Roid_rage Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Nαι ειναι λεπτο. Και με τη σκληρη θηκη του vickmall δενει και δε δειχνει χοντροκομμενο. Το Prime αξιζει, τα 32 Gb ειναι ανεση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) To σκέφτομαι για 32gb αξίζει η αγορά από vickmall ή gearbest? To Prime αντέχει για 2 χρόνια λέτε; ( εάν το κρατήσω 1 χρόνο 167 ευρώ μου φαίνονται πολλά με την λογική να δώσω άλλα 100 από Ελλάδα για να πάρω κάτι με σιγουριά τα 2 χρόνια, εάν καταλάβατε τι εννοώ, τώρα να μου πεις υποκειμενικό είναι όλο αυτό, απλά γνώμες προσπαθώ να συλλέξω). Επίσης αυτό που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι το vickmall δίνει άλλη πιο φθηνή έκδοση όχι FDD LTE παρόλου που έγινε έτσι η αγορά, σε περίπτωση που θελήσω τελικά το 16αρι. Χρειάζεται να προσδιορίσω κάτι στο κινεζομάγαζο για να είναι ασφαλή η αγορά; edit *Oπότε τελικά η αγορά καλύτερα από ποιο μαγαζί και αξίζει να πάω στο prime? Αν όχι πως διευκρινίζεις για το FDD LTE (Ελπίζω να μην είμαι off topic ξανά). Edited October 14, 2015 by zaf_4 edit για επεξήγηση Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Οι off-topic συζητήσεις πήγαν στον κάδο. Υπάρχουν διαφορετικές ενότητες για αναζήτηση συσκευής... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παρακαλώ να επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baldurval Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Ρε παιδια σας σταματαει συχνα το play store ?Με την 5.10.8 ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Όχι, δεν μου έχει κρασάρει ποτέ. Σήμερα το βράδυ, με κλειστά τα πάντα, είχα battery leak 22%. Προφανώς κάτι έτρεχε από πίσω, αλλά για να το γλιτώσω αυτό είχα κάνει καθαρισμό πριν κοιμηθώ. Πίτσες μπλε βέβαια. Τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εμενα κρασαρει το skype καμια φορα που παω να στειλω φοτο, ενω δε στελνει καθολου φοτο αν την τραβηξεις εκεινη τη στιγμη μεσω του skype. Aλλα πιστευω ειναι θεμα εφαρμογης. Επισης εχω μια εφαρμογη (Xmodgames) που βγαζει ενα floating window για να τη χρησιμοποιεις, αλλα δεν το βγαζει, δλδ το κλεινει ακαριαια, παρολο που του εχω δωσει πληρη δικαιωματα μαζι και το δικαιωμα για αναδυομενα παραθυρα. Για τη μπαταρια εγω εβαλα greenify, αδρανοποιησε ενα σωρο εφαρμογες, για να δουμε.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Σε μένα αυτή η έκδοση κάνει διαφορά με την μπαταρία. Ειδικά σε idle κατάσταση. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) Αυτή είναι η έκδοση που παιζει στην Ελλαδα χωρις πείραγμα ( γραφει οτι είναι και TD και WCDMA) 4G:TDD-LTE (B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz) FDD-LTE (B1/B3/B7) 3G:TD-SCDMA (B34/B39)、WCDMA (B1/B2/B5/B8) 2G:GSM (B2/B3/B8) http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html Edited October 14, 2015 by POUARO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Engineer Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητό και διαβαζοντας μερικές σελίδες κατάφερα να μπερδευτώ περισσότερο. :wacko: Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ακούστηκαν παράπονα για την μπαταρία, πόσες ώρες λειτουργίας βγάζει περίπου και με πόσες ώρες ενεργής οθόνης; Επίσης έχω μπερδευτεί λίγο με τα μοντέλα και το ποια από αυτά ειναι αποδεκτά για 4G στην Ελλάδα (Cosmote) To minideal το στέλνει μέσω ευρωπαικής αποθήκης στην Ελλάδα σε 3 μέρες http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-16-black.html Γνωρίζει κανείς αν είναι το συμβατό μοντέλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 απο θεματα δεν καταφερα τπτ ακομα!!!!χαχαχαχα για το π...ο μιλαμε... Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγώ με greenify, στην καλύτερη να έχω δει μέχρι 4 ώρες οθόνη, μέχρι 10-15% που το κρατάω συνήθως. Το βράδυ που το έχω σε λειτουργία πτήσης μόνο για το ξυπνητήρι, σε 7 ώρες πέφτει 1-2%, κάποιες φορές δεν έπεσε και καθόλου. Αλλά όσο το λειτουργώ τρώει μπαταρία σχετικά γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγώ με greenify, στην καλύτερη να έχω δει μέχρι 4 ώρες οθόνη, μέχρι 10-15% που το κρατάω συνήθως. Το βράδυ που το έχω σε λειτουργία πτήσης μόνο για το ξυπνητήρι, σε 7 ώρες πέφτει 1-2%, κάποιες φορές δεν έπεσε και καθόλου. Αλλά όσο το λειτουργώ τρώει μπαταρία σχετικά γρήγορα.γιατι δε το κλεινεις το βραδυ το ξυπνητηρι παλι χτυπαει κανονικα εγω εχω δει διαφορα αναλογα με το φορτιστη, αν ειναι γρηγορη φορτιση κραταει πολυ λιγοτερο με ενα φορτιστη που θελει 3/4 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 5.1 και 6 γνωριζουμε αν θα παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Με την 5.9.18 που είχα και με την 5.10.8 που έχω τώρα, η μπαταρία είναι εξαιρετική. Με λίγη χρήση είμαι στην 3η ημέρα και έχω ακόμα 26%, που σημαίνει οτι θα το φορτίσω το βράδυ. Αν έχω ολη μέρα ιντερνετ ανοιχτό (wifi κυρίως) τότε μου κρατάει 2 ημέρες και το βράδυ έχω λιγότερο απο 8%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 5.1 και 6 γνωριζουμε αν θα παρει? Λογικά θα παρακάμψουν την 5.1 και θα πάνε απευθείας σε 6. Μου μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο συσκευή 2 μηνών να μην πάρει 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Εγω δεν ξερω μεχρι να δω... To hongmi πηρε Kitkat μετα απο 1,5 χρονο.. :rolleyes: Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Keep calm and have good faith. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bossntepe Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 καλησπερα για να βαλω custom rom που ζηταει να εισαι ρουτ για να βαλεις, Πρεπει να κανω κανονικα ρουτ με framaroot, rootgenius κτλ ή αρκει αυτο που δινεις δικαιωματα μεσω του security; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Το έχουμε πει 1 εκατομμύριο φορές. Διαβάστε το πρώτο ποστ! :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) αυτη την ρομ την δοκιμασε κανεις?? http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-deer-project-t3224364 Μόλις την πέρασα και έδωσε update για 5.10.8 ...την περναω και βλέπουμε αποτελέσματα. Όπως έγραψα μου δώσε OTA update την 5.10.8 την οποία και πέρασα και με πήγε στην multi eu 5.10.8 (οχι του miui.gr) Οπότε οποίος θέλει να μείνει με την Deer τότε να ΜΗΝ περάσει το OTA update που δίνει. Edited October 14, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkouroub Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 48499 σκορ στο antutu σήμερα με την 5.10.8 ρομ σε κανονική λειτουργία (όχι πτήση κτλ). Πρώτη φορά πάει τόσο ψηλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδιά το κινητό υποστηρίζει fast charge αν δεν κάνω λάθος.? Έχει κάπου επιλογή να είναι ενεργό η όχι? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Οχι, δε διαλέγεις τπτ απλώς υπάρχει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 γιατι δε το κλεινεις το βραδυ το ξυπνητηρι παλι χτυπαει κανονικα Αν σου πω ότι δεν το ήξερα ότι χτυπάει με κλειστό το κινητό;; Η συνήθεια από προηγούμενα android.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Wtf? Χτυπάει το ξυπνητήρι με κλειστό το κινητό; Σοβαρά τώρα;! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts