Jump to content

Asus Zenfone 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα το έχω στα υπόψιν μου τότε, ευχαριστώ για την εξακριβωση. Το eshop έχει και tempered glass στα 10 ευρώ ηια οποιον/α ενδιαφέρεται. Εγώ θα το τιμήσω μαζί με το καπάκι.

Το ASUS SCREEN PROTECTOR ANTI-BLUE LIG FOR ZE550ML/ZE551ML προσωπικα δεν στο προτεινω... το συγκεκριμενο εχει ενα μπλε φιλτρο το οποιο σε φως ηλιου, δηλαδη οταν ειναι ημερα, ειναι σπαστικο γιατι στην ουσια δεν βλεπεις την οθονη αλλα το μπλε screen protector.. Αυτο φοραω τωρα στο δικο μου και καποια στιγμη θα το αλλαξω... Το βραδυ μεν τα σπαει δεν το καταλαβαινεις καθολου...

Αρα κατα την αποψη μου αν θες δοκιμασε το ASUS SCREEN PROTECTOR ANTI-SCRATCH FOR ZE550ML/ZE551ML που ειναι και φθηνοτερο 6.90 € (δεν το εχω δοκιμασει αλλα καποια στιγμη θα το παρω...) αν το παρεις πρωτος γραψε μας την αποψη σου να ξερουμε ;)

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ASUS SCREEN PROTECTOR ANTI-BLUE LIG FOR ZE550ML/ZE551ML προσωπικα δεν στο προτεινω... το συγκεκριμενο εχει ενα μπλε φιλτρο το οποιο σε φως ηλιου, δηλαδη οταν ειναι ημερα, ειναι σπαστικο γιατι στην ουσια δεν βλεπεις την οθονη αλλα το μπλε screen protector.. Αυτο φοραω τωρα στο δικο μου και καποια στιγμη θα το αλλαξω... Το βραδυ μεν τα σπαει δεν το καταλαβαινεις καθολου...

Αρα κατα την αποψη μου αν θες δοκιμασε το ASUS SCREEN PROTECTOR ANTI-SCRATCH FOR ZE550ML/ZE551ML που ειναι και φθηνοτερο 6.90 € (δεν το εχω δοκιμασει αλλα καποια στιγμη θα το παρω...) αν το παρεις πρωτος γραψε μας την αποψη σου να ξερουμε ;)

http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-asus-zenfone-2-55--p-TEL.025196 Αυτό εννοούσα

Εχετε παρατηρήσει γενικότερα να μην τρέχουνε κάποιες εφαρμογές..... λόγω "ασυμβατότητας" επεξεργαστή?

(Πέρα απο το αδιανόητο για εμένα με τον OTE TV). Να κατεβάσετε δλδ εφαρμογές απο το PLay store.... και να μην δέχονται να ανοίξουνε.

Δεν την ειχα δει αυτη... αν τελικα την παρεις και την βαλεις , πες μας εντυπωσεις ...

:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Δεν την ειχα δει αυτη... αν τελικα την παρεις και την βαλεις , πες μας εντυπωσεις ...

Έγινε φίλε

Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς smart watch με το κινητό μας; διαβάζω για συνεχόμενα disconnections με το .Samsung gear s 2 για παράδειγμα σε μη Samsung συσκευές

Παιδιά υπάρχει κάποιος τροπος να στέλνω sms με 160 χαρακτήρες και όχι 70? Δεν το εχω rootαρει το κινητό. Ευχαριστω

Εγώ για τα SMS χρησιμοποιώ το Greek keyboard του sql από το Play store και λειτουργεί άψογα με 160 χαρακτήρες.

Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck:

Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB

• Administrators
Παιδιά χρησιμοποιεί κανείς smart watch με το κινητό μας; διαβάζω για συνεχόμενα disconnections με το .Samsung gear s 2 για παράδειγμα σε μη Samsung συσκευές

Προτίμησε οποιοδήποτε gear μόνο με Samsung συσκευή, αλλιώς θα σου σπάσει τα νεύρα.

Modpic.gif

Χρησιμοποιώ ένα φτηνό το rwatch m26s και στην αρχή είχα προβλήματα αλλά μετά το κατέβασμα της σωστής εφαρμογής κανένα πρόβλημα το μόνο μειων είναι πως δεν υποστηρίζει ελληνικά η μπαταρία βγάζει 3 μέρες. Ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα τώρα περιμένω το uwear να δω αν είναι καλύτερο.

Εχετε παρατηρήσει γενικότερα να μην τρέχουνε κάποιες εφαρμογές..... λόγω "ασυμβατότητας" επεξεργαστή?

(Πέρα απο το αδιανόητο για εμένα με τον OTE TV). Να κατεβάσετε δλδ εφαρμογές απο το PLay store.... και να μην δέχονται να ανοίξουνε.

Κανείς να έχει παρατηρήσει κάτι?

Εγώ για τα SMS χρησιμοποιώ το Greek keyboard του sql από το Play store και λειτουργεί άψογα με 160 χαρακτήρες.

Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι. Λειτουργεί όπως και το asus πληκτρολόγιο. Μονο με λατινικούς χαρακτήρες γράφει 160 στο σύνολο. Με ελληνικούς για να γράψεις 160 χαρακτήρες θα πρέπει να χρησιμοποιείς πάντα κεφάλαια και μονο αμιγούς ελληνικούς χαρακτήρες που δεν είναι κοινοί με τους λατινικούς :(

Κανείς να έχει παρατηρήσει κάτι?

Και το nova go δεν παίζει ενώ κατεβαίνει κανονικά απο το play store κρασαρει όταν πάει να ξεκινήσει το streaming

Edited by GIGA

Τελικά βρέθηκε η εφαρμογή με την οποία γράφεις 160 χαρακτήρες sms ακομη και με μικρά ελληνικά! Λέγεται Handcent next SMS απο το playstore και κατεβάζεις και το πρόσθετο για την ελληνική γλώσσα!

Τελικά βρέθηκε η εφαρμογή με την οποία γράφεις 160 χαρακτήρες sms ακομη και με μικρά ελληνικά! Λέγεται Handcent next SMS απο το playstore και κατεβάζεις και το πρόσθετο για την ελληνική γλώσσα!

Καλημέρα. Δοκίμασε αν θέλεις και το chomp sms. Πολλά θέματα, παραμετροποιήσιμο, με υποστήριξη για 160 χαρακτήρες και dual sim.

Edited by akandp

Και το nova go δεν παίζει ενώ κατεβαίνει κανονικά απο το play store κρασαρει όταν πάει να ξεκινήσει το streaming

Nαι όντως.... αλλά πέρα απο αυτα τα 2..... γνωρίζουμε γενικότερα να υπάρχουνε θέματα με εφαρμογές, που κατα τα άλλα παίζουνε μια χαρα, μιας και είναι για android συσκευές?

Καλημέρα. Δοκίμασε αν θέλεις και το chomp sms. Πολλά θέματα, παραμετροποιήσιμο, με υποστήριξη για 160 χαρακτήρες και dual sim.

Σε ευχαριστώ φίλε!

Για να λειτουργήσει με υποστήριξη 160 χαρακτήρων πρέπει να τικαρεις την επιλογή "Συμπαγής sms μυνήματα". Σε ευχαριστώ και πάλι!

Edited by Polis4

Σε ευχαριστώ φίλε!

Για να λειτουργήσει με υποστήριξη 160 χαρακτήρων πρέπει να τικαρεις την επιλογή "Συμπαγής sms μυνήματα". Σε ευχαριστώ και πάλι!

Ακριβώς! Έτσι, τα στέλνει χρησιμοποιώντας κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Να είσαι καλά.

Εκτός απο VICKMALL και Minideals έχουμε άλλο site που να προσφέρει τη συσκευή πιο φθηνά? (227 Δολλάρια)

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

Εκτός απο VICKMALL και Minideals έχουμε άλλο site που να προσφέρει τη συσκευή πιο φθηνά? (227 Δολλάρια)

δεν νομιζω να παίζει κάπου πιο φθηνα. gearbest επαιζε πριν κανα μηνα πιο φθηνά αλλά δεν είχαν απόθεμα. πλεον ειναι πανακριβοι.

Προτείνετε κάποια καλή επιλογή σε θήκη και tempered Glass.... που να μην κοστίζουνε μια περιουσία.

εγώ πηρα το παρακάτω. το tempered glass βγηκε καλής ποιοτητας που ταιριάζει άψογα στο κινητό. η θηκη σιλικόνης ειναι μια απλή μετρια θηκη σιλικόνης. εφαρμόζει λίγο καλυτερα απ την θηκη-δωρο που μου εστειλε το minideal και ειναι και καλύτερης ποιοτητας.

http://www.ebay.com/itm/221871080378?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=520765548430&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Δες και εδώ Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM / 32GB ROM 1.8 GHz από 217,00 ευρώ.

Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but even worse to regret!

Δες και εδώ Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM / 32GB ROM 1.8 GHz από 217,00 ευρώ.

Ποιο βρήκες εσυ; γιατί εγώ όσα κοιταξα για 4/32, ηταν στον θεό η τιμή. και εκτός αυτού εγώ δεν θα συνιστουσα ebay seller για αγορά κινητού. πες ότι μεθαύριο κλείσει το acc του στο ebay και σου χαλάσει το κινητό, πως θα χρησιμοποιησεις την εγγυηση σου;

• The title was changed to Asus Zenfone 2