dragonmaster Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 akomi thimamai to buble buble to bust a move ta legend of zelda sto snes opos kai ta megaman Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. October 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2005 kai to unreal fobero!!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lionor Δημ. October 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2005 επαιζα μανιωδως το eye of the beholder I. Θυμαμαι κολησα καπου προς το τελος του παιχνιδιου, ημουνα μεσα σε εναν μεγαλο λαβυρινθο, οπου με κυνηγαγε κατι σαν λαμψη και δεν μπορουσα να παω πουθενα...Αν θυμαται κανεις πως ξεπερνιοτανε αυτο...Ειχα κολλησει πολυ αλλα τελικα τα παρατησα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Βardur's gate.Επανακυκλοφορει και μας θυμιζει τα παλια.Απιστευτο παιχνιδι. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Για μένα ένα ήταν το best of the best. Ξεκίνησα να παίζω σε Acorn BBC το παιχνίδι και μετά το πήρα και σε Commodore64 και τελικά το είχα βρει και σε PC version τότε. Εχω χάσει ατελείωτες ώρες με το : ~~ Elite ~~ Elite, is quite simply, the best game ever made. :up: http://www.frontier.co.uk/games/elite/box01.jpg Διαστημικό παιχνίδι , ξεκινούσες με ένα σκάφος και έκανες εμπόριο στους χιλιάδες πλανήτες, και σιγά σιγά έβγαζες λεφτά και εξόπλιζες το σκάφος σου. Σου την έπεφταν πειρατές μπορούσες να τους σκοτώσεις και να πάρεις τα εμπορευματά τους και να τα πουλήσεις ή να γίνεις εσύ πειρατής ή να γίνεις bounty hunter κηνυγώντας πειρατές. Το μοναδικό gameplay του σου επέτρεπε να διαλέξεις εσύ το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις στο παιχνίδι κάτι που λείπει πολύ από τα σημερινά παιχνίδια. Είχες απόλυτη ελευθερία στο gameplay. Αν ξύπναγε κάποια από τις μεγάλες εταιρίες και το ξαναέφτιαχνε θα έπαιρναν όλα τα λεφτά. Σκεφθείτε online gaming σε αυτό το στυλ. Κόλαση !!! Οπως προχωρούσες άλλαζες και status. Harmless - Mostly Harmless - Poor - Average - Above average - Dangerous - Deadly και τέλος .... Elite !!! :) Φυσικά από το ένα status στο άλλο μεσολαβούσαν άπειρες ώρες διαστημικών ταξιδιών, εμπορίου και μαχών. :D Συγκινήθηκα. :cry: Σχετικά links : Must read Εδώ. wikipedia Εδώ. Επίσης εδώ υπάρχουν κάποια dowloads shareware όχι του original αλλά των συνεχειών του. Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά θα σας δώσει μία μικρή εικόνα του παιχνιδιού. Τελικά βρήκα και το original εδώ. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι το mario καθώς και ένα άλλο απο τα πρώτα μου στο pc που είναι ένας άνθρωπος και βρίσκεται σε έναν ουρανοξύστη με πολλά τερατάκια που ανεβοκατεβαίνει στους ορόφους ρίχνοντας φως με το φακό του για να τα σκοτώσει...Μήπως το ξέρει κανείς?Επίσης ένα απο τα πρώτα μυο παιχνίδια είναι και το nicki που είναι περίπου σε στυλ mario,το ξέρει κανείς?Το ugh το ξέρει κανείς?Είναι ένας πρωιστορικός που κάνει το ταξιτζή με μια πατέντα σαν ελικόπτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Το vroom για amiga το θυμαστε? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2006 Θα έλεγα όλη η σειρά sonic για Megadrive και ειδικά το 3...:respect: Επίσης το πρώτο c&c... Εκπληκτικό παιχνίδι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Παλιά (εποχή Wndows 93 και 3.86) έπαιζα ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα που λεγόταν Lotus ... το θυμάται κανείς άραγε; Ψάχνω από τότε να το ξαναβρώ αλλά..τζίφος! Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Απ' ότι θυμάμαι για να παίξω έπρεπε να βγω σε περιβάλλον dos... :O Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 egw thimame to grand them auto to ena pou htan 2d kai eixe oles tis polis san andreas vice city kai liberty city Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Παλιά (εποχή Wndows 93 και 3.86) έπαιζα ένα παιχνίδι με αυτοκίνητα που λεγόταν Lotus ... το θυμάται κανείς άραγε; Ψάχνω από τότε να το ξαναβρώ αλλά..τζίφος! Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Απ' ότι θυμάμαι για να παίξω έπρεπε να βγω σε περιβάλλον dos... :O Πω πω τι μου θύμισες τώρα! Το κατεβάζω αμέσως. Υπάρχει στο underdogs: http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=2408 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 To 2 θυμάμαι ότι το έπαιζα στην Amiga τότε. Άλλοι καιροί... :rolleyes: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Ρε παιδιά ξέρετε πιο game ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βρω?? Το X-COM: UFO Defense. :cool: :cool: :cool: Υπάρχει πουθενά free ?? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Πω πω τι μου θύμισες τώρα! Το κατεβάζω αμέσως. Υπάρχει στο underdogs: http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=2408 Δε μπορεις να φανταστεις τι χαρα μου εδωσες..το ψαχνω αρκετο καιρο..ολοι το ξερουν, κανεις δεν το βρισκει! Φχαριστω για το λινκ. :happy: (σε dos παιζεται οπως παλια?) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Δε μπορεις να φανταστεις τι χαρα μου εδωσες..το ψαχνω αρκετο καιρο..ολοι το ξερουν, κανεις δεν το βρισκει! Φχαριστω για το λινκ. :happy: (σε dos παιζεται οπως παλια?) Ναι, παίζεται σε DOS αλλά και σε Windows με χρήση του εξομειωτή DOSBox. Πιθανότατα θα χρειαστείς και το frontend D-Fend. Εγώ ήδη το δοκίμασα και δουλεύει άψογα (και με ήχο) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα 2 παιχνίδια που μου αρέσουν πολύ, το 1 είναι το rayman το πρώτο και το άλλο το Need for speed 2 που είχε και την el ninio. Αν μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να τα βρω free θα μου κάνετε μεγάλη χάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Κοίταξε σε torrents κυρίως. Δες και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 mario cart kai golden eye sto n64 xronia mprosta gia tin epoxi tous kai apla korifaia;) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippas1972 Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 file spiro tixeros eisai aftes tis meres vrika enan mmc emulator me 6000 games gia bbc ama theleis mporo na ston doso(xoris lefta mia kai eisai latris touy bbc) exei mesa kai to tanks (to eida) an endiaferesai steile mou minima na sou doso to mail mou na sizitisoume to pos tha ston doso i na sou po pos tha ton katevaseis an exeis adsl vevaia giati einai megalos gia mena pantos ta kalitera games htan to lemmings ,defender of the crown baby jo(amiga) bomb jack crazykong(gorillaki) pengo winder boy kai bobble(arcade) kai pacland pacmania kai ghosts'n goblins ston commodore exo megali sillogi apo plaketes arcade paixnidion kai palia mixanimata (spectrum+2.commodore 63 commodore 128d amiga 500 kai 1200) kai atari 2600 fisika:P vevaia tora ta xo katargisei giati xrisimopoio emulators alla ta kratao san sillogi opote theleis steile minima na ta poume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Το μονο παλιο παινχιδι που παιζω εστω και λιγο , παντα. Worms Armageddon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Thexder. Me ena robotaki pou ginotan aeroplano kai pali robotaki. Olo exana, den to termatisa pote, alla htan porwsh :) Epishs: Metal Mutant. Pali me ena periergo robot poy allaze morfes (deinosauros kai tank -lol). Kai Titus the Fox. Kyriws Titus the Fox. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Παιδια ερωτηση.. Καποια παιχνιδια στο mame 32 δεν παιζουν και βγαζει ενα μηνυμα που λεει roms messing! Υπαρχει τροπος να παιξουν?καποια εφαρμογη που να κατεβασω??Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την μνημη του υπολογιστη παντος! Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Λείπουν τα images των παιχνιδιών (ROMs), οπότε πρέπει να τα κατεβάσεις πάλι και να τα κάνεις load στο Mame. Που θα τα βρεις και πως θα τα βάλεις τώρα, δεν ξέρω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Λείπουν τα images των παιχνιδιών (ROMs), οπότε πρέπει να τα κατεβάσεις πάλι και να τα κάνεις load στο Mame. Που θα τα βρεις και πως θα τα βάλεις τώρα, δεν ξέρω :p χμ..μαλιστα..thanks θα το δω...:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εμένα απο τα παλιά παιχνίδια μου αρέσει πολύ το Mario.:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts