rufere Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 νικο!!! ποση ωρα κραταει η διαδικασια??? εμενα με το που παταω dl κ βαζω το καλωδιο απλα αναβοσβηνει η οθονη Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) νικο!!! ποση ωρα κραταει η διαδικασια??? εμενα με το που παταω dl κ βαζω το καλωδιο απλα αναβοσβηνει η οθονη H διαδικασια για το φλασαρισμα η για το rooting?? Αν αναφερεσαι στο φλασαρισμα δεν εχεις περασει τους σωστους drivers στο PC σου. Δες το ποστ Νο 362. Oi drivers ειναι κι ΕΔΩ Αυτους πρεπει να εγκαταστησεις για να δει το flash tool το κινητο σου.. Edited July 29, 2015 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Το φλασαρισμα αφου ροοτ δεν θελω να το κανω ακομη Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλημέρα σε όλους τη βοήθεια σας παρακαλώ αν έχει τύχει σε κανέναν αυτό πού περνάω.Μολις αφήσω κάτω το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και μάλιστα δε χρειάζεται να το αφήσω βίαια τρόπος του λέγειν φτάνει να χτυπήσει έστω και ελάχιστα κάτω. Ψάχνοντας είδα ότι αν χτυπήσω λίγο με το δάχτυλο δίπλα στο φακό τής κάμερας πάλι τα ίδια ρισταρτ και Άγιος Ο Θεός. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Καλημέρα σε όλους τη βοήθεια σας παρακαλώ αν έχει τύχει σε κανέναν αυτό πού περνάω.Μολις αφήσω κάτω το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και μάλιστα δε χρειάζεται να το αφήσω βίαια τρόπος του λέγειν φτάνει να χτυπήσει έστω και ελάχιστα κάτω. Ψάχνοντας είδα ότι αν χτυπήσω λίγο με το δάχτυλο δίπλα στο φακό τής κάμερας πάλι τα ίδια ρισταρτ και Άγιος Ο Θεός. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Ελαττωματική συναρμολόγηση,επέστρεψε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niroda Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 δυστυχως για εκει παμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alpha01 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Φιλε Alpha δοκιμασε να περασεις την V.021. Αυτο με τα κουτακια των εφαρμογων και τις διαφημισεις πρεπει να τα αφαιρεσαν! Οσο για το rooting.....πραγματικα παραξενο αυτο που σου συμβαινει. Στο δικο μου ολα καλα!! http://prntscr.com/7y5w2z Μιληστε λιγο και με την επισημη Leagoo, εδω. service@leagoo.cc Αν μη τι αλλο ακουνε και απαντανε!! Eιμαι σιγουρος οτι θα βρεθει μια λυση!! Φίλε Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση και για τις χρήσιμες πληροφορίες που έχεις δώσει , θα επιδιώξω μελλοντικά να περάσω την V.021. Προς το παρόν , να σημειώσω πως το πρόβλημα που είχα με την συσκευή κατά την εκκίνηση ( έπρεπε να βγάλω μπαταρία για να επανεκκινήσει ) φαίνεται να έχει άμεση σχέση με την εξωτερική sd.Έβγαλα την κάρτα και δείχνει να.."ηρέμησε".Θα δοκιμάσω και με άλλη κάρτα να δω πως αντιδρά.. Στο μεταξύ έστειλα μήνυμα στο support της LEAGOO , είναι γεγονός πως είναι ευγενικοί και διατεθειμένοι να βοηθήσουν όπως διαπίστωσα από το πρώτο μήνυμα.Θα δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση και θα επανέλθω εδώ προς ενημέρωση και άλλων φίλων που τυχόν αντιμετωπίζουν προβλήματα λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Φιλε απο που το πηρες κ που μενεις?? Ξερω πως διορθωνεται το προβλημα στειλε μου πμ να σε βοηθησω Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Φιλε απο που το πηρες κ που μενεις?? Ξερω πως διορθωνεται το προβλημα στειλε μου πμ να σε βοηθησω Rufere σε ποιον απευθυνεσαι?? ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους τη βοήθεια σας παρακαλώ αν έχει τύχει σε κανέναν αυτό πού περνάω.Μολις αφήσω κάτω το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και μάλιστα δε χρειάζεται να το αφήσω βίαια τρόπος του λέγειν φτάνει να χτυπήσει έστω και ελάχιστα κάτω. Ψάχνοντας είδα ότι αν χτυπήσω λίγο με το δάχτυλο δίπλα στο φακό τής κάμερας πάλι τα ίδια ρισταρτ και Άγιος Ο Θεός. Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; Τσεκαρε αν σου κουμπωνει σωστα η μπαταρια!! "Πειραξε" λιγο τις επαφες! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Στον νιροντα!!!! Δεν ειναι η μπαταρια niko το βρηκα το τηλ με drivers αλλα παταω την διαδικασια κ μου λεει δεν εγινε σωστα τα κουτακια πρεπει να ειναι ολα κλικαρισμενα?? brom error da didnt not response to flash tool πω μαγκες χελπ δεν ανοιγει το τηλ μου τωρα με τιποτα μετα απο αυτο που εκανα πως το επαναφερω??? πω μαγκες χελπ δεν ανοιγει το τηλ μου τωρα με τιποτα μετα απο αυτο που εκανα πως το επαναφερω??? ενταξει μετα απο πολυωρη μαχη τα καταφερα ουφ!!! αρχιζω γινομαι γκουρου κ με τα ανδροιντ :p Edited August 1, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 ενταξει μετα απο πολυωρη μαχη τα καταφερα ουφ!!! αρχιζω γινομαι γκουρου κ με τα ανδροιντ :p Ολοι γκουρου παμε να γινουμε lol!! Tα καταφερες να το εκκινησεις η τα καταφερες να περασεις νεα rom?? Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εβαλα την 021 κ μιλησα κ με leagoo κ μου ειπαν οτι το firmware ειναι δικο τους τωρα αν το ρουταρω το τηλ παλι χανονται ολα;; Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Εβαλα την 021 κ μιλησα κ με leagoo κ μου ειπαν οτι το firmware ειναι δικο τους τωρα αν το ρουταρω το τηλ παλι χανονται ολα;; Tιποτα δεν χανεται. Θα εισαι οπως πριν. Θα χρειαστει να περασεις ενα προγραμα για την διαχειρηση των δικαιωματων ομως. Αν ρουταρεις με το Kingoroot, μετα το rooting διεγραψε το ΚingoUser (η καπως ετσι) και περνα το Super User η το SuperSu. Μετα με εναν explorer (εγω εβαλα τον ESexplorer) βρες και διεγραψε ολα τα "κρυφα" προγραματακια της Leagoo που δεν θες. Θα ανασανει το τηλεφωνο! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 (edited) niko ολα κομπλε και με το ροοτ για πες τωρα με τον explorer τι μπορω να σβησω? θελω να μου πειτε τι μπορω να σβησω και πως και μπορω να το κανω να φυσαει απο οδηγους κ τετοια σας ευχαριστω Edited August 1, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 niko ολα κομπλε και με το ροοτ για πες τωρα με τον explorer τι μπορω να σβησω? Σιγουρα καποιο beautymakeup η καπως ετσι. Αυτο ειναι το πρωτο που εσβησα. Μετα το leagoo market, to xender και μερικα ακομη, σορυ φιλε δεν τα θυμαμαι τωρα. Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. July 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2015 Σιγουρα καποιο beautymakeup η καπως ετσι. Αυτο ειναι το πρωτο που εσβησα. Μετα το leagoo market, to xender και μερικα ακομη, σορυ φιλε δεν τα θυμαμαι τωρα. απο αυτα π λες εχω αφησει μονο το xender γιατι το χρησιμοποιω κ εχω βαλει κ το greenify κ τα εχω σχεδον ολα αδρανοποιημενα απλα καμια εφαρμογη συστηματος να μν σβησω λαθος Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gegoul Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Ξέρει κανείς σαε αν υπάρχει Custom Recovery για το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Όσο κι αν είχα ψάξει δεν βρήκα κάποιο custom recovery Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Αλανια εχω θεματακι ειχα ρουταρει το κνητο αλλα επειδη εβλεπα drain battery το επανεφερα κ ξαναεβαλα την ρομ 020 κ απο τοτε δεν ανταποκρινεται το 3g στο κινητο μ εχω κανει κ επαναφορα εργ. Ρυθμισεων εχει κανεις καμια ιδεα η ξερει την λυση τι 3g δεν λειτουργει καν Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Τι τα θες κ σκαλίζεις; μια χαρά δεν δούλευε; κάτσε διάβαζε στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpazuzu Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Παιδιά καλημέρα έχω 2 κηνιτά το δικό μου πού και πού σπάνια μου κάνει επανεκκινηση έτσι απο μόνο του της γυναίκας μου όμως συνέχεια 6 7 φορές την ημέρα λέτε να έχει πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Παιδιά καλημέρα έχω 2 κηνιτά το δικό μου πού και πού σπάνια μου κάνει επανεκκινηση έτσι απο μόνο του της γυναίκας μου όμως συνέχεια 6 7 φορές την ημέρα λέτε να έχει πρόβλημα ? επέστρεψε το,το ίδιο μου έκανε κι εμένα.το επέστρεψα,μου έδωσαν άλλο και Όλα κομπλέ. Τσέκαρε όμως τη μπαταρία μήπως χάνει την επαφη καμιά φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Αλανια εχω θεματακι ειχα ρουταρει το κνητο αλλα επειδη εβλεπα drain battery το επανεφερα κ ξαναεβαλα την ρομ 020 κ απο τοτε δεν ανταποκρινεται το 3g στο κινητο μ εχω κανει κ επαναφορα εργ. Ρυθμισεων εχει κανεις καμια ιδεα η ξερει την λυση τι 3g δεν λειτουργει καν Έχεις τσεκάρει τα APN settings ότι είναι σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Αυτα π εχει μετα την επαναφορα αφησα ξερεις απο π βρισκω τα σωστα;; ξερω π ειναι τ apn στις ρυθμισεις αλλλα τι να βαλω ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ το εκανα το βρηκα φιλε απο π πηρες τα τηλεφωνα djpa... Σ εχω λυση για το θεμα σ αν θελεις στειλε μ prv msg να σ πω Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Παιδιά τα κουμπάκια κάτω ανάβουν;;; δε μπορώ να καταλάβω απο τα βιντεακια στο YouTube Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts