Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ τόσα χρόνια με nova και τώρα τα έχω παίξει, χαχαχαχα. Τον έβαλα τον nova αλλά κάτι δεν με κάθεται καλά στο μάτι

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το οτι δεν υποστηριζει 800αρα μπαντα μας επηρεαζει καπου?

με q card θα πιανω 4g κανονικα?

επισης pure android rom υπαρχει?

@mol δε νομίζω να έχεις θέμα. Μόνο σε περιοχές που υπάρχει αποκλειστικά η 800αρα.

Υπάρχει μια αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Τσέκαρε στο miui.gr ή στο xda developers. ;)

Από θερμοκρασία πως πάτε? Παρατηρώ ότι ζεσταίνεται λίγο πάνω ακόμα και στην κανονική χρήση.

Ρε παιδιά προσπαθώ να το παραγγειλω απο vickmal και μου λέει:VICKMALL TECKNOLOGY LIMITED.Το έχει αντιμετωπισει κανεις?

Καμια απάντηση?

εγώ ψάχνω ξύλινη θήκη.

yeah, you heard me :p

ιδανικά θα ήταν να βρω μια που να έχει μεταλλικό bumper και ξύλινη πλάτη.

αλλά είτε επειδή είναι νωρίς είτε επειδή πιθανόν να είναι εξεζητημένα τα γούστα μου δεν έχω βρει κάτι.

στο ενδιάμεσο όμως βρίσκω τέτοιο στυλ

που είναι τυπωμένη πλαστική και λένε οτι μέσω 3d printing του έχουν δώσει και υφή ξύλου.

έχει κάποιος εμπειρία απο κάτι αντίστοιχο να μας πει αν παλεύεται ή δείχνει εντελώς φτηνό(και κιτς)

Ρε παιδιά προσπαθώ να το παραγγειλω απο vickmal και μου λέει:VICKMALL TECKNOLOGY LIMITED.Το έχει αντιμετωπισει κανεις?

Γράψε στο θέμα τους και ρώτα τους...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453&highlight=vickmall

Από θερμοκρασία πως πάτε? Παρατηρώ ότι ζεσταίνεται λίγο πάνω ακόμα και στην κανονική χρήση.

Κάποιοι λίγοι το έχουν αναφέρει αλλά όχι σε κανονική χρήση... Εμένα πάντως είναι μια χαρά, στα παιχνίδια μόνο ζεσταίνεται λίγο...Απλά επειδή είμαι με θήκη συνέχεια ίσα-ίσα που το καταλαβαίνω

@mol δε νομίζω να έχεις θέμα. Μόνο σε περιοχές που υπάρχει αποκλειστικά η 800αρα.

Υπάρχει μια αλλά δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι. Τσέκαρε στο miui.gr ή στο xda developers. ;)

για θεσσαλονικη ενδιαφερομαι. θα πιανει?

Μόνο σε παιχνίδια ανεβάζει. Αλλά σε κανονικά, για παιχνίδια, επίπεδα.

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά. Κάποιο απ' τα παιδιά που έχει τη συσκευή και μένει Θεσ/νίκη, ας απαντήσει!

Με την εφαρμογή των υπερύθρων, έχει καταφέρει κανείς να συντονίσει ψηφιακό δέκτη;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω με σιγουριά. Κάποιο απ' τα παιδιά που έχει τη συσκευή και μένει Θεσ/νίκη, ας απαντήσει!

Έχουν ήδη αναφέρει κάποιοι από Θεσσαλονίκη ότι παίζει κανονικά. Μερικές σελίδες πίσω και θα το δεις.

που είναι τυπωμένη πλαστική και λένε οτι μέσω 3d printing του έχουν δώσει και υφή ξύλου.

έχει κάποιος εμπειρία απο κάτι αντίστοιχο να μας πει αν παλεύεται ή δείχνει εντελώς φτηνό(και κιτς)

Σε άλλη συσκευή πήγα να δοκιμάσω κάτι τέτοιο απο καλό πωλητή του ebay αλλά δεν,καμία σχέση με την υφή ξύλου και στο μάτι επίσης δεν :p

Άστα να πάνε. Από μπαταρία πάει καλά πάντως εγώ στην πρώτη φόρτιση έφτασα τις 4 ώρες + sot. Σας βολεύει ο miui launcher η βάλατε nova? Δεν μπορώ να τον συνηθίσω με τπτ....

Εγω κατευθείαν με Nova δουλεύω, γιατί είχα συνηθίσει τις ευκολίες και τις συντομεύσεις όπως τα είχα στο προηγούμενο κινητό μου,δεν έβρισκα τον λόγο να μείνω με της miui ειδικά όταν μου θυμίζει iPhone, που έχω μια αντιπάθεια! Κατά τ άλλα έχω αρχίσει να την συνηθίζω την ρομ, αρκετά καλη.

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν συνδέετε το κινητό με τον υπολογιστή σάς έχει την επιλογή για ασφαλής κατάργηση;

Εγω κατευθείαν με Nova δουλεύω, γιατί είχα συνηθίσει τις ευκολίες και τις συντομεύσεις όπως τα είχα στο προηγούμενο κινητό μου,δεν έβρισκα τον λόγο να μείνω με της miui ειδικά όταν μου θυμίζει iPhone, που έχω μια αντιπάθεια! Κατά τ άλλα έχω αρχίσει να την συνηθίζω την ρομ, αρκετά καλη.

τι grid χρησιμοποιεις φιλε μου στον nova?

κάποιοι είπαν ότι κέντρο και δυτικά δεν έχει πρόβλημα

Εγώ πάντως πού είμαι ανατολικά δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος με το 4G της. Vodafone

κάποιοι είπαν ότι κέντρο και δυτικά δεν έχει πρόβλημα

Εγώ πάντως πού είμαι ανατολικά δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος με το 4G της. Vodafone

Γενικά ανατολικά δεν είναι καλή η vodafone. Έχω cosmote και vodafone στο κινητό και τα 2 πιάνουν κανονικά 4g πάντως απλά της cosmote είναι στο μεγαλύτερο μέρος της Θεσσαλονίκης.

Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ

Καλησπέρα παιδιά...... Έχετε πρόβλημα με τα push notification από τρίτες εφαρμογές π.χ. sofa score,tapatalk,TVshow time κλπ?

.....με την τελευταία Ελληνική

Γράψε στο θέμα τους και ρώτα τους...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453&highlight=vickmall

Κάποιοι λίγοι το έχουν αναφέρει αλλά όχι σε κανονική χρήση... Εμένα πάντως είναι μια χαρά, στα παιχνίδια μόνο ζεσταίνεται λίγο...Απλά επειδή είμαι με θήκη συνέχεια ίσα-ίσα που το καταλαβαίνω

Τους έγραψα και ειπαν αν έχω λεφτά στην κάρτα η αλλιως λόγω capital.Όμως και λεφτά έχω στην κάρτα και απο ebay αγοράζω στη στιγμη χωρίς πρόβλημα.Μονο με αυτούς έγινε αυτο

μια ερωτηση θελω το κινητο για αποκλειστικα μια σιμ αρα δεν με ενδιαφερει το τι σημα θα εχει η δευτερη.υπαρχει καποια αλλη διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις η ειναι ακριβως ιδιες με την μονη διαφορα στο σημα?και κατι αλλο στο vickmall υπαρχει η εκδοση με μονο μια καρτα 4G γιατι δεν βλεπω να υπαρχει κατι.

αυτη την ρομ την δοκιμασε κανεις??

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/development/rom-deer-project-t3224364

τι grid χρησιμοποιεις φιλε μου στον nova?

7 επί 5 αν εννοείς το πλέγμα,γιατί το έχω στα ελληνικά. Αν και αυτό είναι θέμα γούστου του καθενός πιστεύω.

το σημα των καρτων πως ειναι?

η πρωτη πιανει 2g/3g/4g και η δευτερη μονο 2g?

Η ευρωπαϊκή έκδοση πιάνει και στις δύο sim 2g/3g/4g.

Εχω προσέξει και κάτι άλλο,χρησιμοποιώ δύο sim wind,και προσπαθώ να αλλάξω ονομασία σε wind 1 και wind 2 για να τις ξεχωρίζω,αλλά μετά από κάποια ώρα μου τις ξαναλλαζει στο default, wind GR και τις δύο. Ακόμα και απενεργοποιημένη να έχω την δεύτερη, μου την αλλάζει την πρώτη. Εχω την 5.9.27, είναι κάποιο bug;

Εχω παρατηρησει και γω πως μετα απο reboot δεν μου κραταει τις επιλογες των sim. Αλλαζει τα δικτυα (αν εχω επιλεξει 2G μετα το reboot ξεκιναει σε 4G) και δεν κραταει την επιλογη dial (επιλεγω μια απο τις δυο καρτες μετα απο reboot συνεχεια not set μου βγαζει)

Παράθεση πληροφόρησης:

παραθέτω την απάντηση που μου έστειλαν από το vickmall σχετικά με την διαφορά td-fdd-lte και 4g-fdd-lte

a customer of us told us that they have tested only one sim card slot support 4G date and 3G date

but LTE FDD version both 2 sim card slot,no matter which sim card slot you chosen it will support 4G date and 3G date,

if you prefer 2 sim card all can support 4G date and 3G date

td-fdd-lte: 1 4G SIM slot και 1 3G SIM slot

4g-fdd-lte: 2 4G SIM slot

...lost in translation...

Καλημέρα, παιδιά. Έχω διαβάσει άπειρες σελίδες για το κινητό. Ξέρω ότι προς το παρόν έχει θέμα με την μπαταρία και μάλλον θα φτιαχτεί από καιρό. Με νοιάζει να βγάζει μέρα με mobile data κατά διαστήματα, wifi επίσης κάποιες ώρες την ημέρα, λίγες κλήσεις και μνμ, browsing.

Είμαι σε δίλημμα να το πάρω ή όχι για το miui δλδ είχα το s2 και το είχα σε lollipop δεν ξέρω πως θα μου φανεί να μην έχει υπομενού και όλα να είναι στην οθόνη. Όσοι το έχουν θεωρείται λεπτό το κινητό η όχι για μέγεθος καταλαβαίνω τις 5,5 ιντσες πάνω κάτω. Και αν αξίζει η αγορά του για να το έχω 2 χρόνια σίγουρα.

Μιλάω για το απλό όχι το prime.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1