zananiro Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Το swipe down για να κάνει update όταν βρίσκεστε στις καρτέλες αδιάβαστα και χρονοδιάγραμμα σας δουλεύει? Υποτίθεται ότι το διόρθωσαν με την τελευταία έκδοση αλλά εμένα μόνο στην καρτέλα subscribed δουλεύει. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Μόνο όταν δείχνει διαφήμιση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Όσοι είχατε αγοράσει την εφαρμογή, κάντε απλά subscribe ρε παίδες. Δίνει 6 μήνες δωρεάν και μπορείς άμεσα να κάνεις ακύρωση της συνδρομής. Όχι ότι είναι λεφτά το 1€ το μήνα βέβαια για κάτι που αρκετοί χρησιμοποιούν πολύ, αλλά για όποιον είναι πολλά αναγκαστικά θα δει διαφημίσεις. Δυστυχώς η αγορά εκεί πάει γενικότερα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Εγώ πέρασα το pro πάλι να δω τι θα γίνει στο 6μηνο, αλλά δεν μου ζήτησε να το πληρώσω ξανά όπως αναφέρθηκε. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Μόνο όταν δείχνει διαφήμισηΤι εννοείς, ότι το swip down to update δουλεύει μόνο όταν έχει διαφήμιση στο 1ο ποστ? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Όσοι είχατε αγοράσει την εφαρμογή, κάντε απλά subscribe ρε παίδες. Δίνει 6 μήνες δωρεάν και μπορείς άμεσα να κάνεις ακύρωση της συνδρομής. Όχι ότι είναι λεφτά το 1€ το μήνα βέβαια για κάτι που αρκετοί χρησιμοποιούν πολύ, αλλά για όποιον είναι πολλά αναγκαστικά θα δει διαφημίσεις. Δυστυχώς η αγορά εκεί πάει γενικότερα, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Εγώ πέρασα το pro πάλι να δω τι θα γίνει στο 6μηνο, αλλά δεν μου ζήτησε να το πληρώσω ξανά όπως αναφέρθηκε. Sent from my SM-N960F using Tapatalk1€ να το δώσω αμα δουλεύει όπως πρέπει. Το tapatalk απέχει ΠΟΛΥ από κάτι τέτοιο Τι εννοείς, ότι το swip down to update δουλεύει μόνο όταν έχει διαφήμιση στο 1ο ποστ? Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΝαι Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 1€ να το δώσω αμα δουλεύει όπως πρέπει. Το tapatalk απέχει ΠΟΛΥ από κάτι τέτοιο Ναι Ποτέ δεν δούλευε σωστά Πέτρο πέρα από 1-2 εκδόσεις κάπου στην έκδοση 2.Χ το 2012 :lol: Απλά είναι ευκολία αν ακολουθείς αρκετά φόρουμ, ίσως και συνήθεια απλά τη σήμερον ημέρα. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Να είμαι ειλικρινής, με εξαιρεση ενα μόνο φόρουμ, στα υπόλοιπα ζήτημα να μπω πλέον μια στο τόσο... Reddit πλέον! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Το swipe down για να κάνει update όταν βρίσκεστε στις καρτέλες αδιάβαστα και χρονοδιάγραμμα σας δουλεύει? Υποτίθεται ότι το διόρθωσαν με την τελευταία έκδοση αλλά εμένα μόνο στην καρτέλα subscribed δουλεύει. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΒγήκε νέα έκδοση, 8.6.1, ευτυχώς διόρθωσαν το θέμα με το swipe down για να κάνεις update τα αδιάβαστα και το χρονοδιάγραμμα. Ήταν πολύ σπαστικό. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatista88 Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Γιατί ορισμένες φωτογραφίες δεν τις εμφανίζει? Τις βγάζει σαν σπασμένη φωτο Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 τώρα με Android Q σταμάτησε να δουλεύει η 5.7.2,ξέρετε κάποια παρόμοια έκδοση που να δουλεύει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Τι φάση με το Tapatalk? Πριν καμιά ώρα μπήκα να διαβάσω λίγο το φόρουμ και σε ένα λεπτό μου κατανάλωσε κοντά 0.5gb. Είχα 150mb από πακέτο, μου τα έφαγε και συνέχισε με τα 16€ στην κάρτα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Τι φάση με το Tapatalk? Πριν καμιά ώρα μπήκα να διαβάσω λίγο το φόρουμ και σε ένα λεπτό μου κατανάλωσε κοντά 0.5gb. Είχα 150mb από πακέτο, μου τα έφαγε και συνέχισε με τα 16€ στην κάρτα. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣου βγάζει δηλαδή ότι το Tapatalk τα κατανάλωσε? Ίσως κάτι άλλο παίχτηκε, εμένα αν και είναι απο τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ αρκετά κάθε μέρα, καταναλώνει λίγα mb. Εκτός και αν μπήκες σε νήματα που έχουν να κάνουν με φωτογραφίες, οπότε καταναλώνει mb για να ανοίξουν οι φωτογραφίες. Αν και πάλι είναι πολλά τα mb. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Ναι, και δεν μπήκα σε νήμα με φωτογραφίες. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποια διαφήμιση αλλά και πάλι... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ανεβάζω φωτογραφία και την βλέπω μόλις ανέβει να είναι πλαγιασμένη! Αυτό στο παρελθόν δέν γινόταν. Πως το φτιάχνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Παιδιά έχω και εγώ θέμα με το Tapatalk μου κατάναλωσε 900 mb ,! Χωρίς να ξέρω πως.εχετε ιδέα τι συμβαίνει; Να ξηλώσουμε την εφαρμογή; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Και εμένα σε 25 μέρες κατανάλωσε 700ΜΒ. Πάλι καλά που το αναφέρατε και το πρόσεξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Εμένα 159mb σε 10 μέρες. Δεν είναι γενικό Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Πολλά είναι παλι, τον προηγούμενο μήνα 100ΜΒ συνολικά κατανάλωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Άρα δεν ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 Σ' εμένα μια χαρά φαίνεται. Βέβαια δεν το έχει αναφέρει μόνο ένας να πω είναι τυχαίο ή έκανε κάτι και δεν το κατάλαβε, είστε αρκετοί οπότε κάτι συμβαίνει!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2019 (edited) Και εμένα είναι ΟΚ η κατανάλωση mb και είναι απο τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Μήπως έχει να κάνει με συγκεκριμένο πάροχο κινητής ή αν χρησιμοποιείτε adblocker ή όχι? Στην τελευταία περίπτωση μήπως η κατανάλωση οφείλεται στα διαφημιστικά banners. Αν και η κατανάλωση είναι μεγάλη για να οφείλεται στις διαφημίσεις. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited December 17, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatoza Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Δεν ξέρω τι παίζει αλλά σε 1 λεπτό 466mb είναι πάρα πολλά. Σε γενικές γραμμές είναι σε νορμάλ όρια 2-10 mb. Τους έχω στείλει mail αλλά δεν απαντάνε. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 (edited) Λίγη βοήθεια εδώ γιατι δεν ....δεν μου δουλεύει το voice typing ότι και αν κάνω Το πατάω και δεν εμφανίζεται το speak now ΓΙα να γράψω στο Tapatalk λέω Σε σας δουλεύει? Άκυρο παιδια....το βρήκα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited January 12, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Παιδιά καλησπέρα να ρωτήσω κάτι για την εφαρμογή γιατί δεν τη γνωρίζω καλά.στις ρυθμίσεις έχω κανονικά ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις αλλά μου δε μου έρχονται ειδοποιήσεις από τα post στο my phone ενω ένα άλλο forum που έχω μου στέλνει.τι παίζει; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2020 Η εφαρμογή είναι ότι να'ναι.Εμενα δε μου έρχονται ειδοποιήσεις απο μηνύματα.+Οτι συχνά πυκνά δε φορτώνουν τα forums. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts