BILL1756 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα για σέρβις.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα για σέρβις.? Λάδια, μπουζιά, φίλτρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILL1756 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μηχανή. Χαχαχα (φωτογραφική)!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santono Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τελικά διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και μετά από downgrade σε lp πέρασα temasek. Παιδεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια, κυρίως λόγω δικής μου βιασύνης αναγκάστηκα να κάνω την διαδικασία δυο φορές. Μετά το πέρασμα της temasek χρησιμοποίησα λάθος σκριπτάκι και το τηλέφωνο κόλλαγε στο boot. Τελικά έκανα ξανά την διαδικασία και κάθισαν όλα σωστά. Όντως το τηλέφωνο καμία σχέση. Είναι σαφώς πιο γρήγορο και έχει βελτιωθεί η αυτονομία. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το viper4android ενώ δουλεύει με την εφαρμογή μουσικής, με spotify δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 για backup apps + data χωρίς root γίνεται; αν ναι, πως; ξέρει κάποιος; αν όχι τότε έχουμε link για root για ΜM; μάλλον πρέπει να του κάνω ένα καθάρισμα, cache, davlink και ότι άλλο χρειάζεται γιατί μου κάνει συνέχεια restarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 μα αφού έχει στο πίσω μέρος της θήκης αυτά τα αφρώδη κομματάκια για να συγκρατούν τις κάρτες. πώς και έχετε πρόβλημα ?? [ATTACH]66146[/ATTACH] οπως εγραψα και πριν, η συγκεκριμένη υλοποιηση ειναι τελειως χάλια. η σιμ "παιζει" μεσα στο slot και δεν πατιουνται ικανοποιητικά τα σιδερακια πανω στην σιμ. οποτε λιγο ζελοτειπ πάνω στην σιμ για να αυξήσεις το πάχος και να γινεται επαφη και (προαιρετικά γιατι με το ζελοτειπ, σφηνωνει η σιμ) το ξυλακι για να μην παιζει καθολου η σιμ μεσα εξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τελικά διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και μετά από downgrade σε lp πέρασα temasek. Παιδεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια, κυρίως λόγω δικής μου βιασύνης αναγκάστηκα να κάνω την διαδικασία δυο φορές. Μετά το πέρασμα της temasek χρησιμοποίησα λάθος σκριπτάκι και το τηλέφωνο κόλλαγε στο boot. Τελικά έκανα ξανά την διαδικασία και κάθισαν όλα σωστά. Όντως το τηλέφωνο καμία σχέση. Είναι σαφώς πιο γρήγορο και έχει βελτιωθεί η αυτονομία. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το viper4android ενώ δουλεύει με την εφαρμογή μουσικής, με spotify δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει. Enjoy!! ;) ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ίσως είναι η πρώτη ρομ από ΜΜ που θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο να κρατήσω backup και να κάνω την διαδικασία. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/development/rom-cleanstock-mm-z00aww-4-21-40-144-t3492278 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Ίσως είναι η πρώτη ρομ από ΜΜ που θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο να κρατήσω backup και να κάνω την διαδικασία. http://forum.xda-developers.com/zenfone2/development/rom-cleanstock-mm-z00aww-4-21-40-144-t3492278 Δυνατή φαίνεται χωρίς τη σαβουρα της asus. Πρεπει πρωτα απο όλα να κανεις upgrade το bootloader σε ΜΜ ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Δυνατή φαίνεται χωρίς τη σαβουρα της asus. Πρεπει πρωτα απο όλα να κανεις upgrade το bootloader σε ΜΜ ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom Ναι το ξερω. αντε να δουμε ποτε θα εχω χρόνο να το κάνω. με την παρουσα ρομ που φοραω δεν εχω καθολου battery drain οποτε για αυτό δεν με καίει να πάω στην ΜΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ναι το ξερω. αντε να δουμε ποτε θα εχω χρόνο να το κάνω. με την παρουσα ρομ που φοραω δεν εχω καθολου battery drain οποτε για αυτό δεν με καίει να πάω στην ΜΜ. Παρουσιάζει battery drain το λειτουργικό συστημα διαβάζω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161105/a43dc796da12869b995805c28145a64f.jpg ASUS Zenfone 2 |1.8 Ghz | MM 6.0.1 AICP Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Αυτοί που αναφέρονται στην κατανάλωση του Android OS νομίζουν κιόλας ότι τα στατιστικά μπαταρίας είναι ακριβή. Πράγμα που δεν ισχύει στο Marshmallow που έχει βγάλει η Asus, σε πλήρες κύκλο φόρτισης αν κάποιος κάνει την πρόσθεση το Android OS φαίνεται να καταναλώνει πολύ πάνω από τα 3300mAh της μπαταρίας. Στην cyanogen αντίθετα καλιμπράρισαν τα στατιστικά με δικά τους τεστ και μετρήσεις και είναι πολύ πιο ακριβή τα στατιστικά μπαταρίας. Με λίγα λόγια, μετράτε μόνο πόσο άντεξε το κινητό, τα άλλα είναι απλά νούμερα που μπορεί να είναι κι αυθαίρετα. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Παιδια αυτό το πράγμα με την κατανάλωση του Android OS ειναι ενα ψέμα. Την κατανάλωση και αν έχει drain η ρομ, θα το δειτε στο πόσο καταναλώνει σε idle η συσκευή ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 (edited) Παιδια αυτό το πράγμα με την κατανάλωση του Android OS ειναι ενα ψέμα. Την κατανάλωση και αν έχει drain η ρομ, θα το δειτε στο πόσο καταναλώνει σε idle η συσκευή ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Σωστός, έβαλα την cleanStock MM. Την τεσταρω Εκ πρώτης άποψης είναι πολύ γρήγορη ;) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161106/d8c18f131ed5dbe76b99c45c8d7e312e.jpg Edited November 6, 2016 by Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Σωστός, έβαλα την cleanStock MM. Την τεσταρω Εκ πρώτης άποψης είναι πολύ γρήγορη ;) /QUOTE] αντε τεσταρε την μπας και αξιωθω και με πεισω να αναβαθμιστώ!:lol: Για κάποιο περιεργο λογο εκει που ημουν μεγάλος φαν των cm based roms, μου αρέσει απιστευτα το zenui και δεν θελω να αλλαξω από στοκ ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Φαίνεται μία χαρά προς το παρόν https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161106/42acd86d377b290075ac898ed8e951cd.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Παιδιά Καλημέρα. Μια άσχετη ερώτηση. Εσείς που πήρατε συσκευή απο Amazon χρεωθηκατε μεταφορικά; Θέλω να παραγγείλω το ZenWatch 3 και κάτι που παράγγειλα απο Amazon Γερμανίας με χρέωσε 25 € μεταφορικά απλό δέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Παιδιά Καλημέρα. Μια άσχετη ερώτηση. Εσείς που πήρατε συσκευή απο Amazon χρεωθηκατε μεταφορικά; Θέλω να παραγγείλω το ZenWatch 3 και κάτι που παράγγειλα απο Amazon Γερμανίας με χρέωσε 25 € μεταφορικά απλό δέμα. Δεν μου εχει τυχει ποτέ να παραγγειλω το οτιδηποτε απο amazon και να μην μου βαλει μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έκανα το update σε 6.0 αλλά έχει κολλήσει στο "το android αναβαθμίζεται"...Μπορώ να κάνω κάτι πέρα από factory reset από recovery? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σήμερα μου ήρθε μικρή ενημέρωση ~70mb , κάτι για Bluetooth και system βελτιώσεις έλεγε Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 (edited) Σήμερα μου ήρθε μικρή ενημέρωση ~70mb , κάτι για Bluetooth και system βελτιώσεις έλεγε Στάλθηκε από το ASUS_Z00AD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk WW_4.21.40.184_20161024 Την έκανα. Αντε να δούμε αν βελτιώθηκαν τα προβλήματα . Edited November 8, 2016 by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σήμερα αξιώθηκα και πήρα να 5g wifi router, το zenfone δεν βλέπει καθόλου το 5g δικτυο... Δοκίμασα στις ρυθμίσεις και την επιλογή ''αυτόματα'' αλλά και το σκέτο ''5g''. Εννοείται το router δουλεύει κανονικά, το tv box βλεπει και συνδέεται στη 5g συχνότητα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς τον nova launcher; Αν ναι αξίζει; Είναι καλύτερος απο τον στοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_matsias Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς τον nova launcher; Αν ναι αξίζει; Είναι καλύτερος απο τον στοκ; Τον είχα δοκιμάσει μιας και τον έχω αγορασμένο για την προηγούμενη συσκευή μου,αλλά χάνει η συσκευή το double tap to close.Οπότε και το έβγαλα σχεδόν αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Σήμερα αξιώθηκα και πήρα να 5g wifi router, το zenfone δεν βλέπει καθόλου το 5g δικτυο... Δοκίμασα στις ρυθμίσεις και την επιλογή ''αυτόματα'' αλλά και το σκέτο ''5g''. Εννοείται το router δουλεύει κανονικά, το tv box βλεπει και συνδέεται στη 5g συχνότητα. Καμιά ιδέα? Το δικό μου βλέπει τα 5 GHz κανονικά στο κανάλι 36. Σε ποιο εκπέμπει το router σου; Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts