kallair Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Θέλω να το αγοράσω από σκρουτζ. Θα έχει ελληνικά μέσα ή θα πρέπει να αλλάξω ρομ; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; νομίζεις ότι θα κερδίσεις κάτι στην εγγυηση; Πάλι Κίνα θα στο στειλουν να το φτιάξουν.. Και θα έχεις πληρώσει και 2πλάσια τιμή το κινητό. Προτίμησε να το πάρεις από κάποια ευρωπαϊκή αποθηκη κινεζομάγαζου. Ετσι θα το πάρεις και γρηγορα και πιο φθηνά σε σχέση με skroutz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ρε παιδιά πως μπορώ να βάλω μια εφαρμογή στις εξαιρέσεις;;;;; εχω το gravity screen αγορασμένο κ ενώ δουλεύει μια χαρά αν το αφήσω με κλειστή οθόνη για πάνω από 30 λεπτά μου το κλείνει. Εννοείτε πες το έχω κλειδώσει δηλ όταν πατάω το πλήκτρο με τις γραμμές είναι με κλειδαριά. Στο κέντρο ασφάλεια στις εξαιρέσεις έχει μόνο αφαίρεση από εξαιρέσεις εγώ θέλω προσθήκη. Έχω stable 7.0 root αυτόματη έναρξη φυσικά στο κέντρο ασφ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Πώς στο καλό βγαίνει αυτή η λειτουργία της μπροστινής κάμερας που βγάζεις σέλφι και η φώτο γίνεται σαν να την έχουν πλακώσει δέκα περιοδικά μόδας με photoshop????? Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ήρθε και το δικό μου από Vickmall με την 5.12.17 επάνω. Προερχόμενος από high end συσκευές με τελευταία το Note 4 μπορώ να πω ότι ή Xiaomi με εξέπληξε. Ακόμα και στην κάμερα όπου είχα αμφιβολίες. Δεν είδα πουθενά μέσα το IR app. Μπορούμε κάπως να το περάσουμε σαν apk? Υπάρχει κάπου? Στο Miui.gr δεν βρήκα κάτι. Επίσης δε γίνεται να έχουμε καθολική πρόσβαση root? Πρέπει κάθε φορά να δίνουμε σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά μέσω του κέντρου ασφαλείας? Έλεγα να περάσω Cm day one αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία στην Miui και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα skin αν όχι το καλύτερο. Από το άθλιο της Samsung πάντως χίλιες φορές καλύτερο. Στο φάκελο εργαλεία κάνε scroll προς τα κάτω και θα το βρεις το ir app, αλλιώς υπάρχουν ένα σωρό αλλα στο play store. Επίσης σε κάθε εφαρμογή δίνεις ξεχωριστά Ρουτ. Το ίδιο δεν κανείς αν έχεις το superuser? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 μολις περασα και εγω την cm12 fastandexplosive γιατι δεν πηγαινε αλλο με την μπαταρια κοντεψε να μου βγαλει καρκινο....αλλαξα ολες της ρομ ελληνικες κινεζικες stable developer....και ολες εχουν προβλημα με την μπαταρια...οσο πανε και χειροτερευουν οι dev....εντυπωσεις αυριο αν και τωρα εχω 50 λεπτα οθονη με σεταρισμα και εχει πεσει περιπου 10-12 %...μου λειπει η miui με την παραμετροποιηση και τα φρουφρου και αρωματα αλλα....αυτο το κινητο δεν κανει για miui μ αυτην την μπαταρια...ουτε redmi tool μου δουλεψαν ουτε αλλα προγραματα και αν δουλεψαν ειδα ελαχιστη διαφορα.και μια ερωτηση οποιος περασε cm...δεν μου δουλευει το superuser μου ζητα αναβαθμιση αλλα ποτε δεν μπουταρει...για δωστε λιγο τα φωτα σας παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Για δώσε Λινκ της cm Για το ρουτ δε χρειάζεσαι κάτι άλλο εκτός απ το να πας system settings, developers options, root access Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά θέλω να παραγγείλω Tempered Glass & απ' ότι έχω διαβάσει, όλοι προτείνουν Nillkin. Το ερώτημα μου είναι, αν η φθηνότερη έκδοση 9H είναι λιγότερο "λειτουργική" σε σχέση με την 9H+ σε σχέση με το τελείωμα του γυαλιού. Γδέρνει μήπως ή φαίνεται άσχημα? Αν κάποιος έχει γνώμη & για τις 2 εκδόσεις, ακόμη καλύτερα Δεν έχει μεγάλη διαφορά όσον αφορά το γδάρσιμο, απλώς το h+ οπτικά δένει πιο ωραία με το κινητό. Πώς στο καλό βγαίνει αυτή η λειτουργία της μπροστινής κάμερας που βγάζεις σέλφι και η φώτο γίνεται σαν να την έχουν πλακώσει δέκα περιοδικά μόδας με photoshop?????Έχει ένα εικονίδιο στην αριστερή πλευρά που μοιάζει σαν άστρο, εάν πατήσεις εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το πόσο σε "ομορφαίνει" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Για δώσε Λινκ της cm Για το ρουτ δε χρειάζεσαι κάτι άλλο εκτός απ το να πας system settings, developers options, root access http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/ ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Φίλε μου είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την συγκεκριμένη rom? Μου ήρθε και εμένα σήμερα με αυτήν και, σκέφτομαι αν θα την κρατήσω ή όχι. Έχεις βρει κάποιο σημαντικό πρόβλημα? Ευχαριστώ. Πολύ. 2 μέρες το έχω μόνο βέβαια αλλά προς το παρόν κανένα σημαντικό πρόβλημα. Απλά ψάχνω να βρω πως να κάνω τη stable root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ήρθε και το δικό μου από Vickmall με την 5.12.17 επάνω. Προερχόμενος από high end συσκευές με τελευταία το Note 4 μπορώ να πω ότι ή Xiaomi με εξέπληξε. Ακόμα και στην κάμερα όπου είχα αμφιβολίες. Δεν είδα πουθενά μέσα το IR app. Μπορούμε κάπως να το περάσουμε σαν apk? Υπάρχει κάπου? Στο Miui.gr δεν βρήκα κάτι. Επίσης δε γίνεται να έχουμε καθολική πρόσβαση root? Πρέπει κάθε φορά να δίνουμε σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά μέσω του κέντρου ασφαλείας? Έλεγα να περάσω Cm day one αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία στην Miui και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα skin αν όχι το καλύτερο. Από το άθλιο της Samsung πάντως χίλιες φορές καλύτερο. Για το ir remote σελιδα 396 ποστ 5938..το χω ανεβασει σε google drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/ ευχαριστω φιλε μου Help :!: Αποφασισα να βαλω CM 12.1 απο το needrom και χρειαζομαι το twrp. Ακολουθωντας τον παραπανω οδηγο, οταν κανω το update μεσω του mirecovery, μου βγαζει ''Update.zip signature verification failed''. Πως το λυνω το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) http://www.ebay.com/itm/Slim-Frosted-Luxury-Durable-Matte-Hard-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-2-/391277137270?var=&hash=item5b19ef4d76:m:mfs3Q57l1kA1KfPJHOpPCcA Θέλω να πάρω την παραπάνω θήκη. Μήπως υπάρχει αντίστοιχη, αλλά να "ασφαλιζει" την συσκευή πάνω και κάτω? Edited January 22, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 http://www.ebay.com/itm/Slim-Frosted-Luxury-Durable-Matte-Hard-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-2-/391277137270?var=&hash=item5b19ef4d76:m:mfs3Q57l1kA1KfPJHOpPCcA Θέλω να πάρω την παραπάνω θήκη. Μήπως υπάρχει αντίστοιχη, αλλά να "ασφαλιζει" την συσκευή πάνω και κάτω? Κατά την γνώμη μού καλύτερα αυτό. http://m.aliexpress.com/item/1747471889.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Κατά την γνώμη μού καλύτερα αυτό. http://m.aliexpress.com/item/1747471889.html βλεπω τιμη ~10 δολλαρια; αν ειναι να δωσω τοσα, παω σε νιλκιν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 βλεπω τιμη ~10 δολλαρια; αν ειναι να δωσω τοσα, παω σε νιλκιν!!! Εξαρτάται όμως τι ζητάς! Σίγουρα είναι εφάμιλλη ποιότητα. Απλά εμένα ότι φθηνή θήκη επέλεξα δε μου έκατσε καλά. Αυτήν την πήρα για μια φίλη μού,μια χαρά έκατσε παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Σίγουρα θέλω προστασία από χτυπήματα /γρατζουνιες. Τεσπα, θα πάρω αυτή που ποσταρα. Είχα ίδια στο ζτε. Σε cm12.1, πως το συνδέω στο PC για να δω την μνήμη? Μονο το φορτίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Help :!: Αποφασισα να βαλω CM 12.1 απο το needrom και χρειαζομαι το twrp. Ακολουθωντας τον παραπανω οδηγο, οταν κανω το update μεσω του mirecovery, μου βγαζει ''Update.zip signature verification failed''. Πως το λυνω το προβλημα? εισαι με stable ελληνικη? περνα πρωτα μια dev -εγω ειχα την κινεζικη dev βασικα τελαιυταια δουλευα μονο κινεζικες ρομ- και μετα με το twrp φλασαρε οτι θες....αλλη λυση ειναι να φλασαρεις με το flashify την twrp image μιας και απο οτι ειδα η κινεζικη stable ειχε ενσωματωμενο superuser....αλλα καλυτερα την πρωτη λυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Σίγουρα θέλω προστασία από χτυπήματα /γρατζουνιες. Τεσπα, θα πάρω αυτή που ποσταρα. Είχα ίδια στο ζτε. Σε cm12.1, πως το συνδέω στο PC για να δω την μνήμη? Μονο το φορτίζει Άν καί δεν την έχω περάσει ,από ότι θυμάμαι Ρυθμίσεις/Επιλογές για προγραμματιστή/Εντοπισμός σφαλματων USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Ξέρει κανείς πως αλλάζω γραμματοσειρά? Είχε πει ένας φίλος για μία γραμματοσειρά vir mix theme n1 v1, ξερει καποιος που μπορω να την βρω? Επίσης το θέμα mus8ight το κατεβασα απο το miui.com, το εβαλα μεσα στο κινητο αλλα δεν μπορω να το ανοιξω? Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 εισαι με stable ελληνικη? περνα πρωτα μια dev -εγω ειχα την κινεζικη dev βασικα τελαιυταια δουλευα μονο κινεζικες ρομ- και μετα με το twrp φλασαρε οτι θες....αλλη λυση ειναι να φλασαρεις με το flashify την twrp image μιας και απο οτι ειδα η κινεζικη stable ειχε ενσωματωμενο superuser....αλλα καλυτερα την πρωτη λυση... Ευχαριστω για την απαντηση. Ειμαι με stable ευρωπαικη. Οποτε παω σε dev αναγκαστικα. Πανω τα παιδια που λενε ''φλασαρε το su για να εχεις ρουτ'', ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για φλασαρισμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Θελω να ρωτησω κατι, επειδη εχει 1 δυσεκατομυριο ρυθμησεις και εχω χασει το μπουσουλα :lost: δε ξερω τι μου γινετε εδω περα,επειδη μαλλον εκανα πατατα μπορειτε να μου πειτε πρωτον στο προφιλ μπαταριας ειναι υποχρεωτικο να εχω ντε και καλα καποια ρυθμηση και αν ναι πια ηταν η προεπιλεγμενη γιατι το πειραξα και δε θυμαμαι πια ηταν πριν , προεπιλογη, λειτουργεια μαραθωνιου, αναμονη ή οι ρυθμησεις μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Θελω να ρωτησω κατι, επειδη εχει 1 δυσεκατομυριο ρυθμησεις και εχω χασει το μπουσουλα :lost: δε ξερω τι μου γινετε εδω περα,επειδη μαλλον εκανα πατατα μπορειτε να μου πειτε πρωτον στο προφιλ μπαταριας ειναι υποχρεωτικο να εχω ντε και καλα καποια ρυθμηση και αν ναι πια ηταν η προεπιλεγμενη γιατι το πειραξα και δε θυμαμαι πια ηταν πριν , προεπιλογη, λειτουργεια μαραθωνιου, αναμονη ή οι ρυθμησεις μου Προεπιλογή. Ήρθε και το δικό μου από Vickmall με την 5.12.17 επάνω. Προερχόμενος από high end συσκευές με τελευταία το Note 4 μπορώ να πω ότι ή Xiaomi με εξέπληξε. Ακόμα και στην κάμερα όπου είχα αμφιβολίες. Δεν είδα πουθενά μέσα το IR app. Μπορούμε κάπως να το περάσουμε σαν apk? Υπάρχει κάπου? Στο Miui.gr δεν βρήκα κάτι. Επίσης δε γίνεται να έχουμε καθολική πρόσβαση root? Πρέπει κάθε φορά να δίνουμε σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά μέσω του κέντρου ασφαλείας? Έλεγα να περάσω Cm day one αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία στην Miui και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα skin αν όχι το καλύτερο. Από το άθλιο της Samsung πάντως χίλιες φορές καλύτερο. Και εμένα έτσι ακριβώς είχε έρθει και -επίσης- έλλειπε το ir app. Κατέβασα από miui.gr την ίδια ROM και την πέρασα από πάνω (με ΟΛΑ τα wipes πρώτα μέσω recovery) και πλέον την έχει κανονικά μέσα την εφαρμογή. Επίσης, η μπαταρία του κτήνος, χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Δεν έχει μεγάλη διαφορά όσον αφορά το γδάρσιμο, απλώς το h+ οπτικά δένει πιο ωραία με το κινητό. Έχει ένα εικονίδιο στην αριστερή πλευρά που μοιάζει σαν άστρο, εάν πατήσεις εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το πόσο σε "ομορφαίνει" Ευχαριστώ φίλε panospc για την απάντηση. Μια ακόμη ερώτηση για την τοποθέτηση - η μικρή τρύπα (αν έχει μικρή τρύπα όπως φαίνεται σε φωτο), πάει στην πλευρά του σένσορα ή στην κάμερα? Edited January 23, 2016 by ThNt_5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Θυμάστε που λέγαμε στην αρχη ότι πιάνει η οθόνη και πάνω από ρούχα, άρα θα πιάνει και με γάντια; Δυστυχώς, δεν πιάνει με γάντια... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Πώς στο καλό βγαίνει αυτή η λειτουργία της μπροστινής κάμερας που βγάζεις σέλφι και η φώτο γίνεται σαν να την έχουν πλακώσει δέκα περιοδικά μόδας με photoshop????? Όπως σου δείχνω στο screenshot, όταν έχεις για σέλφι δεξιά πατάς αυτό που μοιάζει σαν αστεράκια και πατάς όχι. http://i63.tinypic.com/24llf2b.png edit: Tώρα είδα ότι ο panos είχε ήδη απαντήσει. Έμεινα λίγο πίσω! Τελικά αποφάσισα να πάρω tempered glass της nillkin έχετε να μου προτείνετε κανέναν καλό πωλητή στο ebay; Θέλω να είναι 9Η+ και με λογική τιμή; Έβλεπα και αυτή στο gearbest αλλά δεν έχω καταλάβει νομίζω ότι είναι η 9H. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμάστε που λέγαμε στην αρχή ότι πιάνει η οθόνη και πάνω από ρούχα, άρα θα πιάνει και με γάντια; Δυστυχώς, δεν πιάνει με γάντια... Εννοείς να ανταποκρίνεται η οθόνη με γάντια; Εγώ κάτι γάντια απλά που έχω, μου λειτουργεί η οθόνη αλλά δεν είναι το ίδιο βέβαια με γυμνό χέρι όπως π.χ. για να γράψεις μηνύματα αλλά για να ανοίξεις, να κάνεις κλήση κλπ μια χαρά. Edited January 23, 2016 by zaf_4 Διορθώσεις Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts