Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σήμερα στο ταμπλετ μου έβγαλε και έκανα την αναβάθμιση σε 1809. την έκανα και πρώτη φορά που βλέπω το παράθυρο του Windows Explorer να είναι σε dark theme! πως έγινε αυτό; εάν θέλω να τον κάνω πάλι άσπρο πως γίνεται;

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σήμερα στο ταμπλετ μου έβγαλε και έκανα την αναβάθμιση σε 1809. την έκανα και πρώτη φορά που βλέπω το παράθυρο του Windows Explorer να είναι σε dark theme! πως έγινε αυτό; εάν θέλω να τον κάνω πάλι άσπρο πως γίνεται;

Head over to Settings, then open Personalization and select Colors from the left menu. Scroll down to the bottom to find a setting that says Choose your default app mode. Select the Light radio button and you are done.

Καμία σχέση αυτό που λες με την αναβάθμιση σε 1809.

Την έχω κάνει σε 3 μηχανάκια και πουθενά δεν βγήκε μαύρο παράθυρο.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

σε ευχαριστώ πολύ

Head over to Settings, then open Personalization and select Colors from the left menu. Scroll down to the bottom to find a setting that says Choose your default app mode. Select the Light radio button and you are done.

Πως καμία σχέση; Είναι feature (άργησε 10 χρονάκια η ms αλλά το έδωσε) της τελευταίας έκδοσης.

Τώρα, σε εμένα ας πούμε, δεν ενεργοποιήθηκε by default. Οι αναβαθμίσεις της MS είναι "ότι του φανεί του λωλοστεφανή" στα Win 10.

Κατά τα άλλα, είμαι από αυτούς που δεν είχαν προβλήματα από την πρώτη 1809 που δόθηκε (όταν την είχαν αφαιρέσει δηλαδή λόγω χαμένων αρχείων). Αρχίζω και ανησυχώ :lol:

Ναι γιατι προφανως δεν ειχες επιλεξει σκουρο θεμα πιο πριν. Το σκουρο θεμα πιο πριν ηταν ενα ημιμετρο, με μαυρες ρυθμισεις και σκουρα παραθυρα τριγυρω (σε καποιες μονο εφαρμογες), και με την 1809 εγιναν πολλα περισσοτερα πραγματα μαυρα/σκουρο, εξου και το παραθυρο στον φιλο.

Οποτε ναι, μια χαρα σχεση ειχαν με την 1809 :happy:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπερα, εχω σε vmware την 1903 (18298) που θα βγει το απριλιο και παρατηρησα κατι το οποιο δε ξερω αν ειναι bug η feature, πηγαινοντας στα updates (ηθελα να τα κανω paused μιας και σαν test machine δε θελω καθε τρεις και λιγο να κατεβαζει ποσα GB) και πατωντας δευτερη φορα στο paused ανεβαιναν οι 7 μερες στις 14 και αμα το ξανα πατουσα στις 21 και παει λεγοντας, αν ομως παω στα advanced options η ημ/νια ανεβαινει κατα πολυ, πχ μεχρι 23 τη πρωτη φορα, οταν πηγα πισω και ξανα πατησα στα advanced options πηγε μεχρι το 30κατι νομιζω και εφτασα μεχρι το 2050 οπως δειχνει η δευτερη εικονα (φανταζομαι ανεβαινει και αλλο). Να σημειωσω δεν εχω πειραξει τιποτα απο registry κτλ, τυχαια το βρηκα....

https://1drv.ms/u/s!ApRcm31zY7NKtVczWqyD47gnFtGv

https://1drv.ms/u/s!ApRcm31zY7NKtVg1hql80_HKfizk

https://1drv.ms/u/s!ApRcm31zY7NKtVlfobQsDIg_CRKf

Edited by bep1995

Κάθε φορά που ανοίγω το bluetooth του υπολογιστή μου,μου κάνει αποσύνδεση το wifi του ή μου ρίχνει πάρα πολύ την ταχύτητα σύνδεσής του.Εδώ και κάμποσους μήνες μου συμβαίνει αυτό.Εννοείται με ενημερωμένους drivers κτλ.Διάβασα σε ξένα site ότι και άλλοι το παθαίνουν αυτό με τα δεκάρια.Έχει βρεί κάποιος καμιά λύση?
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Καλησπερα, εχω σε vmware την 1903 (18298) που θα βγει το απριλιο και παρατηρησα κατι το οποιο δε ξερω αν ειναι bug η feature, πηγαινοντας στα updates (ηθελα να τα κανω paused μιας και σαν test machine δε θελω καθε τρεις και λιγο να κατεβαζει ποσα GB) και πατωντας δευτερη φορα στο paused ανεβαιναν οι 7 μερες στις 14 και αμα το ξανα πατουσα στις 21 και παει λεγοντας, αν ομως παω στα advanced options η ημ/νια ανεβαινει κατα πολυ, πχ μεχρι 23 τη πρωτη φορα, οταν πηγα πισω και ξανα πατησα στα advanced options πηγε μεχρι το 30κατι νομιζω και εφτασα μεχρι το 2050 οπως δειχνει η δευτερη εικονα (φανταζομαι ανεβαινει και αλλο). Να σημειωσω δεν εχω πειραξει τιποτα απο registry κτλ, τυχαια το βρηκα....

https://1drv.ms/u/s!ApRcm31zY7NKtVczWqyD47gnFtGv

https://1drv.ms/u/s!ApRcm31zY7NKtVg1hql80_HKfizk

https://1drv.ms/u/s!ApRcm31zY7NKtVlfobQsDIg_CRKf

Περισσότερο για bug το κόβω, παρά για feature :)

• 3 weeks later...
Κάθε φορά που ανοίγω το bluetooth του υπολογιστή μου,μου κάνει αποσύνδεση το wifi του ή μου ρίχνει πάρα πολύ την ταχύτητα σύνδεσής του.Εδώ και κάμποσους μήνες μου συμβαίνει αυτό.Εννοείται με ενημερωμένους drivers κτλ.Διάβασα σε ξένα site ότι και άλλοι το παθαίνουν αυτό με τα δεκάρια.Έχει βρεί κάποιος καμιά λύση?

Λοιπόν,μετά από ώρες ατελείωτες διαβάσματος σε ξενόγλωσσα φόρουμ,sites κτλ και αφού δοκίμασα σχεδόν όλες τις προτεινόμενες λύσεις που μπορείτε να φανταστείτε,δεν λειτούργησε τίποτα!Τελικά βρήκα λύση χρησιμοποιώντας ένα usb dogle.Εδώ και δύο μέρες λειτουργεί τέλεια το wifi μαζί με το bluetooth μου χωρίς να πέφτει ή να ρίχνει ταχύτητες.Η πλάκα είναι ότι κάτι τόσο απλό τελικά,και κανένας δεν το ανέφερε στα φόρουμ που διάβαζα.Θεωρείται μάλιστα και πρόβλημα που αν το πάθεις δεν λύνεται.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Καλησπερα ! πως ''φεύγουν'' αυτα τα μηνύματα που μου ερχονται ??? 325.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Στον chrome πας Ρυθμίσεις->Σύνθετες->Ρυθμίσεις περιεχομένου->Ειδοποιήσεις και διαγράφεις αυτές που δεν θέλεις από το Επιτρέπεται

Στον chrome πας Ρυθμίσεις->Σύνθετες->Ρυθμίσεις περιεχομένου->Ειδοποιήσεις και διαγράφεις αυτές που δεν θέλεις από το Επιτρέπεται

Ευχαριστω.....!!!!;)

Θα παρακαλούσα αν μπορείτε να με βοηθήσετε.΄Εχω το MS Office 2016 64 bit και θέλω να το εγκαταστήσω.Υπάρχει η δυνατότητα μεμονωμένης εγκατάστασης εφαρμογών του όπως σε προηγούμενα office (2007-2013).Κάποια προγράμματα δεν τα χρειάζομαι.Υπάρχει τρόπος?
Harry_65

Θα παρακαλούσα αν μπορείτε να με βοηθήσετε.΄Εχω το MS Office 2016 64 bit και θέλω να το εγκαταστήσω.Υπάρχει η δυνατότητα μεμονωμένης εγκατάστασης εφαρμογών του όπως σε προηγούμενα office (2007-2013).Κάποια προγράμματα δεν τα χρειάζομαι.Υπάρχει τρόπος?

Θα πατήσεις "προσαρμοσμένη εγκατάσταση" κ θα κλικάρεις τα προγράμματα που θες να εγκατασταθούν

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Coulis :Δεν υπάρχει.Ξεκινάει κατευθείαν με setup.Δεν έχει άλλη επιλογή.

Εχεις δικιο.

Την ιδια ερώτηση κανουν και στην microsoft και τους απανταει οτι στην εκδοση 2016, τα εγκαθιστάς όλα και μετα πετας στον κουβα αυτα που δεν θες

https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/all/how-can-i-install-selected-apps-from-office-2016/e180ec9a-cb43-4450-8585-2e8e4ebb2183

Σε αλλο site https://superuser.com/questions/980032/office-2016-advanced-setup λενε να κατεβασεις το Office Deployment Tool*

https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49117

(υπαρχει και online) κ να τροποποιήσεις το αρχειο Configuration.xml για να εγκαταστήσεις, μόνο αυτα που θες

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Coulis Σε ευχαριστώ.

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Harry_65

• 3 weeks later...

Θέλω να έχω την επιλογή του clipboard σε αυθεντικά Windows 10 Pro. Είμαι στην έκδοση 1803 build 17134.619, ψάχνω για νέα αναβάθμιση αλλά δε μου εμφανίζει τη 1809 που προσθέτει τη λειτουργία του clipboard.

Τι κάνω λάθος;

129026.png?1640591734

Θέλω να έχω την επιλογή του clipboard σε αυθεντικά Windows 10 Pro. Είμαι στην έκδοση 1803 build 17134.619, ψάχνω για νέα αναβάθμιση αλλά δε μου εμφανίζει τη 1809 που προσθέτει τη λειτουργία του clipboard.

Τι κάνω λάθος;

Κατέβασε ολόκληρο το update από τη Microsoft:

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Κατέβασε ολόκληρο το update από τη Microsoft:

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Ευχαριστώ πολύ, όλα καλά πλέον. :)

129026.png?1640591734

Τις τελευταίες αναβαθμίσεις που τις δίνει κατά ...κύματα η Μ$, που μπορούμε να τις βρούμε?

Γιατί όπως το βλέπω οι πιο πολλοί θα τις πάρουμε μαζί με την αναβάθμιση του Απριλίου κατά τον Αύγουστο :)

Τις τελευταίες αναβαθμίσεις που τις δίνει κατά ...κύματα η Μ$, που μπορούμε να τις βρούμε?

Γιατί όπως το βλέπω οι πιο πολλοί θα τις πάρουμε μαζί με την αναβάθμιση του Απριλίου κατά τον Αύγουστο :)

Πάντως την ώρα που μιλάμε ερχονται update !!! ;)

381.png

Πάντως την ώρα που μιλάμε ερχονται update !!! ;)

381.png

Καμία σχέση αυτά τα minor updates με το major 1809.

129026.png?1640591734

Ερώτηση και βοήθεια

Έχω Windows 10 Pro N έκδοση 1709 build 16299.726

Από το Νοέμβρη του 2018, δεν ξέρω τι έπαθε και προσπαθεί να μου κανει ενημερωση για Windows 10, έκδοση 1803, με αποτελεσμα ο υπολογιστής να σερνεται την ημερα της εγκαταστασης (κατεβασμα Gb και προσπαθεια εγκαταστασης σε έκδοση που δεν εχω ) και οταν τον κανω restart οταν μου το ζηταει, μου γραφει "αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης" , που είναι λογικό.

1)Που μπορω να βρω στη microsoft και να εγκαταστήσω, το πακετο ενημερωσης για την δικια μου εκδοση windows (1709)?

2) Πως μπορώ και από που? να του αλλαξω την ρύθμιση, ωστε να μην μου κατεβάζει ενημερώσεις για την έκδοση 1803 (που δεν είχα ποτέ), αλλά για την 1709??

Η Τελευταία "Ενημέρωση για Windows 10 Version 1709 για συστήματα που βασίζονται σε χ64 (ΚΒ4023057) έγινε τον Νοέμβριο του '18. Απο κει και πέρα, προσπαθει να κατεβασει και να μου κανει ενημερώσεις για την εκδοση 1809 που δεν εχω και .... εκνευρίζομαι .

Σας ευχαριστώ