mol Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 λιγο οι γιορτες, λιγο καποια εξτρα εξοδα που προεκυψαν, η αγορα νεας μποαταριας εμεινε πισω. παλευω με το power bank καθε μερα ευτυχως χωραει στο μπουφαν και δεν ενοχλει. μολις ξεμπερδεψω με τα εξοδα(να δω ποτε.....) θα προβω σε αγορα. εκτος αν σκασει το Note 4 με sd :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την μπαταρία... Βάλε την 6.12.15.. Μου φάνηκε πιο σταθερή.. Xiaomi redmi note 2 XTRV Από όσο ξέρω ο kwstasxt με 6.12.1 και εσύ με 6.12.15 έχετε πετύχει τους πιο καλούς sot χρόνους.Αφού τώρα έβαλες 6.12.29 σε μια 2 μέρες πες μας και πως πάει αυτή. btw στο messenger δουλεύει το led σε αυτή? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Δεν εχω βγαλει τον καλυτερο , αλλα για οριτζιναλ μπαταρια που εχω απο τοτε που το αγορασα καλο χρονο βγαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thepre913 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Από όσο ξέρω ο kwstasxt με 6.12.1 και εσύ με 6.12.15 έχετε πετύχει τους πιο καλούς sot χρόνους.Αφού τώρα έβαλες 6.12.29 σε μια 2 μέρες πες μας και πως πάει αυτή. btw στο messenger δουλεύει το led σε αυτή? Αν έχεις προβλήματα στα λεντ πήγανε στην 6.12.15, είχα και εγώ πρόβλημα με λεντ πριν την 15. Xiaomi redmi note 2 XTRV Παράθεση Mi Note 3 RedMi Note 4x-RedMi Note 2-Jiayu G4S- Samsung Galaxy S3 mini Sony Ericsson W995-Sony Ericsson W810i-Sony Ericsson K750i- SIEMENS C65-SIEMENS A55-Nokia 3310-Nokia 3210-Motorola International 8700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παλι σε αναζήτηση μιυι ρομ βρίσκομαι.... Να βαλω xtrv dev? Να βαλω xtrv stable? Eu stable? Eu dev? Καποια αλλη??? Λεω να κανω πληρη φορμαρισμα ξανα. Το καλιμπραρισμα μπαταρίας δεν εδωσε καποιο αποτέλεσμα σε μενα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis3d Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παλι σε αναζήτηση μιυι ρομ βρίσκομαι.... Να βαλω xtrv dev? Να βαλω xtrv stable? Eu stable? Eu dev? Καποια αλλη??? Λεω να κανω πληρη φορμαρισμα ξανα. Το καλιμπραρισμα μπαταρίας δεν εδωσε καποιο αποτέλεσμα σε μενα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk https://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/b-skinny-pro-t3347906 για εμενα μονο αυτο δουλεψε, απο 2-3 sot MAX που εβγαζα, εφτασα 4-5 ωρες αφου εβγαλα 500 προγραμματα της miui και γενικα οτι λεει ο οδηγος. Δυστυχως ομως μετα απο μια βδομαδα το κινητο αρχισε να lagarei αρκετα και εβαλα παλι xiaomi.eu dev. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 αυτην σκεφτομαι, πετσοκομμενη οσο παει https://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/best-sot-t3434915 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 αυτην σκεφτομαι, πετσοκομμενη οσο παει https://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/best-sot-t3434915 Δείχνει πολλά υποσχόμενη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Αυτό καταλαβαινω. Αν εχω ορεξη μετα θα την φλασαρω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstasxt Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Αν έχεις προβλήματα στα λεντ πήγανε στην 6.12.15, είχα και εγώ πρόβλημα με λεντ πριν την 15. Xiaomi redmi note 2 XTRV Δουλευει και στην 12.29 φτανει να το ενεργοποιησεις απο την διαχείριση ειδοποιησεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Αυτό καταλαβαινω. Αν εχω ορεξη μετα θα την φλασαρω. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk mol βάλε την global stable 8.1.2 και μην φλασαρεις supersu. Ασε το χωρίς root και κάνε 3 - 4 κύκλους φόρτισης και πες αν βελτιωθεί η μπαταρία. Προσωπικά δεν είχα ποτέ το κινητό μου χωρίς root. Φαίνεται όμως ότι στην miui υπάρχουν διενέξεις όταν κάνεις root. Δεν είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό για την κακή μπαταρία όμως τώρα μια βδομάδα που το έχω έτσι έχει βελτιωθεί η απόδοση της μπαταρίας από 2,5ωρες sot στις 3,5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Θελω οπωσδήποτε να κοψω διαφημίσεις ομως. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Θελω οπωσδήποτε να κοψω διαφημίσεις ομως. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Μπορεις να βρεις το τροποποιημένο αρχείο hosts και να το περάσεις μέσω του file manager του TWRP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ψιλα γράμματα για μενα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Ψιλα γράμματα για μενα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk στείλε μου το αρχείο hosts που βρίσκεται στον φάκελο system/etc που έχεις στο τηλέφωνο σου και θα σου φτιάξω ενα flashable zip να το περάσεις από το install του TWRP. Αν είναι μόνο αυτός ο λόγος που έχεις root δεν τίθεται θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 στείλε μου το αρχείο hosts που βρίσκεται στον φάκελο system/etc που έχεις στο τηλέφωνο σου και θα σου φτιάξω ενα flashable zip να το περάσεις από το install του TWRP. Αν είναι μόνο αυτός ο λόγος που έχεις root δεν τίθεται θέμα. Αν αυτό είναι universal ανά τύπο συσκευής, το θέλω κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) στείλε μου το αρχείο hosts που βρίσκεται στον φάκελο system/etc που έχεις στο τηλέφωνο σου και θα σου φτιάξω ενα flashable zip να το περάσεις από το install του TWRP. Αν είναι μόνο αυτός ο λόγος που έχεις root δεν τίθεται θέμα. Να σου στείλω να μου φτιάξεις αν είναι εύκολο? Είναι για τις εφαρμογές που είναι ήδη περασμένες αλλά αν βάλεις καινούργια εφαρμογή πρέπει να ξαναφτιάξεις καινούργιο? Απλά το κάνεις το αρχείο zip ή χρειάζεται και κάτι άλλο? Edited January 2, 2017 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κυριως για το adaway το θελω Αν αυτό είναι universal ανά τύπο συσκευής, το θέλω κι εγώ! Ισχυει αυτο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Αν αυτό είναι universal ανά τύπο συσκευής, το θέλω κι εγώ! Για όλες τις συσκευές ισχύει, το adaway στην ουσία τροποποιεί το αρχείο hosts για να κόβει διαφημίσεις, δεν κάνει τίποτα άλλο. Υπάρχει το MoaAB στο XDA που είναι ένα flashable zip που κάνει αυτή τη δουλειά και ενημερώνεται συχνά από τον δημιουργό του. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916098 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Μου ήρθε τελικά ή nohon.αλλα ή μαμά μπαταρία ξαφνικά μου βγάζει ενα 3ωρο οθόνης.λετε να είναι τα τελευταία σημάδια ή έχουμε ξαφνική επιστροφή στην ζωη:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Πολύ σωστά το έθεσε ο panospc. Τώρα αν κάποιος έχει αρχείο hosts το οποίο ντε και καλά θέλει να χρησιμοποιήσει ας το στείλει να το κάνουμε flashable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galiatsogio Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Για όλες τις συσκευές ισχύει, το adaway στην ουσία τροποποιεί το αρχείο hosts για να κόβει διαφημίσεις, δεν κάνει τίποτα άλλο. Υπάρχει το MoaAB στο XDA που είναι ένα flashable zip που κάνει αυτή τη δουλειά και ενημερώνεται συχνά από τον δημιουργό του. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1916098 Στις προδιαγραφές του MoaAB λέει ότι για Android 5.0x δεν λειτουργεί. Και από το λινκ που δίνει δεν κατεβαίνει. Υπάρχει άλλο λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 (edited) Στις προδιαγραφές του MoaAB λέει ότι για Android 5.0x δεν λειτουργεί. Και από το λινκ που δίνει δεν κατεβαίνει. Υπάρχει άλλο λινκ; Εμένα το κατεβάζει κανονικά από το συνημμένο που βρίσκεται τέρμα κάτω. Όσον αφορά το Android 5.0, δουλεύει, απλώς δεν παρέχει υποστήριξη ο δημιουργός γιατί υπάρχει πιθανότητα για memory leak. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το adaway. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις το zip και να αντικαταστήσεις το hosts file που έχει μέσα με κάποιο δικό σου Edited January 2, 2017 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπερα και καλή χρονιά!!!!! Λοιπόν.....Είμαι με την nohon μπαταρία και άρχισαν τα θέματα....Μόλις φτάνει στο 100% το τηλέφωνο σβήνει.περα από την αλλαγή μπαταρίας υπάρχει άλλη λύση; Από αυτονομία και διάρκεια είναι μία χαρά πάντως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 εγω αποφασισα θα αλλαξω μπαταρια απο το βικμολ την !! οριτζιναλ θα αλλαξω και μια ρομ βεβαια αλλα αυτο δεν ειναι πραμα εφυγα πριν μια ωρα απο το σπιτι με 100% και με μιση ωρα wifi και στοιχημαν ειμαι στο 42% rom xiaomi eu 6.12.18 αγορα 4/16 Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts