Jump to content

ths21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ths21

  1. παιδια επειδη το παρηγγειλα και εγω το μι 5 αλλα κατι παιζει τωρα με ελεγχους εχει πεσει κανενας σε τελωνειο?αν ναι ποσο πληρωσε.εχω ακουσει οτι ειναι 24% συν 12ευρω δεν γιενται να παει παρα πανω ετσι?δηλαδη με αξια 196 ευρω το πολυ να πληρωσω 61 ευρω?
  2. μια ερωτηση θελω το κινητο για αποκλειστικα μια σιμ αρα δεν με ενδιαφερει το τι σημα θα εχει η δευτερη.υπαρχει καποια αλλη διαφορα αναμεσα στις εκδοσεις η ειναι ακριβως ιδιες με την μονη διαφορα στο σημα?και κατι αλλο στο vickmall υπαρχει η εκδοση με μονο μια καρτα 4G γιατι δεν βλεπω να υπαρχει κατι.
  3. θελω να κανω μια ερωτηση ειναι λιγο οφ τοπικ αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει το επισημο θεμα του to2c οποτε θα την γραψω εδω και αν μπορειτε και ξερετε να μου απαντησετε.ξερετε μηπως αν το to2c δεχεται πληρωμη απο gift card της mastercard.ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. ths21

    Lenovo K3 Note

    στην επισημη σελιδα του to2c στο facebook ανεβασαν hands-on review οποιος θελει μπορει να ριξει μια ματια
  5. ths21

    Lenovo K3 Note

    φιλε τα 50 ευρω παραπανω για τετοια διαφορα στα specs δεν εχουν σημασια εχει διπλασια ρομ διπλασια ραμ καλυερο επεξεργαστη καλυτερη μπαταρια και γενικα ειναι καλυτερο σε ολα το νοτε μην το σκεφτεσαι για 50 ευρω γιατι απλα τα κινητα δεν συγκρινονται. παρε και ενα λινκ με comparison http://www.phonebunch.com/compare-phones/lenovo_a916-1832-vs-lenovo_k3_note-1998/ τωρα βεβαια αν το θελει για οχι και τοσο απαιτητικη χρηση και δεν το θελει για πολλα πολλα στο κινητο καλο ειναι και το α916 για τα λεφτα του απλα αν τα 50 ευρω δεν ειναι τιποτα το αποτρεπτικο για σενα μην το σκεφτεσαι το νοτε για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο και ειναι και καποια μαρκα που ειναι γνωστη(αν και αυτο δεν ειναι κατι παραπανω γιατι και οι δυο αλλες μαρκες που ανεφερες ειναι πολυ καλες). για αξιοπιστο σελλερ τωρα και to2c και minideal και γενικα τα περισσοτερα σιτε που παιζουν ειναι αξοπιστα παντως αυτα τα δυο ειναι απο τα πιο σιγουρα. ελπιζω να σε βηθησα.
×
×
  • Create New...