Jump to content

akandp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akandp

  • Ημ. Γέννησης 22/08/1965

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

akandp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα. Για πολύ καιρό χρησιμοποιούσα το True Phone για τη διαχείριση κλήσεων και επαφών. Μετά την αναβάθμιση σε 9 δεν μπορούσες να καλέσεις και έτσι το παράτησα. Τις τελευταίες μέρες έγινε κάποια αναβάθμιση του προγράμματος και όλα λειτουργούν άψογα όπως και πριν. Ελπίζω να βοήθησα κάποιους που τους άρεσε το συγκεκριμένο dialer.
  2. Μου το έκανε και το δικό μου μετά την αναβάθμιση. Δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε...
  3. Ρυθμίσεις / Σύστημα / Γλώσσες & εισαγωγή / Σύνθετες ρυθμίσεις / Μετάβαση στην κάμερα
  4. Καλή σου μέρα. Εγώ χρησιμοποίησα τον τρόπο που προτείνεται στο παρακάτω post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7513164#post7513164 Μετά από μερικές προσπάθειες (γιατί το pc δεν έβλεπε το κινητό) τελικά τα κατάφερα.
  5. True Phone Την χρησιμοποιώ τουλάχιστον 3 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολλές επιλογές/ρυθμίσεις και πάνω απ' όλα σταθερή χωρίς κολλήματα. Θα σου πρότεινα να της δώσεις μια ευκαιρία. Ελπίζω να σε καλύψει.
  6. akandp

    Asus Zenfone 2

    Καλή σου μέρα. Εγώ είμαι στην Cosmote και χρησιμοποιώ ελάχιστα τα λίγα δεδομένα του συμβολαίου μου (δεν περιλαμβάνει σύνδεση 4g). Το κινητό το έχω για κλήσεις και WiFi. Ποιο προτιμώμενο τύπο δικτύου θα μου πρότεινες για μειωμένη κατανάλωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. akandp

    Asus Zenfone 2

    Ακριβώς! Έτσι, τα στέλνει χρησιμοποιώντας κεφαλαία γράμματα χωρίς τόνους. Να είσαι καλά.
  8. akandp

    Asus Zenfone 2

    Καλημέρα. Δοκίμασε αν θέλεις και το chomp sms. Πολλά θέματα, παραμετροποιήσιμο, με υποστήριξη για 160 χαρακτήρες και dual sim.
×
×
  • Create New...