Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Τωρα στο Gearbest το εχει $99.99 με το κουπονι ποσα θα κατεβη? :) $71.99 Από πάνω έχει βάλει και φωτογραφία ο άνθρωπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 $71.99 Από πάνω έχει βάλει και φωτογραφία ο άνθρωπος. The code you entered has expired Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Καινουριο κουπονι LLEAD5 στα 79.99$. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μπηκα στο vickmall και ειδα στα χαρακτηριστικα οτι δεν υποστηριζει ελληνικα! Ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μπηκα στο vickmall και ειδα στα χαρακτηριστικα οτι δεν υποστηριζει ελληνικα! Ισχυει;Μαλον οχι εγω μπηκα σε to2c minideal και gearbest σε αυτες λεη οτι εχει Ελληνικα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μπηκα στο vickmall και ειδα στα χαρακτηριστικα οτι δεν υποστηριζει ελληνικα! Ισχυει; Ολα τα Leagoo εχουν Ελληνικα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobile515 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ολα τα Leagoo εχουν Ελληνικα. Aris εχει το leagoo lead 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Ολα τα Leagoo εχουν Ελληνικα. Aris εχει το leagoo lead 5? Μολις σου απάντησε: ΟΛΑ τα Leagoo εχουν ελληνικά! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καινουριο κουπονι LLEAD5 στα 79.99$. δυστυχώς εληξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Απέκτησα χθες το Leagoo Lead 5 από ελληνικό κατάστημα.Ναι από ελληνικό κατάστημα διότι είχε τιμή 103 ευρώ. Αν και η χαμηλότερη τιμή που είδα σε κινέζικες ιστοσελίδες ήταν 75 ευρώ,ωστόσο ο μέσος όρος κινείται στα 80 με 90 ευρώ(αν και υπήτχαν και sites με τιμή στα 94-95 ευρώ). Νομίζω είναι τίμια η τιμή του για ελληνικό eshop. Επίσης έχει 2 χρόνια εγγύηση από το κατάστημα(με ότι αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει). Και επειδή ήθελα να δοκιμάσω από κοντά αυτά τα κινέζικα κινητά,το αγόρασα. Καμία κινέζικη εφαρμογή ενσωματωμένη. Το μενού στα ελληνικά,πληκτρολολόγιο όλα ελληνικά(έτσι και αλλιώς σχετίζεται με google)αν και είχε και το GoKeyboard.Οι 2 sims λειτουργούν συγxρόνως,οπότε μπορούν να σας πάρουν τηλ. σε οποιοδήποτε αριθμό. Το touchscreen μια χαρά μου φαίνεται,η οθόνη 5 ίντσες(βέβαια η ανάλυσή της είναι στα μείον).Το κινητό έχει ωραίο στυλ και είναι όντως ωραίο.Έχει γίναι καλή δουλειά,έστω και αν το κάλυμμα πίσω είναι πλαστικό.Στο κούμπωμα μου αρέσει έτσι όπως κλείνει.Το ακουστικό-μικρόφωνο είναι αρκετά καλα αλλά θα μπορούσε όντως να είναι καλύτερης ποιότητας. Έχει πλάκα αν ενεργοποιήσεις τα gestures και ειδικά την επιλογή να αλλάζεις homescreens απλά με το χέρι(weaving your hand-δείτε σχετικό βίντεο για να καταλάβετε) χωρίς να ακουμπάς την οθόνη. Στο Antutu benchmark η βαθμολογία ήταν 19135 και σε γενική απόδοση ξεπερνά το 60%των συσκευών(σύμφωνα με την εφαρμογή) αλλά για παιχνίδια δεν είναι το ιδανικό(40%). Για όποιον ψάχνει να κάνει απλά πράγματα(σερφάρισμα,emails,εφαρμογές,word,ταινίες κτλ,ακόμα και παιχνίδια)είναι αρκετά καλή λύση. Ενσωματώνει επίσης το Leagoo Launcher(αρκετά καλό) αλλά και το Leagoo Market. Μπαταρίας:αν και 2800mAh σε 24 ώρες λειτουργίας (και χωρίς πολύ ζόρισμα)έχει φτάσει στο 40% .Βέβαια δε νομίζω ότι είναι και η καλύτερη απόδοση. Αλλά θα το εξετάσω μακροπρόθεσμα. Ένα άλλο θέμα είναι η ROM.Ναι μεν είναι 8gb αλλά έχει original rom στα 2gb και εσωτερικό χώρο(SD card) στα 4gb.Ναι μεν είναι αρκετά αλλά η βασική είναι στα 2.Γιατί οι εφαρμογές ακόμα και αν τις μεταφέρεις σε SD ορισμένα MB τροφοδοτούνται στη Rom . Άρα πρακτικά σημαίνει μειωμένες δυνατότητες για πολλές εφαρμογές. Εκτός και αν κάνω κάπου λάθος. Επίσης θα κάνω review σύντομα για να δώσω περισσότερες πληροφορίες. Edited March 11, 2015 by DJHaris Επιπλέον Info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μπραβο ρε φιλε. Ωραιο review. Βοηθαει πολυ, πολλους. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Οι 2 sims λειτουργούν συγxρόνως,οπότε μπορούν να σας πάρουν τηλ. σε οποιοδήποτε αριθμό. Σωστά, αλλά να διευκρινίσουμε ότι αν σε πάρουν και μιλάς... τότε η άλλη sim δεν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Επανέρχομαι με σχόλια για το Leagoo Lead 5. Aς ξεκινήσουμε με την δυναμική της μπαταρίας(2.800mAh). Έχοντας χρησιμοποιήσει Kingsoft Office(περίπου 30 λεπτά),εχόντας δει ειδήσεις σε εφαρμογές της Real.gr και του Sentra 103.3(ελάχιστα λεπτά),έχοντας επίσης κάνει χρήση του Twiitter για 5-10 λελπτά και έχοντας παίξει μόνο το Quizdom(Μπαινοβγαίνεις και απαντάς σε ερωτήσεις,άρα να έπαιξα περίπου 5-10 φορές) και έχοντας μιλήσει περίπου 45 λεπτά η μπαταρία διήρκησε 1.5 μέρα. Αλλά δε νομίζω ότι έκανα κάποια σπουδαία χρήση. Όταν δοκιμάσω videos ή δω κάποιο ματς καλαθοσφαίρισης Online θα σας πω για τη διάρκειά της. Να διευκρινίσω ότι κατά διαστήματα απενεργποιούσα το wifi,δεν έχω βάλει αυτόματο συγχρονισμό,oύτε λαμβάνω notifications από twiitter.Aλλά από quizdom ναί.Φωτεινότητα οθόνης στο 80%, Νομζίω είναι σημαντικό να τα αναφέρω όλα αυτά. Χρόνος φόρτισης :γρήγορος σε 2 -2,5 ώρες πλήρης φόρτιση. Πώς κρίνετε τις δυνατότητες της μπαταρίας; Ανάλυση οθόνης:σιγουρα στα μείον.Αν και στα βασικά ούτε που καταλαβαίνεις.Αλλά όταν έβαλα ένα trucker simulator,νομίζω είναι εμφανής η ποιότητα.Αλλά όλα αυτά είναι σχετικά,αμάλογα για το τι θες. Εγώ συνήθως παίζω παιχνίδια ερωτήσεων .Σε κάποια ταινία και πάλι δε θα με πείραζε. Ακουστικό: To αδύνατο σημείο της συσκευής. Ναι μεν είναι σχετικά καλό αλλά εν συγκρίσει με το Nokia Lumia 800 που έχω,η διαφορά είναι εμφανέστατη. Δε λέω ότι είναι απογοητευτικό, μια χαρά θα συνομιλήσεις αλλά όχι αρκετά καλή ακουστική. Touchscreen: Κανένα πρόβλημα,κανένα κόλλημα και ίσα ίσα είναι διασκεδαστικό όταν αλλάζεις τις αρχικές οθόνες χωρίς καν να τις ακουμπάς. Βέβαια, στο τρίτο ''κουμπί'' κάτω δεξιά(return/back) όταν το πατάς πaρατηρήθηκε να πατιέται στην touchscreen το εικονίδιο με τον browser(ακριβώς πάνω από το κουμπί return).Aλλά αυτό παρατηρείται μόνο κατά τη φόρτιση και δε ξέρω γιατί. Ανταπόκριση: Γενικά ούτε ένα κόλλημα,για αυτά που έκανα ανταποκρίθηκε μια χαρά. Το κράτημα είναι αρκετά καλό/γερό, το κινητό είναι στυλάτο.Η κατασκευή είναι καλή νομιζω ακόμα και στο άνοιγμα του καπακιού για να δεις εσωτερικά sim,να βγάλλεις μπαταρία. ROM: Το εξήγησα και προηγουμένως. Θα προτιμούσα πλήρως εσωτερικά 8 gb(με 6gb)ελεύθερα και όχι μόνο 2gb + μια εσωτερική sd 4gb. Lollipop: Επικοινώνηση μe Leagoo για πιθανή αναβάθμιση σε Android 5.0 αλλά πήρα αρνητική απάντηση. Απλά είναι μέσα στα σχέδια τους.Θεωρώ ότι δε θα ασχοληθούν. Και αυτό είναι στα μείον τους. Φωτογραφίες δεν έβγαλα,αν και είναι το λιγότερο που με ενδιαφέρει. Γενικά θα επιστρέψω με παραπάνω πληροφορίες. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστά, αλλά να διευκρινίσουμε ότι αν σε πάρουν και μιλάς... τότε η άλλη sim δεν δουλεύει. Ναι σωστά. Αν και δε με πειράζει τόσο.Ωστόσο καλό είναι να το πούμε αν ενδιαφέρει άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ωραιος.... Για την διαρκεια της μπαταριας πες μας το συμαντικοτερο που ειναι ποσες ωρες ενεργης οθονης βγαζεις. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ξέχασα κια μια σημαντική παράμετρο. SAR: ψάχνοντας βρήκα τιμή sar 0.65 w/kg. Aλλά επικοινώνησα και με Leagoo.Αν και στην αρχή απάντησαν περί ανέμων και υδάτων,όταν τους ξαναρώτησα μου έστειλαν ένα συννημένο με αναγραφόμενες τιμές sar και ήταν 0.63w/ kg για head. Bέβαια δεν υπήρχε ένδειξη πιστοποίησης από κάπου. Θα το ανεβάσω λίαν συντόμως για να δείτε. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραιος.... Για την διαρκεια της μπαταριας πες μας το συμαντικοτερο που ειναι ποσες ωρες ενεργης οθονης βγαζεις. Αυτό πρέπει να το δκιμάσω για να σου πω. Για συνεχή ενεργή οθόνη αν εννοείς,θα μπορούσα να το υπολογίσω σε 6-8 ώρες(βλεποντας ταινία,σερφαροντας κτλ.)Νομίζω προς 6 ώρες.Αλλά θα κάνω δοκιμή με έναν αγώνα μπάσκετ και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ξέχασα κια μια σημαντική παράμετρο. SAR: ψάχνοντας βρήκα τιμή sar 0.65 w/kg. Aλλά επικοινώνησα και με Leagoo.Αν και στην αρχή απάντησαν περί ανέμων και υδάτων,όταν τους ξαναρώτησα μου έστειλαν ένα συννημένο με αναγραφόμενες τιμές sar και ήταν 0.63w/ kg για head. Bέβαια δεν υπήρχε ένδειξη πιστοποίησης από κάπου. Θα το ανεβάσω λίαν συντόμως για να δείτε. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό πρέπει να το δκιμάσω για να σου πω. Για συνεχή ενεργή οθόνη αν εννοείς,θα μπορούσα να το υπολογίσω σε 6-8 ώρες(βλεποντας ταινία,σερφαροντας κτλ.)Νομίζω προς 6 ώρες.Αλλά θα κάνω δοκιμή με έναν αγώνα μπάσκετ και θα σας πω. Βρε συ, πας στις ρυθμισεις, μπαταρια και πατας πανω στο "Οθονη" και σου λεει ποσο SOT (Screen On Time) εχεις. 6-8 ωρες ενεργης οθονης αποκλειεται. Μπραβο και παλι για τα ωραια και αναλυτικα reviews φιλε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στο δικο μου δε κρατάει πολυ η μπαταρία, σκέφτομαι να πάρω αλλη. Δοκιμασία να κάνω root μέντο framaroot και κάνα δυο αλλες εφαρμογές αλλά δεν έγινε, ξέρει κανεις ποια εφαρμογή να δοκιμασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Υπάρχουν οι πληροφορίες: kingoroot σε 5 λεπτακια ετοιμο... το έκανες; γιατί στο δικό μου δεν το κάνει. edit το έκανε με τη δεύτερη. Τη πρώτη το είδε κανονικά σαν lead5 αλλά δεν το έκανε root, τη δεύτερη το είδε σαν htc (fastboot) το τηλ ήταν σε φάση fastboot. Τώρα λέω θα μπρικάρει και θα με κυνηγάει η κόρη μου, αλλά ευτυχώς προχώρησε και το έκανε root και το αναγνώρισε κανονικά. όλα καλά. Εγώ πάντως δεν έχω προλάβει ακόμη να το κάνω, δε με αφήνει η κόρη μου να το πειράξω γιατί το έχει ερωτευθεί...:cool: Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Βρε συ, πας στις ρυθμισεις, μπαταρια και πατας πανω στο "Οθονη" και σου λεει ποσο SOT (Screen On Time) εχεις. 6-8 ωρες ενεργης οθονης αποκλειεται. Μπραβο και παλι για τα ωραια και αναλυτικα reviews φιλε. Οκ, νόμιζα ότι άλλο ρώτησες περίπου. Λοιπόν, τελευταία φόρτιση χθές 14.00. Με 45 λεπτά ομιλία,30 λεπτά ραδιόφωνό,internet surfing σε 3G για κανά μισάωρο,quizdom 19 ώρες screen on time. Το φόρτισα πάλι σήμεαρ 20.00. Βέβαια από τις 05.00 το πρωί σήμερα έως το μεσημεράκι 13.00 ήταν κλειστό. Γενικά η μπαταρία είναι καλή αλλά όχι για αυτό που θα έπρεπε να είναι για 2.800Mah.Noμίζω δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ένα άλλο θέμα είναι η ROM.Ναι μεν είναι 8gb αλλά έχει original rom στα 2gb και εσωτερικό χώρο(SD card) στα 4gb.Ναι μεν είναι αρκετά αλλά η βασική είναι στα 2.Γιατί οι εφαρμογές ακόμα και αν τις μεταφέρεις σε SD ορισμένα MB τροφοδοτούνται στη Rom . Άρα πρακτικά σημαίνει μειωμένες δυνατότητες για πολλές εφαρμογές. Εκτός και αν κάνω κάπου λάθος. Απλά κάνε ένα re partition :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Οκ, νόμιζα ότι άλλο ρώτησες περίπου. Λοιπόν, τελευταία φόρτιση χθές 14.00. Με 45 λεπτά ομιλία,30 λεπτά ραδιόφωνό,internet surfing σε 3G για κανά μισάωρο,quizdom 19 ώρες screen on time. Το φόρτισα πάλι σήμεαρ 20.00. Βέβαια από τις 05.00 το πρωί σήμερα έως το μεσημεράκι 13.00 ήταν κλειστό. Γενικά η μπαταρία είναι καλή αλλά όχι για αυτό που θα έπρεπε να είναι για 2.800Mah.Noμίζω δλδ. Κατι δεν κανεις σωστα. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαζεις SOT 19 ωρες. Αν βγαζει 5 ωρες ειναι μια πολυ καλη αυτονομια. Εκει που πας για να δεις την μπαταρια εχει τα ποσοστα των πραγματων και των εφαρμογων που ευθυνονται για την καταναλωση. Πρωτο πρωτο ειναι η οθονη καθως ειναι το πιο ενεργοβορο στοιχειο της συσκευης. Αν πατησεις πανω στην μπαρα με το ποσοστο θα σου ανειξει ενα νεο παραθυρο που θα αναφερει ποση ωρα ειναι ενεργη η οθονη. Σορρυ που επιμενω αλλα οταν μιλαμε για μπαταρια αυτη η τιμη ειναι το νουμερο ενα που σκεφτομαστε και ελεγχουμε γιατι ειναι το πιο αντικειμενικο στοιχειο που εχουμε. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJHaris Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ρυθμίσεις--->μπαταρία---->94% δεν φορτίζει, 3ω 37λ 8δ με μπαταρία(αυτό εννοείς?), μετά ετοιμοτητα κυψελης 36%,wifi 30% ,χρηση μπαταριας οταν το τηλ. ειναι αδρανες 27%,σύστημα android 5%,οθόνη 4% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Πατα εκει που λεει οθονη 4% Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Ρυθμίσεις--->μπαταρία---->94% δεν φορτίζει, 3ω 37λ 8δ με μπαταρία(αυτό εννοείς?), μετά ετοιμοτητα κυψελης 36%,wifi 30% ,χρηση μπαταριας οταν το τηλ. ειναι αδρανες 27%,σύστημα android 5%,οθόνη 4% Αφου το φορτισεις εως 100‰, κανείς πλήρη αποφιρτιση κ πατας εκει που λέει οθονη για να σου πει ποδη ώρα ήταν ενεργη. Πριν σβήσει απο μπαταρία εννοείται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Αφου το φορτισεις εως 100‰, κανείς πλήρη αποφιρτιση κ πατας εκει που λέει οθονη για να σου πει ποδη ώρα ήταν ενεργη. Πριν σβήσει απο μπαταρία εννοείται Ενταξει, δεν ειναι αναγκαιο να την τελειωσει την μπαταρια, ας δει την ενδειξη στο 10%, μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts