Jump to content

elias26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    86
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About elias26

  • Ημ. Γέννησης 03/09/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

elias26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. H αλλαγη μια οθόνης στα xiaomi είναι σχετικά εύκολη υπόθεση για κάποιον που γνωρίζει.. Ψάξε για οθόνη με πλαισιο για ποιο εύκολη εγκατάσταση.Δες παρακάτωhttp://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-LCD-Display-Touch-Screen-with-frame-New-Digitizer-Panel-Assembly-with-frame/32594084519.html
  2. παιδιά ας γινει sticky.Νομιζω ότι το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις είναι καθαρά θέμα ελατωματικης μπαταριας.Και εγώ είχα θέμα και από ότι διάβασα με τον από πάνω με την αλλαγη μπαταριας λύθηκε το πρόβλημα .
  3. Όχι σε αντθεση με την μπαταρία που είχε το κινητό ή καινούργια αναγράφει από μπροστά 2940 Ημερομηνία παραγωγής 2015 Η μπαταρία πάντως λειτουργεί σωστά.Και είναι γνησια.Σκέπτομαι όμως μήπως πλέον η lg σιωπηλά βγάζει πλέον μπαταρίες με 2940 Για να διόρθωση το πρόβλημα ? Από το μεσημέρι με βαριά χρήση του κινητού δεν είχα καμία έως τώρα επαννεκινηση. Κάθε μέρα μπορεί να είχα και 3 επαννεκινησεις
  4. Καλησπέρα ( ΑΝ και το έγραψα στο επίσημο thread) καλο είναι να του δούνε και εδώ όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δοκιμάστε να τραβήξετε βίντεο 3840χ2160 .Εαν δεν κλείσει μετά από 30 δευτερόλεπτα τότε δεν έχετε θέμα μπαταριας. Πάμε παρακάτω Εδώ και καιρο αντιμετώπιζα το ξαφνικό κλείσιμο σχεδόν καθημερινά.Και ιδίως όταν τραβούσα βίντεο σε full hd.Μετα από λήψη 8 δευτερολ το κινητό έκανε επανεκκινήσεις.Στο πρώτο που πήγε το μυαλό μου ήταν ότι η μπαταρια παρέδωσε πνευμα . Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν όταν έβαλα την μπαταρια σε φίλου με g3 . Επικοινώνησα με την procordia τους είπα πως έχει η κατάσταση και κλασικά φταίει το λειτουργικό να κάνετε hard reset και αν συνεχίσει να το στείλετε στο service.(υποψην είμαι ηλεκτρονικός με εμπειρία στην επισκευή κινητών) Πάμε παρακάτω.Ζητησα να μου στείλουν μπαταρια μιας και δεν καλύπτεται από την εγγύηση (6 μήνες η μπαταρια- 2 χρονια το τηλ) Το τηλ μου είναι 8 μηνών. 16 gb gold Ιταλικό Τεσπα δεν είχαν απόθεμα.Οποτε αγόρασα μέσω skroutz από το κατάστημα mobilehellas την γνήσια Μπαταρία LG BL-53YH 3000mAh D855 G3 original BULK Κωδικός: BALGBL53YHbulk Σήμερα την παρέλαβα και διαπίστωσα ότι ενώ ο κωδικός είναι ίδιος LG BL-53YH η διαφορα όμως είναι ότι αντί για 3000 mAh είναι 2940 mAh Επικοινώνησα μαζι τους και μου λένε ότι αυτά πλέον τους προμηθεύει η LG .. Επίσης περίεργο είναι ότι σήμερα εξαφανίστηκε από το site τους η συγκεκριμένη μπαταρια.Και αντ αυτού έχουν μια συμβατή κινεζικη http://www.mobilehellas.co...00mah-oem.html To G3 πλέον δουλεύει άψογα και για να μην πω ότι κρατάει και πολύ περισσότερο από την προηγουμενη ακόμα και όταν ήταν καινούργια. Τι λέτε να την στείλω πίσω η όχι?
  5. Καλησπέρα.. Εδώ και καιρο αντιμετώπιζα το ξαφνικό κλείσιμο σχεδόν καθημερινά.Και ιδίως όταν τραβούσα βίντεο σε full hd.Μετα από λήψη 8 δευτερολ το κινητό έκανε επανεκκινήσεις.Στο πρώτο που πήγε το μυαλό μου ήταν ότι η μπαταρια παρέδωσε πνευμα . Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν όταν έβαλα την μπαταρια σε φίλου με g3 . Επικοινώνησα με την procordia τους είπα πως έχει η κατάσταση και κλασικά φταίει το λειτουργικό να κάνετε hard reset και αν συνεχίσει να το στείλετε στο service.(υποψην είμαι ηλεκτρονικός με εμπειρία στην επισκευή κινητών) Πάμε παρακάτω.Ζητησα να μου στείλουν μπαταρια μιας και δεν καλύπτεται από την εγγύηση (6 μήνες η μπαταρια- 2 χρονια το τηλ) Το τηλ μου είναι 8 μηνών. 16 gb gold Ιταλικό Τεσπα δεν είχαν απόθεμα.Οποτε αγόρασα μέσω skroutz από το κατάστημα mobilehellas την γνήσια Μπαταρία LG BL-53YH 3000mAh D855 G3 original BULK Κωδικός: BALGBL53YHbulk Σήμερα την παρέλαβα και διαπίστωσα ότι ενώ ο κωδικός είναι ίδιος LG BL-53YH η διαφορα όμως είναι ότι αντί για 3000 mAh είναι 2940 mAh Επικοινώνησα μαζι τους και μου λένε ότι αυτά πλέον τους προμηθεύει η LG .. Επίσης περίεργο είναι ότι σήμερα εξαφανίστηκε από το site τους η συγκεκριμένη μπαταρια.Και αντ αυτού έχουν μια συμβατή κινεζικη http://www.mobilehellas.com/mpataries/sumvati-mpataria-gia-lg-bl-53yh-g3-f400-d830-3000mah-oem.html To G3 πλέον δουλεύει άψογα και για να μην πω ότι κρατάει και πολύ περισσότερο από την προηγουμενη ακόμα και όταν ήταν καινούργια. Τι λέτε να την στείλω πίσω η όχι?
  6. Εχω σκυλομετανιωσει που αγορασα αυτη την συσκευη.. Καθε μερα 2-3 αλλες φορες και παραπανω shut down.Τις περισσοτερες φορες πρεπει να βγαλω μπαταρια. Σημερα το εκανα hard reset και set as new και παλι εκλεισε.. Εχω το χρυσο 16 GB(ιταλικη παρτιδα)
  7. Kαλη επιτυχια σε ολους.. Μπραβο στο myphone για ακομα μια φορα!!
  8. καλη μας τυχη,,Μπραβο και παλι στο myphone.gr
×
×
  • Create New...