δε δω να χτυπαει το τηλεφωνο, δε ξερω αν καποιος με καλεσε. κανεις ιδεα λύσης γι αυτο το θεμα ? Μου το έκανε στην αρχή. Φαντάζομαι πως δεν έχεις κάνει hard reset. Βγάλε λοιπόν το εικονίδιο που έχεις στα tile, και αντικατέστησε με αυτό που έχει στο μενού το καινούργιο. Πήγαινε ξανα στις ειδοποιήσεις (της lock screen) και βγάλε το παλιό και βάλε το καινούργιο. Σε εμένα είχε δύο phone και έκανα την παραπάνω διαδικασία και έφτιαξε. Βέβαια το ίδιο είχα (και έχω) και με τα μηνυμάτα και δεν μπόρεσα να το λύσω. μια ασχετη ερωτηση, ποσα ΜΒ ειναι η αναβαθμιση? σκεφτομαι να την κανω αλλα επειδη δεν εχω wifi θα την κανω με hot spot συνδεση δεδομενων απο αλλο κινητο... Υπολογίζοντας το πόση ώρα έκανε σε 4αρα σύνδεση OTE, πιστέυω σίγουρα πάνω απο 500mb. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με το να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο one drive η εγώ δεν έχω ρυθμίσει κάτι; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Παιδιά υπάρχει πρόβλημα με το να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες στο one drive η εγώ δεν έχω ρυθμίσει κάτι; υπαρχε θεμα με την εφαρμογη,και εγω στα 8 εχω θεμα,αλλα οι φωτο ανεβαινουν,αολα δεν εμφανιζονται οι φωτο,αν θες να τις δεις μπες στον υποφακελο που εχει με τις φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts