forisonex Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Μπα. Τις δοκίμασα όλες του Xda ακόμα και την Aicp. Όλες έχουν θέματα και καμία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί stable. Άσε που έχουν πολύ κατώτερη κάμερα. Κρίμα γιατί ήθελα πολύ να υπάρχει μια αξιοπρεπής Cm αλλά τελικα θα βολευτώ με την 5.12.17 ή οποία δουλεύει άψογα πλην του widget του καιρού. Και εμένα το κινητό μου ήρθε από vickmall με εγκατεστημένη την GTV 5.12.17 και όλα είναι κομπλέ απλώς πιστεύω ότι παίζει κάτι με την κατανάλωση της μπαταρίας ειδικά αν είναι ανοικτό το wifi..Είναι η καλύτερη rom για αυτονομία ή ποια πιστεύετε οτι είναι η καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Με βλεπω να το κανω το πισογυρισμα στην μιυι... Φυσικα στην 5.12.17 καθως δεν ειχα προβληματα. Ελπιζω να ειναι οκ το θεμα με τα hands free αλλιως ξαναγυρναω στην cm. (Ισως βαλω καποια μιυι απο xda) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να δώσεις δικαιώματα root Και πως μπορώ να το κάνω αυτό? Δεν έχω ιδέα από αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Και πως μπορώ να το κάνω αυτό? Δεν έχω ιδέα από αυτα Κέντρο ασφαλείας - δικαιώματα - προνόμια ρουτ. Εφόσον έχεις dev Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθώ πχ να ξεκλειδώσω το κινητό με τον δείκτη του χεριού μου και ή δεν γίνεται ή θα γινει με δυσκολία το πάτημα στην οθόνη. Αν το κάνω με τον αντίχειρα τότε δουλεύει κομπλέ. τι φταίει? Edited January 29, 2016 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Και εμένα το κινητό μου ήρθε από vickmall με εγκατεστημένη την GTV 5.12.17 και όλα είναι κομπλέ απλώς πιστεύω ότι παίζει κάτι με την κατανάλωση της μπαταρίας ειδικά αν είναι ανοικτό το wifi..Είναι η καλύτερη rom για αυτονομία ή ποια πιστεύετε οτι είναι η καλύτερη? θα στρωσει η μπαταρια..οι πρωτες εκφορτισεις ειναι τραγικες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Απιστευτο το κιτρινακι! Και σε μπλε θα ειναι ωραιο πιστευω! Με ποια ρομ εκτος μιυι λειτουργει απταιστα το τηλεφωνο? Η cm12.1 (του needrom) που φοραω απο προχτες εχει θεματακια. δε λειτουργουν οι υπερυθρες και κανα 2 φορες σκαλωσε το συμπαν. Επισης εχω θεμα με hands free xiaomi (original). Και κυριως Με ακουν σα να βρισκομαι σε πηγάδι. Επίσης λειπει και το ραδιοφωνο. Καποια αοσπ που να παιζουν ολα υπαρχει καπου? Ναι, και το μπλε είναι πολύ καλό. Μόνο που μου στείλανε για το redmi 2 αντί του redmi note 2 :mad: :lol:!!! Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Αν εχεις την ελληνικη δεν θα κανει αναβαθμιση..θα πρεπεξ να το κανεις εσυ..να κατεβασεις την ρομ και να την περασεις...αυτο ομως δεν ειναι στα μειον....το βλεπω ασκοπο να εχεις developer και καθε παρασκευη να αναβαθμιζεις..αστο οπως ειναι αν ολα σου δουλευουν ρολοι και αν αργοτερα βγει μια πολυ καλη developer την περνας εσυ. Εγω παντως μετα απο δοκιμες με dev και stable εχω μεινει εδω και παρα πολυ καιρο με ελληνικη 5.12.17. Και δεν αλλαζω...ελπιζω να σε βοηθησα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για μένα.....και εγώ σήμερα παρέλαβα έτσι ακριβώς......και έχω την ίδια ερώτηση και απορία με τον φίλο παραπάνω.....μπορεί να μας συμβουλέψει ένα καλόπαιδο στην παραπάνω ερώτηση ? Αν την αφήσουμε έτσι....θα κάνει μόνο του τις αναβαθμίσεις όταν τις βρίσκει ?.....ή δεν θα βρίσκει τίποτα και θα μείνει στην 5.12.17 ? Σήμερα παρέλαβα το δεύτερο RN2 για την αδερφή απο vickmall με την 5.12.17 greek dev.Να το αφήσω ετσί?Να βάλω ελληνική stable ή multi stable για να παίρνει οτα αναβαθμίσεις? Δεν είπε κανείς πως ΠΡΕΠΕΙ απαραίτητα να κάνεις αναβαθμίσεις κάθε Παρασκευή. Μένεις με τη ROM που σε εξυπηρετεί :) όπως πολλοί από εδώ μέσα έχουμε μείνει με την dev 5.12.17 Παιδιά, άλλωστε και το MM να πάρει το κινητό μας, -υποθέτω- πως ελάχιστες θα είναι οι διαφορές στο MIUI με το τωρινό, οπότε ας βγει με το καλό, ας την τσιμπήσουν τα ελληνικά τζιμάνια και αν μας κάνει η stable /dev που θα μας φτιάξουν, την περνάμε. Αλλιώς μένουμε με αυτή που είναι -κατά γενικότερη ομολογία- πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες ROM (αναφέρομαι στην 5.12.17). Άλλωστε οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλουν το κινητό να κάνει αυτά που λέει (βλέπε apps που λείπουν από άλλες ROM όπως το ράδιο για παράδειγμα) και να έχει καλή αυτονομία. Δεν τους ενδιαφέρει να κάνουν updates ή πειραματισμούς κάθε 1 μήνα :) Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Όλα καλά μέχρι ώρας. Έβαλα Google play store κατέβασα και το πληκτρολόγιο της Google. Ή συσκευή έκανε δύο αναβαθμίσεις και τώρα είναι εδώ ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160129/4963b666f67e4b88e9ef86e194ad929c.jpg Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά εδώ για τις προτάσεις/συμβουλές τους. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μόλις παρέλαβα και εγώ παιδιά και θέλω βοήθεια. Λοιπόν θέλω να προσθέσω τις επαφές μου από το παλιό τηλέφωνο, το οποίο δεν ήταν smart οπότε πάω μέσω bluetooth. Όλα καλά μου κάνει σύζευξη με το άλλο τηλέφωνο αλλά δεν μου παίρνει τίποτα μέσα μήπως πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μήπως το αγνωστου ταυτότητας κινητό, δεν εχει bluetooth για μεταφορά, παρα μόνο για ακουστικο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Και εμένα το κινητό μου ήρθε από vickmall με εγκατεστημένη την GTV 5.12.17 και όλα είναι κομπλέ απλώς πιστεύω ότι παίζει κάτι με την κατανάλωση της μπαταρίας ειδικά αν είναι ανοικτό το wifi..Είναι η καλύτερη rom για αυτονομία ή ποια πιστεύετε οτι είναι η καλύτερη? Τώρα τι να σου πω. Και εμένα από Vickmall με την ίδια ήρθε. Στην αρχή ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την αυτονομία του. Έβγαλα σε 3 κύκλους πάνω από 5.30 ώρες Sot σε 15 ώρες χρήσης. Μετά άρχισαν τα κουλά. Χωρίς wake locks χωρίς εφαρμογές που να ρουφάν μπαταρία στο άσχετο χωρίς τα σπαστικά Google services drains ή αυτονομία μου έπεσε στο 3,30 ώρες Sot στο 12ωρο με ίδια χρήση. Μετά με έπιασε το μικρόβιο και πέρασα όλες τις Cm όπως είπα αλλά εκεί ή κατάσταση ήταν χειρότερη. Πέρασα λοιπόν την 5.12.17 από το Miui Hellas με clean install ακόμα και του internal storage για να φύγουν τυχόν σκουπίδια και πάει κάπως καλύτερα. Ειδικά με greenify paid για να freezάρω και εφαρμογές συστήματος είμαι μια χαρά. Ήδη στο 12ωρο είμαι στο 52% με 3 ώρες Sot οπότε θα κλείσω περίπου με 5-5.30. Αυτό που ρουφάει πιο πολύ στη συσκευή μας είναι το EINT wakelock το οποίο είναι αποκλειστικό των Mediatek και έχει να κάνει με το WiFi και δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς κάτι για αυτό. Αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Με κλειστό WiFi δεν χάνει τίποτα. Επίσης βρήκε κανείς Xposed που να δουλεύει σε Miui? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μήπως το αγνωστου ταυτότητας κινητό, δεν εχει bluetooth για μεταφορά, παρα μόνο για ακουστικο; Από το ένα τα κατάφερα και τα έστειλα το θέμα είναι ότι έχω δυο παλιές συσκευές. :lol: Με αυτό που έχω πρόβλημα είναι ενα sony ericsson k610im. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εχω την εντυπωση οτι η 5.12.31 εχει καλυτερη αυτονομια απο την 5.12.17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Μπα.. Οι 3 μετά την 5.12.17 ήταν πολύ :down: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Με GTV stable η μπαταρία με είχε προβληματίσει γιατί έπεφτε γρήγορα χωρίς εμφανή λόγο. Με gsam και wakelock detector δεν είδα κάποιο σοβαρό drain και δοκίμασα και wipe cache+dalvik αλλά τίποτα. Υπόψιν ότι το wifi το ανοιγόκλεινα αλλά το δίκτυο ήταν μόνιμα σε 3g. Έτρεξα δυο εφαρμογές για calibration και check μπαταρίας και βρέθηκαν ολίγα προβληματικά cells: -Advanced Battery Calibrator -Battery Life Repair Πλέον κάνω χρήση δικτύου 2g και ανοιγοκλείνω 4g και wifi και βγάζω 2 μέρες χρήσης από 1 μέρα με το ζόρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θελω να μου πειτε μια εφαρμογη που να μπορω να κατεβασω τραγουδια σε μορφη mp3 απο youtube κατι σαν youtube downloader και ενα τροπο να μπορω να ακουω μουσικη απο youtube και να μπορω να πειηγουμε στο υπολοιπο μενου οπουδηποτε, το εχω δει στο galaxy s6 αυτο δεν ξερω αν μπορει να γινει και στη συσκευη μας, το εχετε ψαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisonex Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Τώρα τι να σου πω. Και εμένα από Vickmall με την ίδια ήρθε. Στην αρχή ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την αυτονομία του. Έβγαλα σε 3 κύκλους πάνω από 5.30 ώρες Sot σε 15 ώρες χρήσης. Μετά άρχισαν τα κουλά. Χωρίς wake locks χωρίς εφαρμογές που να ρουφάν μπαταρία στο άσχετο χωρίς τα σπαστικά Google services drains ή αυτονομία μου έπεσε στο 3,30 ώρες Sot στο 12ωρο με ίδια χρήση. Μετά με έπιασε το μικρόβιο και πέρασα όλες τις Cm όπως είπα αλλά εκεί ή κατάσταση ήταν χειρότερη. Πέρασα λοιπόν την 5.12.17 από το Miui Hellas με clean install ακόμα και του internal storage για να φύγουν τυχόν σκουπίδια και πάει κάπως καλύτερα. Ειδικά με greenify paid για να freezάρω και εφαρμογές συστήματος είμαι μια χαρά. Ήδη στο 12ωρο είμαι στο 52% με 3 ώρες Sot οπότε θα κλείσω περίπου με 5-5.30. Αυτό που ρουφάει πιο πολύ στη συσκευή μας είναι το EINT wakelock το οποίο είναι αποκλειστικό των Mediatek και έχει να κάνει με το WiFi και δυστυχώς δεν μπορείς να κανείς κάτι για αυτό. Αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Με κλειστό WiFi δεν χάνει τίποτα. Επίσης βρήκε κανείς Xposed που να δουλεύει σε Miui? Ακριβώς αυτό παρατήρησα και εγώ φίλε!Όταν το wifi είναι κλειστό το κινητό χάνει με τα βίας μπαταρία..Αλλά όταν ανοίξεις wifi και έχεις ανοικτή οθόνη χάνει..και είναι πολύ λογικό!Πάλι καλά έχουμε και το Xiaomi Powerbank 10000 και είμαστε κομπλέ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Κατέφθασε και το δικό μου. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160128/83e6deff08aa002451b9fcd36ad812eb.jpg Το κινητό της ανιψιάς μου ήρθε με αυτή την ρομ που δείχνει ο φίλος και θέλω να την αλλάξω και να βάλω την ελληνική GTV 5.12.17 όπως ήρθε και το δικό μου από το βικμαλ.Δώστε κάνα λινκ γιατί στο mui gr δεν τη βρίσκω και τι χρειαζόμαστε για να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Το κινητό της ανιψιάς μου ήρθε με αυτή την ρομ που δείχνει ο φίλος και θέλω να την αλλάξω και να βάλω την ελληνική GTV 5.12.17 όπως ήρθε και το δικό μου από το βικμαλ.Δώστε κάνα λινκ γιατί στο mui gr δεν τη βρίσκω και τι χρειαζόμαστε για να την περάσω. Όλα για το κινητό είναι ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STOLIS Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Ερώτηση, κάποια στιγμή είχα βρει μια λειτουργεία του τηλεφώνου να ειδοποιεί ανα τακτά χρονικά διαστήματα για αναπάντητες κλήσεις και μηνύματα. Μήπως θυμάται κάποιος σε ποιο μενού ηταν γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να το θυμηθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Επίσης βρήκε κανείς Xposed που να δουλεύει σε Miui? Σημαντικο αυτό! Με ενδιαφερει και μενα να μαθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θελω να μου πειτε μια εφαρμογη που να μπορω να κατεβασω τραγουδια σε μορφη mp3 απο youtube κατι σαν youtube downloader και ενα τροπο να μπορω να ακουω μουσικη απο youtube και να μπορω να πειηγουμε στο υπολοιπο μενου οπουδηποτε, το εχω δει στο galaxy s6 αυτο δεν ξερω αν μπορει να γινει και στη συσκευη μας, το εχετε ψαξει? Για να κατεβάζεις τραγούδια, για μένα, η καλύτερη εφαρμογή είναι το videoder. Απλά δεν θα το βρεις στο play store (πλέον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Θελω να μου πειτε μια εφαρμογη που να μπορω να κατεβασω τραγουδια σε μορφη mp3 απο youtube κατι σαν youtube downloader και ενα τροπο να μπορω να ακουω μουσικη απο youtube και να μπορω να πειηγουμε στο υπολοιπο μενου οπουδηποτε, το εχω δει στο galaxy s6 αυτο δεν ξερω αν μπορει να γινει και στη συσκευη μας, το εχετε ψαξει? Γράψε ακριβώς Youtube downloader xda και θα βρεις ακριβώς την εφαρμογή που χρειαζεσαι Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 miui exposed= wsm tools αλλα θελει προσοχη δεν δουλευουν ολα. απορια δικια μου τωρα: το πηρα για τη γυναικα μου και στις 2 πρωτες φορτισεις απο μπαταρια αστα να πανε, περιμενω να δω λιγο και ξαναεπανερχομαι. εκεινο ομως που με ενδιαφερει αμεσα ειναι μια ενημερωση για το bluetooth, υπαρχει καποιο προβλημα με τα ακουστικα, γιατι εχασε τη συνδεση και δεν την ξαναβρισκει αν δεν κλεισεις ανοιξεις το bt στο τηλεφωνο; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts