icy20 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλη ειναι αλλα ενα κλικ λιγοτερο smooth scroll απο την androidnow. Μια φορα ομως μεχρι τωρα ελπιζω και μοναδικη μου εσβησε εντελως η συσκευη εκει που εκανα copy αρχεια και ηθελε βγαλσιμο μπαταριας... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλη ειναι αλλα ενα κλικ λιγοτερο smooth scroll απο την androidnow. Μια φορα ομως μεχρι τωρα ελπιζω και μοναδικη μου εσβησε εντελως η συσκευη εκει που εκανα copy αρχεια και ηθελε βγαλσιμο μπαταριας... Οντως και εγω εχω την εντυπωση οτι ειναι ελαχιστα πιο αργή.αλλα δεν εχει το προβλημα με το σημα που ειχα στην androiodnow οποτε μενω σε αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλη ειναι αλλα ενα κλικ λιγοτερο smooth scroll απο την androidnow. Μια φορα ομως μεχρι τωρα ελπιζω και μοναδικη μου εσβησε εντελως η συσκευη εκει που εκανα copy αρχεια και ηθελε βγαλσιμο μπαταριας... εγω με cloudy 2.0 ξυπνησα το πρωι κ ηταν κλειστο το g3. ανοιξε κανονικα χωρις να βγαλω μπαταρία. κατα τα αλλα φαίνεται καλύτερη απο androidnow hd 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 εγω με cloudy 2.0 ξυπνησα το πρωι κ ηταν κλειστο το g3. ανοιξε κανονικα χωρις να βγαλω μπαταρία. κατα τα αλλα φαίνεται καλύτερη απο androidnow hd 7 Χμ...Η μπαταρια ειχε πεσει η απλα ειχε κλεισει η συσκευη? BTW εβγαλε και ο Seven androidnow 7.3 (δεν την εχω δοκιμασει) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Τελικά μάλλον δεν λύθηκε το πρόβλημα .Για δειτε και δω .. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395789 LG G3 - ξαφνικό κλείσιμο συσκευης Edited December 18, 2014 by agiosg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Χμ...Η μπαταρια ειχε πεσει η απλα ειχε κλεισει η συσκευη? BTW εβγαλε και ο Seven androidnow 7.3 (δεν την εχω δοκιμασει) είχε μπαταρία κανονικα. λυση δεν βρισκω πουθενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Εγω με καμμια ΚΚ δεν ειχα κλεισιμο ποτε παντως... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Έχω την αίσθηση ότι στην τελευταία κκ κλείνει και ανοίγει γρήγορα και από μόνο του ..Μόνο από το gsum battery καταλαβαίνεις πως επανεκκινησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα, ποιο είναι το τελευταίο FW kitkat και από που μπορώ να το κατεβάσω? 10E ή βγήκε και άλλο μετά? Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 10L ηταν το τελευταιο αν θυμαμαι καλα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα,έχει δοκιμάσει κάνεις την androidnow 7.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Καλησπέρα,έχει δοκιμάσει κάνεις την androidnow 7.3? ναι πολυ καλη την βρισκω και smooth ειναι και γρηγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 (edited) Την εβαλα και εγω σημερα την 7.3. Καλη φαινεται. Χτες ημουν με την cloudyg3 2.0 και το βραδυ ειχα 50% μπαταρια με 2+ ωρες οθονη και ανοιχτα data/bluetooth/sync. Βλεπουμε αυριο με την androidnow... Παντως και οι 2 rom που δοκιμασα στο scroll στον app drawer εχουν παντα ενα stuttering οταν κανεις πρωτη φορα scroll τις σελιδες με τις εφαρμογες μετα απο ωρα που ειναι κλειδωμενο. Το εκανε και στην ΚΚ αυτο αλλα πολυ πιο εντονα. (εχω 140 εφαρμογες και 5-6 widgets στην αρχικη οθονη) Chupachups εχει δοκιμασει κανεις? Edited December 18, 2014 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) Εχω βαλει lollipop...μπορουμε να κανουμε root;;; Κατευθείαν όχι ακόμα. Μπορείς να κάνεις downgrade πρώτα σε ΚΚ μέσω Lg Flash Tool 2014 και μετά να κάνεις root στη ΚΚ με Purple Drake ,να περάσεις recovery και να flashάρεις από εκεί μια από τις πολλές Lollipop που υπάρχουν στο XDA οι οποίες είναι είδη rooted. Υπάρχουν όλα στο XDA. Κινέζικα ; Μετάφραση έχει; Πλάκα κανω........επειδή είμαι άσχετος με αυτά τα πράγματα Δεν κατάλαβα λέξη ! Θα σου πω εγώ τι έκανα όταν ήμουν στη θέση σου (όταν δεν ήξερα και γω στην αρχή) και με βοήθησε πολύ. Ξεκίνησα να μαθαίνω την ορολογία του android και μετά σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω πως λειτουργεί. Υπάρχουν πάρα πολλά σημεία στο internet που μπορείς να τα βρεις όλα,όπως π.χ εδώ : http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=306146 Μετά ξεκίνησα βήμα,βήμα να κατανοώ τι σημαίνει το καθένα και τί χρήση έχει,ὀταν κόλλαγα κάπου και δεν το καταλάβαινα ρωτούσα σε διάφορα φόρουμ ελληνικά και ξένα και υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν να κατανοήσω την εκάστοτε κατάσταση.Δεν είναι δύσκολο,αρκεί να ξεκινήσεις από την βασική ορολογία και μετά όλα θα σου φαίνονται απλά.Ελπίζω να σε βοήθησα. Edited December 21, 2014 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 G3 πλέον και εγώ από σήμερα από G2. Και ήδη έχω ετοιμάσει το έδαφος για android now 7.3 να ξεκινήσουν οι δοκιμές! Οπότε θα σας δώσω και εγώ από εβδομάδα τις εντυπώσεις μου για την rom. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 G3 πλέον και εγώ από σήμερα από G2. Και ήδη έχω ετοιμάσει το έδαφος για android now 7.3 να ξεκινήσουν οι δοκιμές! Οπότε θα σας δώσω και εγώ από εβδομάδα τις εντυπώσεις μου για την rom. Hehe welcome welcome. Βλεπω τα ιδια ατομα απο g2 -> g3 :) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Hehe welcome welcome. Βλεπω τα ιδια ατομα απο g2 -> g3 :) Μην σας αφήσουμε έτσι. Δεν λέει. Ήρθαμε να σας κάνουμε παρέα :lol::lol: Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Μην σας αφήσουμε έτσι. Δεν λέει. Ήρθαμε να σας κάνουμε παρέα :lol::lol: Αντε κανε και εσυ καμμια δοκιμη (androidnow,cloudyg3,chupachups) να πεις και εσυ τη γνωμη σου. :) Αναμεσα στις 2 πρωτες παντως εγω ειδα πολυ μικρες διαφορες...Απλα η 1η εχει πιο πολυ customizing tools μεσα στη rom ενω η 2η εχει busybox installed ενω η πρωτη οχι απο τη μανα της... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arrigo Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Θα σου πω εγώ τι έκανα όταν ήμουν στη θέση σου (όταν δεν ήξερα και γω στην αρχή) και με βοήθησε πολύ. Ξεκίνησα να μαθαίνω την ορολογία του android και μετά σιγά σιγά άρχισα να καταλαβαίνω πως λειτουργεί. Υπάρχουν πάρα πολλά σημεία στο internet που μπορείς να τα βρεις όλα,όπως π.χ εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Μετά ξεκίνησα βήμα,βήμα να κατανοώ τι σημαίνει το καθένα και τί χρήση έχει,ὀταν κόλλαγα κάπου και δεν το καταλάβαινα ρωτούσα σε διάφορα φόρουμ ελληνικά και ξένα και υπήρχαν άνθρωποι που με βοήθησαν να κατανοήσω την εκάστοτε κατάσταση.Δεν είναι δύσκολο,αρκεί να ξεκινήσεις από την βασική ορολογία και μετά όλα θα σου φαίνονται απλά.Ελπίζω να σε βοήθησα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Αντε κανε και εσυ καμμια δοκιμη (androidnow,cloudyg3,chupachups) να πεις και εσυ τη γνωμη σου. :) Αναμεσα στις 2 πρωτες παντως εγω ειδα πολυ μικρες διαφορες...Απλα η 1η εχει πιο πολυ customizing tools μεσα στη rom ενω η 2η εχει busybox installed ενω η πρωτη οχι απο τη μανα της... Με ποιο app έβαλες busybox γιατί το έχω ξεχάσει τόσα χρόνια. Όλες το είχαν από μόνες τους. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisprotos Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Γαλλικο 16 και εγώ. Τώρα κατεβαζω τηνlolipop. Ερωτηση: να κανω factory reset ;;;;; Αν ναι πριν ή μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Παίδες έφτιαξα εύκολο οδηγό αναβάθμισης και επιστροφής σε stock για αρχάριους για να δουλεύει τέλεια και δοκιμασμένα το κινητό το έχω δοκιμάσει σε 16ρι και 32ρι http://www.myphone.gr/foru...d.php?t=406940 enjoy ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicolasdr Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ελληνικο παρτιδας 412 16αρι με lollipop. Καλα παει αλλα δεν εχει το smoothness που περιμενα. 800-840 ελευθερη μνημη με τις εφαρμογες που του εχω. Περιμενω καποια updates μηπως στρωσουν καποια θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ενημέρωση :!: Ο οδηγός για αναβάθμιση και επιστροφή σε stock frimware που εγραψε το μελος vagetore μεταφέρθηκε στην σωστή ενότητα (LG Guides ) όπως επίσης και στην πρώτη σελίδα του παρόντος θέματος . Τον ευχαριστούμε πολύ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxaura1 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Νέος και γω κάτοχος G3 (16GB, 411σειρα, 6NE) προερχόμενος από G2. Τόλμησα λοιπόν και έβαλα την CloudyG3 2.0, αφενός γιατί με την αντίστοιχη rom στο G2 ήμουν πολύ ευχαριστημένος και αφετέρου για να δω το πολυπόθητο Lolipop. Οι εντυπώσεις μου από τις 3 πρώτες μέρες χρήσης είναι ανάμεικτες... Καταρχήν στο θέμα της μπαταρίας τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Στο 10% με 13 ώρες λειτουργίας και 2 ώρες οθόνη (όλα ανοιχτά τα πάντα, όπως πάντα). Το τηλέφωνο είναι όχι απλά αισθητά, αλλά σαφώς πιο αργό από πριν και με αρκετά lags. Από αισθητικής πλευράς τώρα, σίγουρα είναι λίγο καλύτερο αλλά μου λείπουν 2 βασικές λειτουργίες που τις είχα συνηθίσει. Πρώτον τα widgets την οθόνη κλειδώματος. Αυτή η ώρα στον μικρό κύκλο με τα μικρά γραμματάκια πως αλλάζει βρε παιδιά? Και δεύτερον στην kitkat όταν πατάγαμε παρατεταμένα στην ειδοποίηση μιας εφαρμογής μας έδινε τη δυνατότητα να πάμε κατευθείαν στις πληροφορίες της. Τώρα πρέπει να μπούμε από τις ρυθμίσεις και να την ψάξουμε στις ειδοποιήσεις (στον ήχο!) ή στις εφαρμογές για απεγκατάσταση. Με επιφύλαξη βέβαια όλα τα παραπάνω μήπως οφείλονται στην rom του Cloudy. Ας μας πει κάποιος που αναβάθμισε σε stock Lolipop αν ισχύουν και εκεί, γιατί βλέπω να ξαναγυρνάω σε kitkat Ευχαριστώ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts