Jump to content

kapoios0

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kapoios0

  1. Ρυθμίσεις / στιγμιότυπο οθόνης / ενεργοποιείση.
  2. Για αγορές από εξωτερικό μέσω PayPal δες εδώ:
  3. Κατέβασε την πρόσφατη έκδοση του ADB Fastboot Tool. Δημιούργησε έναν φάκελο στον σκληρό δίσκο C: και μετονόμασε τον σε adb. Αποσυμπίεσε μέσα στον φάκελο τα αρχεία του ADB Fastboot Tool. Κατέβασε από εδώ το firmware: UL-ASUS_T00G-WW-3.24.40.78-user.zip μετέφερε το αρχείο .zip μέσα στον φάκελο adb. Μέσα από το αρχείο του firmware.zip αποσυμπίεσε στον φάκελο adb τα τρία αρχεία .img (boot, droidboot και recovery). Στην συνέχεια κάνεις αναβάθμιση με την μέθοδο ADB Fastboot ακλουθώντας τον οδηγό εδώ. Με την διαφορά αντί για την εντολή "fastboot flash fastboot fastboot.img" του οδηγού, θα δώσεις την εντολή "fastboot flash droidboot droidboot.img". Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης μπορείς να κάνεις αναβάθμιση στη τελευταία LolliPop με την μέθοδο της αντιγραφής επικόλλησης του firmware στην εσωτερική SD.
  4. Κατέβασε από εδώ το firmware: 1) UL-ASUS_T00G-WW-3.24.40.78-user.zip κάνε μετονομασία του αρχείου .zip σε UL-ASUS_T00G-WW- v2.22.40.54-user.zip και κάνε εγκατάσταση. Στην συνέχεια κατέβασε και κάνε εγκατάσταση διαδοχικά.. 2) UL-ASUS_T00G-WW-3.24.40.78-user.zip 3) UL-ASUS_T00G-WW-3.24.40.87-user.zip
  5. Για downgrade απο Lollipop σε kitKat κατεβάζεις απο την Asus τα παρακάτω Firmware και κάνεις διαδοχικά εγκατάσταση με την μέθοδο της αντιγραφής επικόλλησης στην εσωτερική SD. 1) ASUS_T00F-WW-6.3.3.3-user.zip 2) ASUS_T00F-WW-6.2.2.2-user.zip
  6. Κατέβασε και αποσυμπίεσε τα αρχεία ADB Fastboot Tool στον φάκελο που έχεις δημιουργήσει, κάνοντας αντικατάσταση των παλιών αρχείων. Και επανέλαβε την διαδικασία.
  7. Απ’ όπου κι αν πάρεις την συσκευή (Ελλάδα, Κίνα, Αμερική..) τα ελληνικά συμπεριλαμβάνονται στο multi language λειτουργικό του android, όπως και όλες οι υπόλοιπες γλώσσες.
  8. Ρυθμίσεις / στιγμιότυπο οθόνης / ενεργοποίηση.
  9. Από την έκδοση WW 2.22.40.44 για αναβάθμιση στην τελευταία Lollipop θα πρέπει να γίνει διαδοχικά εγκατάσταση των αναβαθμίσεων V3.24.40.78 και στην συνέχεια V3.24.40.87.
  10. Η επιλογή των τάσεων 5V/2A, 9V/2A γίνεται αυτόματα εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή π.χ όπως και η συγκεκριμένη.
  11. 0-60% περίπου σε 40 λεπτά, 100% περίπου στον μισό χρόνο από απλό φορτιστή. Οι τάσεις εξόδου είναι 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A
  12. Επώνυμος και δοκιμασμένος Aukey Quick Charge
  13. Δοκίμασε να το φορτίσεις σε άλλη πρίζα με τον ίδιο φορτιστή και USB καλώδιο. Εάν και πάλη δεν λειτουργήσει, δοκίμασε με άλλον φορτιστή και USB καλώδιο.
  14. Όχι για να κάνουμε αναβάθμιση δεν χρειάζεται υποβάθμιση! Υποβάθμιση κάνουμε όταν για οποιοδήποτε λόγο θέλουμε να πάμε σε μια προγενέστερη έκδοση Firmware από αυτήν που έχουμε εγκατεστημένη στην συσκευή. Π.χ όταν θέλουμε από Lollipop να πάμε σε Kit-Kat! Εάν η έκδοση που έχεις εγκατεστημένη είναι Lollipop τότε απλά κάνεις αναβάθμιση απευθείας στην τελευταία Lollipop Version WW_3.24.40.87. Εάν η εγκατεστημένη έκδοση είναι Kit-Kat, τότε θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις την τελευταία Kit-Kat Version WW_2.22.40.54(MR11.2) κα στην συνέχεια την τελευταία Lollipop Version WW_3.24.40.87. Οι διαφορές μεταξύ Kit-Kat και Lollipop είναι βελτιώσεις στο λιγούρικο android, των εφαρμογών και δυνατοτήτων.
  15. Ο οδηγός στην σελίδα 70 είναι παλιός και ίσως αντιμετωπίζεις πρόβλημα με το ADB Fastboot Tool. Κατέβασε την νέα έκδοση του ADB Fastboot Tool από τον οδηγό εδώ, και επανέλαβε την διαδικασία.
  16. AdAway, Lucky Patcher με προϋπόθεση η συσκευή να είναι Root.
  17. Για να κάνεις εγκατάσταση της τελευταίας Version*WW_3... Κάνεις διαδοχικά και με την παρακάτω σειρά, εγκατάσταση των αναβαθμίσεων. 1) Version*V2.19.40.18(WW) 2) Version*WW_2.22.40.54(MR11.2) 3) Version*WW_3.24.40.78 Μετά εγκατάσταση του τελευταίου Firmware εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, δοκίμασε (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset) απο το Recovery της λειτουργίας Fastboot mode. Εάν και πάλι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται τότε μάλλον είναι Ηardware!
  18. 217.08 €, 218.43 €, 221.15 € Στην περίπτωση εγγύησης που αναφέρεσαι δεν ξέρω. Απλά η απάντηση ήταν, στην ερώτηση για καλύτερη τιμή.
  19. Δες και εδώ Asus Zenfone 2 ZE551ML 4GB RAM / 32GB ROM 1.8 GHz από 217,00 ευρώ.
  20. Δες για Original εδώ και OEM εδώ.
  21. Δες τις οδηγίες εδώ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε επανεγκατάσταση του Firmware με (Wipe cache partition) και (Wipe Data Factory Reset). Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, τότε μάλλον είναι Ηardware!
  22. Γενικά το Root.
  23. Μετά το ΟΤΑ Updates καταλήγεις με Bricked τηλέφωνο εάν πριν το Update δεν έχεις κάνει Unroot όπως αναφέρει και στον οδηγό. Δηλαδή επαναλαμβάνεις την διαδικασία του Root με την διάφορα όμως αντί να τρέξεις το (Root_zenfone.bat) τρέχεις το (Xoa_root.bat) για να γίνει Unroot. Μετά το Unroot κάνεις το Update. Και εάν θέλεις να ξανά ρουτάρεις την συσκευή επαναλαμβάνεις την διαδικασία του Root. Εγώ έχω κάνει Root/Unroot με αυτό.
  24. 1) Προφανώς κάτι δεν πήγε καλά στην διαδικασία αλλαγής Region. Επανέλαβε την διαδικασία αλλαγής Region. 2) Για εγκατάσταση Exposed Framework δες εδώ. 3) Με Custom Recovery μπορείς να κάνεις εγκατάσταση Asus official firmware.zip. Ο χρόνος εγκατάστασης της αναβαθμίσεις είναι περίπου ο ίδιος με την μέθοδο της αντιγραφής επικόλλησης στην εσωτερική SD της συσκευής με Asus official recovery. Μετά την εγκατάσταση της Asus official firmware.zip θα γίνει αντικατάσταση της Custom Recovery με Asus official recovery. Δηλαδή δώρων άδωρο! Την Custom Recovery την εγκαθιστούμε συνήθως όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε Custom firmware π.χ Unofficial CyanogenMod. Η διαφορές μεταξύ Global και CN Firmware είναι η εναρμόνιση με την αντίστοιχη νομοθεσία Region. Δηλαδή η διάφορα τους έγκειται (όπως και προανέφερα) στις προεγκατεστημένες εφαρμογές και περιορισμούς χρήσεις υπηρεσιών και εφαρμογών που αντίκειται στην εκάστοτε νομοθεσία της χώρας. Κατά τα άλλα δεν έχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.
  25. 1) Τα αρχεία .img (recovery, boot, droidboot) εκτός από την αλλαγή Region είναι απαραίτητα για Downgrade Firmware (υποβάθμιση λειτουργικού). Δηλαδή αν για οποιονδήποτε λόγο θέλουμε να εγκαταστήσουμε Firmware προγενέστερης έκδοσης από την εγκατεστημένη στην συσκευή. Κάνοντας πρώτα εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot) της έκδοσης Firmware που θα εγκαταστήσουμε. Στο Upgrade (αναβάθμιση λειτουργικού) δεν χρειάζεται εγκατάσταση των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot) εφόσον το Firmware που θα εγκαταστήσουμε είναι ίσης ή μεταγενέστερης έκδοσης των αρχείων .img (recovery, boot, droidboot). 2) Εφόσον έχεις κάνει την αλλαγή της Region πλέον μπορείς να κάνεις τις αναβαθμίσεις με την μέθοδο της αντιγραφής επικόλλησης στην εσωτερική SD της συσκευής.
×
×
  • Create New...