m7ixalis Δημοσιεύτηκε September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2014 Σε αυτό το θέμα θα συγκεντρώσουμε πληροφορίες για την διάθεση της συσκευής στα ελληνικά καταστήματα άλλα και συμβουλές/εμπειρίες για αγορά αυτής μέσω on-line καταστημάτων. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Πολυ καλη κινηση να γινει ξεχωριστο θεμα μονο για πληροφοριες αγορα,διαθεσιμοτητα και after market υπηρεσιες. Μετα απο λιγο ψαξιμο σκεφτομαι για το g3 και ειμαι αναμεσα σε kaisershop και birdphone.Εχουν μια διαφορα στην τιμη,γυρω στα 20.Εχει παρει κανενας απο kaisershop? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εάν μπορείτε επίσης να αναφέρετε όσοι το αγοράζετε απο που το πήρατε , εάν είστε ευχαριστημένοι και ποια έκδοση και προέλευση είναι.. Άντε να περνούμε σειρά :) για g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyedoc Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Πήρα προχθές από kaizerstore, 387 γαλλικό, unbranded. Είχε με 40 ευρώ παραπάνω και ελληνικό αλλά δεν υπήρχε λόγος.. Κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 το πήρα σήμερα από kaizerstore 380, γαλλικό σ/ν 407KPNY. Όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 εχω το 16αρι γαλλικο παρτιδα 408 ειμαι υπερ ευχαριστημενος κανενα προβλημα μεχρι στιγμης το εχω περιπου 15 μερες και στο antutu εβγαλα σκορ 39251 Μήπως θα μπορούσες να με πληροφόρησης απο που αγορασες την συσκευή γιατί είμαι ψημενος για το g3 κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego135 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μήπως θα μπορούσες να με πληροφόρησης απο που αγορασες την συσκευή γιατί είμαι ψημενος για το g3 κι εγω απο kaizershop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 απο kaizershop Ευχαριστώ άλλα μαυρο που ήθελα δεν είχε και το παράγγειλα απο άλλο σκρουτζομαγαζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σήμερα παραλαμβανω και εγώ το τέταρτο σε σειρά LG g3.. Από Extreme mobile ελληνικής αντιπροσωπειας και μάλιστα κανόνισε ο Νίκος να είναι και παρτίδα 408!!ελπιζω να μου κάτσει καλά αυτή τη φορά. Πάντως αξίζει από αυτό το κατάστημα παιδιά και αν ακουστεί σαν διαφήμιση είναι γιατί το αξίζουν. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Σήμερα παραλαμβανω και εγώ το τέταρτο σε σειρά LG g3.. Από Extreme mobile ελληνικής αντιπροσωπειας και μάλιστα κανόνισε ο Νίκος να είναι και παρτίδα 408!!ελπιζω να μου κάτσει καλά αυτή τη φορά. Πάντως αξίζει από αυτό το κατάστημα παιδιά και αν ακουστεί σαν διαφήμιση είναι γιατί το αξίζουν. Ποια έκδοση και πόσο το αγοράζεις φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ποια έκδοση και πόσο το αγοράζεις φίλε μου? Εννοείται 32 gb και θα μου βγει γύρω στα 550 Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Σημερα το παρελαβα κι εγω απο kapacom.σε 1 μερα μου το στειλαν με αντικαταβολή.Η εκδοση του ειναι η 409 Κορεας για Ιταλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giopepe Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Ρε παιδια με ενδιαφέρει και εμενα το lg g3 .τι παιζει με τις παρτίδες; Εχει βγάλει προβληματα; Παράθεση Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αγορασμένο απο Open365.gr πριν κανα μήνα. Αν έχω καταλάβει καλά στo build number εχει 407 νούμερο αρα πιθανότατα είναι αυτ'η η παρτίδα. Πολύ καλή αγόρα ...και από οτι είδα έχει πέσει κιόλας στα 370 και εγώ το πήρα 400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια με ενδιαφερει και μενα το g3 το 16 θα το παρω απο σκρουτζομαγαζο τι παιζει με τις παρτιδες ποια ειναι καλη ? εκτος απο τη διαφορας μνημης με το 32 και 3 ραμ παιζει κατι αλλο απο lag ξαφνικα σβησιματα που ειχαν ακουστει (αν ειναι μονο στο 16αρι εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 παιδια με ενδιαφερει και μενα το g3 το 16 θα το παρω απο σκρουτζομαγαζο τι παιζει με τις παρτιδες ποια ειναι καλη ? εκτος απο τη διαφορας μνημης με το 32 και 3 ραμ παιζει κατι αλλο απο lag ξαφνικα σβησιματα που ειχαν ακουστει (αν ειναι μονο στο 16αρι εννοω) ολα εχουν διορθωθει φιλε.το κινητο ειναι σουπερ ,περιμενουμε τωρα με την L να δουμε και λιγο βελτιωση στη μπαταρια Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiaMantid1s Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Χρυσο ή titan grey? Με χρυσο απο σκρουτζομαγαζο θα εχω κανα θεμα με την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 (edited) To σαββατο παρελαβα το χρυσο 16gb και δεν το αλλαζω με κανενα αλλο χρωμα..Απλα απιστευτο. Καλυπτεται κανονικα απο την εγγυηση. ***Ημουν πολυ διστακτικος με το χρωμα αφου δεν μπορουσα να το δω live πουθενα.Τελικα τζαμπα ανυσηχουσα,ειναι απλα υπεροχο το χρυσο(θα ελεγα πως ειναι σαν ματ ελαφρυ χρυσο και οχι χρυσο εντονο που δεν θα μου αρεσε καθολου. lag δεν εχω παρατηρησει. Θερμοκρασια επισης δεν εχω παρατηρησει. εχω την 10h εκδοση ακομα δεν μου εχει βγαλει update για την L,λογικα θα γινει συντομα. Επισης ειναι 408 S/N Edited October 13, 2014 by elias26 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Απο το απόγευμα είμαι ευτυχής κάτοχος G3 16 GB metallic grey. To πρώι το έκλεισα τα απόγευμα το παρέλαβα απο το Kaizer στην Πανεπιστημίου. 355 € , είναι Ισπανικο σειρά 409 και έκδοση 10j. Πρώτες εντυπώσεις ; Εντυπωσιακό.... Όλα μια χαρα .. συνεχίζω το στήσιμο .. Καλη αγορά σε όσους το επιλέξουν. νομίζω αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 η τιμη παντως στο 16αρι ξεφτιληστηκε πολυ γρηγορα,πλεον ειναι vfm. σκεφτομαι αν πεσει και το 32αρι να δωσω το 16αρι και να το παρω αν τελικα δεν παω σε z3 κι αυτο λογω μπαταριας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mandagor Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδιά έχω βρει το G3 σε διάφορα καταστήματα εισαγωγής είτε απο skroutz είτε απο bestprice Συγκεκριμένα: Galaxy store (διαθέσιμο) 348,80 E-deal (διαθέσιμο) 349,77 (δεν απαντάν στο τηλέφωνο) Qelectronics (διαθέσιμο) 349,74 open365 (διαθέσιμο) (360.90) kaizer.gr (365.00) (το έχουν λέει μόνο σε λευκό ή χρυσό) cityshop (373.90) (είχα πάρει μια μπαταρία από αυτό το μαγαζί την επόμενη την είχα αλλά άλλο 10 ευρώ κι άλλο 370...) και διάφορα άλλα τα οποία παίζουν σε τιμή μέχρι 370~ ευρώ Το ερώτημα είναι ποιο από αυτά είναι αξιόπιστο όχι τόσο στη πώληση (Σ'αυτό όλοι καλή είναι) αλλά στο servise-aftersales κλπ Βλέπω τις αξιολογήσεις σε skroutz και Bestprice αλλά πολλές από αυτές μου κάνουν ύποπτες... Υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες για το πόσο καλή εξυπηρέτηση είχαν μέχρι και ότι πλήρωσαν με μετρητά αλλά θα είχαν τη δυνατότητα πιστωτικής με δόσεις κλπ Το δικό μου όριο παίζει στα 370ευρώ για το 2/16gb οπότε από που θα μπορούσα να ψωνίσω κατά τη γνώμη σας; Παράθεση motorola startac 130(1997)-->Nokia 3210(1999)-->Nokia 6310(2001)-->SonyEricsson T610(2004)-->Sony Ericsson S500(2007)-->Sony Ericsson K800i(2007)-->Samsung i900 Omnia(2008)-->iphone 4(2010)-->???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Μόλις τώρα πήρα απ το ortel.gr σε μαύρο και το είχαν άμεσα διαθέσιμο στα 349.5 + 7 ευρώ τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή τους πήρα τηλ για επιβεβαίωση και μου παν ότι σήμερα θα μου το στείλουν και αύριο λογικα θα το χω. Παντός και στο smarties που το θεωρώ αξιόπιστο το έχει σε καλή τιμή σε απόθεμα αλλά ειναι σε λευκο γιαυτό δε πήρα από κει. Να κοιτάς να το χουν διαθέσιμο σε απόθεμα για να μην περιμένεις καμιά βδομάδα και για πιο σιγουριά πάρε τηλ για επιβεβαίωση προσωπικά έτσι κάνω. Edited October 21, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earthdog Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να πάρω το G3 από εδώ: http://www.kaizer.gr/products/catalog/item/kinita-tilefona/12-kainoirgia-kinita/690-lg-g3-d855-16gb-shine-gold-eu.html Τι γνώμη έχετε για το μαγαζί; Τους ρώτησα τι κάνω σε περίπτωση που θελήσω service και μου είπαν αντιπροσωπεία. Ισχύει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλημέρα σε όλους, Σκέφτομαι να πάρω το G3 από εδώ: http://www.kaizer.gr/products/catalog/item/kinita-tilefona/12-kainoirgia-kinita/690-lg-g3-d855-16gb-shine-gold-eu.html Τι γνώμη έχετε για το μαγαζί; Τους ρώτησα τι κάνω σε περίπτωση που θελήσω service και μου είπαν αντιπροσωπεία. Ισχύει; Ευχαριστώ δεν εχει σημασια απο που αγοραζεις,αρκει το μοντελο να ειναι γενικα για ευρωπη και να εχει ερθει επισημα στην ελλαδα,απο καιζερ αγορασα αρκετα τηλ.παντα πολυ εξυπηρετικοι. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Μόλις τώρα πήρα απ το ortel.gr σε μαύρο και το είχαν άμεσα διαθέσιμο στα 349.5 + 7 ευρώ τα έξοδα αποστολής με αντικαταβολή τους πήρα τηλ για επιβεβαίωση και μου παν ότι σήμερα θα μου το στείλουν και αύριο λογικα θα το χω. Παντός και στο smarties που το θεωρώ αξιόπιστο το έχει σε καλή τιμή σε απόθεμα αλλά ειναι σε λευκο γιαυτό δε πήρα από κει. Να κοιτάς να το χουν διαθέσιμο σε απόθεμα για να μην περιμένεις καμιά βδομάδα και για πιο σιγουριά πάρε τηλ για επιβεβαίωση προσωπικά έτσι κάνω. λοιπον μεσα σε 24 ωρες το χα στη μυτιληνη. η συσκευη ειναι ισπανικη και s/n ειναι 409. το εργαλειο ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts