IVIetaCreatoR Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Grrrrr δεν μου άρεσε αυτο... το 1010 στο πηγαδι κατουρησε? :mad: Θα δοκιμασω και τα αλλα sets... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptolemaidiotis Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 re paidia kanena programma gia z1010 poy tha broume. exo faei ton topo. a enimerotika to phra 187 euro me 2 ri sindesh to mono poy isteri to z1010 einai stin kamera........ Παράθεση ptolemaidiotis@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptolemaidiotis Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 pos mporo na stelno games apo to kalodio kai na ta paizei?ayto otan ta stelno moy bgazei mono apostolh oxi xrisi Παράθεση ptolemaidiotis@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptolemaidiotis Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 kai kati akomh ti einai drm Παράθεση ptolemaidiotis@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Wirelessly posted (NEC N331i) Η τιμή της non live συσκευής συνεχίζει να μην έχει πέσει; θα προτιμήσω την καθαρή συσκευή.Δε θέλω όταν λήξει η δωρεάν δοκιμή να μείνω με μια κατακρεουργημένηlive συσκευή! Χρησιμοποιώ κυριως ΤΙΜ, Cosmote! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 pedia sto 9volto i non live siskevi exei 332 eyrw to vrika xthes Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 ΕΓΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ VGA ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΝΕ! Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 ΠΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ FORUM ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ SYMBIAN 60 SERIES STO ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Ζ1010! ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΑ ΒΡΕΙ STO WEB ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΞΑΝΑ :eek: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ! Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Wirelessly posted (NEC N331i) Ευχάριστο νέο η μειωμένη τιμή στο 9volto!Κάποιο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας για όσους δε μένουν Πειραιά; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LuCuMaS (27 Νοέ. 2004 , 15:20) ΠΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ FORUM ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ SYMBIAN 60 SERIES STO ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Ζ1010! ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΑ ΒΡΕΙ STO WEB ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΞΑΝΑ :eek: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ! Εννοεις να μετατρεψεις τα .sis σε .jar ? To εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα θετικες απαντησεις... mobile9 Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος LuCuMaS (27 Νοέ. 2004 , 15:20) ΠΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ FORUM ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΠΑΝΤΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ SYMBIAN 60 SERIES STO ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ Ζ1010! ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΧΑ ΒΡΕΙ STO WEB ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΞΑΝΑ :eek: ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ! Σταυρο δεν γίνεται αυτό που λες!!! :) μην ξεχνάς ότι δεν αγόρασες smartphone οποτε μην έχεις τέτοιες απαιτήσεις ... καλός όρισες στο forum ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2004 Παιδια μπορειτε και συνδεεστε vodafone live η μεσω GPRS αυτη τη στιγμη? Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos7 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Είμαι πλέον και γω κάτοχος ενός z1010, το οποίο φορτίζει αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ αν τελικά με την τελευταία έκδοση λογισμικού το κινητό λειτουργεί κανονικά με 2G sim, σε περιοχές που υπάρχει κάλυψη 3g (θεσσαλονίκη), ώστε να αποφύγω να πάρω sim 3g; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 ennoeitai... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Οταν εχεις 3G καρτα ΣΙΜ μπορεις να κανεις κανονικα κλησεις 2ης γενιας ετσι δεν εινα?