sakissalonika Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ψάχνω να βρω το εικονίδιο του KNOX και δεν το βρίσκω με τίποτα. Στο 3άρι υπήρχε η συντομεύση και έβαζα κωδικό και με πήγαινε σε KNOX mode. Εδώ γιατί δεν το βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ψάχνω να βρω το εικονίδιο του KNOX και δεν το βρίσκω με τίποτα. Στο 3άρι υπήρχε η συντομεύση και έβαζα κωδικό και με πήγαινε σε KNOX mode. Εδώ γιατί δεν το βρίσκω; Το κατεβάζεις απο το Google Play. Ψάξε myknox κατέβασε το και είσαι έτοιμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Το κατεβάζεις απο το Google Play. Ψάξε myknox κατέβασε το και είσαι έτοιμος! Δηλ στο Note 4 δεν είναι προεγκατεστημένο όπως ήταν στο 3άρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δηλ στο Note 4 δεν είναι προεγκατεστημένο όπως ήταν στο 3άρι; Όχι. Το σύστημα όμως είναι έτοιμο σε περίπτωση που το εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπερα παιδια! ειμαι στην σκεψη να το παρω απλα δε γνωριζω την διαφορα απο τις 2 εκδοσεις που κυκλοφορουν. exynos η snapdragon? μπορειτε να μοθ δςσετε μερικα στοιχεια να με βοηθησετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπερα παιδια! ειμαι στην σκεψη να το παρω απλα δε γνωριζω την διαφορα απο τις 2 εκδοσεις που κυκλοφορουν. exynos η snapdragon? μπορειτε να μοθ δςσετε μερικα στοιχεια να με βοηθησετε? Διάβασε καλύτερα εδώ που είναι VS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=404919 Το F υποστηρίζει 4g+ έχει καλύτερη κάρτα γραφικών. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Η αυτονομια του κινητου θυμιζει εποχες πριν τα smartphones. Mε κανονικη χρηση και αυτοματη φωτεινοτητα οθονης +2 το θηριο εχει βγαλει 2 μερες και εχω ακομη 15% μπαταρια. Δεν θυμαμαι αλλο smartphone να εχω τετοια εντυπωσιακη αυτονομια (Οmnia/omnia2/omniaHD/galaxy s1/htc desire hd/ galaxy s2/ galaxy s3/ note 2/galaxy s4/note 3 ) Edited March 14, 2015 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος. Εδώ και 2 ημέρες το κινητό φορτίζει πολύ αργά στη ταχυφορτιση, έκανα και Hard reset αλλά τίποτα, πρέπει να το πάω για servise; Edited March 14, 2015 by Myoxygen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δοκιμασες αλλον φορτιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Δηλ στο Note 4 δεν είναι προεγκατεστημένο όπως ήταν στο 3άρι; Όπως είπε και ο φίλος fatal δεν είναι προ εγκατεστημένο αλλά το σύστημα είναι έτοιμο. Οπότε το κατεβάζεις απο το Play και από κει και πέρα εγκαθίσταται κανονικά όπως γίνεται και στις συσκευές που το έχουν ήδη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος. Εδώ και 2 ημέρες το κινητό φορτίζει πολύ αργά στη ταχυφορτιση, έκανα και Hard reset αλλά τίποτα, πρέπει να το πάω για servise; Δοκιμασε κατα σειρα: Αλλο καλωδιο Αλλη μπριζα Αλλο φορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα σε όλους τους τυχερούς κατόχους του τέρατος. Μια ερώτηση. Γιατί όταν κλείνω το WIFI σπίτι μου π.χ όταν το ξανανοιγω μου ζητά πάλι κωδικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλημέρα σε όλους τους τυχερούς κατόχους του τέρατος. Μια ερώτηση. Γιατί όταν κλείνω το WIFI σπίτι μου π.χ όταν το ξανανοιγω μου ζητά πάλι κωδικό; καλημερα..εχω την εντυπωση πως μια επαναφορα εργοστασιακων θα σου λυσει το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Δοκιμασες αλλον φορτιστη? Δεν έχω άλλο ταχυφορτιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 καλημερα..εχω την εντυπωση πως μια επαναφορα εργοστασιακων θα σου λυσει το θεμα Νομίζω δεν χρειάζεται επαναφορά και με όσα επακόλουθα εχει. Αν διαγράψει το rooter του και κάνει νέα σύνδεση ίσως λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Νομίζω δεν χρειάζεται επαναφορά και με όσα επακόλουθα εχει. Αν διαγράψει το rooter του και κάνει νέα σύνδεση ίσως λύσει το πρόβλημα. Αυτό. Όσο είσαι συνδεμένος πάτησε μια να ξεχάσει το δίκτυο και ξανασυνδέσου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Καλησπέρα..μπορεί κάποιος να μου προτείνει μια καλή εφαρμογή καιρού με καλό widget και με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας;;; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 (edited) Για εφαρμογές συζητάμε εδώ όπου θα σου προτείνουν αρκετές γι'αυτό που ζητάς Edited March 15, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Για το knox πηγαίνετε Ρυθμίσεις στα πορτοκαλί εικονίδια Λειτουργία απορρήτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Αυτό. Όσο είσαι συνδεμένος πάτησε μια να ξεχάσει το δίκτυο και ξανασυνδέσου. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αλλά αυτό δεν γίνετε μόνο στο σπίτι μου αλλά και εκτός. Και Όχι πάντα. Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε. Είχα s4 και δεν το είχε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Εφόσον γίνεται πάντα επανέφερε εργοστασιακα και λογικά θα λυθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αλλά αυτό δεν γίνετε μόνο στο σπίτι μου αλλά και εκτός. Και Όχι πάντα. Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε. Είχα s4 και δεν το είχε αυτό το θέμα. Δες αν μπορείς μέσω Kies να περάσεις από πάνω μια την ROM χωρίς reset, αλλιώς πριν κάνεις reset ως τελευταία λύση, κάνε clear data μέσα από το application Manager, στην εφαρμογή Settings. Λογικά θα χαθούν οι ρυθμίσεις αλλά θα σώσεις τα υπόλοιπα και θα γλυτώσεις τον μπελά της επαναφοράς. Υποπτεύομαι ότι αυτό το έπαθες επειδή έκανες restore μέσω Google τα wifi networks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αλλά αυτό δεν γίνετε μόνο στο σπίτι μου αλλά και εκτός. Και Όχι πάντα. Δεν καταλαβαίνω τι γίνετε. Είχα s4 και δεν το είχε αυτό το θέμα. Κάνε αυτή τη δοκιμή. Ξετίκαρε το google backup. Σβήσε την σύνδεση του σπιτιού σου. Ενεργοποίησε πάλι το backup και κάνε την σύνδεση από την αρχή και δες πλέον αν αποθηκεύεται. Αν ναι κάνε το ίδιο για όλες τις συνδέσεις που έχεις πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Κάνε αυτή τη δοκιμή. Ξετίκαρε το google backup. Σβήσε την σύνδεση του σπιτιού σου. Ενεργοποίησε πάλι το backup και κάνε την σύνδεση από την αρχή και δες πλέον αν αποθηκεύεται. Αν ναι κάνε το ίδιο για όλες τις συνδέσεις που έχεις πρόβλημα. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Το Google backup πώς παίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Google backup πώς παίζεται; Στις ρυθμίσεις θα πας στη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και θα ξετικάρεις την επιλογή αποθήκευσης στην Google. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts