cocous Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Παιδες εκει που επαιζα ενα game χωρις λογο μου εκανε ενα reboot η συσκευη..Δεν ηταν κ πολυ ζεστη γενικα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι εκανε αυτο το reboot.Εχω lam Hoang 2.1 πανω και ειναι πρωτη φορα που μου εμφανιζει κατι τετοιο η συσκευη..Ακομα και τρελη υπερθερμανση σε εξωτερικο χωρο με ηλιο και δεν μου το εχει κανει,και μου το εκανε σμρα..Τι να πω..Μακαρι να ηταν τυχαιο και να μην ξαναγινει. Μην αγχωνεσαι φιλε μου. Συμβαινουν τετοια. Αν στο κανει επανελειμενα να ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2015 Εχει καποιος λινκ απο την 20Η ελληνικη? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
microcens Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Εχει καποιος λινκ απο την 20Η ελληνικη? http://devtester.ro/projects/lg-firmwares/country.php?country=Greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Η εντυπωση μου ή με cloudyg3 2.3 η ενταση των ηχων ειναι μειωμενη συγκριτικα με τη stock ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Η εντυπωση μου ή με cloudyg3 2.3 η ενταση των ηχων ειναι μειωμενη συγκριτικα με τη stock ? Έτσι είναι.Έχει γίνει εκτενής αναφορά στο xda.Η αιτιολογία είναι ότι έτσι είναι οι "μαμά" ήχοι στο G4. Βάλε κανένα ήχο από το zedge ας πούμε και θα δεις διαφορά. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 https://plus.google.com/communities/108310557502456559285 Lion rom 4.1 με update και ελαχιστα bugs κατα τα λεγομενα τους.Μου λενε ολοι οταν μιλαω οτι δεν με ακουν καλα κατα τη διαρκεια της κλησης ενω εχω φουλ σημα οπως και αυτοι.Ο μονος λογος να βγαλω τη lamhoang..Δεν ξερω..Εχει δοκιμασει κανεις τη Lion??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Oλα κομπλε...το βρήκα....!! Edited June 15, 2015 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 παιδες καλημερα παιζει να παρω το κινητο και το ψαχνω για την καμερα.... εχει manual και καποιο τροπο γιατι νομιζω στην stock δεν εχει...? Εαν εγκαταστήσεις την εφαρμογή xcam, τότε θα έχεις manual έλεγχο. Φυσικά με τις νέες rom που κυκλοφορούν, έχει γίνει port το apk της κάμερας του g4 όπου σου δίνεται επίσης manual έλεγχος. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 εχει και shutter speed? μεχρι ποσα δευτερολεπτα? Στο xcam δεν έχει. Στο apk του g4 έχει άλλα Προσωπικά μου είχε δώσει την εντύπωση ότι ήταν διακοσμητικό, μπορεί να κάνω και λάθος. Καλό είναι να σου γράψει και κάποιος άλλος τη γνώμη του. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Επιτελους ξεκινησανε να σκανε και aosp based roms:):) Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 εχει και shutter speed? μεχρι ποσα δευτερολεπτα? Μέχρι στιγμής όλες οι ROM Που έχουν την εφαρμογή της κάμερας του G4 την έχουν για διακοσμητικους λόγους. Στο manual Ενώ Έχει τις επιλογές δεν υπάρχει καμία διαφορά ότι και να πειράξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Επιτελους ξεκινησανε να σκανε και aosp based roms:):) Για να δούμε... Το θέμα είναι ότι ακόμα και οι CM, stable καθαρή δεν έχουν βγάλει. Οπότε το να έχω πολλές ρομ δεν μου λέει κάτι. Χωρίς bug είναι το θέμα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μιας και η κουβέντα έφτασε στις aosp, όποιος έχει όρεξη για φλασάρισμα, ας ρίξει μια ματιά στην sokp rom. Την σετάρω αυτή τη στιγμή και ομολογώ πως έχω πάθει την πλάκα μου. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Μακάρι να μην έχουν τα bugs των CM... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Με το σκεπτικό να του αλλάξω rom, εφόσον υπάρχει κάποια που ελαττώνει αρκετά την θερμοκρασία του κινητού. Υπάρχει, αν ναι και ποια; Αλλιώς για τώρα δεν βρίσκω λόγο να μην το αφήσω ως έχει. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Εγω με την lamhoang εδω και 1 εβδομάδα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημένος.Ειδικα απο αυτονομια σε σχεση με cloudy και στοκ.Απο υπερθερμανση δεν εχω δει κατι τρελό.Μπορει ισως κανεις αλλος να ξερει να σου πει περισσότερα για τις θερμοκρασίες.Εγω παντως την προτείνω.Αν και κατα τη γνωμη μου οι θερμοκρασιες ειναι θεμα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Με αυτή την λογική μιλάω, εφόσον μια custom rom έχει ασχοληθεί κάποιος developer, να υπάρχει βελτίωση στην θερμοκρασία. Οπότε μου λες η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με την μπαταρία. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ενα link για τη lamhoang υπαρχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Ενα link για τη lamhoang υπαρχει?? Οριστε φιλε μου https://docs.google.com/uc?id=0B4A_4ShpmQx1Z2xJZGtGUVlrSXc&export=download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Οριστε φιλε μου https://docs.google.com/uc?id=0B4A_4ShpmQx1Z2xJZGtGUVlrSXc&export=download Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Σε ευχαριστω πολυ! Να σαι καλα φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 για πείτε ένα εύκολο τρόπο να κάνω mute μια ομάδα ατόμων η κάποια συγκεκριμένα άτομα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Για να μην επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστική, δεν υπάρχει κάποια custom rom που να βελτιώνει την θερμοκρασία, αυτό κατάλαβα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 (edited) Για να μην επαναλαμβάνομαι και γίνομαι κουραστική, δεν υπάρχει κάποια custom rom που να βελτιώνει την θερμοκρασία, αυτό κατάλαβα. σε custom rom δεν υπαρχει και κατι τρομερο για θερμοκρασια, αλα υπαρχει το συγκεκριμενο mode που ειναι τρομερο σε θερμοκρασια, αν πας λιγα post πιο πισω θα δεις pics μου με θερμοκρασιες. ειναι απλα τελειο. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/thermal-mod-t2907363 μεχρι και τωρα που εχει εξω 30αρια θερμοκρασια λογω καλοκαιριου το κραταει max 50 βαθμους με 2 ωρες Browsing και viber μαζι, πριν το καλοκαιρι το κρατουσε 35-40. δεν χρειαζεται rom ολες τσιμπανε σε θερμοκρασια ειδικα τωρα που εχει πολυ ζεστη. περνα οποια σου αρεσει καi flashare και το mode μετα. 75 rc4.1 ειναι το καλυτερο. Edited June 18, 2015 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 αυτη την καρτα την εχει δοκιμασει κανεις?? την εβαλα εγω στο κινητο και την βλεπει αντι για 64Gb μονο 28gb..!!! γιατι γινετε αυτο....??? http://www.e-shop.gr/samsung-mb-sp64d-eu-evo-64gb-sdxc-class-10-p-PER.576942 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts