Jump to content

[Προς κυκλοφορία] Jiayu S3

Giorgos9
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς?

το ανέφερε κάποιος και πιο πίσω στο θρεντ

απο 29/1 στο paypal απο 45 μέρες πάει 180 μέρες dispute δυνατοτητα..

ενα κανουμε ενα preorder παμφθηνο και να ηρεμήσουμε..

κιοοοποοοτεεε ας δεήσει η jiayu να το βγάλει!!

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Απαντήσεις 728
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το ανέφερε κάποιος και πιο πίσω στο θρεντ

απο 29/1 στο paypal απο 45 μέρες πάει 180 μέρες dispute δυνατοτητα..

ενα κανουμε ενα preorder παμφθηνο και να ηρεμήσουμε..

κιοοοποοοτεεε ας δεήσει η jiayu να το βγάλει!!

απο 29/12 που το εχω κανει εγω ισχυει το ίδιο? :)

Ρε παιδια τι να κανω;

Να το παραγγειλω τωρα με pre order απο minideal?

Πιστευω πως τελος Φεβρουαριου θα το εχω στα χερια μου.

Γιατι εαν περιμενω μεχρι να γινει in stock ,

θα ανεβει η τιμη του περιπου ενα 40αρι,

και θα ειμαι αναγκασμενος να περιμενω την επομενη παρτιδα καλο Μαρτη!

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος και μάλλον δεν γνωρίζεις πώς λειτουργεί η κινεζική αγορά.

Αν και είναι μεγάλο το Αν, έχουν στοκ τέλη Γενάρη, να περιμένεις να το παραλάβεις τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη.

Και θα το πάρεις 1-2 βδομάδες πρίν τους υπόλοιπους. Δεν κέρδισες και κάτι με την προαναγγελία

Η τιμή δεν πρόκειται να αυξηθεί ιδιαίτερα.

Μάλλον εσύ μπερδευτικες. Ο ergaleios μιλάει καθαρά για internal storage. Για του λογου το αληθές "Κάτι που δεν μου πολυαρεσε είναι η μεγάλη κατανάλωση μνήμης (773mb είδα ελεύθερα σε κάποια φαση), αλλά κυρίως το πολύ λίγο μέγεθος internal storage (3.3gb γυμνό, πριν αρχισει κάποιος να φορτώνει πραγματα)."

Παλληκάρι ξέρεις τι σημαίνει Ram ;

Διάβασε τι έγραψες και τα ξαναλέμε.

Δεν υφίσταται Ram 16gb .

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Νομιζω πως 2βδομαδες το λιγοτερο και 30ευρω ελαχιστο κερδος ειναι συμαντικο!

Με βλεπω να το προπαραγγελνω αυριο απο minideal , μου φενεται αρκετα αξιοπιστο, αντε πολυ το τρεναρα!

Ναι είναι πολύ αξιόπιστο site,

απλά με προβληματίζει, πώς υπάρχει στο minideal δυνατότητα preorder,

και δεν υπάρχει τουλάχιστον για τώρα τέτοια δυνατότητα στο vickmall ;

σκεφτομαι να αγορασω την εκδοση με τα 2gb ram απο το minideal που φαινεται in stock.προπερσυ ειχα ενα iocan με 2gb ram και δεν ειχα προβλημα θυμαμαι με την μνημη.να το παρω?η θα ειναι βιαστικη κινηση?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι είναι πολύ αξιόπιστο site,

απλά με προβληματίζει, πώς υπάρχει στο minideal δυνατότητα preorder,

και δεν υπάρχει τουλάχιστον για τώρα τέτοια δυνατότητα στο vickmall ;

Στο vickmall δεν υπαρχει τωρα, δεν γνωριζω γιατι, πιθανόν γιατι μπορει να ειχαν συγκεκριμένο αριθμό συσκευών καβατζομενα ως προπαραγγελιες απο το εργοστάσιο, μεχρι πριν απο λίγες μερες ηταν δυνατη η παραγγελία οπως και εκανα.

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια ακόμη μίνι παρουσίαση και vs meizu mx4. Η οθονη του jiayu δείχνει πιο θερμά τα χρώματα και εχει πιο καθαρο λευκό απο οτι διέκρινα. Η φωτογραφική του μηχανη δειχνει να ειναι ιδιαίτερα αποδοτική και καθόλου "κινεζική"! Antutu 41300 το 2gb !

Edited by THANKIN

Στο vickmall δεν υπαρχει τωρα, δεν γνωριζω γιατι, πιθανόν γιατι μπορει να ειχαν συγκεκριμένο αριθμό συσκευών καβατζομενα ως προπαραγγελιες απο το εργοστάσιο, μεχρι πριν απο λίγες μερες ηταν δυνατη η παραγγελία οπως και εκανα.

Μια ακόμη μίνι παρουσίαση και vs meizu mx4. Η οθονη του jiayu δείχνει πιο θερμά τα χρώματα και εχει πιο καθαρο λευκό απο οτι διέκρινα. Η φωτογραφική του μηχανη δειχνει να ειναι ιδιαίτερα αποδοτική και καθόλου "κινεζική"! Antutu 41300 το 2gb !

Στα άλλα review είχε 36.000.

Πώς ανέβηκε τώρα 5.000?

Amazon Fire stick 4k max

Το 41300 είναι με κόκκινα...που έχω δει οτι σημαίνει ανεπιβεβαιωτο. Δεν ξέρω πως βγαίνει ενα ανεπιβεβαιωτο αποτέλεσμα και γιατί.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο βίντεο που είχες βάλει κι είχα σχολιάσει οτι οι λίγοι δορυφόροι και με μικρή ευαισθησία ίσως εξηγούνταν απο το οτι ήραν σε εσωτερικό χώρο...εδώ έχουμε λίγους παλι δορυφόρους και παλι με μικρή ευαισθησία, σε εξωτερικό χωρο! Καμια σχέση δηλαδή με τα πρωτα πρώρα βίντεο που έδειχναν ενα κάρο δορυφορους αμερικανικούς, ρωσικούς και κινεζικούς. Με προβληματίζει αυτό κάπως, έχοντας υπόψη και την προϊστορία της jiayu με τα gps.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

στο gps θεμα συν οτι πια δεν ειναι ενα μικρο κινητο

με ολα πεπιεσμενα μεσα αλα g3,g4 που το χαμε ακουσει κιαυτο..

αλλα 5,5 ιντσες..

το s1 εχει καλο gps,το s2 ξερει κανεις>?ε στο 3ο θα τα χαλασει??χε

Στα άλλα review είχε 36.000.

Πώς ανέβηκε τώρα 5.000?

Και σε άλλο βιντεο που εχω ανεβάσει ηταν πάνω απο 40.000.

Και σε άλλο βιντεο που εχω ανεβάσει ηταν πάνω απο 40.000.

Μακάρι να είναι αληθινό το score, γιατί τότε μιλάμε για θηρίο.

Το 41300 είναι με κόκκινα...που έχω δει οτι σημαίνει ανεπιβεβαιωτο. Δεν ξέρω πως βγαίνει ενα ανεπιβεβαιωτο αποτέλεσμα και γιατί.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο βίντεο που είχες βάλει κι είχα σχολιάσει οτι οι λίγοι δορυφόροι και με μικρή ευαισθησία ίσως εξηγούνταν απο το οτι ήραν σε εσωτερικό χώρο...εδώ έχουμε λίγους παλι δορυφόρους και παλι με μικρή ευαισθησία, σε εξωτερικό χωρο! Καμια σχέση δηλαδή με τα πρωτα πρώρα βίντεο που έδειχναν ενα κάρο δορυφορους αμερικανικούς, ρωσικούς και κινεζικούς. Με προβληματίζει αυτό κάπως, έχοντας υπόψη και την προϊστορία της jiayu με τα gps.

Κόκκινο είναι αν δεν έχει ενεργό ίντερνετ.

Ή αν το μοντέλο είναι τελείως άγνωστο.

Amazon Fire stick 4k max

Κόκκινο είναι αν δεν έχει ενεργό ίντερνετ.

Ή αν το μοντέλο είναι τελείως άγνωστο.

Έχει όμως ενεργό ίντερνετ, το WiFi δηλαδη φαίνεται ανοιχτό. Και ούτε άγνωστο μοντελο πρέπει να ναι, αφού σε προγενέστερα βίντεο σεν είχαν κόκκινα. Περίεργο.

Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Να εικαζουμε για προβλημα σηματος δορυφορων σε ενα κινητο που υποστιριζει gps, glonass καθως και BDS νομιζω πως ειναι εντελως ανουσιο.
:hunter:

Το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι το προβλημα διαθεσιμοτητας!

Ναι το μεγαλυτερο προβλημα οντως ειναι αυτο και γενικα η εταιρεία. αυτη το προβλημα διαθεσιμοτητας των συσκευων της το συνεχίζει αδιαλειπτα τοσο καιρο το ακουμε δεν το βλεπουμε η ημερομηνιες για διαθεσιμοτητα φτανουν και μεσα Φλεβάρη.......αντε καλα κρασια παμε για αλλα

Ναι το μεγαλυτερο προβλημα οντως ειναι αυτο και γενικα η εταιρεία. αυτη το προβλημα διαθεσιμοτητας των συσκευων της το συνεχίζει αδιαλειπτα τοσο καιρο το ακουμε δεν το βλεπουμε η ημερομηνιες για διαθεσιμοτητα φτανουν και μεσα Φλεβάρη.......αντε καλα κρασια παμε για αλλα

26 Ιανουαρίου εδιναν τα καταστήματα διαθεσιμότητα. Σημερα έχουμε 17. Γιατί βιαζεστε?

No root->No problem

26 Ιανουαρίου εδιναν τα καταστήματα διαθεσιμότητα. Σημερα έχουμε 17. Γιατί βιαζεστε?

Γιατι το θαψιμο συσκευων ειναι ωραιο χομπι!!! :lol:

Description

Pre Sale Tips

This item is available to pre-order from 16.01.2015 - 13.02.2015, All the orders will be shipped out on 14.02.2015after the pre-sale period.We will ship the parcel in chronological order.

- See more at: http://www.coolicool.com/jiayu-s3-mtk6752-64-bit-octa-core-3gb-ram-55-inch-ips-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35452#sthash.PzH2mstP.dpuf

Αυτο απο το coolicool. Που εδωσε σε βιντεακι και το πρωτο review του jiayu s3

Description

Pre Sale Tips

This item is available to pre-order from 16.01.2015 - 13.02.2015, All the orders will be shipped out on 14.02.2015after the pre-sale period.We will ship the parcel in chronological order.

- See more at: http://www.coolicool.com/jiayu-s3-mtk6752-64-bit-octa-core-3gb-ram-55-inch-ips-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-35452#sthash.PzH2mstP.dpuf

Αυτο απο το coolicool. Που εδωσε σε βιντεακι και το πρωτο review του jiayu s3

Εντάξει αυτο λεει το colicool και προφανώς για να το λεει τωρα ετσι θα ειναι. Αλλα μαγαζια παλι λενε 20-26/1. Θα δουμε τι θα ισχύσει τελικα. Δεν ειναι απαραίτητο ολα τα μαγαζια να ειχαν την ίδια διαθεσιμότητα. Ειναι ανάλογα το κουμάντο και την προνοητικότητα που εχουν κανει .

Γιατί να μην το παραγγείλω απο δω http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-5-5-inch-mt6752-octa-core-ram-3gb-1080p-screen-dual-sim-4g-lte-mobile-phone.html ???????:!::!::!::!::!:

δικιο εχεις...

ψαχνομαστε εδω μηνα σχεδον και εσυ βρηκες την 3γκιγκα εκδοση κιολας,

πιο φθηνα απο μας και την jiayu στην κινα(..),πριν απο μας,σε αξιοπιστο κιολας καταστημα...........

χααχαχαχ

οχι φιλε μου..

Να εικαζουμε για προβλημα σηματος δορυφορων σε ενα κινητο που υποστιριζει gps, glonass καθως και BDS νομιζω πως ειναι εντελως ανουσιο.

Δεν εικάζουμε, ανοίγουμε τα νάτια μας και βλέπουμε τα videos με τα reviews και τα σχολιαζουμε.

Ομως το να λέμε κάτι απλα για να το πούμε, όντως είναι ανουσιο.

Δεν εικάζουμε, ανοίγουμε τα νάτια μας και βλέπουμε τα videos με τα reviews και τα σχολιαζουμε.

Ομως το να λέμε κάτι απλα για να το πούμε, όντως είναι ανουσιο.

Υπαρχει και αυτο το βιντεο όμως για το gps

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...