anikologr Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Κ σε μένα το έκανε. Έκανα calibration 2 - 4 φορές κ εστρωσε Πάνω που θα ρωτούσα το ίδιο... Πως ακριβώς έκανες calibration; εμένα κάνει επανεκκίνηση τυχαία όταν με καλούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Πάνω που θα ρωτούσα το ίδιο... Πως ακριβώς έκανες calibration; εμένα κάνει επανεκκίνηση τυχαία όταν με καλούν... Με nohon και το δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Πάνω που θα ρωτούσα το ίδιο... Πως ακριβώς έκανες calibration; εμένα κάνει επανεκκίνηση τυχαία όταν με καλούν... Το φορτιζω τερμα... Κ μετα σβήνω το battery stats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Το φορτιζω τερμα... Κ μετα σβήνω το battery stats Οκ αυτό ήξερα και εγώ.. Με nohon και το δικό σου; Ναι... Δυστυχώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Παρουσιαστηκε ενα προβλημα δεν μου παιζει βιντεακια που μου στελνουν στο viber και βιντεακια που ειχα αποθηκευμένα στο κινητό και έπαιζαν κανονικα Μου βγαζει MEDIA SERVER DIED και can't find url of video (εχω περάσει την τελευταία XTRV STABLE εχω κανει καθαρισμο δεδομένων της εφαρμογής βιντεο αλλά τίποτα Edited January 7, 2018 by takisdo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Με αλλον player τα ίδια κάνει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 (edited) Με αλλον player τα ίδια κάνει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Καποια βιντεακια με vlc παίζουν καποια αλλα ούτε με vlc επισης δεν παίζουν καποια βίντεο απο ιστοσελίδες (με uc browser και με firefox) Δεν παιζει κανενα απο τα αποθηκευμένα βίντεο μου Edited January 8, 2018 by takisdo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisdo Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καποια βιντεακια με vlc παίζουν καποια αλλα ούτε με vlc επισης δεν παίζουν καποια βίντεο απο ιστοσελίδες (με uc browser και με firefox) Δεν παιζει κανενα απο τα αποθηκευμένα βίντεο μου Ξαναπερασα την rom και εστρωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Εγώ έχω το άλλο θέμα, πολλές φορές ενεργοποιώντας την οθόνη αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να βγω από την εφαρμογή που έχω ανοίξει: δεν δουλεύει κανένα soft key καθώς ούτε και τα κουμπιά της έντασης, παρά μόνο το power button για να κάνω restart και να στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Εγώ έχω το άλλο θέμα, πολλές φορές ενεργοποιώντας την οθόνη αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να βγω από την εφαρμογή που έχω ανοίξει: δεν δουλεύει κανένα soft key καθώς ούτε και τα κουμπιά της έντασης, παρά μόνο το power button για να κάνω restart και να στρώσει. Κάνε ένα σοφτ ρεσετ κρατώντας πατημένο αύξηση έντασης και ενεργοποίησης για 10" μέχρι να κάνει επανεκκίνηση και εκκαθάριση τα κασ στο twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλησπέρα στο forum. Παιδια θέλω να ρωτησω κάτι. Η Miui 9 για το Redmi note 2 μήπως ξέρετε σε ποια έκδοση android βασιζεται? αν βασίζεται όντως στην 7 τότε θα φτιάξω το κινητο! (χαλασμένη οθόνη και πληκτρα...) και θα το κρατήσω για άλλο 1 χρόνο σίγουρα! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Σταματησε στο Android 5 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Έχει έρθει σε κάποιον MIUI 9 ; εννοώ σε όσους το έχουν με την γκλοπμαλ Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Λοιπόν για δεύτερη μέρα που δοκιμάζω την εν λόγω μπαταρία συμπέρασμα. Για πέταμα. Δεν βαστάει ούτε μέχρι το μεσημέρι και το τηλέφωνο σβήνει συνέχεια 4200mAh BM45 bm45 Battery for Xiaomi RedMi Hongmi Note2 Red Rice Note 2 Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Απο που την πηρες? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Απο που την πηρες? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Από alliexpres και καλά 4200 mah οκ είπαμε δεν είναι τόσο αλλα είναι πολύ χειρότερη και από την μαμά και την nohon Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Από alliexpres και καλά 4200 mah οκ είπαμε δεν είναι τόσο αλλα είναι πολύ χειρότερη και από την μαμά και την nohon Το οτι λεει οτι ειναι 4200mah δεν σημαίνει οτι είναι και έτσι. Ίσως πρέπει να κρατησεις μόνο την nohon ή την original Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Το οτι λεει οτι ειναι 4200mah δεν σημαίνει οτι είναι και έτσι. Ίσως πρέπει να κρατησεις μόνο την nohon ή την original Ναι απλά είπα να την δοκιμάσω μήπως λέω μήπως ήταν ποιο καλή αλλά μάπα το καρπούζι. Το θέμα τώρα είναι που σκέφτομαι να κάνω disbute η όχι και τι να του γράψω. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Εγώ πούλησα και το redmi note 4X και τώρα είμαι με τ mi note 3... To redmi note 2 το έχω και έχω την τελευταία XTRV Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ναι απλά είπα να την δοκιμάσω μήπως λέω μήπως ήταν ποιο καλή αλλά μάπα το καρπούζι. Το θέμα τώρα είναι που σκέφτομαι να κάνω disbute η όχι και τι να του γράψω. Εφοσον δεν είναι αυτο που γραφει, τοτε μιλα με τον πωλητη. Ισως βρεθει μεση λύση. Έστω και partial refund Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Τελικά τι συμπεράσματα βγάλατε από την 9.2.2?Αξίζει η αλλαγη από την 8.2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ναι μια χαρά ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 +1! Πολύ γρήγορη και σταθερή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 +1! Πολύ γρήγορη και σταθερή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο μοντεμ χρησιμοποιει?Στο antutu τι σκορ βγαζει?Απο καταναλωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. January 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2018 Απο modem χρησιμοποιεί το 58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts