Jump to content

arrigo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About arrigo

  • Ημ. Γέννησης 07/04/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

arrigo's Achievements

  1. Τα ποστ που εχω γράψει για την συμβατότητα του κινητού με άλλους φορτιστές δεν ισχύουν. Το κινητό δεν έχει κανένα θέμα. Το πρόβλημα εμφανιζόταν με έναν συγκεκριμένο φορτιστή. 3-4 φορτιστές που έχω δοκιμάσει από διάφορες εταιρείες η οθόνη του λειτουργεί κανονικά.
  2. Φορτίζω έως 85% με ταχεία φόρτιση. Άνετα μια μέρα με επαγγελματική χρήση. Δεν παίζω παιχνίδια.
  3. Το θέμα είναι η ασυμβατότητα όχι η ποιότητα. Δες που απάντησες στο προηγούμενο σχόλιό σου. Δεν περιμένεις ποιότητα όταν παίρνεις 10 ευρώ φορτιστή με καλώδιο. Εσένα μπορεί να δουλεύει, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για όλους. Το πρόβλημα υπάρχει και έχει αναφερθεί απο πολλούς, όπως και στο εξωτερικό. Διόρθωση. Μόλις έβαλα να φορτίσει με 65w xiaomi και δουλεύει άψογα. Οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να έχει θέμα μόνο με τον συγκεκριμένο φορτιστή γιατί και με Huawei 18w δουλεύει χωρίς προβλήματα. Ίσως να μην ισχύουν τα ποστ που έγραψα για δυσλειτουργική οθόνη με άλλους φορτιστές.
  4. Φίλε Viper, δεν θεωρώ πρόβλημα έναν φορτιστή που δηλώνει 25w να βγάζει 18-20w π.χ.. Επέλεξα τον φθηνό noname και την πάτησα. Είναι πρόβλημα όμως (τουλάχιστον για εμένα) μία συσκευής να παρουσιάζει προβλήματα δυσλειτουργίας εν ώρα φόρτισης με άλλον φορτιστή πλην ενός συγκεκριμένου.
  5. Διαφωνώ με αυτή την τοποθέτηση. Δηλαδή, όλες οι υπόλοιπες εταιρείες που η συσκευές τους φορτίζουν με οποιονδήποτε φορτιστή, αρκεί να είναι σωστά τα w με μικρές διαφορές στην ταχύτητα φόρτισης αλλά χωρίς προβλήματα, έχουν θέμα. Η samsung είναι εντάξει, φταίει ο φορτιστής. Δεν πάει έτσι. Υπάρχει θέμα. Ας το λύσει. Εκτός και αν είναι καταναλωτικό κολπάκι μιας και δεν υπάρχει πλέον φορτιστής στις συσκευασίες των κινητών. Αλλά όχι και να τους δικαιολογούμε, από εμάς τα παίρνουν.
  6. Το σκέφτηκα και εγώ να σου πω την αλήθεια αλλά μου το κάνει μόνο όταν το φορτίζω με 25w φορτιστή. Το έχω στην κατοχή μου πάνω από είκοσι μέρες και η συσκευή μου είναι άψογη σε όλα. (Πάει ''μπάλα'' που διάβασα και πιο πίσω) Δεν ανεβάζει θερμοκρασίες, η μπαταρία του μετά από τις πρώτες μέρες, αν υπολογίσουμε και αυτά που προσφέρει η συσκευή, είναι όχι απλά ικανοποιητική, άλλα για εμένα πάρα πολύ καλή, ίσως γιατί δεν παίζω παιχνίδια. Δεν έχω κανένα θέμα με την οθόνη του κινητού και δεν μου παρουσίασε το παραμικρό ποτέ σε κανονική λειτουργεία. Πιστεύω ότι το θεματάκι που ανέφερα πιο πάνω, δεν μπορεί να είναι πρόβλημα της οθόνης γιατί θα ήταν δυσλειτουργική και σε άλλες στιγμές. Το παρουσιάζει μόνο με φορτιστή 25W. (Θα το ελέγξω αν μου το κάνει σε κάθε φόρτιση.) Με 18W η οθόνη του δουλεύει κανονικά. Θεωρώ ότι είναι ένα θεματάκι που πρέπει να το δει η samsung γιατί έχει ξανά αναφερθεί.
  7. Πρέπει να έχει αναφερθεί και πιο πίσω, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Όταν φορτίζω την συσκευή η οθόνη δεν δουλεύει σωστά. Δεν παρατήρησα αν συμβαίνει κάθε φορά. Δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ ευαίσθητη σε σημείο που όταν θέλω να κάνω π.χ. scroll down να μη μπορώ γιατί εκεί που κάνει επαφή το δάχτυλο στην οθόνη επιλέγει άνοιγμα εφαρμογής. Έχει παρατηρηθεί αυτό το θεματάκι?
  8. arrigo

    Honor 9

    Τελικά έστειλα το κινητό για επισκευή μετά το θεματάκι που προέκυψε με την οθόνη , όπως είχα αναφέρει πιο πάνω . Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών Huawei , ήρθε εντολή στην courier και το πήγα. Μετά από πέντε εργάσιμες (ήταν και πρωτομαγιά ενδιάμεσα) παρέλαβα το κινητό και πραγματικά,τουλάχιστον εξωτερικά ήταν σαν καινούργιο . Η αναφορά έγραφε ότι : Αλλάξανε πρόσοψη (x2), μπαταρία και νέο λογισμικό. Αλλάξανε και το μεταλλικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο , είχα 1-2 σημαδάκια δεν ήταν χτυπήματα για να πεις ότι θέλει αλλαγή. Φαντάζομαι ότι πάει μαζί με την πρόσοψη για να το αλλάξουν. Την μπαταρία γιατί να μου την αλλάξουν ; Πραγματικά , ευχάριστη έκπληξη . Σας ευχαριστώ εκ νέου για τις συμβουλές σας.
  9. arrigo

    Honor 9

    Είμαι επαρχία, οπότε μου είναι δύσκολο να το πάω εκεί. Θα επικοινωνήσω μαζί τους και μάλλον θα το στείλω. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για την άμεση απάντηση σας.
  10. arrigo

    Honor 9

    Πριν μια εβδομάδα εντελώς ξαφνικά έβγαλε ένα μικρό κίτρινο-διάφανο μισοφέγγαρο, αριστερά στην άκρη της οθόνης.Έχει κανείς παρόμοιο θέμα . Είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση , που πρέπει να απευθυνθώ ;
  11. arrigo

    Honor 9

    Έχω ένα θέμα με την φόρτιση της συσκευής. Εδώ και περίπου 3 μήνες, βάζω το κινητό να φορτίσει (25-30% περίπου) και 2 στις 3 φορές δεν κάνει ταχεία φόρτιση. Δεν ξέρω που οφείλεται. Έχω παρατηρήσει ότι, ενώ κουμπώσω το καλώδιο με το κινητό, αν πιάσω το καλώδιο κοντά στο σημείο επαφής και κάνω να το κουνήσω, κουνιέται αρκετά. Το έχει παρατηρήσει κάνεις? Είναι φυσιολογικό να κουνιέται ? Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα με την φόρτιση? Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται?
  12. arrigo

    Honor 9

    Όχι. Το γυαλί στην μπροστά οθόνη έχει μια πολύ απαλή κυρτότητα στο τελείωμα της με αποτέλεσμα να μη ''πατάνε'' καλά ορισμένα tempered glass . Δηλαδή , αφήνουν στο τελείωμα τους ένα κενό περιμετρικά του τζαμιού , σαν μία ενιαία φουσκάλα .
  13. arrigo

    Honor 9

    Αρκετά καλά νομίζω, από θέμα μπαταρίας ... ; http://s1323.photobucket.com/user/arrigo_corso/media/others/Screenshot_20171208-085343_zpswmouxm1g.png.html
  14. arrigo

    Huawei P10

    Και εγώ έχω αυτό το θέμα με την μείωση φωτεινότητας σε fb και Chrome, με το honor 9. Δεν το θεωρώ πρόβλημα.
  15. arrigo

    Honor 9

    Η εταιρεία πόσο χρόνο λέει ότι θέλει για να φορτίσει από 0 έως 100%? Αν δεν κάνω λάθος από 0 έως 40% λέει σε μισή ώρα. Βλέπω όμως ότι από 40% και μετά αργεί σταδιακά να το φορτίσει. Κάπως λογικό είναι αυτό. Αλλά. Έχω την εντύπωση ότι κάνει κοντά στις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Φυσιολογικό? Έχει μετρήσει κανείς τον χρόνο φόρτισης από ~0 ή ~10 έως 100%? Edit 29/11 Ναι, σε μια αναζήτηση που έκανα ο χρόνος φόρτισης του honor 9, από 0 έως 100% είναι περίπου 2 ώρες.
×
×
  • Create New...