Jump to content

arrigo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by arrigo

  1. Τα ποστ που εχω γράψει για την συμβατότητα του κινητού με άλλους φορτιστές δεν ισχύουν. Το κινητό δεν έχει κανένα θέμα. Το πρόβλημα εμφανιζόταν με έναν συγκεκριμένο φορτιστή. 3-4 φορτιστές που έχω δοκιμάσει από διάφορες εταιρείες η οθόνη του λειτουργεί κανονικά.
  2. Φορτίζω έως 85% με ταχεία φόρτιση. Άνετα μια μέρα με επαγγελματική χρήση. Δεν παίζω παιχνίδια.
  3. Το θέμα είναι η ασυμβατότητα όχι η ποιότητα. Δες που απάντησες στο προηγούμενο σχόλιό σου. Δεν περιμένεις ποιότητα όταν παίρνεις 10 ευρώ φορτιστή με καλώδιο. Εσένα μπορεί να δουλεύει, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για όλους. Το πρόβλημα υπάρχει και έχει αναφερθεί απο πολλούς, όπως και στο εξωτερικό. Διόρθωση. Μόλις έβαλα να φορτίσει με 65w xiaomi και δουλεύει άψογα. Οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί να έχει θέμα μόνο με τον συγκεκριμένο φορτιστή γιατί και με Huawei 18w δουλεύει χωρίς προβλήματα. Ίσως να μην ισχύουν τα ποστ που έγραψα για δυσλειτουργική οθόνη με άλλους φορτιστές.
  4. Φίλε Viper, δεν θεωρώ πρόβλημα έναν φορτιστή που δηλώνει 25w να βγάζει 18-20w π.χ.. Επέλεξα τον φθηνό noname και την πάτησα. Είναι πρόβλημα όμως (τουλάχιστον για εμένα) μία συσκευής να παρουσιάζει προβλήματα δυσλειτουργίας εν ώρα φόρτισης με άλλον φορτιστή πλην ενός συγκεκριμένου.
  5. Διαφωνώ με αυτή την τοποθέτηση. Δηλαδή, όλες οι υπόλοιπες εταιρείες που η συσκευές τους φορτίζουν με οποιονδήποτε φορτιστή, αρκεί να είναι σωστά τα w με μικρές διαφορές στην ταχύτητα φόρτισης αλλά χωρίς προβλήματα, έχουν θέμα. Η samsung είναι εντάξει, φταίει ο φορτιστής. Δεν πάει έτσι. Υπάρχει θέμα. Ας το λύσει. Εκτός και αν είναι καταναλωτικό κολπάκι μιας και δεν υπάρχει πλέον φορτιστής στις συσκευασίες των κινητών. Αλλά όχι και να τους δικαιολογούμε, από εμάς τα παίρνουν.
  6. Το σκέφτηκα και εγώ να σου πω την αλήθεια αλλά μου το κάνει μόνο όταν το φορτίζω με 25w φορτιστή. Το έχω στην κατοχή μου πάνω από είκοσι μέρες και η συσκευή μου είναι άψογη σε όλα. (Πάει ''μπάλα'' που διάβασα και πιο πίσω) Δεν ανεβάζει θερμοκρασίες, η μπαταρία του μετά από τις πρώτες μέρες, αν υπολογίσουμε και αυτά που προσφέρει η συσκευή, είναι όχι απλά ικανοποιητική, άλλα για εμένα πάρα πολύ καλή, ίσως γιατί δεν παίζω παιχνίδια. Δεν έχω κανένα θέμα με την οθόνη του κινητού και δεν μου παρουσίασε το παραμικρό ποτέ σε κανονική λειτουργεία. Πιστεύω ότι το θεματάκι που ανέφερα πιο πάνω, δεν μπορεί να είναι πρόβλημα της οθόνης γιατί θα ήταν δυσλειτουργική και σε άλλες στιγμές. Το παρουσιάζει μόνο με φορτιστή 25W. (Θα το ελέγξω αν μου το κάνει σε κάθε φόρτιση.) Με 18W η οθόνη του δουλεύει κανονικά. Θεωρώ ότι είναι ένα θεματάκι που πρέπει να το δει η samsung γιατί έχει ξανά αναφερθεί.
  7. Πρέπει να έχει αναφερθεί και πιο πίσω, αλλά δεν μπορώ να το βρω. Όταν φορτίζω την συσκευή η οθόνη δεν δουλεύει σωστά. Δεν παρατήρησα αν συμβαίνει κάθε φορά. Δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ ευαίσθητη σε σημείο που όταν θέλω να κάνω π.χ. scroll down να μη μπορώ γιατί εκεί που κάνει επαφή το δάχτυλο στην οθόνη επιλέγει άνοιγμα εφαρμογής. Έχει παρατηρηθεί αυτό το θεματάκι?
  8. arrigo

    Honor 9

    Τελικά έστειλα το κινητό για επισκευή μετά το θεματάκι που προέκυψε με την οθόνη , όπως είχα αναφέρει πιο πάνω . Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών Huawei , ήρθε εντολή στην courier και το πήγα. Μετά από πέντε εργάσιμες (ήταν και πρωτομαγιά ενδιάμεσα) παρέλαβα το κινητό και πραγματικά,τουλάχιστον εξωτερικά ήταν σαν καινούργιο . Η αναφορά έγραφε ότι : Αλλάξανε πρόσοψη (x2), μπαταρία και νέο λογισμικό. Αλλάξανε και το μεταλλικό πλαίσιο. Στο πλαίσιο , είχα 1-2 σημαδάκια δεν ήταν χτυπήματα για να πεις ότι θέλει αλλαγή. Φαντάζομαι ότι πάει μαζί με την πρόσοψη για να το αλλάξουν. Την μπαταρία γιατί να μου την αλλάξουν ; Πραγματικά , ευχάριστη έκπληξη . Σας ευχαριστώ εκ νέου για τις συμβουλές σας.
  9. arrigo

    Honor 9

    Είμαι επαρχία, οπότε μου είναι δύσκολο να το πάω εκεί. Θα επικοινωνήσω μαζί τους και μάλλον θα το στείλω. Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για την άμεση απάντηση σας.
  10. arrigo

    Honor 9

    Πριν μια εβδομάδα εντελώς ξαφνικά έβγαλε ένα μικρό κίτρινο-διάφανο μισοφέγγαρο, αριστερά στην άκρη της οθόνης.Έχει κανείς παρόμοιο θέμα . Είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση , που πρέπει να απευθυνθώ ;
  11. arrigo

    Honor 9

    Έχω ένα θέμα με την φόρτιση της συσκευής. Εδώ και περίπου 3 μήνες, βάζω το κινητό να φορτίσει (25-30% περίπου) και 2 στις 3 φορές δεν κάνει ταχεία φόρτιση. Δεν ξέρω που οφείλεται. Έχω παρατηρήσει ότι, ενώ κουμπώσω το καλώδιο με το κινητό, αν πιάσω το καλώδιο κοντά στο σημείο επαφής και κάνω να το κουνήσω, κουνιέται αρκετά. Το έχει παρατηρήσει κάνεις? Είναι φυσιολογικό να κουνιέται ? Έχει κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα με την φόρτιση? Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται?
  12. arrigo

    Honor 9

    Όχι. Το γυαλί στην μπροστά οθόνη έχει μια πολύ απαλή κυρτότητα στο τελείωμα της με αποτέλεσμα να μη ''πατάνε'' καλά ορισμένα tempered glass . Δηλαδή , αφήνουν στο τελείωμα τους ένα κενό περιμετρικά του τζαμιού , σαν μία ενιαία φουσκάλα .
  13. arrigo

    Honor 9

    Αρκετά καλά νομίζω, από θέμα μπαταρίας ... ; http://s1323.photobucket.com/user/arrigo_corso/media/others/Screenshot_20171208-085343_zpswmouxm1g.png.html
  14. arrigo

    Huawei P10

    Και εγώ έχω αυτό το θέμα με την μείωση φωτεινότητας σε fb και Chrome, με το honor 9. Δεν το θεωρώ πρόβλημα.
  15. arrigo

    Honor 9

    Η εταιρεία πόσο χρόνο λέει ότι θέλει για να φορτίσει από 0 έως 100%? Αν δεν κάνω λάθος από 0 έως 40% λέει σε μισή ώρα. Βλέπω όμως ότι από 40% και μετά αργεί σταδιακά να το φορτίσει. Κάπως λογικό είναι αυτό. Αλλά. Έχω την εντύπωση ότι κάνει κοντά στις 2 ώρες για να φορτίσει πλήρως. Φυσιολογικό? Έχει μετρήσει κανείς τον χρόνο φόρτισης από ~0 ή ~10 έως 100%? Edit 29/11 Ναι, σε μια αναζήτηση που έκανα ο χρόνος φόρτισης του honor 9, από 0 έως 100% είναι περίπου 2 ώρες.
  16. Πριν λίγες μέρες ήμουν σε αναζήτηση συσκευής με παρόμοια κριτήρια με τα δικά σου. Με είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον το LG g6 και το honor 9 περισσότερο από τα υπόλοιπα της αγοράς. Το καθένα για τα υπέρ του. Ήταν και στην ίδια τιμή. Με τα δικά μου κριτήρια τα είδα από αυτή την οπτική γωνία : Το LG g6 σε σύγκριση με το Honor 9 είχε στα υπέρ του: α) την 5,7 οθόνη στις ίδιες διαστάσεις με το το honor 9 (5,15) β) ανάλυση οθόνης γ) 18:9 οθόνη (το βάζω στα υπέρ γιατί και εγώ ήθελα να την δοκιμάσω μιας και φαίνεται πολύ βολικός αυτός ο σχηματισμός). δ) αδιάβροχο !! ε) Λίγο καλύτερη κάμερα αλλά και OIS Το Honor 9 σε σύγκριση με το LG g6 είχε στα υπέρ : α) αρκετά πιο γρήγορο (έως πολύ.... το κινητό πετάει) β) καλύτερη αυτονομία μπαταρίας Δεν αναφέρω τα υπόλοιπα υπέρ και κατά γιατί για εμένα ήταν αδιάφορα. Οπότε: 1)Αν θέλεις οθόνη, κάμερα και ois, αδιάβροχο πας σε G6. 2)Αν θέλεις ταχύτητα και αυτονομία πας στο Honor 9 Εγώ επέλεξα το Honor 9 για την ταχύτητα και την αυτονομία και συμβιβάστηκα στα υπόλοιπα. Μου άρεσε και περισσότερο η σχεδίαση του, υποκειμενικό είναι αυτό. Μετά από σχεδόν 2 εβδομάδες, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Το κινητό έχει απίστευτα ομαλή λειτουργία. Καλη επιλογή! Edit 20:46 Να αναφέρω επίσης ότι αρχικά με προβλημάτισε και το υψηλό SAR της συσκευής αλλά δεν το έχω όλη μέρα στο αυτί, άσε που το πρόβλημα λύνεται με hands free ή bluetooth . Υ. Γ. Το προηγούμενο κινητό μου ήταν το LG g3 3/32.
  17. arrigo

    Honor 9

    Δεν το έχω πολλές μέρες για να έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά ερχόμενος από LG g3, δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα διαφορά. Σίγουρα όμως, χρειάζεται και λίγο σταθερό χέρι.
  18. arrigo

    Honor 9

    Το καλύτερο έκανες ! Σκέφτηκα να το βγάλω και εγώ γιατί έχω και θέμα με το touch, αλλά είμαι λίγο "ψείρας'' και με προβληματίζουν οι γρατσουνιές . Ίσως το καταργήσω και εγώ....:whistle:
  19. arrigo

    Honor 9

    Έχει τοποθετήσει κάποιος τζαμάκι προστασίας οθόνης ; Εγώ έχω ένα πάνω και δεν ξέρω τι μάρκα είναι αλλά δεν εφαρμόζει καλά στις άκρες λόγω κυρτότητας της οθόνης . Έχετε να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο που να εφαρμόζει καλά ;
  20. Γεια σε όλους . Όπως θα διαβάσατε στον τίτλο , εδώ και λίγες μέρες ψάχνω για κινητό (χωρίς να βιάζομαι) να με πάει μία 3ετία σίγουρα (γιατί όχι 4ετία) μιας και δεν αλλάζω εύκολα κινητό. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. +- 400 ευρώ για καινούργιο, θα κοιτάξω και μεταχειρισμένα έως 360-370max 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. από 5,2 έως 5,9 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Με ενδιαφέρει από Ελλάδα με εγγύηση αντιπροσωπείας , αν και , δεν ξέρω την διαφορά. 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Ναι θα με ενδιέφερε γιατί μένω επαρχία. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Δεν χρησιμοποιώ δυο κάρτες και τα υπόλοιπα δεν με προβληματίζουν. 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ελληνικό, δεν έχω κάνει φλασάρισμα ποτέ αλλά αν χρειαστεί τότε θα ασχοληθώ ώστε να το μάθω και να κάνω 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Δεν με ενδιαφέρει , οι amoled προσωπικά με χαλάνε λίγο γιατί δεν είναι ρεαλιστικά τα χρώματα. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. ΤΑΧΥΤΗΤΑ, καμερα, αυτονομια, ΚΑΘΟΛΟΥ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. LG G3 3RAM/32GB Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος ακόμα και σήμερα μετά από 3+ χρόνια και δεν είχα σκοπό να το αλλάξω. Θα το δώσω στη γυναίκα μου μιας και δεν θέλει καινούριο κινητό και το δικό της LG G3 2RAM/16GB τα ''έπαιξε'', από τα πεσίματα έγινε στρόγγυλο, η κάμερα δεν δουλεύει πλεον, η οθόνη είναι ξεκολλημένη, όταν την πατάς αισθάνεσαι ότι μάλλον έχει κάποιο κενό από πίσω, δουλεύει αλλά η μπάρα από πάνω δεν κατεβαίνει ....κρατάει ακόμα το σκυλί , internet, fb, παιχνίδια fb, viber, mess, κ.α. τα τρέχει άνετα. Ξέρω ότι και εγώ και η γυναίκα μου μπορεί να είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα της LG για τα G3 . Είμαι ανάμεσα σε LG G6 , MATE 9 , HONOR 9 , βλέπω ακόμα και το P9 για πιο οικονομικό, το ΜΑΤΕ 10 lite που μαλλον θα έχει 349 και περιμένω και προτάσεις από εσάς. Ποιο θα επιλέγατε και γιατί. Πείτε μου σας παρακαλώ την άποψή σας για αυτά και αν έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο από την εμπειρία σας μιας και εγώ ψάχνω κινητό κάθε 3+ χρόνια και δεν είμαι ενήμερος για την εξέλιξη της τεχνολογίας . Ευχαριστώ. Υ.Γ. Με το κινητό κάνω τα πάντα ,είναι απαραίτητο εργαλείο και το χρησιμοποιώ σαν υπολογιστή . Δεν χρησιμοποιώ ποτέ υπολογιστή κ.α. (να φαντασθείτε δεν έχω ούτε υπολογιστή ούτε λάπτοπ ούτε ταμπλετ)
  21. Ευχαριστώ. Το θέμα είναι οτι δεν το κατέχω καθόλου το root. Αν το κάνω root, η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεται στο ποστ 1 του θέματος ή έχει διαφοροποιηθεί πλέον με το android 6.0 ;
  22. Καλημέρα. Εχω ενα θεματάκι και χρειάζομαι την βοηθεια σας. Θελω να εμφανίσω την οθόνη του κινητού μου στην οθόνη του αυτοκινήτου. Το ράδιο του αυτοκινήτου έχει mirrorlink για αυτή την διαδικασία . Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από ρούτ; Δεν μπορω να μπω στο κλίμα του ρουτ. Παρακαλώ την βοήθειά σας και αν μπορείτε λιγο αναλυτικά. Τον πιο εύκολο τρόπο, αν υπάρχει. Ευχαριστώ. Υ.Γ. Με το κινητό μου δεν είχα ποτέ θεμα και πάει σφαίρα από 11/2014, 32/3ram. Είμαι λοιπόν λίγο επιφυλακτικός στο να το πειράξω. Δεν γνωρίζω τα υπερ αυτής της διαδικασίας .
  23. Ας ξεκινήσω με το 1 πρώτα και για το 2 βλέπουμε (εφόσον διαβάσω τα link)...... είναι άλλο level(5-6) και εγώ είμαι ακόμα στο 1. Ναι stauros2653 , με βοήθησες ήδη πάρα πολύ . Σ'ευχαριστώ πολύ!
  24. Μόλις διάβασα κάποια σχόλια σας σχετικά με αυτό και μπήκα λίγο στο νόημα . ( νομίζω ) Φτιάχνεις κάτι καλύτερο (π.χ. ταχύτητα) αλλά χάνεις σε κάτι άλλο (π.χ. οθόνη). Το καλύτερο θα ήταν να βάλω κάτι ...rom , kernel.....:blink: κ.α. που διάβασα αλλά δεν καταλαβαίνω ....μία! Θα το ήθελα , αλλά......:rolleyes: Μπράβο σας που πιάνεστε και κάνετε τα τηλέφωνά σας καλύτερα και όπως τα θέλετε εσείς!!!
×
×
  • Create New...