leonkalf Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Την έχει φίλος μου και μπορώ να βεβαιώσω ότι σαν θήκη είναι πανέμορφη! Τι εννοείς "αν έκλεινε το καπάκι"; Αν έχει μαγνήτη ή ότι άλλο και "κουμπώνει" σαν θήκη. Μένει δηλ. κλειστό το καπάκι και όχι να ανοίγει μόνο του, όπως π.χ στην original LG quick circle θήκη. Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinmara Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Λέει εκεί high capacity PLATINUM, και οχι Li-Ion. Υπάρχει διαφορά; Παράθεση LG G3 D855 32GB Titanium Black Marshmallow 6.0 v30c, παρτίδα 501 LG G4 H815 32GB Grey Marshmallow 6.0 v20g, παρτίδα 603 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 (edited) http://www.amazon.com/Verus-Circle-Premium-Vintage-Leather/dp/B00KY6CWJW Αυτή η μαύρη με την κόκκινη ραφή γύρω γύρω θα μου άρεσε.. ΑΝ έκλεινε το καπακι. Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω αν το κάνει.. Την έχει φίλος μου και μπορώ να βεβαιώσω ότι σαν θήκη είναι πανέμορφη! Τι εννοείς "αν έκλεινε το καπάκι"; Επειδη την λιγουρευομαι και εγω.. αυτη χωρις το quick circle εχει κουμπωμα (φαινεται) η αλλη με το quick circle, πως κλεινει? Βρηκα αυτο: και μαλλον απ οτι καταλαβα απλα ακουμπαει πανω Edited March 7, 2015 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Αν έχει μαγνήτη ή ότι άλλο και "κουμπώνει" σαν θήκη. Μένει δηλ. κλειστό το καπάκι και όχι να ανοίγει μόνο του, όπως π.χ στην original LG quick circle θήκη. Δυστυχώς η λειτουργία της είναι ίδια με της αυθεντικής, δεν έχει μαγνήτη. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πήρα την quick circle 345 που κουμπώνει πάνω στο τηλέφωνο χωρίς να βγαίνει το καπάκι πίσω και μου αρέσει πάρα πολύ! Αναγνωρίζω φυσικά πως δεν ενδείκνυται για hardcore συνθήκες και είναι απλώς μια προσθήκη για καθημερινά μικροατυχηματάκια που ίσως έχει το κινητό και να προστατεύει λίγο την (πανέμορφη!) οθόνη του μέσα σε τσαντάκια/τσέπες. Με είχατε τρομάξει τόσοι που δε σας βόλεψε κι έλεγα για πέταμα θα πάνε τα 25€, αλλά ευτυχώς ταίριαξε στις ανάγκες μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πήρα την quick circle 345 που κουμπώνει πάνω στο τηλέφωνο χωρίς να βγαίνει το καπάκι πίσω και μου αρέσει πάρα πολύ! Αναγνωρίζω φυσικά πως δεν ενδείκνυται για hardcore συνθήκες και είναι απλώς μια προσθήκη για καθημερινά μικροατυχηματάκια που ίσως έχει το κινητό και να προστατεύει λίγο την (πανέμορφη!) οθόνη του μέσα σε τσαντάκια/τσέπες. Με είχατε τρομάξει τόσοι που δε σας βόλεψε κι έλεγα για πέταμα θα πάνε τα 25€, αλλά ευτυχώς ταίριαξε στις ανάγκες μου. :) Εγώ έχω αυτή που αντικαθιστά το πίσω καπάκι και όντως είναι πανέμορφη θήκη! Καμία σχέση με του G2 που δεν μου άρεσε +ότι έκανε ζημιά στην οθόνη... Σύντομα θα έχω και την βάση ασύρματης φόρτισης οπότε θα είμαι υπερκομπλέ....μέχρι αν βγει το G4 βεβαίως βεβαίως... :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Πήρα την quick circle 345 που κουμπώνει πάνω στο τηλέφωνο χωρίς να βγαίνει το καπάκι πίσω και μου αρέσει πάρα πολύ! Αναγνωρίζω φυσικά πως δεν ενδείκνυται για hardcore συνθήκες και είναι απλώς μια προσθήκη για καθημερινά μικροατυχηματάκια που ίσως έχει το κινητό και να προστατεύει λίγο την (πανέμορφη!) οθόνη του μέσα σε τσαντάκια/τσέπες. Με είχατε τρομάξει τόσοι που δε σας βόλεψε κι έλεγα για πέταμα θα πάνε τα 25€, αλλά ευτυχώς ταίριαξε στις ανάγκες μου. :) Καλορίζικη φίλε μου. Αν και έχω την 340, πραγματικά είναι ιδανικές θήκες για όσους αρέσκονται στις θήκες αυτού του είδους. Προσωπικά δεν το κάνει η ψυχή μου να κρατάω μια τέτοια κινητάρα και να την "κρύβω" σε.. κινέζικες θήκες χαμηλής ποιότητας. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimZe Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Και εγώ την 340 έχω, με κόστος στα 34ε, αρκετά τσιμπημένα θα έλεγα. Ωστόσο, η ποιότητα των υλικών της και η λειτουργικότητα που προσφέρει είναι αξεπέραστη, την έχω λατρέψει, κουμπώνει με τέλεια εφαρμογή στο κινητό... Και εγώ είμαι της άποψης αν είναι να πάρω μια θήκη ας πάρω την πιο ποιοτική και ας δόσω το κάτι παραπάνω ούτως ή άλλως σε άλλες περιπτώσεις που έδινα 5ευρώ από ebay ή 15ευρώ από κάποιο άλλο κατάστημα το μετάνιωνα λόγω κακής ποιότητας υλικών και κακής εφαρμογής Edited March 10, 2015 by JimZe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cronut Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Πού ήσαστε βρε παιδιά να τα πείτε αυτά όσο διάβαζα τα σχόλια; :lol: Ακόμη και η 345 πάντως που δεν αφαιρείς το καπάκι κουμπώνει πολύ σωστά στο τηλέφωνο και το πιο σημαντικό για μένα, δεν του προσθέτει όγκο. Το χειρίζομαι ήδη με περισσή τεχνική για να μην το χάνω από τα χέρια, δε θα μπορούσα να γίνει πιο μεγάλο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Κι εγώ με την 345 είμαι εδώ και 7+ μήνες και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είτε σε δουλειά είτε σε χαλαρές δραστηριότητες όχι απλώς συνηθίζεται αλλά γίνεται απαραίτητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Φρέσκος είμαι κι εγώ, μόλις 8 ημέρες με το κινητό. Η LG έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά με τις θήκες σε αυτό το κινητό, σε αντίθεση με το G2. Επειδή τυχαίνει να έχω και την Slim guard 320g (στην πραγματικότητα αυτήν χρησιμοποιώ περισσότερο στην καθημερινότητα), διαβεβαιώνω πως όλες οι επίσημες θήκες αυτού του μοντέλου είναι ποιοτικές και δεν χαλάνε σε καμία περίπτωση την κομψότητα του κινητό. Με την 320 για παράδειγμα, κάποιος που δεν γνωρίζει το κινητό, βλέποντας το θα μπορούσε να νομίσει πως έτσι βγαίνει το κινητό απ' το εργοστάσιο (στην πραγματικότητα μου έχει συμβεί!) :p Βέβαια όποιος θέλει περισσότερη προστασία σε περίπτωση πτώσης, υπάρχουν μπόλικες θήκες τρίτων κατασκευαστών, που όμως εκ των πραγμάτων προσθέτουν όγκο και αλλάζουν την εμφάνιση του. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 παιδια ψαχνω tembered glass για φιλη... καποια προταση δοκιμασμενη απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ψάξε για "Nillkin Amazing H+ for LG G3" και θα με θυμηθείς. Πρόσεξε στον τίτλο να είναι η έκδοση + και όχι η απλή 'Η'. Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 παιδια ψαχνω tembered glass για φιλη... καποια προταση δοκιμασμενη απο ebay? Παντως παιζουν καλα και φθηνα και στην Ελλαδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Κανένα καλό mhl to HDMI καλωδιάκι έχει κανείς να προτείνει που να το χρησιμοποιέι και να δουλεύει απρόσκοπτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παντως παιζουν καλα και φθηνα και στην Ελλαδα κατι πιο συγκεκριμενο και δοκιμασμενο βρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ψάξε για "Nillkin Amazing H+ for LG G3" και θα με θυμηθείς. Πρόσεξε στον τίτλο να είναι η έκδοση + και όχι η απλή 'Η'. 2 tempered glass που εβαλα και τα δυο μου εκατσαν καλα..πανω αριστερα σαν να μου εχει παρει αερα απο κατω..το ενα το ειχα παρει απο εδω...λες το nilkin +να ειναι καλυτερο? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα. Από που μπορώ να βρω τα ακουστικά (αυτά που περιλαμβάνονται στην αρχική συσκευασία του g3)και τον φορτιστή.? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 πάρε στην procordia, φτηνά είναι Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 2 tempered glass που εβαλα και τα δυο μου εκατσαν καλα..πανω αριστερα σαν να μου εχει παρει αερα απο κατω..το ενα το ειχα παρει απο εδω...λες το nilkin +να ειναι καλυτερο? Δεν είχα εμπειρία απο άλλα για ειμαι σε θέση να κάνω σύγκριση, αλλά νομίζω το h+ είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή. Σε σύγκριση με το απλό h. η διαφορά είναι πως είναι 0.3 χιλιοστά πάχος vs 0.33 του απλού, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει 2.5D άκρες. Δηλαδή στις άκρες είναι πιο ομαλό, όταν κάνεις swipe κτλ ούτε που το νιώθεις. Φυσικά υπάρχουν και άλλα temptered glass με αυτά τα χαρακτηριστικά, που μπορεί να βγαίνουν και απο το ίδιο εργοστάσιο :p αλλά δεν είμαι σε θέση να κάνω σύγκριση. Εγώ πρώτη φορά έκανα τοποθέτηση γυαλιού, είδα 1-2 βίντεο στο youube και το έκανα. Εύκολο μου φάνηκε, φτάνει να είναι σταθερό το χέρι για να γίνει σωστή τοποθέτηση. Φουσκάλες δεν υπάρχουν. 1 βδομάδα που το έχω ακόμη είναι κολλημένο στη θέση του όπως την πρώτη μέρα. Να και 2 φώτος που είχα βγάλει για έναν φίλο όταν το πρωτοέβαλα. http://s22.postimg.org/5vcg7s475/20150303_212430.jpg http://s22.postimg.org/3kee3ltfl/20150303_212630.jpg Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 ωραιο φαινεται..και τις spigen ειναι τα καλυτερα αλλα 30 ευρω ειναι πολλα Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σήμερα παρέλαβα την κάρτα αυτή http://www.e-shop.gr/samsung-mb-mg64da-eu-64gb-micro-sdxc-pro-class-10-adapter-p-PER.576919 51.9€. Όντως ακριβή αλλά η κάρτα πετάει. Έβγαλα και ένα benchmark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ποσο πιο αργα να φορτιζει αυτος ο φορτιστης αραγε; Nokia Wireless Charger Viima DT-601 Κλειστο το κινητο μας φορτθζει κοντα στις 2 ωρες απο το ~10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Επειδη εχω φτυσει αιμα να βρω tempered glass οπως το θελω, please δωστε μου τα φωτα σας! Λοιπον ΔΕΝ θελω να ειναι ανοικτο πανω για ολους τους αισθητηρες, θελω να καλυπτει ολη την οθονη και να εχει τρυπα μονο για το ακουστικο... Γι'αυτο και δεν παω στο Nillkin που προτεινετε ολοι (και που ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το VFM αυτης της εταιρειας σε αλλα κινητα μου τηνε χω τιμησει!) Δυστυχως καποιες προτασεις που εχουν αναφερθει και ειναι στη μορφη που λεω, οπως το Forever του e-shop, ή αυτο του mobile-city, πηγα να τα παρω και τα 2 και εχουν αλλαξει προμηθευτη πλεον και δεν ειναι ετσι :( Εχω παρει και απο το ebay ενα BEPAK που παλι δεν εκατσε οπως ηταν το αρχικο του σχεδιο.... και εχει καταντησει αηδια αυτη η ιστορια, δε μπορω να βρω με τιποτα. Απο ebay φοβαμαι να παρω γιατι δε ξερω τι θα σκασει παλι... και απο Ελλαδα, αν δε μου πει καποιος οτι πηρε πριν 1 εβδομαδα πχ απο το ΤΑΔΕ μερος και ειναι ετσι, το βλεπω ασκοπο να κανω τυχαιες παραγγελιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 πείτε κανένα καλό bluetooth hands free, προτίμηση με καλώδιο και 2 ακουστικά να ακούω και κανένα τραγουδάκι το βράδυ Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts