alfa Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δεν έχει σχέση και εγώ έχω Windows 8.1 αλλά μου ζήτησε email Οταν παταω "ελεγχος αναβαθμισης" μου βγαζει αυτο το πινακακι http://prntscr.com/7c1mw2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Οταν παταω "ελεγχος αναβαθμισης" μου βγαζει αυτο το πινακακι http://prntscr.com/7c1mw2 Αν πατήσεις στις τρεις μπλε γραμμες αριστερά θα σου βγαλει κάτι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Αν πατήσεις στις τρεις μπλε γραμμες αριστερά θα σου βγαλει κάτι ακόμα. Ναι, μου βγαζει ενα μενου, ιδιο με αυτο που βγαζει το δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο στην τασκμπαρ.... δεν λεει πουθενα να βαλω mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ναι, μου βγαζει ενα μενου, ιδιο με αυτο που βγαζει το δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο στην τασκμπαρ.... δεν λεει πουθενα να βαλω mail ούτε εμένα μου ζήτησε email. φαντάζομαι λόφω του ότι ήταν ήδη καταχωρημένο. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Και εμένα μου έβγαλε αν θέλω να καταχωρήσω το email μου το οποίο όμως είναι κάτι που δεν χρειάζεται. Κυρίως για ειδοποιήσεις είναι να σου στέλνουν. Πάτησα παράβλεψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 (edited) Όσοι έχετε λάβει το Pop Up στα Win 7 έχετε εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις? Ξεκίνησα να εγκαθιστώ σιγά σιγά πρώτα τις "Security for Windows 7" αλλά τίποτα ακόμα. Χρειάζονται και οι ενημερώσεις για Net Framework και Internet Explorer? Edited June 2, 2015 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το patch που ευθύνεται για το μήνυμα της αναβάθμισης σε Windows 10 είναι το KB3035583. Ωστόσο... To install this update, you must have April 2014 update rollup for Windows RT 8.1, Windows 8.1, and Windows Server 2012 R2 (2919355) installed in Windows 8.1. Or, install Windows 7 SP1. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Το patch που ευθύνεται για το μήνυμα της αναβάθμισης σε Windows 10 είναι το KB3035583. Ωστόσο... Αυτό είναι το θέμα, πέρασα Windows 7 Starter (που λένε ότι υποστηρίζονται), πέρασα ως stand alone το SP1 και στις ενημερώσεις δεν βλέπω τίποτα σχετικό με αυτό. Έκανε μια ενημέρωση το Windows Update για να συνεχίσω να παίρνω ενημερώσεις και έχω περίπου 100 updates σχετικά με τα Windows 7 που δεν ξεπερνούν τα 3Mb η καθεμία και όλες οι άλλες είναι σχετικά με Net Framework. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εμένα μου κάνει εντύπωση που μου έβγαλε το μήνυμα της αναβάθμισης και σε μηχανάκι με μη αυθεντικά Windows. Να φανταστώ πως δεν θα προχωρήσει όταν έρθει η ώρα για download; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλημερα υπαρχει καποιος τροπος να δω αν τα windows που εχω ειναι πειρατικά η οχι ετσι ωστε να ξερω για οταν βγουν τα 10? το λαπτοπ μου τρεχει στα 8,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εμένα μου κάνει εντύπωση που μου έβγαλε το μήνυμα της αναβάθμισης και σε μηχανάκι με μη αυθεντικά Windows. Να φανταστώ πως δεν θα προχωρήσει όταν έρθει η ώρα για download; Θα κανει αναβαθμιση απλα θα εχει καποιο υδατογραφημα απο οσο εχω διαβασει... τωρα αν το εχουν αλλαξει δεν ξερω... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, εμένα που δεν μου έχει έρθει ακόμη ειδοποίηση για τα 10άρια, πως μπορώ να το κάνω χειροκίνητα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, εμένα που δεν μου έχει έρθει ακόμη ειδοποίηση για τα 10άρια, πως μπορώ να το κάνω χειροκίνητα;; Αν εχεις κανει ολα τα updates θα ερθει και σε εσενα... απλα δεν ηρθε σε ολους την ιδια ημερα... σταδιακα εμφανιζεται.. Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω, εμένα που δεν μου έχει έρθει ακόμη ειδοποίηση για τα 10άρια, πως μπορώ να το κάνω χειροκίνητα;; Κλέβω την απάντηση από το άλλο θέμα των Windows 10: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Κλέβω την απάντηση από το άλλο θέμα των Windows 10: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_upgrade/i-want-to-reserve-my-free-copy-of-windows-10-but-i/848b5cce-958b-49ae-a132-a999a883265b Βασικά έχω κάνει εγώ πατάτα. Επειδή πήρα καινούριο λαπτοπ έχω απενεργοποιήσει όλες τις αυτόματες εγκαταστάσεις και ενημερώσεις των windows update διότι σε παλαιότερα μηχανήματα που είχα, όποτε έκανα ενημερώσεις μετά το λαπτοπ σερνότανε. Και γι αυτό θέλω αρχικά να ρωτήσω, τις κάνουμε όλες και αν όχι τότε ποιες;; Πως μπορώ να ξέρω ποιες μου χρειάζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Βασικά έχω κάνει εγώ πατάτα. Επειδή πήρα καινούριο λαπτοπ έχω απενεργοποιήσει όλες τις αυτόματες εγκαταστάσεις και ενημερώσεις των windows update διότι σε παλαιότερα μηχανήματα που είχα, όποτε έκανα ενημερώσεις μετά το λαπτοπ σερνότανε. Και γι αυτό θέλω αρχικά να ρωτήσω, τις κάνουμε όλες και αν όχι τότε ποιες;; Πως μπορώ να ξέρω ποιες μου χρειάζονται... Επειδή είμαι στην ίδια φαση με σένα, εγκαθιστώ μόνο ό,τι έχει σχέση με τα Windows, όπως "Security Update for Windows". Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Βασικά έχω κάνει εγώ πατάτα. Επειδή πήρα καινούριο λαπτοπ έχω απενεργοποιήσει όλες τις αυτόματες εγκαταστάσεις και ενημερώσεις των windows update διότι σε παλαιότερα μηχανήματα που είχα, όποτε έκανα ενημερώσεις μετά το λαπτοπ σερνότανε. Και γι αυτό θέλω αρχικά να ρωτήσω, τις κάνουμε όλες και αν όχι τότε ποιες;; Πως μπορώ να ξέρω ποιες μου χρειάζονται... Όλα χρειάζονται ρε παιδιά η είναι fix η extra feutures η για την ασφάλεια του συστήματος.. Δεν έχει ποτε τίποτα κακό.. Και αν βγάλουν κάτι που θα χαλάσει κάτι άλλο σε μερικούς μετά το διορθώνουν Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Όλα χρειάζονται ρε παιδιά η είναι fix η extra feutures η για την ασφάλεια του συστήματος.. Δεν έχει ποτε τίποτα κακό.. Και αν βγάλουν κάτι που θα χαλάσει κάτι άλλο σε μερικούς μετά το διορθώνουν Ναι, εννοείται αυτό απλώς για όποιον θέλει τις ενημερώσεις για να λάβει τα Windows 10 χρειάζονται μόνο αυτές που αφορούν το σύστημα κι όχι αυτές που αφορούν κάτι άλλο όπως Internet Explorer, Net Framework etc. Και για του λόγου το αληθές, μόλις έκανα restart και στην τελευταία ενημέρωση συστήματος ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Ναι, εννοείται αυτό απλώς για όποιον θέλει τις ενημερώσεις για να λάβει τα Windows 10 χρειάζονται μόνο αυτές που αφορούν το σύστημα κι όχι αυτές που αφορούν κάτι άλλο όπως Internet Explorer, Net Framework etc. Και για του λόγου το αληθές, μόλις έκανα restart και στην τελευταία ενημέρωση συστήματος ήρθε το πολυπόθητο μήνυμα. Είναι μέρος του οικοσυστήματος των Windows internet explorer και net framework κτλ. Φιλέ άσε τα windows να κάνουν μόνα τους τις ανανεώσεις που χρειάζονται μάλιστα επέλεξε και για τα αλλά προϊόντα. Πως κατάλαβες ότι βαραίνει το σύστημα σου από τις αναβαθμίσεις; Μήπως είναι θέμα hardware; Αν το hardware είναι αδύναμο δικαιολογείται να είναι ελαφρός πιο αργός μετά από ενημέρωση γιατί κάνει κάποιες εργασίες επιπλέον ώστε να ολοκλήρωση την ενημέρωση αυτή. Θέλει το χρόνο του. Να μας εγγραφές ότι προήλθε μετά από μη σημαντική ενημέρωση θα το καταλάβαινα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειδικότερα για τα windows 10 ακόμα το λειτουργικό δεν είναι πλήρως ξεδιπλώμένο στον υπολογιστή, κάθε τόσο προσθέτουν καινούργια πράγματα λογικό είναι να έχει διαφορετική αίσθηση μετά από κάθε αναβάθμιση. Τρέχουν και υποσυστήματα που παρέχουν σε άμεσο χρόνο πληροφόρηση στη Microsoft για τις συνήθειες μας τις επιπλοκές λογικά αυτά θα φύγουν στη τελική έκδοση όταν αντικαταστήσει μια παλαιότερη ή περάσεις το πληρωμένο κλειδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλημερα παιδια, μου εβγαλε και μενα το μηνυμα για την αναβαθμιση εδω και τουλαχιστον 2 εβομαδες! Eχω Windows 7, 64 bit σε Laptop Toshiba i5. Δεν εχω κανει την "κρατηση" ακομη. Αν δεν την κανουμε θα χασουμε αργοτερα τη δυνατοτητα για το free update σε Windows 10; Αν κανουμε την κρατηση η αναβαθμιση θα γινει αυτοματα: (ακουσα για Ιουλιο). Και μια ερωτηση ακομη, σ' αυτους που ενδεχομενως γνωριζουν!! Καποια απ' τα προγραμματα που εχω τωρα εγκατεστημενα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατα σε Windows 10; Μιλαω βεβαια για παλια προγραμματα, τα οποια εχω τα setup τους χρονια! Π.χ. το προγραμμα της βιντεοκαμερας SONY για να γραφω σε DVD τα πλανα που τραβαω ειναι 7 ετιας, υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει μετα την αναβαθμιση; Συγγνωμη εξ' αρχης αν αυτα που ρωταω εχουν απαντηθει και παλαιοτερα με καποιο τροπο ή αν θεωρουνται αυτονοητα!! Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλημερα παιδια, μου εβγαλε και μενα το μηνυμα για την αναβαθμιση εδω και τουλαχιστον 2 εβομαδες! Eχω Windows 7, 64 bit σε Laptop Toshiba i5. Δεν εχω κανει την "κρατηση" ακομη. Αν δεν την κανουμε θα χασουμε αργοτερα τη δυνατοτητα για το free update σε Windows 10; Αν κανουμε την κρατηση η αναβαθμιση θα γινει αυτοματα: (ακουσα για Ιουλιο). Και μια ερωτηση ακομη, σ' αυτους που ενδεχομενως γνωριζουν!! Καποια απ' τα προγραμματα που εχω τωρα εγκατεστημενα υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατα σε Windows 10; Μιλαω βεβαια για παλια προγραμματα, τα οποια εχω τα setup τους χρονια! Π.χ. το προγραμμα της βιντεοκαμερας SONY για να γραφω σε DVD τα πλανα που τραβαω ειναι 7 ετιας, υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει μετα την αναβαθμιση; Συγγνωμη εξ' αρχης αν αυτα που ρωταω εχουν απαντηθει και παλαιοτερα με καποιο τροπο ή αν θεωρουνται αυτονοητα!! Ευχαριστω... αφου σου έβγαλε το μυνημα γιατί δεν το ανοιγεις και να πατησεις στις τρεις γραμμες πανω αριστερα να δεις αν ειναι συμβατες οι εφαρμογες που εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 αφου σου έβγαλε το μυνημα γιατί δεν το ανοιγεις και να πατησεις στις τρεις γραμμες πανω αριστερα να δεις αν ειναι συμβατες οι εφαρμογες που εχεις; Πατωντας δηλαδη "Ο υπολογιστης σας ειναι ετοιμος"; Πατωντας εκει μου βγαζει "Βρεθηκαν 0 γνωστα προβληματα". Αυτο σημαινει, οτι και καλα, ολες οι εφαρμογες που εχω ειναι συμβατες και με τα 10αρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Πατωντας δηλαδη "Ο υπολογιστης σας ειναι ετοιμος"; Πατωντας εκει μου βγαζει "Βρεθηκαν 0 γνωστα προβληματα". Αυτο σημαινει, οτι και καλα, ολες οι εφαρμογες που εχω ειναι συμβατες και με τα 10αρια; Συμφωνα με αυτους ναι. :lol: Σε εμενα εβγαζε προβλημα στη συσκευη BT στην αρχή,πριν λιγο που το κοιταξα για να σου γραψω δεν το εβγαλε.Μαλλον ενημερωνεται συνεχεια. Παντως δνε περιμενω να ειναι τελείως απροβληματιστα ,τοσες εφαρμογες και συσκευες δυσκολο να δουλεψουν όλες!Ειδικά οι παλιές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Συμφωνα με αυτους ναι. :lol: Σε εμενα εβγαζε προβλημα στη συσκευη BT στην αρχή,πριν λιγο που το κοιταξα για να σου γραψω δεν το εβγαλε.Μαλλον ενημερωνεται συνεχεια. Παντως δνε περιμενω να ειναι τελείως απροβληματιστα ,τοσες εφαρμογες και συσκευες δυσκολο να δουλεψουν όλες!Ειδικά οι παλιές. Αυτο φοβαμαι και 'γω, :p γι' αυτο ρωταω αυτους που ξερουν 5 πραγματα παραπανω και ενημερωνονται!! Μην παμε για μαλλι και βγουμε κουρεμενοι :lol: Εξαλλου δεν εχω κανενα παραπονο απ' τα 7αρια, εκτος κι αν οι "γνώστες" μας πουν οτι αξιζει με 1000 η αναβαθμιση!! Αντι για καλο, μην τα κανουμε χειροτερα!! Μια παροιμια λεει: Τα σκ@τ@ οσο τα ανακατευεις..... βρωμανε :X:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Χρησιμοποιώ τα 10 με το vmware, και δεν μπορώ να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό, μου λέει πως κάτι πήγε στραβά. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το πρόβλημα αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts