Jump to content

johnvou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About johnvou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

johnvou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Γεια σας, βρίσκομαι σε αναζήτηση συσκευής και είμαι ανάμεσα στο Xiaomi redmi note 3 pro και στο Xiaomi redmi 3s. Ποιες είναι οι ουσιώδης διαφορές ανάμεσα στις 2 συσκευές? Ποια προτείνετε? Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ πολύ!
  2. Γειά σας, ενδιαφέρομαι για την αγορά tablet από Ελλάδα με τα εξής χαρακτηριστικα: 1. Μεγάλη οθόνη, γύρω στις 10 ιντσες, 2. Καλή ανάλυση οθονης. 3. Καλος επεξεργαστής και ram τουλάχιστον 2Gb Έχετε κάποια να μου προτείνετε? Ευχαριστω!
  3. Από πού το πήρες το tempered glass? Ebay? Μπορείς να μας δώσεις μία διεύθυνση?
  4. Για τις επαφες..πηγαινεις επαφες --> πατας συνεχομενα το κατω αριστερα κουμπι με τις 3 οριζοντιες γραμμες --> εισαγωγη/εξαγωγη επαφων. Ελπιζω να εννοουσες αυτο και να βοηθησα.
  5. Άλλες 2 ερωτήσεις και από εμένα. 1. Πως αλλάζω το pin? 2. Υπάρχει λειτουργία για δίκτυο 2G/3G? Βρίσκω μονο την καθεμια ξεχωριστα. Για καλύτερη εξοικονόμηση μπαταρίας να το αφησω στο 3G σκέτο?
  6. Mία ερώτηση και από εμένα παιδιά. Που μπορώ να δω ποσες ώρες οθόνης έχω? Το βλέπω κάπου στο κινητό ή πρεπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή?
  7. Έγω το έκανα με την "καθαρή εγκατάσταση" μεσω Μi Flash.
  8. Καλοδούλευτο!! Και εγώ χθες που παρέλαβα απο Vick με αυτή μου ήρθε και με τον οδηγό της πρώτης σελίδας έβαλα την ελληνική stable. Καλή επιτυχία!
  9. Ξέρει κανείς πως αλλάζω γραμματοσειρά? Είχε πει ένας φίλος για μία γραμματοσειρά vir mix theme n1 v1, ξερει καποιος που μπορω να την βρω? Επίσης το θέμα mus8ight το κατεβασα απο το miui.com, το εβαλα μεσα στο κινητο αλλα δεν μπορω να το ανοιξω? Τι πρεπει να κανω?
  10. Φίλε μου είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την συγκεκριμένη rom? Μου ήρθε και εμένα σήμερα με αυτήν και, σκέφτομαι αν θα την κρατήσω ή όχι. Έχεις βρει κάποιο σημαντικό πρόβλημα? Ευχαριστώ.
  11. Παρέλαβα και εγώ σήμερα με παραγγελεία απο Vickmall στις 4/1. Μου ήρθε με την Stable 7.00.66.00. Αυτή είναι η ευρωπαική, σωστά? Την έχει κάποιος φίλος να μου πει εντυπώσεις? Επίσης πως είναι η ελληνική stable 7.0.8.0 απο αυτονομία και απο προβλήματα?
  12. Η εγκατάστασή της γίνεται με τον οδηγό της πρώτης σελίδας όπως με τις stable, dev? Η CM έχει εβδομαδιαίες ενημερώσεις? Γενικά θέλω κατι σταθερό (δεν νομίζω να αλλάζω συχνά, εκτος αν κατι με ενοχλει πολύ) με αρκετά καλή αυτονομία. Να προτιμήσω CM απο stable?
  13. Παραλαμβάνω και εγώ σε λίγες μέρες και ψάχνω την καλύτερη ROM. Eίμαι ανάμεσα σε αυτην και στην stable 7.0.8.0 που είχα διαβάσει οτι έχει λίγα bugs και καλή αυτονομία! Γνωρίζεις να μου πεις διαφορές? Η CM έχει ελληνική γλώσσα? Ευχαριστώ
  14. Eυχαριστώ πολύ! Αν δεν έχω sd card δεν υπάρχει άλλος τρόπος μεταφοράς στο κινητό?
  15. Mπορείς να εξηγήσεις και μένα φίλε μου πως το έκανες?? 'Η που το βρήκες να το διαβάσω...(απο Εύοσμο και εγώ!!)
×
×
  • Create New...