Jump to content

Microsoft Lumia 535

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Hands free δεν πρόκειται να ξαναβάλει όπως φαίνεται σε κανένα τηλ..Τωρα το double tab ακόμα και στο 930 δεν πιάνει πάντα με την πρώτη..Ρώτησα πιο πάνω, η αφή τι ακριβώς προβλήματα έχει?

Hands free δεν πρόκειται να ξαναβάλει όπως φαίνεται σε κανένα τηλ..Τωρα το double tab ακόμα και στο 930 δεν πιάνει πάντα με την πρώτη..Ρώτησα πιο πάνω, η αφή τι ακριβώς προβλήματα έχει?

Δεν ειναι μονο η αφη, και το gps εχει προβλημα (και δεν ειμαι ο μονος που το ανεφερε), αλλα και το ηχειο σε εμενα.

Η αφη τι ακριβως προβληματα εχει.. Γραφει πραγματα μονο του και τα στελνει (αρα φοβασαι καμια φορα να μπεις στα μηνυματα), ή στελνει το μηνυμα που εγραψες μισο (αρα αν θες κατι να το γραψεις, να το διαβασεις και να το διορθωσεις ξεχασε το), παιρνει τηλεφωνο μονο του οταν εισαι στις επαφες και ψαχνεις ενα ονομα, ανοιγει η οθονη στην τσεπη και βαζει κωδικους λαθος μονο του και κλειδωνει, αλλο γραμμα πατας αλλο βγαζει, αμα γραφεις πολυ γρηγορα με 2 δαχτυλα ξεχνα το (αργα τα ζωα μου αργα για να καταλαβει τι πατας), αλλα μην σε τρομαζουν αυτα, μεχρι το 2017 η microsoft θα την βρει την λυση. :mad: Αυτα.

Παιδιά θέλει ένα συγγενικό μου πρόσωπο να αγοράσει το τηλέφωνο,πως είναι η οθόνη,με την αφή τι γίνεται,έχει διπλό χτύπημα για ενεργοποίηση?Και κάτι τελευταίο η συσκευασία περιέχει hands free?

Σε λίγους έχει προβληματα σοβαρά.

Σε σχεδόν όλους έχει πρόβλημα μόνο πάνω από τα 2-3 δάχτυλα.

Αλλά δεν ειναι αποτρεπτικό.. εγώ προσωπικά το έχω ευχαριστηθεί

το τηλέφωνο και αν δεν έμπαινα στα forum ίσως να μην είχα καταλάβει τίποτα.

Βέβαια αν όταν το πήρα είχε πέσει η τιμή του lumia 730 στα επίπεδα που ειναι τώρα θα προτιμούσα το 730.

(Γενικά όμως αν ήξερα τα προβλήματα δεν θα ρίσκαρα στο "αν μου κάτσει καλό.." θα πηγαινα στο 730)

Hands free δεν πρόκειται να ξαναβάλει όπως φαίνεται σε κανένα τηλ..

Εξαρτάται την χώρα. Εμένα απο Γαλλία είχε μέσα ακουστικά.

Edited by Dimis164

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Εξαρτάται την χώρα. Εμένα απο Γαλλία είχε μέσα ακουστικά.

Off-topic: Έχω ακούσει και διαβάσει ότι στη Γαλλία υπάρχει νομοθεσία, που υποχρεώνει τις εταιρείες να συμπεριλαμβάνουν στο πακέτο πώλησης και τα handsfree.

Huawei Nova 5T

H Microsoft ανακοίνωσε στο επίσημο microsite της συσκευής (http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/lumia535/) ότι θα αντικαταστήσει άμεσα όλα τα προβληματικά Microsoft Lumia 535 και 535DS άσχετα με το είδος του προβλήματος.

Μάλιστα αναφέρει ότι σε περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την αντικατάσταση, θα προχωράει σε αντικατάσταση της συσκευής με Lumia 640 LTE και Lumia 640 LTE Dual χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

billaros.blogspot.com

που το αναφερει ακριβως;;;;;;;;

εμεις που το πηραμε απο amazon.fr θα μπορουμε να το αντικαταστησουμε στην ελλαδα;

που το αναφερει ακριβως;;;;;;;;

εμεις που το πηραμε απο amazon.fr θα μπορουμε να το αντικαταστησουμε στην ελλαδα;

Πρωταπριλιά.:p

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

H Microsoft ανακοίνωσε στο επίσημο microsite της συσκευής (http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/lumia535/) ότι θα αντικαταστήσει άμεσα όλα τα προβληματικά Microsoft Lumia 535 και 535DS άσχετα με το είδος του προβλήματος.

Μάλιστα αναφέρει ότι σε περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την αντικατάσταση, θα προχωράει σε αντικατάσταση της συσκευής με Lumia 640 LTE και Lumia 640 LTE Dual χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση!

Πάτησα στο λινκ αλλά δεν δείχνει κάτι σχετικό. Που ακριβώς φαίνεται?

Edit τώρα είδα τα άλλα σχόλια :P

Σήμερα παρέλαβα το κινητό από το service, μου έκαναν αναβάθμιση. Το πληκτρολόγιο και ο αυτόματος φωτισμός δουλεύουν κανονικά τώρα, το multituch είναι οκ μόνο με δυο δάχτυλα. Για νεότερα θα επανέλθω.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Και ένα γρήγορο review και από εμένα..

Πουλώντας το αγαπημένο note 3 έπρεπε άμεσα να αποκτήσω ένα κινητό και μάλιστα φθηνό..από καιρό σκεφτόμουν την μετάβαση σε windows..οποτε και είπα γιατί όχι..

Η συσκευή αγοράστηκε δεύτερο χέρι στα 70 € (δεν ήμουν διατιθέμενος για παραπάνω για το συγκεκριμένο)

Το έχω 3 ημέρες και σε γενικές γραμμές είναι οκ.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος:

Οθόνη ικανοποιητική..στο scroll down υπάρχει ένα θέμα αλλά ξεπερνιέται..το μεγάλο θέμα είναι με τα 2-3 δάχτυλα...Κρατώντας το με το ένα χέρι και στην προσπάθεια μου να γράψω έγινε το λάθος να ακουμπήσει ένα μέρος της παλάμης μου.Το τηλέφωνο δαιμονίστηκε κυριολεκτικά..άρχισαν να ανοίγουν ημερολόγια μηνύματα κλήσεις..κάποια στιγμή πραγματικά φοβήθηκα μην αρχίσει να αιωρείται και να βρίζει στα αραμαϊκα..δέν είχα ούτε αγιασμό...

Το παρακάμπτω και συνεχίζω.

Μπαταρία υπέρ του δέοντος ικανοποιητική.

No lagging Smooth multitasking

Αναφορικά με το λειτουργικό το βρίσκω φτωχό όσον αφορά παραμετροποιηση αλλά οκ.

Μου έκανε συγχρονισμό σε όλα κάτι το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα.

Τρίζει λίγο αλλά για τα λεφτά του το ανέχομαι.

Επίσης κάτι το οποίο είναι ενοχλητικό είναι ότι υπάρχουν φορές που κόβει την κλήση.

Αυτά

Υ.Γ με βλέπω συντόμως προς Bb μεριά.

Σήμερα έστειλα το κινητό μου στο nokia care για να μου αλλάξουν το touch panel. Μου είπε ο τεχνικός από το κατάστημα ότι είναι μερικά touch panel που έχουν έναν συγκεκριμένο κωδικό πάνω και πως τους έχει ενημερώσει η microsoft για το πρόβλημα και το ποιοι κωδικοί του συγκεκριμένου εξαρτήματος είναι οι ελαττωματικοί. Μου είπαν ότι κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή να το έχουν έτοιμο. Άντε να δούμε τη θα δούμε...

Edit-----------------------

Τελικά με ενημέρωσε ο τεχνικός ότι δεν το έχει το ανταλλακτικό στην αποθήκη και πως θα πρέπει να το παραγγείλει και θα το έχει σε 7 εργάσιμες. Στην αναμονή λοιπόν... :(

Edited by Cris4524

μολις το πηρα και το προτο που εκανα ειναι να βρω την Cortana αλλα δεν τη βρηκα wtf!?

Η Cortana δεν είναι διαθέσιμη σε ελληνικά, θα πρέπει να αλλάξεις το Region και τη γλώσσα της συσκευής σου σε Cortana available π.χ. US

billaros.blogspot.com

παιδιά διαβασα λιγο τις πισω σελίδες αλλα ειδα διαφορες αποψεις, επειδη θελω να το πάρω για δώρο , το χω βρει σε σκρουτζομαγαζο 105ευρώ τελική

εχει παιδικές ασθένειες το κινητό πολλες?επειδη θα ναι για δωρο θα θελα να αποφυγω κατι π θα χει προβλήματα

πχ με touch panel ktl ειναι θεμα παρτίδας?

Παιδια μια βοηθεια παρακαλω καθως δε γνωριζω απο windows phones.

Πως θα αναβαθμισω αφου υπαρχει παραδεκτο προβλημα στο wifi; Η καινουρια εκδοση λυνει το προβλημα του wifi αλλα πως θα παρω το OTA update αφου δεν μπορω να συνδεθω σε wifi; Υπαρχει καποια μεθοδος μεσω pc;

Ευχαριστω πολυ.

Edited by Alex_tz

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά διαβασα λιγο τις πισω σελίδες αλλα ειδα διαφορες αποψεις, επειδη θελω να το πάρω για δώρο , το χω βρει σε σκρουτζομαγαζο 105ευρώ τελική

εχει παιδικές ασθένειες το κινητό πολλες?επειδη θα ναι για δωρο θα θελα να αποφυγω κατι π θα χει προβλήματα

πχ με touch panel ktl ειναι θεμα παρτίδας?

Είναι θέμα τις παρτίδας του touch panel και όχι ολόκληρου του κινιτού.

Παιδια μια βοηθεια παρακαλω καθως δε γνωριζω απο windows phones.

Πως θα αναβαθμισω αφου υπαρχει παραδεκτο προβλημα στο wifi; Η καινουρια εκδοση λυνει το προβλημα του wifi αλλα πως θα παρω το OTA update αφου δεν μπορω να συνδεθω σε wifi; Υπαρχει καποια μεθοδος μεσω pc;

Ευχαριστω πολυ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Phone Recovery Tool και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού μέσω του υπολογιστή σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σου.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

2 μερες το εχω και δουλευει μια χαρα και το touch ειναι διαφορετικο σε σχεση με ενα android αλλα δεν ειδα καποιο προβλημα ακομα και με ολα ανοιχτα ισως λιγο αργουσε αλλα ελεος με 120€ δεν ηπαρχει καλητερο
:ninja:

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Windows Phone Recovery Tool και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού μέσω του υπολογιστή σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε κράτα αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων σου.

Σ'ευχαριστω. Αντε τωρα να βρω windows 7 ή και πανω. Λες να δουλεψει σε virtual machine των xp;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστω. Αντε τωρα να βρω windows 7 ή και πανω. Λες να δουλεψει σε virtual machine των xp;

Θα σου πρότεινα καλύτερα να βρεις ένα PC με Windows 7 και πάνω για να μην γίνει καμιά στραβή και μετατραπεί η συσκευή σου σε τουβλάκι! :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Update μάγκες , δεν ξέρω αν μόνο για τα Dual Sim. Η έκδοση του firmware αναβαθμίστηκε και νομίζω ότι έφτιαξε το ρημάδι. Κάντε και ένα soft reset μετά το update.

Everything is a frequency 

• The title was changed to Microsoft Lumia 535