JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Μπες στο bios και τρέξε ένα check του δίσκου να δεις αν είναι οκ'.? πατωντας το delete οταν ανοιγει; ο υπολοιγιστης και μετα που θα πρεπει να παω; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 προβλημα με τα windows 10 , κανει παρα πολυ θορυβο ο σκληρος και δεν μου μπαινει στα windows 10 μου εχουνε σπασε τα νευρα τι να κανω; να πεταξω τον σκληρο και να παρω ssd ; και να κανω μεταφορα δεδομενων ; για λυθει το προβλημα ; δεν αντεχεται! . Αν χάλασε ο σκληρός δεν έχει σχέση με τα προγράμματα 10 ή τα 7 ή τα 8. Είναι γενικό πρόβλημα . Τρέξε check disk να δεις τι γίνεται και μετά ανάλογα το αποτέλεσμα θα δεις τι θα κάνεις. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 πατωντας το delete οταν ανοιγει; ο υπολοιγιστης και μετα που θα πρεπει να παω; . Δεν ξέρω ποια συντόμευση είναι στον δικό σου... Συνήθως είναι κάποιο από τα F10 / F12 / ESC κτλ... Μετά θα πρέπει να βρεις την ενότητα στο bios που γράφει για τους δίσκους μέσα (Hard Disk)... Πήγαινε επάνω στον καθένα ξεχωριστά και μόλις πατήσεις Enter λογικά θα σε βγάλει σε ένα μενού που μπορείς να κάνεις έλεγχο.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Δεν ξέρω ποια συντόμευση είναι στον δικό σου... Συνήθως είναι κάποιο από τα F10 / F12 / ESC κτλ... Μετά θα πρέπει να βρεις την ενότητα στο bios που γράφει για τους δίσκους μέσα (Hard Disk)... Πήγαινε επάνω στον καθένα ξεχωριστά και μόλις πατήσεις Enter λογικά θα σε βγάλει σε ένα μενού που μπορείς να κάνεις έλεγχο.... Δυστυχώς πολλές μητρικές δεν ενσωματώνουν δυνατότητες ελέγχου στο BIOS. Πάντως ακόμη κι αν δεν έχει η μητρική, μπορεί να ξεκινήσει με κάποιο boot DVD / flash disk (ενδεικτικά Hiren's, UBCD, κλπ) και να κάνει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Παιδιά τα win 10 δεν μου τρέχουν το jdownloader ...:mad: υπάρχει κάποιο άλλο....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδιά τα win 10 δεν μου τρέχουν το jdownloader ...:mad: υπάρχει κάποιο άλλο....? Σε μένα παίζει κανονικά. Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Σε μένα παίζει κανονικά. Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση. Το τρέχω μου βγάζει αυτό........... http://s6.postimg.org/ttgysotv5/Picture0003.png image upload no ads Κατεβάζω και τρέχω και το ένα και το άλλο..... και ξανά απο την αρχή.....:wacko: http://s6.postimg.org/hsvirymgh/Picture0004.png adult photo sharing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Το τρέχω μου βγάζει αυτό........... http://s6.postimg.org/ttgysotv5/Picture0003.png image upload no ads Κατεβάζω και τρέχω και το ένα και το άλλο..... και ξανά απο την αρχή.....:wacko: http://s6.postimg.org/hsvirymgh/Picture0004.png adult photo sharing Δοκίμασε και από αυτό το λινκ. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, ούτε στην εγκατάσταση αλλά ούτε και στη χρήση του προγράμματος. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Το τρέχω μου βγάζει αυτό........... http://s6.postimg.org/ttgysotv5/Picture0003.png image upload no ads Κατεβάζω και τρέχω και το ένα και το άλλο..... και ξανά απο την αρχή.....:wacko: http://s6.postimg.org/hsvirymgh/Picture0004.png adult photo sharing Τρεχεις καποιο Firewall τυπου Norton ας πουμε? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 γιατι ενω εχω κατεβασει την εφαρμογη tapatalk απο το μαρκετ στον λογαριασμο μου δεν φαινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Έχω μπερδευτεί αρκετά και δυστυχώς με τον υπολογιστή και τα Windows είμαι αρκετά άσχετος. Τα έκανα κανονικά εγκατάσταση και τώρα το βασικότερο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έχει πρόβλημα η γραμμή εργασιών και η έναρξη δεν δουλεύει. Τι μπορώ να κάνω? Επίσης από τους 2 λογαριασμούς υπάρχει μόνο ο admin, στον 2ο πως μπορώ να μπω? Ευχαριστώ προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 εδω και καμια εβδομαδα σε οποιο σαιτ επισκεπτομαι ελληνικο η ξενο μου πεταγεται μια ειδοποιηση εαν καταλαβα τα cookies!πως απενεργοποιειται αυτη βλ@κεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Των sites είναι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Των sites είναι αυτό. α οκ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) εδω και καμια εβδομαδα σε οποιο σαιτ επισκεπτομαι ελληνικο η ξενο μου πεταγεται μια ειδοποιηση εαν καταλαβα τα cookies!πως απενεργοποιειται αυτη βλ@κεια? Δεν απενεργοποιείται. Σε ολους Μας βγαίνει Αυτό. Είναι λογικό. Είναι κάτι σαν όρος των sites που επισκεπτομαστε! Με όποιον browser Και να μπεις πάλι θα σου το βγάλει. Όντως λίγο εκνευριστικό Όταν στο πετάει μπροστά Αλλά τι να κάνεις... Edited October 11, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Είναι Ευρωπαϊκή νομοθεσία αν δεν κάνω λάθος, και κανονικά θα έπρεπε όλα τα σάιτ να σου βγάζουν αίτημα αποδοχής των cookies (τουλάχιστον την πρώτη φορά που τα επισκέπτεσαι). Αν τα αποδεχθείς μετά δεν θα σου βγάλουν πάλι εκτός και αν καθαρίσεις τα cookies από τον browser σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 α οκ ευχαριστω Είμαι σίγουρος ότι αν διάβαζες το μήνυμα που σου βγάζει θα το είχες καταλάβει μόνος σου.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) γιατι ενω εχω κατεβασει την εφαρμογη tapatalk απο το μαρκετ στον λογαριασμο μου δεν φαινεται? Διοτι τα εχει κανει μαντάρα η MS στα του store στα 10αρια. Στα 8.1 η δομή,η ιεραρχία,η συνοχή,λειτουργικότητα και ευχρηστία ήταν άψογη στο store και το γκρέμισε ολοκληρωτικά και φτου απο την αρχή Που μεταφράζεται σε μπόλικη υπομονή σε μελλοντικά update να στρώσει. Ουτε καν το πιο απλό να σου δείχνει πόσες εφαρμογές εχεις αγοράσει συνολικά και πόσες απο αυτές εχεις εγκατεστημένα την καθε δεδομένη χρονική περίοδο η και πόσες συνολικά απο αυτές που κατέχεις και δεν τις εχεις εγκαταστήσει. Τα αυτονόητα τα έκανε να φαίνονται βουνό. Edited October 11, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Έχω μπερδευτεί αρκετά και δυστυχώς με τον υπολογιστή και τα Windows είμαι αρκετά άσχετος. Τα έκανα κανονικά εγκατάσταση και τώρα το βασικότερο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι έχει πρόβλημα η γραμμή εργασιών και η έναρξη δεν δουλεύει. Τι μπορώ να κάνω? Επίσης από τους 2 λογαριασμούς υπάρχει μόνο ο admin, στον 2ο πως μπορώ να μπω? Ευχαριστώ προκαταβολικα!!! Δοκίμασε να δεις εάν δουλεύει ο συνδυασμός πλήκτρων Windows+X. Εάν δουλεύει, μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα: πχ να τερματίσεις την εφαρμογή explorer που είναι υπεύθυνη για το GUI (ίσως να ξεκολλήσει η taskbar). Επίσης μπορείς να ανοίξεις γραμμή εντολών ως διαχειριστής και να εκτελέσεις ένα sfc /scannow που θα ελέγξει εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αρχεία συστήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Δοκίμασε να δεις εάν δουλεύει ο συνδυασμός πλήκτρων Windows+X. Εάν δουλεύει, μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα: πχ να τερματίσεις την εφαρμογή explorer που είναι υπεύθυνη για το GUI (ίσως να ξεκολλήσει η taskbar). Επίσης μπορείς να ανοίξεις γραμμή εντολών ως διαχειριστής και να εκτελέσεις ένα sfc /scannow που θα ελέγξει εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αρχεία συστήματος. Ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω. Edit: Πραγματικά ο συνδυασμός Windows+X βοήθησε! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Edited October 12, 2015 by Vasilis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Με το Windows 10 build 10565 βλέπουμε ότι έρχεται νέα μέθοδος ενεργοποίησης των Windows 10. Έως τώρα για την ενεργοποίηση του λειτουργικού δεν χρειαζόταν κλειδί. Με τη νέα μέθοδο που συστήνει η Microsoft, τα Windows 10 μπορούν να ενεργοποιηθούν με ένα κλειδί των Windows 7, Windows 8, ή Windows 8.1. ΠΗΓΗ Θα βοηθησει αρκετους αυτος ο τροπος πιστευω... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Σε λάπτοπ Acer με windows 8.1 προσπάθησα 2 φορές να κάνω εγκατάσταση των windows 10 και μου έβγαλε error...Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Και εγω σε laptop Fujitsu Lifebook ξεκινάει η εγκατάσταση κανονικά και μόλις κάνει restart κολλάει, έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Πρώτο κοκομπλοκο με τα 10αρια. Τα έχω dualboot με Win 7. Ενώ ήμουν στα 7άρια και γινόντουσαν κάποια official updates το laptop κόλλησε. Το έκλεισα από το κουμπί και αυτό ήταν. Σε κάθε εκκίνηση έβγαζαν error τα Win 10 με μπλε οθόνη για Critical Process died. Δοκίμασα ο,τι επιλογή υπήρχε από το troubleshooting, τίποτα δεν δούλεψε. Αναγκαστικά να τα ξαναπεράσω από πάνω τελικά. Ευτυχώς έχασα μόνο εφαρμογές και όχι αρχεία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Σε λάπτοπ Acer με windows 8.1 προσπάθησα 2 φορές να κάνω εγκατάσταση των windows 10 και μου έβγαλε error...Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει...; Xωρίς πληροφορία για το error (κωδικός) που σου βγάζει, δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει φίλε μου... Ένα google search, το error code που σου βγάζει, ίσως να σε βοηθούσε... :) Και εγω σε laptop Fujitsu Lifebook ξεκινάει η εγκατάσταση κανονικά και μόλις κάνει restart κολλάει, έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Εννοείς κολλάει και μένει εκεί, χωρίς να αναφέρει τίπτοα; Αν ναι, το έχεις αφήσει για κάποια ώρα μήπως ξεκολλήσει; Γιατί και στο δικό μου το laptop μετά από κάτι restart έκανε ώρα σε κάτι σημεία, αλλά υποθέτω ότι απλά ήταν θέμα φτωχού hardware και δεν τελείωνε γρήγορα... Στο τέλος ολοκληρώθηκε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts