Jump to content

Mobile515

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mobile515

  • Ημ. Γέννησης 13/11/2001

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mobile515's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχει την επιλογή να ανοίγει η οθόνη με διπλό πάτημα; (double tap)
  2. Έχει γίνει πρόσφατη (εχθές) ανανέωση στο κινητό μου, έχω και εγώ αυτό το δικαίωμα αν πως μέσω της εφαρμογής; ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- -------------Μετά από κάποια λεπτά------------- Κατάλαβα μέσω της εφαρμογής. :)
  3. Δεν μου πολύ άρεσε δεν είδα εδώ τόσες καλές αξιολογήσεις
  4. Δεν με ενδιαφέρει το μεταλικό η πλαστικό ότι είναι ποιό φθηνό.
  5. Δεν δίνω πάνω απο 100 ευρώ.
  6. Απο που προτείνετε να γίνει η αγορά του κινητού;
  7. Θα ήθελα μερικές πληροφορίες 1. Με πάροχο whatsa'up στα δεδομένα θα έχω 3G; 2. Με μέτρια χρήση (30 λεπτά ίντερνετ,2-4 λεπτά ομιλίας) πόσο κρατάει η μπαταρία; 3. Μπορεί κάποιος να ανεβάσει 3-4 φωτογραφίες ανεπεξέργαστες να δούμε τι φωτογραφίες βγάζει; 4. Από που θα προτείνατε να γίνει η αγορά; (η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει)
  8. Ρε παιδιά έχω μπερδευτή εγώ θέλω αυτό :https://www.placemall.gr/xiaomi-redmi-4x-dual-sim-16gb-black-1003-107312 η xiaomi αυτά να μην εκανε:mad: ξέρεις κανείς κάτι για αυτό;
  9. Το κινητάκι έχει πρόβλημα με δεοδομένα;
  10. Που είναι; μόνο ένα έχω δεί και αυτό ήταν ένα πρόβλημα ενός χρήστη.
  11. Γνώμη κανείς;
  12. Θα ήθελα να προμηθευτώ το κινητάκι μιας και φένεται πολύ καλύτερο απο το lg magna και μάλιστα στα 110 ευρώ περίπου θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει η αγορά του θα ήθελα γενικά να μην έχω πρόβλημα με τα δεδομένα (whatsap έχω) πρέπει να κυκλοφορούν δύο χιάομι με διαφορετική ρομ απο το gaarbest αν ναι ποιο να πάρω και γιατί; η μπαταρία πως πάει;
  13. Καλησπέρα σας θα ήθελα να αγοράσω και εγώ το κινητό και θα ήθελα να μου απαντηθούν κάποιες απορίες όποιος έχει εμπειρία άνω των 3 μηνών στην κατοχή τους αυτό το μικρό κινητάκι και θέλουν απαντήστε μου. Η ερωτήσεις μου σχετικά με το κινητό είναι η εξής : 1. Κολάει; 2. Έχει καλή φωτογραφική; (αν μπορεί κάποιος ας επισυνάψει μερικές αμοντάριστες να της δούμε) 3. Πώς πάει η μπαταρία; 4. Γενικά σαν κατασκευή πώς είναι? Ευχαριστώ προκαταβολικά. :):):)
×
×
  • Create New...