Jump to content

Redmi Note 2

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς τους κατόχους του. Prime

Ο αποθηκευτικός χώρος έχει αυτή την εικόνα;

Δε μπορώ να ανεβάσω εικόνα απο το κινητό.

Καντην upload σε dropbox ή κάποιο άλλο site και βάλε το αντίστοιχο link. Ειδικά στα site που είναι για να ανεβάζεις photo σου έχει έτοιμο link για φορουμ όπου φαίνεται κατευθείαν η φωτο!

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το ξέρω. Απλά δεν μπορώ να το κάνω τώρα. Όποιος θέλει ας κάνει ενα screenshot του αποθηκευτικού χώρου.

Παιδιά κάντε εγκατάσταση την ελληνική rom γιατί με αυτές που βάζουν οι κινέζοι έχει θέμα το υπόλοιπο μνήμης, το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ.

Παιδιά το πήρα κι εγώ χθες από γνωστό ελαφρώς μεταχειρισμένο.Πρώτη φορά Κινέζικο!Ολα καλά,μόνο που η μπαταρία τελειώνει γρήγορα,παρόλο που το δουλεύω στο 2g.Και κάτι ακόμα που θέλω να μου πείτε.Οταν καλείται κάποιον τον όποιον τον έχετε με φωτό,μόλις απαντήσει,φεύγει η φωτό;Έχω περασμένη τη τελευταία Ελληνική ρομ...

Apple iPhone 14 Pro Max

Παιδιά το πήρα κι εγώ χθες από γνωστό ελαφρώς μεταχειρισμένο.Πρώτη φορά Κινέζικο!Ολα καλά,μόνο που η μπαταρία τελειώνει γρήγορα,παρόλο που το δουλεύω στο 2g.Και κάτι ακόμα που θέλω να μου πείτε.Οταν καλείται κάποιον τον όποιον τον έχετε με φωτό,μόλις απαντήσει,φεύγει η φωτό;Έχω περασμένη τη τελευταία Ελληνική ρομ...

Για την μπαταρία θα πρέπει να κανούμε υπομονή. Για το άλλο που λες, ναι, και σε μένα το κανει. Κάποιες φόρες και όταν με κάλουν δεν τις βγάζει.

:D

παιδια δεν μπορω να κατεβασω στο pc μου ουτε την stable ουτε την developer κολαει και ολοκληρωνετε στα 50 η 100 πχ mb....καποιος αλλος τροπος υπαρχει η καποιο αλλο λινκ?

Για την μπαταρία θα πρέπει να κανούμε υπομονή. Για το άλλο που λες, ναι, και σε μένα το κανει. Κάποιες φόρες και όταν με κάλουν δεν τις βγάζει.

A ετσι?Αντε να δουμε τι θα γινει!Παντως τα σπαει η συσκευη!!Ομολογω οτι δε το περιμενα απο Κινεζικο!Εστω κι απο Xiaomi!Δηλ.σε σχεση τιμης-αποδοσης που λενε,αξιζει παρα πολυ!!Βαζει κατω κινητα υπερδιπλασιας τιμης:!:

Apple iPhone 14 Pro Max

παιδια δεν μπορω να κατεβασω στο pc μου ουτε την stable ουτε την developer κολαει και ολοκληρωνετε στα 50 η 100 πχ mb....καποιος αλλος τροπος υπαρχει η καποιο αλλο λινκ?

Ή μπορείς να προσθέσεις το ο μπροστά στο bigota και να κατεβαίνει ως obigota για ταχύτερο downloading.

OnePlus 12R

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει νέα αναβάθμιση, η 5.9.27: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/11891-xiaomi-miui-hellas-5-0-hermes-GTV-5-9-27-zip/?5b5b42f6

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Είδα στα σχόλια ότι και αυτή έχει μερικά θεματάκια. Την πέρασε κανείς από εδώ να μας πει εντυπώσεις;

Εδώ και λίγες ώρες υπάρχει νέα αναβάθμιση, η 5.9.27: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/11891-xiaomi-miui-hellas-5-0-hermes-GTV-5-9-27-zip/?5b5b42f6

υπηρχε η 5.9.27 δεν ειναι καινουρια.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ουπς! Είδα τις ώρες που πέρασαν από την τελευταία λήψη της και το μπέρδευσα με το πότε αναρτήθηκε.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Η τελευταία stable έχει μείνει πολύ πίσω σε εξέλιξη??

η miui 7 ειναι καινουργια ρομ . δε υπαρχει stable για καμια συσκευη. οσες υπαρχουν ειναι σε 6 η 5.

καινουργιο τηλεφωνο και καινουργια ρομ . λιγο υπομονη δε βλαπτει. οπως δε ειναι απαρετητο να εφαρμοζετε η εκαστοτε αναβαθμηση. μια χαρα δουλευει το τηλ οπως ερχετε. οταν με το καλο βγει η σταθερη τη περνατε και δε ασχολειστε ξανα

edit σημερα βγηκε η πρωτη stable για note pro & mi3 mi4

Edited by bandi650

Σκέφτομαι να γυρίσω στην 18 για η 27 δεν πάει καλά με την μπαταρία. Αλλά λέω πάλι να περιμένω μια βδομάδα για την καινούρια.

Πώς γυρνατε πισω; μονο μεσω TWRP ή υπάρχει κανενας αλλο τρόπος για downgrade?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Πώς γυρνατε πισω; μονο μεσω TWRP ή υπάρχει κανενας αλλο τρόπος για downgrade?

Εγώ αν το κάνω θα είναι με twrp. Wipe dalvik cash Και cash και θα την περάσω.

Καλησπέρα στο forum. Έχω θέμα με τη λήψη sms και στις δύο sim του τηλεφώνου, δηλαδή μου στέλνουν sms και πολύ απλά δεν τα λαμβάνω ή δεν μου τα εμφανίζει. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει - ευχαριστώ

Προσπαθώ να ρυθμισω από το μεσημέρι το τηλεχειριστήριο σε μια samsung που έχω αλλά μπααα

Υπάρχουν κάπου οδηγίες?

Εχω περάσει την ελληνική 5.9.27, αλλά έχω κάποιες απορίες αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Το κινητό δεν έγινε root,πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή superuser, και να εγκαταστήσω κάποιο binary; Πως εγκαθιστω TWRP ή CWM recovery;

Επίσης απενεργοποιείται το κλείδωμα οθόνης,και αν ναι υπάρχει κάποιος τρόπος με μια συντόμευση να γίνεται από την αρχική οθόνη ή την status bar;

Και κάτι τελευταίο, xposed framework μπορούμε να εγκαταστήσουμε σε MIUI; Έχει βγει έκδοση στο xda που λειτουργεί σε Lollipop, αλλά δεν μπόρεσα να βρω αν μπορούμε να το εγκαταστήσουμε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Σήμερα παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί το zoom στη κάμερα. Έβγαλα μερικές φωτός χωρίς zoom και μετά που έκανα zoom σε ενα σημείο στο βάθος ενώ στην οθόνη φαινόταν κανονικά να εστιάζει στο σημείο που ήθελα όταν είδα τις φώτο ηταν όλες ίδιες χωρίς zoom. Έκανα ένα reboot και το ίδιο ακόμα και τώρα. Έχω το απλό με multi 5.9.18 και χρησιμοποίησα την default εφαρμογή της καμερας.
Gkan