Jump to content

Mpaxoumis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Mpaxoumis

  1. Καλησπέρα στην παρέα! Υπάρχει κάποια ρομ κυρίως σταθερή και smooth για το 910f .. Δεν καίγομαι για τις λειτουργίες του S-pen!
  2. Καλή επιτυχία! Πολλά μπράβο στην ομάδα για τους διαγωνισμούς!!!
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ακουστικό δεν ακούγεται καθόλου. Δοκίμασα να αυξήσω το επίπεδο μέσω engineer mode, αλλά τίποτα (αν θυμάμαι σαν να μην κρατούσε και τη ρύθμιση). Το θέμα είναι οτι το κινητό ειναι με developer rom ελληνική τουλάχιστον ενός χρόνου. Υπάρχει περίπτωση να έχει φάει κόλλημα ή ειναι θέμα hardware? Δεν έχω κάνει reset ή update γιατί βαριέμαι το backup δεδομένων (δεν το χρησιμοποιώ εγώ το κινητό). Από τα ακουστικά ακούγεται καμπάμνα. Ειπά πολλά :lol: ευχαριστώ.
  4. Spigen Rugged Armor. Προσωπικά η πιο καλή θήκη που κυκλοφορεί και όχι μόνο για το s8/s8+!
  5. Συνήθως οι ΟΤΑ αναβαθμίσεις έρχονται γρηγορότερα. Εγώ προτιμώ να περιμένω και να κάνω αναβαθμίσεις μέσω smart switch. Η καθυστέρηση είναι πολύ μικρή γύρω στην 1 μέρα.
  6. Πάντως απόδειξη δεν πήγα. Το βρήκαν σαν εντός εγγύησης και υποψιάζομαι πως ίσως η σαμμυ αναγνωρίζει πρόβλημα με τις μητρικές (παίζει πολύ) και επισκευάζει και εκτός εγγύησης. Κολλητό τεχνικό σίγουρα δεν είχα!!
  7. Τελικά ήταν πλακέτα και έγινε αλλαγή. Την απόδειξη δεν την βρήκα ποτέ (είμαι σίγουρος οτι είναι εκτός 24μηνών, περίπου 1-2 μήνες), παρόλα αυτά το πήγα στο σέρβις της σαμμυ στο γέρακα και σε λιγότερο από 48 ώρες ήταν έτοιμο και χωρίς καμία χρέωση. Άψογοι, πήραν πολλά +++ για μένα.
  8. Παιδιά καλησπέρα. Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα π με καίει... Το κινητό το πρωί κόλλησε κ αναγκαστικά έβγαλα μπαταρία.. Μετά άρχισε να σβήνει συνεχώς μόλις το χρησιμοποιουσα.. Το έβαλα για φορτισει αλλά συνέχισε να κάνει τα ίδια. Ξαφνικά νεκρωσε, έβαλα Άλλη μπαταρία μιας κ η υπάρχουσα ήταν ψιλό χαλασμένη αλλά κ παλι τπτ. Δεν ανάβει με τπτ. Δεν δονητε δεν κάνει τπτ.. Ούτε led φορτίσης ανάβει... Καλώδια μπαταρίες κλπ ελεγμένα μιας κ εχω 2 note. Καμία ιδέα τ παίζει Ευχαριστώ πολύ Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  9. Επειδή είχε γίνει αλλαγή οθόνης τσεκάραμε μήπως υπήρχε πρόβλημα hardware. Επίπλέον είχε ανεπήσιμη ρομ και βάλαμε global stable.. Εχθές προσπαθώντας ξανά κατάφερα να βρω σημά και να δεχθώ-κάνω κάποιες κλήσεις. Όμως έκανε διάφορα. Π.χ με τα από κάθε κλήση έχανε τελείως το δίκτυο, είχε δίκτυο αλλά δεν δεχόταν-έπαιρνε κλήσεις. Η ενεργοποίηση της σιμ-αριθμού απο τη xiaomi που γράφει μπορεί να συνδέεται με τα προβλήματα αυτά.? Μ ήρθε ένα μήνυμα με κάτι σαν κωδικό απο τη χιαόμι μετά από αρκετή ώρα, όταν πλέον είχα βάλει τη σιμ σε άλλη συσκευή.
  10. Επανέρχομαι και πάλι να σας ενοχλείσω:lol ... Με έλεγχο hardware και αλλαγή στη ρομ και δοκιμή με wind σιμ δούλεψε το δίκτυο (σύμφωνα με τα λεγόμενα πάντα του υπαλλήλου). Με vodafone και micro k nano sim δεν βρίσκει καν σήμα...
  11. Πως το κάνω αυτό :o? Sent from my SM-N910F using Tapatalk
  12. Ασχέτως με το σήμα θέλω να αλλάξω ρομ. Έχω πάρει έγκριση για ξεκλείδωμα του bootloader αλλά κολλάει στο 50%(Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις και για αυτό). Δοκίμασα να περάσω κινέζικη dev αλλά τπτ. Γενικά έχω κάνει τα πάντα και δεν προχωράει κανένα βήμα. Το κινητό έγραφε πως ήταν σε global offlicial 7.1.1.0.0 που προφανώς δεν ήταν! Μέχρι και rename έκανα με ροοτ app αλλά τπτ!! p.s.1 imei δείχνει 2 νουμερα... p.s.2 δίκτυα βρήκε χειροκίνητα αλλά δεν συνδεόταν και τώρα δεν βρίσκει καν.( όλα αυτά μετά από αλλαγή οθόνης - νομιζώ τυχαίο γεγονός) Πολλά ευχαριστώ και πάλι!
  13. Καλημέρα στην παρέα, Θα σας κοθράσω λίγο αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους οδηγόυς και δεν έχω καταφέρει τπτ. Αρχίκα το κινήτο δεν έχει σήμα ενώ βλέπει κανονικά τη σιμ. Έτσι είπα να κάνω ένα Update μηπώς είναι θέμα ρομ. Το κινητό δείχνει πως έχει global stable 7.1.1.0.0. Κατέβασα νέα ρομ δείχνει πως κάνει update μέσα απο την εφαρμογή κάνει restart και ανοίγει πάλι σε 7.1.1.0.0 (εννοείται πως έχω κάνει wipe τα πάντα). Επίσης έστειλα για unlock bootloader και μου απάντησαν θετίκα αλλά βγάζει error κατα την διαδικασία καθώς θέλει dev rom την οποία δεν μπορώ να περάσω καθώς δεν κάνει verify το update. Έχω δοκιμάσει και μ adb οτι έλεγαν και με flash tool πάλι δεν παίρνει τη ρομ... Καμία βοήθεια γτ δεν είναι και δικό μου το κινητό και η υπομονή εξαντλείται :lol:lol:
  14. Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.
  15. Καλησπέρα, Γνωρίζουμε ποιά ελληνική ρομ είναι πιο σταθερή - λιγότερα bugs, ίσως και καλύτερη μπαταρία? Το τηλέφωνο τώρα φοράει πολύ παλιά developer GTV. Αλλά πλέον προορίοζεται για απλή καθημερινή χρήση (θα το δώσω στην αδερφή μ) οπότε η σταθερότητα είναι το ζητούμενο. Υ.γ. Με συγχωρείται που κάνω ερώτηση που ήδη μπορεί να υπάρχει στο νήμα, αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνει η αλλαγή άμεσα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...