Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα διαπίστωσα πως τον ηχο (κάτι σαν laser του Star Wars) τον κάνει όταν συνδέομαι στο λογαριασμο μου στο youtube. Τι να έχει πειραχθεί ....???:wacko:

Α καλά.

Προφανώς μιλάμε για τα εφέ του STAR WARS που έχει ενεργοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές του Google, όπως στο Youtube.

Για δες, η ένταση στο Youtube βγαίνει Κόκκινη και όταν την ρυθμίζεις κάνει σαν φωτοσπαθο;

Αν ναι, φίλε τα ενεργοποιήσες και δεν το πήρες χαμπάρι; Το δουλεύει και άλλος το σύστημα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την αναπαραγωγή DVD; Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με μουσική, ή DVD, αλλά έβαλα μία μέρα ένα παιδικό DVD για να δουν τα παιδιά μου και δεν άνοιγε. Είχα μείνει στην εποχή των windows 7 που είχα πριν, που όταν έβαζα κάποιο CD ή DVD, άνοιγε αμέσως ο stock media player. Τώρα με τα windows 10 θα πρέπει να κατεβάσω κάποιον player από το store; Δεν είμαι και ο πολύ ειδικός στους υπολογιστές, αλλά εάν πρέπει να ακολουθήσω αυτή τη διαδικασία, έχετε να μου προτείνετε κάποιον να κατεβάσω;

Στο lumia 640XL που έχω, έχω κατεβάσει τον best player έπειτα από υπόδειξη του συντοπίτη μου moderator και μιας και που ο developer είναι Έλληνας. Έψαξα λίγο στο store στον υπολογιστή μήπως υπάρχει και εκεί η ίδια εφαρμογή (δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι είναι universal), αλλά δεν τη βρήκα.

Edited by giachtas

Νομίζω ότι στα 10 ισχύει η ίδια πολιτική από τα 8 ότι ο WMP δεν αναπαράγει DVD/Blu Ray. ήταν μέθοδος για αγορά του Media Center pack αλλά με κάποιον 3rd party (VLC, BS) θα σαι μια χαρά.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Α καλά.

Προφανώς μιλάμε για τα εφέ του STAR WARS που έχει ενεργοποιηθεί σε πολλές εφαρμογές του Google, όπως στο Youtube.

Για δες, η ένταση στο Youtube βγαίνει Κόκκινη και όταν την ρυθμίζεις κάνει σαν φωτοσπαθο;

Αν ναι, φίλε τα ενεργοποιήσες και δεν το πήρες χαμπάρι; Το δουλεύει και άλλος το σύστημα;

Το βρήκα...! https://www.google.com/starwars/

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Κάποιος να με βοηθήσει με το Bluetooth στο PC????

Στο ταμπλετ (w10) δουλεύει κανονικά....,,

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μπήκα λίγο στο store για να κατεβάσω κάποιον media player και είδα πολλές κριτικές για τον media player» και υπάρχει και με αγορά, ο «gold». Με ενδιαφέρει κυρίως για DVDs για τα παιδιά μου να βλέπουν παιδικά. Ο VLC βλέπω πως έχει χαμηλή βαθμολογία, αν και δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση η κριτική μόνο, απλώς το αναφέρω. Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιον;

Μετα απο επαναφορά των Win 10 δεν μου δουλεύει η επικόλληση :wacko: τι να κάνω ?:(

***Έχουμε οδηγό για καθαρή εγκατάσταση των Win 10???

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μετα απο επαναφορά των Win 10 δεν μου δουλεύει η επικόλληση :wacko: τι να κάνω ?:(

***Έχουμε οδηγό για καθαρή εγκατάσταση των Win 10???

Καλησπέρα εχω τα 8αρια οχι τα 8.1 δεν ειναι τα αυθεντικα

Σε αυτη την περιπτωση θα πρεπει εγω να κατεβωασω απο την microsoft το αρχειο

Και να βαλω καποιο κλειδι ενεργοποιησης απο εδω;http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=windows10&_sacat=0

Δηλαδη παμε για φορματ ευχαριστω περκμενω βοηθεια

Αναβάθμιση σε 8.1 μέσω του Store και εγκατάσταση των Windows 10 είτε μέσω του Windows Update/Get Windows 10 app είτε μέσω του προγράμματος της MSFT με επιλογή "αναβάθμισης", διαφορετικά δεν θα ενεργοποιηθούν τα Windows.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο Windows 10 FAQ

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μου βγαινει μυνημα για αναβαθμιση σε 8.1 και εγω παταω υπενθυμιση την επομενη φορα.

Να το κανω απο εκει;εφοσον δεν ειναι αυθεντικα θα γινει κανονικά η αναβαθμιση σε 8.1

Όχι δεν θα γίνει, σε εμένα επειδή ήταν σπασμένα δεν με άφησε και ας μου πέταξε αυτή την ειδοποίηση.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Οποτε η λυση ειναι να τα αγορασω απο τη microsoft 135 ευρω τα home

Τι να αγοράσεις; Ούτε καν, πάνε κατευθείαν στα 10αρια!

Τι είναι αυτό; Καινούργιο;

http://www.theverge.com/2016/2/2/10893620/microsoft-windows-10-upgrade-recommended-update

Omg και3 lol

Με το στανιό

Edited by cb600f

πως γινεται να παω στα δεκαρια αφου εχω τα 8 και δεν ειναι αυθεντικα;

Τα δεκαρια μπορουν να τα βαλουν και οσοι δεν εχουν αυθεντικα Win

Τα windows θα τα βάλουν τώρα όλοι όσοι "ξεχάσουν" το windows upstate. Με το στανιό η κυρία MS.

Ήρθε η ώρα για μόνιμο Linux.

Χωρίς να μου αρέσει αυτό το "στανιό" που λέτε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μένει κάποιος σε προηγούμενη έκδοση. Τα 10ρια είναι καλύτερα ακόμα και από τα 7 (καλά για τα άθλια 8άρια δεν το συζητάω καν).

Χρησιμοποιώ όμως μια εφαρμογή που δεν δουλεύει σε 10 και επιπλέον, δεν υπάρχουν drivers για το λάπτοπ μου γιατί είναι παλιό. Γιατί πρέπει με το ζόρι να πάω σε 10; Γιατί να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις; Δεν θέλω ρε παιδί μου στο κάτω κάτω.

Χρησιμοποιώ όμως μια εφαρμογή που δεν δουλεύει σε 10 και επιπλέον, δεν υπάρχουν drivers για το λάπτοπ μου γιατί είναι παλιό. Γιατί πρέπει με το ζόρι να πάω σε 10; Γιατί να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις; Δεν θέλω ρε παιδί μου στο κάτω κάτω.

Εδώ πέρα κουμπώνει λινουξ distro και μόνο αυτό..

Γιατί δεν απενεργοποιεις το update που σε ενημερώνει για τα Wind 10?

Σου είπα εξαρχής ότι διαφωνώ με την τακτική της Microsoft. Στις περισσότερες των περιπτώσεων όμως δεν υπάρχουν προβλήματα μετάβασης. Ακόμα και στη δική σου περίπτωση, το πρόγραμμα μπορεί να τρέξει με compatibility mode και drivers πιστεύω μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτούς των Windows 7 τροποποιώντας λίγο τα inf αρχεία.

Το ελληνικο πακετο γλωσσας σε insiders ποτε υα ειναι διαθεσιμο; αναφερομαι σε προγραμμα insider σε pc. Και σε περιπτωση που θελω να αποχωρηση ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω χωρις να χασω προσωπικα αρχεια;
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Κάθε φορά που ανοίγω το pc μου βγάζει μια εικόνα και θέλει τον κωδικό μου στον mocrosoft λογαριασμό, πως γίνετε να μην μου ζητάει κωδικό και να ανοίγει κατευθείαν?
:respect:

Στην αναζήτηση πληκτρολογεις Netflix.Κλικ στο εικονίδιο και ξετσεκαρεις τη ζήτηση κωδικού.

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Netplwiz. sorry.

Harry_65

Καλημέρα σε όλους . Έχω ένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις στο wifi απο την ώρα που αναβάθμισα απο Windows 8.1 σε 10. Έχω δοκιμάσει μερικές λύσεις που βρήκα στο Ίντερνετ αλλα το πρόβλημα επιμένει. Ενώ συνδέεται κανονικά με πετάει και μετα θέλει restart για να ξανασυνδεθει. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχω το AirPort Extreme 6th gen ac συνδεδεμένο σε bridge mode με το Thomson tg 585 v7. Όλες οι υπόλοιπες συσκευές μου όπως το iPad Air το Apple TV 4 και το oneplus one δεν είχαν ποτέ πρόβλημα αποσυνδεσεων. Ούτε το λαπτοπ όσο είχαν τα 8.1. Μήπως όμως το AirPort Extreme δεν συνεργάζεται καλά με win 10;

Καλημέρα σε όλους . Έχω ένα πρόβλημα με αποσυνδέσεις στο wifi απο την ώρα που αναβάθμισα απο Windows 8.1 σε 10. Έχω δοκιμάσει μερικές λύσεις που βρήκα στο Ίντερνετ αλλα το πρόβλημα επιμένει. Ενώ συνδέεται κανονικά με πετάει και μετα θέλει restart για να ξανασυνδεθει. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε παρόμοιο πρόβλημα μου η λύση ήταν η αλλαγή καναλιού.

Harry_65