Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαι ειναι λεπτο. Και με τη σκληρη θηκη του vickmall δενει και δε δειχνει χοντροκομμενο.

Το Prime αξιζει, τα 32 Gb ειναι ανεση

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To σκέφτομαι για 32gb αξίζει η αγορά από vickmall ή gearbest? To Prime αντέχει για 2 χρόνια λέτε; ( εάν το κρατήσω 1 χρόνο 167 ευρώ μου φαίνονται πολλά με την λογική να δώσω άλλα 100 από Ελλάδα για να πάρω κάτι με σιγουριά τα 2 χρόνια, εάν καταλάβατε τι εννοώ, τώρα να μου πεις υποκειμενικό είναι όλο αυτό, απλά γνώμες προσπαθώ να συλλέξω).

Επίσης αυτό που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ότι το vickmall δίνει άλλη πιο φθηνή έκδοση όχι FDD LTE παρόλου που έγινε έτσι η αγορά, σε περίπτωση που θελήσω τελικά το 16αρι. Χρειάζεται να προσδιορίσω κάτι στο κινεζομάγαζο για να είναι ασφαλή η αγορά;

edit

*Oπότε τελικά η αγορά καλύτερα από ποιο μαγαζί και αξίζει να πάω στο prime? Αν όχι πως διευκρινίζεις για το FDD LTE (Ελπίζω να μην είμαι off topic ξανά).

Edited by zaf_4
edit για επεξήγηση

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

• Administrators

Οι off-topic συζητήσεις πήγαν στον κάδο.

Υπάρχουν διαφορετικές ενότητες για αναζήτηση συσκευής... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Παρακαλώ να επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο...

Modpic.gif

Όχι, δεν μου έχει κρασάρει ποτέ.

Σήμερα το βράδυ, με κλειστά τα πάντα, είχα battery leak 22%. Προφανώς κάτι έτρεχε από πίσω, αλλά για να το γλιτώσω αυτό είχα κάνει καθαρισμό πριν κοιμηθώ. Πίτσες μπλε βέβαια. Τουλάχιστον είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Εμενα κρασαρει το skype καμια φορα που παω να στειλω φοτο, ενω δε στελνει καθολου φοτο αν την τραβηξεις εκεινη τη στιγμη μεσω του skype. Aλλα πιστευω ειναι θεμα εφαρμογης.

Επισης εχω μια εφαρμογη (Xmodgames) που βγαζει ενα floating window για να τη χρησιμοποιεις, αλλα δεν το βγαζει, δλδ το κλεινει ακαριαια, παρολο που του εχω δωσει πληρη δικαιωματα μαζι και το δικαιωμα για αναδυομενα παραθυρα.

Για τη μπαταρια εγω εβαλα greenify, αδρανοποιησε ενα σωρο εφαρμογες, για να δουμε..

Μια πλήρης φόρτιση.

Αυτή είναι η έκδοση που παιζει στην Ελλαδα χωρις πείραγμα ( γραφει οτι είναι και TD και WCDMA)

4G:TDD-LTE (B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz)

FDD-LTE (B1/B3/B7)

3G:TD-SCDMA (B34/B39)、WCDMA (B1/B2/B5/B8)

2G:GSM (B2/B3/B8)

http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html

Edited by POUARO

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το κινητό και διαβαζοντας μερικές σελίδες κατάφερα να μπερδευτώ περισσότερο. :wacko:

Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή ακούστηκαν παράπονα για την μπαταρία, πόσες ώρες λειτουργίας βγάζει περίπου και με πόσες ώρες ενεργής οθόνης;

Επίσης έχω μπερδευτεί λίγο με τα μοντέλα και το ποια από αυτά ειναι αποδεκτά για 4G στην Ελλάδα (Cosmote)

To minideal το στέλνει μέσω ευρωπαικής αποθήκης στην Ελλάδα σε 3 μέρες

http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-16-black.html

Γνωρίζει κανείς αν είναι το συμβατό μοντέλο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. :cool:

απο θεματα δεν καταφερα τπτ ακομα!!!!χαχαχαχα για το π...ο μιλαμε...

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ με greenify, στην καλύτερη να έχω δει μέχρι 4 ώρες οθόνη, μέχρι 10-15% που το κρατάω συνήθως. Το βράδυ που το έχω σε λειτουργία πτήσης μόνο για το ξυπνητήρι, σε 7 ώρες πέφτει 1-2%, κάποιες φορές δεν έπεσε και καθόλου. Αλλά όσο το λειτουργώ τρώει μπαταρία σχετικά γρήγορα.

Εγώ με greenify, στην καλύτερη να έχω δει μέχρι 4 ώρες οθόνη, μέχρι 10-15% που το κρατάω συνήθως. Το βράδυ που το έχω σε λειτουργία πτήσης μόνο για το ξυπνητήρι, σε 7 ώρες πέφτει 1-2%, κάποιες φορές δεν έπεσε και καθόλου. Αλλά όσο το λειτουργώ τρώει μπαταρία σχετικά γρήγορα.
γιατι δε το κλεινεις το βραδυ το ξυπνητηρι παλι χτυπαει κανονικα

εγω εχω δει διαφορα αναλογα με το φορτιστη, αν ειναι γρηγορη φορτιση κραταει πολυ λιγοτερο με ενα φορτιστη που θελει 3/4 ωρες

Καλησπέρα σε όλους. Με την 5.9.18 που είχα και με την 5.10.8 που έχω τώρα, η μπαταρία είναι εξαιρετική. Με λίγη χρήση είμαι στην 3η ημέρα και έχω ακόμα 26%, που σημαίνει οτι θα το φορτίσω το βράδυ.

Αν έχω ολη μέρα ιντερνετ ανοιχτό (wifi κυρίως) τότε μου κρατάει 2 ημέρες και το βράδυ έχω λιγότερο απο 8%.

5.1 και 6 γνωριζουμε αν θα παρει?

Λογικά θα παρακάμψουν την 5.1 και θα πάνε απευθείας σε 6. Μου μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο συσκευή 2 μηνών να μην πάρει 6.

Εγω δεν ξερω μεχρι να δω... To hongmi πηρε Kitkat μετα απο 1,5 χρονο.. :rolleyes:

Μια πλήρης φόρτιση.

καλησπερα για να βαλω custom rom που ζηταει να εισαι ρουτ για να βαλεις, Πρεπει να κανω κανονικα ρουτ με framaroot, rootgenius κτλ ή αρκει αυτο που δινεις δικαιωματα μεσω του security;

αυτη την ρομ την δοκιμασε κανεις??

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-deer-project-t3224364

Μόλις την πέρασα και έδωσε update για 5.10.8 ...την περναω και βλέπουμε αποτελέσματα.

Όπως έγραψα μου δώσε OTA update την 5.10.8 την οποία και πέρασα και με πήγε στην multi eu 5.10.8 (οχι του miui.gr)

Οπότε οποίος θέλει να μείνει με την Deer τότε να ΜΗΝ περάσει το OTA update που δίνει.

Edited by CRISPAF77

OnePlus 12R

48499 σκορ στο antutu σήμερα με την 5.10.8 ρομ σε κανονική λειτουργία (όχι πτήση κτλ). Πρώτη φορά πάει τόσο ψηλά.

Παιδιά το κινητό υποστηρίζει fast charge αν δεν κάνω λάθος.? Έχει κάπου επιλογή να είναι ενεργό η όχι?

Ευχαριστώ

Οχι, δε διαλέγεις τπτ απλώς υπάρχει.

Μια πλήρης φόρτιση.

γιατι δε το κλεινεις το βραδυ το ξυπνητηρι παλι χτυπαει κανονικα

Αν σου πω ότι δεν το ήξερα ότι χτυπάει με κλειστό το κινητό;; Η συνήθεια από προηγούμενα android..