Jump to content

spykom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    195
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spykom

  1. Ευτυχώς που στο στείλανε Αθήνα γιατί θ' αντιμετώπιζες τεράστιο κίνδυνο να κολλήσεις κι εσύ από αυτόν τον ιο,είναι επιδημία δεν είναι ότι κι ότι.Ε ρε που έχουμε μπλέξει με τους καραγκιόζηδες...
  2. http://uk.youtube.com/watch?v=y-wF3pHpEt8
  3. Ρυθμίσεις-Γενικές-Ασφάλεια-Αυτ.κλειδ.πλήκτρ. ;)
  4. Καλά κάποιοι απλά δεν παίζονται,μας περνάνε για χαζούς μου φαίνεται...Για πες μας και από που το πήρες για να ξέρουμε να φυλαγόμαστε.
  5. Με τίποτα φίλε μου!Σε γενικές γραμμές,δεν συγκρίνεται η ποιότητα των SE με αυτήν των NOKIA....;)
  6. Το ρωτάς;;Εννοείται πως θα το πας πίσω και θα σου το αλλάξουν με καινούριο!
  7. Μήπως αντί "keep reading" λέει "keep bleeding"?? Αν ναι τότε είναι το keep bleeding από τη leona lewis.
  8. Στη συγκεκριμένη-και μόνο-περίπτωση καλύτερο όλων είναι το w580.Καλύτερα να μην έχεις ραδιόφωνο σε κάτι τέτοιες στιγμές... ;)
  9. Όντως αλλά όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το T28 ήταν κυριολεκτικά επανάσταση για την ericsson,καμία σχέση με τα μέχρι τότε κινητά της.;)
  10. http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10447&fid=21839&esi=true
  11. Καλά κάνεις κι επιμένεις στην εταιρεία...;) Τώρα,εφόσον είσαι είσαι ανάμεσα σε K800 και K810 θα σου πρότεινα το δεύτερο απλά και μόνο επειδή είναι πιο καινούριο μοντέλο κι επειδή είναι πιο ωραίο εμφανισιακά-αν και αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.Αν όμως αντέχεις να περιμένεις λίγο όπως σου λέει ο geofil ρίξε μια ματιά στο thread να δείς τα νέα μοντέλα που θα βγούν και πράττεις αναλόγως! Υ.Γ.Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ στη θέση σου εφόσον τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα:θα τσίμπαγα τώρα το 810 και κανένα εξάμηνο μετά θα έπαιρνα το καινούριο μοντέλο-όποιο κι αν ήταν αυτό-αφού προηγουμένως θα είχε κυκλοφορήσει κανένα τρίμηνο στην αγορά κι είχε δοκιμαστεί απ'όλους τους beta testers καταναλωτές.Αυτό κάνω εδώ και κάποια χρόνια και γι'αυτό και κανένα από τα κινητά μου δεν μου έχει βγάλει ποτέ πρόβλημα.;)
  12. Sirenia-My minds eye ;) edit:oops!Με πρόλαβες για 3 λεπτά...
  13. Θα χρειαστεί ν'άλλάξεις το μπροστινό κάλυμμα της πρόσοψης,δεν αλλάζει μόνο το τζαμάκι δυστυχώς.
  14. Σ'ευχαριστώ πολύ κι εσένα και την Cristina που μου απάντησε αμεσότατα με pm.:)
  15. [quote=Cristina;1873522 Btw, βρέθηκε το τραγούδι από το Ζαγόρι - ActionAid. :happy: Και ΔΕΝ είναι το «Yamore» από τη Cesaria Evora και τον Salif Keita που δεν κατάλαβα ποτέ πως πίστεψαν κάποιοι πως είναι και διέδωσαν λανθασμένες πληροφορίες... :worry: Tip: Αν ψάξετε στο google: Zagori Ζαγόρι ActionAid axifile ίσως βρείτε info. ;) Κατέβασα το αρχειάκι αλλά στο ξεζιπάριαμα θέλει password,μήπως ξέρει κανείς τίποτα??
  16. Ρυθμίσεις->Γενικές->Επαναφορά ρυθμίσεων->Διαγραφή όλων. Προσοχή!:Πριν κάνεις τα παραπάνω κάνε πρώτα back up στη συσκευή σου γιατί θα τα χάσεις σχεδόν όλα-ακόμα και αυτά που είνα προεγκατεστημένα από τη μαμά SE.
  17. Άλλο το να λες ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό των k750/w700/w800/w810 κι άλλο να χαρακτηρίζεις το ηχείο του k800 τραγικό!Ε,μην τρελαθούμε κιόλας που είναι τραγικό φίλε μου...Δεν απέχει και τόσο πολύ από αυτά των κινητών που αναφέρεις,για να μην πω ότι με κάποια από τα παραπάνω είναι ισάξιο!
  18. Όχι φίλε μου,δεν θυμάσαι λάθος!Στο Τ610 ήταν δράμα η κατάσταση στον ήλιο,στο Ζ600-το οποίο είχε οθόνη TFD-τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα και στο T630 η διαφορά ήταν αισθητή,μπορούσες ανετότατα να διαβάσεις την οθόνη υπό το φώς του ήλιου.Τα είχα-και τα έχω ακόμα-και τα 3 οπότε σου μιλάω εκ πείρας.;)
  19. Το "24" αν έχει καταντήσει λίγο προβλέψιμο αυτό έχει γίνει μόνο από φέτος στην 6η του season κι αφού έχουν συμβεί σχεδόν τα πάντα όλα τα προηγούμενα χρόνια που έχουν σαν φυσικό επακόλουθο ο θεατής να είναι πλέον πολύ υποψιασμένος και-καμιά φορά-να μαντεύει το τι θα ακολουθήσει.Το prisonbreak τελειώνει τη 2η season του οπότε κάθε σύγκριση είναι τελείως άνιση... ;)
  20. Σωστά κατάλαβες! ;) Δέσποινα Ολυμπίου-"Πες το δυνατά"
  21. Όταν ρωτούσα λίγο πιο πάνω που ακριβώς βρίσκεται η επιλογή τερματισμού των κλήσεων από το slide γιατί την έψαχνα αλλά δεν την έβρισκα-που να την βρω αφού δεν υπήρχε-κάποιοι,για να μη λέμε ονόματα,επέμεναν να μου περιγράφουν πως ακριβώς γίνεται...Τρέχα γύρευε φίλε μου...
×
×
  • Create New...