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 1 Δεκ. 2004 , 18:54) Οταν εχεις 3G καρτα ΣΙΜ μπορεις να κανεις κανονικα κλησεις 2ης γενιας ετσι δεν εινα?? Κανονικά και με το νόμο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supergr Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 TO KALITERO TIL. TIS SONYERICSSON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. December 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2004 Na pouliso re paidia to z1010 kai na paro to 6630??? to z1010 einai live! kai to pira xoris sindesi 220euro me epidotiseis ktl ktl. eimai se DILIMA. to sony ericsson den exei tis efarmoges pou thelo oute poly kalh camera alla ola ta alla einai teleiare poysth. 2 vdomades to exo. alla an to pouliso poso na to doso? oyte gratsounia den exei. Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BloodRayne Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cyberbop ( 1 Δεκ. 2004 , 18:06) ennoeitai... Δηλαδή ποιό firmware έχεις στο Z1010 που σου επιτρέπει να κάνεις lock στο 2G και να χρησιμοποιείς την 2G κάρτα στο Z1010; Από ότι ξέρω η R1G δεν έχει manual setting με επιλογή να κάνει lock μόνο για 2G και το τηλέφωνο κάνει αυτόματο handover σε 3G πάντα. Οπότε αν έχεις 2G κάρτα επάνω, όταν είσαι σε περιοχή χωρίς 3G όλα καλά. Όταν όμως είσαι σε περιοχή με 3G θα πάρεις ένα μεγαλοπρεπές ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, αφού η 2G κάρτα δεν υποστηρίζει 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos7 Δημ. December 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2004 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις, αλλά ...εννοείται ότι μπορώ :) ή εννοείται ότι δεν μπορώ :( ??? Είμαι εκτός Θεσσαλονίκης και λειτουργεί οκ. Όταν γυρίσω θα πιάνει ή θα πρέπει να βάλω τη sim στο παλιό τηλέφωνο; Με βλέπω από Δευτέρα πρωί πρωί έξω από την TIM για κάρτα usim... :wacko: Ας μου πει κάποιος ότι δε θα χρειαστεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuCuMaS Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Τι εγινε ρε παιδια πολλη ησυχια? Παράθεση 80 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fou Δημ. December 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2004 Φιλε μου κορυφαια διαπιστωση αυτο με τα θεματα το Ζ1010 και το zip. Να σαι καλα, εψαχνα πως θα μπορεσω να παρω εικονες μεσα απο καποιο θεμα. Κατα τα αλλα οντως φοβερη ησυχια στο Ζ1010 forum. Εγω νομιζα οτι μετα την νεα τιμη του θα γινοταν χαμος. Ας ρωτησω ξανα δυο πραγματακια: Μπορουν τα παιχνιδια να σωζονται στο μεμορυ στικ ή μονο στην μνημη του κινητου; Αν γινεται, πειτε μου σας παρακαλω πως. Κανενα νεο με το VL Ζ1010 και τα ΜΡ3 εχουμε. Με το DRM δεν γινεται τιποτα, και απο'τι ειδα και αλλοι δεν καταφεραν τιποτα. Αυτα... Παράθεση .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bONITo Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 τι διαρκεια εχει η εγγραφη video?υπαρχει καποιοσ περιορισμος? Παράθεση use no way as way, and no limitation as limitation Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fou ( 4 Δεκ. 2004 , 00:22) Μπορουν τα παιχνιδια να σωζονται στο μεμορυ στικ ή μονο στην μνημη του κινητου; Αν γινεται, πειτε μου σας παρακαλω πως. Κανενα νεο με το VL Ζ1010 και τα ΜΡ3 εχουμε. Με το DRM δεν γινεται τιποτα, και απο'τι ειδα και αλλοι δεν καταφεραν τιποτα. Αυτα... Tα παιχνιδια στο Ζ1010 οπως κ στο v800 γινονται εγκατασταση στη μνημη του τηλεφωνου . Το DRM με την εφαρμογη πο υ σου δινει η SE δουλευει μια χαρα στο V800... στο Ζ1010 δεν το εχω δοκιμασει , αλλα νομιζω οτι κ εκει δεν εχει προβλημα ...απλα φτιαχνεις το drm αρχειο και το κανεις copy στο κινητο .. Υπ'οψιν οτι πολλα drm δεν παιζουν απο τον ενσωματομενο media player, αλλα μπορουν να οριστουν κανονικα ως ηχοι κλησεις ... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. December 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bONITo ( 4 Δεκ. 2004 , 03:28) τι διαρκεια εχει η εγγραφη video?υπαρχει καποιοσ περιορισμος? Κ βεβαια υπαρχει περιορισμος ! κ αφορά το μέγεθος της καρτας μνήμης !! ;) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts