geoanto555 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ποση μπαταρια χρειαζεται για την διαδικασια γιατι ακομα δεν εχω κανει τον πρωτο κυκλο και ειναι στο 30% ? Ας έχεις τουλάχιστον 60%.. Καλα θα ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Zaf δώσε λίγο χρόνο και κάνε μία δύο πλήρεις φορτίσεις πριν βγάλεις συμπεράσματα.. Μην τρέξεις να βάλεις την νέα dev.. Επίσης βάλε την αντίθεση στο αυτόματο και μείωσε ελάχιστα φωτεινότητα. Είμαι σίγουρος πως θα βελτιωθεί.. Έχεις δίκιο ότι θέλει 2-3 φορτίσεις για να στρώσει απλά απογοητεύτηκα που έκανα clean install έχασα κάποιες ρυθμίσεις από εφαρμογές αν και back up από το mi cloud, τα έφτιαξα μικρό το κακό. Αλλά τελικά δεν ήταν καλύτερη η 5.12.17 από την τελευταία devs. Βάζω πάντα αντίθεση στο αυτόματο και η φωτεινότητα το έχω σχεδόν πάντα στην μέση της μπάρας. Ξέρεις είχα την περιέργεια πως τα καταφέρνουν με 5 ώρες ενεργή οθόνη, θα αλλάξω αυτή που έχω γιατί το bug με τον καιρό με ενοχλεί για το θέμα που έχω. http://i68.tinypic.com/2guwt35.png Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Καλησπερα παιδια θελω να παραγγειλω ενα Xiaomi redmi note 2 και βλεπω στο vickmall οτι εχει 2 συσκευες με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα αλλα με διαφορετικες τιμες εχω παραλειψει κατι? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-smartphone-td-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-ram-16gb-rom-3060mah.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas1984 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Χαιρετώ τους xiaomακιδες.. Βλέπω ότι δυσκολεύεστε με το TWRP recovery πως να το περάσετε .. υπάρχουν διάφοροι τρόποι , η μία είναι μέσω του pc adb tools , .bat αρχείο κτλ , η άλλη είναι με εφαρμογή flashify και φλασαρουμε το .img και η άλλη είναι από το mirecovery μέσου update .. Εγώ στο xiaomi mipad μέσω Mi-recovery είχα περάσει custom recovery ... Σήμερα παράγγειλα το xiaomi mipad 2 και μπήκα στο ψάξιμο να δω τι παίζει για την συσκευή με roms και custom recovery ..Σας γράφω έναν οδηγό και ελπίζω να βοηθήσει τους πρωτάρηδες.. Εγκατάσταση custom recovery TWRP 1. Κατεβάζουμε το TWRP 2.8.7 http://www.mediafire.com/download/6sf0fsm8vx2o948/twrp287.zip ή από εδώ https://www.dropbox.com/s/tv0wdo37xtx4pk1/twrp287.zip?dl=0 2. Συνδέουμε το xiaomi redmi note 2/prime με τον υπολογιστή μας και περνάμε το twrp287.zip που κατεβάσαμε στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του κινητού(sdcard) , όπως είναι σε zip μορφή .. και το μετονομάζουμε σε update 3. Αφαιρούμε το καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή και κλείνουμε το κινητό .. Τώρα πρέπει να μπούμε στο stock recovery(Mi recovery) , πατώντας volume up πρώτα & μετά power ταυτόχρονα μέχρι να μας εμφανιστεί το λογότυπο mi .. 4. Μπαίνοντας στο Mi recovery πάμε στην Αγγλική γλώσσα (volume + & - γίνεται η περιήγηση στο recovery menu και με το power επιλέγουμε τις εντολές) και επιλέγουμε install update zip to system και πατάμε YES , όταν μας γράψει Update complete είμαστε έτοιμοι με το καινούργιο custom recovery TWRP :D Πηγή για τις οδηγίες http://en.miui.com/thread-152550-1-1.html και εδώ ένα σχετικό βιντεάκι με την διαδικασία Καλησπερα, σημερα παρελαβα και εγω το κινητο και ειμαι ενθουσιασμενος. Αποφασισα να βαλω CM 12.1 απο το needrom και χρειαζομαι το twrp. Ακολουθωντας τον παραπανω οδηγο, οταν κανω το update μεσω του mirecovery, μου βγαζει ''Update.zip signature verification failed''. Πως το λυνω το προβλημα? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 H 7.1.1 είναι η καλυτερη και σταθεροτερη ρομ.Δεν εχω βρει καμια δυσλειτουργια.Το μονο θεμα της είναι η καθαρη εγκατασταση από το μενου μι κι επαναφορα προγραμμάτων και λειτουργιων από την μι.Οχι από το twrp γιατι δημιουργει αστάθειες στο συστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Stable me root εγω. Ολα καλά την ελληνική stable έχεις; ροοτ με su; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Και εγώ με stable και root κανένα πρόβλημα Stable με root πως; Την ελληνική ή την ευρωπαϊκή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 το 1 ειναι ffd και το 2 td διαφορες θα βρεις στον πινακα (The difference of Version) στο λινκ του 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 το 1 ειναι ffd και το 2 td διαφορες θα βρεις στον πινακα (The difference of Version) στο λινκ του 2 Δεν πολυ τα καταλαβαινω. Ιδια τα βλεπω παλι.. μπορεις να μου πεις ποιο ειναι για Ελλαδα και γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 το 1. fdd να γραφει στον τιτλο. για να παιζει χωρις κανενα προβλημα στα ελληνικα δικτυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Ήρθε και το δικό μου από Vickmall με την 5.12.17 επάνω. Προερχόμενος από high end συσκευές με τελευταία το Note 4 μπορώ να πω ότι ή Xiaomi με εξέπληξε. Ακόμα και στην κάμερα όπου είχα αμφιβολίες. Δεν είδα πουθενά μέσα το IR app. Μπορούμε κάπως να το περάσουμε σαν apk? Υπάρχει κάπου? Στο Miui.gr δεν βρήκα κάτι. Επίσης δε γίνεται να έχουμε καθολική πρόσβαση root? Πρέπει κάθε φορά να δίνουμε σε κάθε μια εφαρμογή ξεχωριστά μέσω του κέντρου ασφαλείας? Έλεγα να περάσω Cm day one αλλά είπα να δώσω μια ευκαιρία στην Miui και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα skin αν όχι το καλύτερο. Από το άθλιο της Samsung πάντως χίλιες φορές καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Πράγματι, η συσκευή είναι εξαιρετική... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 το 1. fdd να γραφει στον τιτλο. για να παιζει χωρις κανενα προβλημα στα ελληνικα δικτυα Ωραιος σε ευχαριστω πολυ! Αυτα ειναι για το δικτυο Cosmote Wind Κλπ για το internet με MB ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδια αυτη εδω ειναι η εφαρμογη που λετε ολοι? https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.xmister.hermestool&hl=el Ειναι καλη, κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Stable με root πως; Την ελληνική ή την ευρωπαϊκή; Φλασαρεις su απο ρεκοβερυ και εχεις ρουτ. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- H 7.1.1 είναι η καλυτερη και σταθεροτερη ρομ.Δεν εχω βρει καμια δυσλειτουργια.Το μονο θεμα της είναι η καθαρη εγκατασταση από το μενου μι κι επαναφορα προγραμμάτων και λειτουργιων από την μι.Οχι από το twrp γιατι δημιουργει αστάθειες στο συστημα. Εχεις φλασαρει το mod για τα μηνυματα;εγω 2 φορες την δοκιμασα με το mod αλλα κρασαραν τα μηνυματα.ουτε με wipes ουτε με τιποτα δεν εφτιαχνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Stable με root πως; Την ελληνική ή την ευρωπαϊκή; φλασάρεις το su απο το recovery...;) https://download.chainfire.eu/396/supersu/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδια αυτη εδω ειναι η εφαρμογη που λετε ολοι? https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.xmister.hermestool&hl=el Ειναι καλη, κανει δουλεια? Αυτή είναι ναι, εάν δεις σε προηγούμενα ποστ κιόλας αναφέρει ένας άλλος φίλος ότι το έχει στο unlimited και στο 2core 806MHz. Τώρα εμένα δεν μου έκανε αλλά η αλήθεια είναι ότι το δοκίμασα μόνο μια μέρα και μου έτρωγε τελικά αντιθέτως πολύ μπαταρία, διορθώθηκε με αναβάθμιση της εφαρμογής. Μπορεί κάποιος άλλος να γνωρίζει περισσότερα απ' αυτά που σου αναφέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φλασαρεις su απο ρεκοβερυ και εχεις ρουτ. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις φλασαρει το mod για τα μηνυματα;εγω 2 φορες την δοκιμασα με το mod αλλα κρασαραν τα μηνυματα.ουτε με wipes ουτε με τιποτα δεν εφτιαχνε. Εάν δεν μπαίνει το mod για τα μηνύματα τότε για μένα είναι μεγάλο μείον η stable, γιατί μου αρέσει η εφαρμογή της miui(μηνυμάτων). Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 φλασάρεις το su απο το recovery...;) https://download.chainfire.eu/396/supersu/ Και στην ευρωπαϊκή stable? Γιατί μάλλον αυτή έχω. Την 7.00.66.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvou Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Και στην ευρωπαϊκή stable? Γιατί μάλλον αυτή έχω. Την 7.00.66.00 Φίλε μου είσαι ευχαριστημένος μέχρι τώρα από την συγκεκριμένη rom? Μου ήρθε και εμένα σήμερα με αυτήν και, σκέφτομαι αν θα την κρατήσω ή όχι. Έχεις βρει κάποιο σημαντικό πρόβλημα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThNt_5 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά θέλω να παραγγείλω Tempered Glass & απ' ότι έχω διαβάσει, όλοι προτείνουν Nillkin. Το ερώτημα μου είναι, αν η φθηνότερη έκδοση 9H είναι λιγότερο "λειτουργική" σε σχέση με την 9H+ σε σχέση με το τελείωμα του γυαλιού. Γδέρνει μήπως ή φαίνεται άσχημα? Αν κάποιος έχει γνώμη & για τις 2 εκδόσεις, ακόμη καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Αυτή είναι ναι, εάν δεις σε προηγούμενα ποστ κιόλας αναφέρει ένας άλλος φίλος ότι το έχει στο unlimited και στο 2core 806MHz. Τώρα εμένα δεν μου έκανε αλλά η αλήθεια είναι ότι το δοκίμασα μόνο μια μέρα και μου έτρωγε τελικά αντιθέτως πολύ μπαταρία, διορθώθηκε με αναβάθμιση της εφαρμογής. Μπορεί κάποιος άλλος να γνωρίζει περισσότερα απ' αυτά που σου αναφέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν δεν μπαίνει το mod για τα μηνύματα τότε για μένα είναι μεγάλο μείον η stable, γιατί μου αρέσει η εφαρμογή της miui(μηνυμάτων). Στην 7.0 stable μπαίνει το mod για τα μνμ και δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitspan Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Στην 7.0 stable μπαίνει το mod για τα μνμ και δουλεύει κανονικά Για την καινουργια λεω...την 7110. Στην 7080 δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 λεω να φλασαρω την cm που υπαρχει στο needrom. ποιος την εχει; καποια γνωμη; Εγώ την είχα για μερικές μέρες. Μια χαρά ήταν για όποιον δέν την βρίσκει με την miui. Απλά εμένα για κάποιο περίεργο λόγο γέμισε η εσωτερική μνήμη του τηλ μου ξέμεινα από χώρο. Οπότε για να μην το παιδεύω γύρισα στην 5.12.17 που είχα nandroid backup.. Δεν το μετάνιωσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Θέλω να το αγοράσω από σκρουτζ. Θα έχει ελληνικά μέσα ή θα πρέπει να αλλάξω ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Θέλω να το αγοράσω από σκρουτζ. Θα έχει ελληνικά μέσα ή θα πρέπει να αλλάξω ρομ; Αυτό θα το ρωτήσεις στον πωλητή! Μπορει να στην περάσει την ελληνική από μόνος του Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts