morrison100 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Lenovo και.. ξερό ψωμί! ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! οποτε ψηφισα "αλλη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 επελεξα apple.. γιατι υστερα απο εμπειρια 3gs / 4s / 5 δεν εχω μεινει παραπονεμενος ειτε με jb ειτε μαμα το κινητο! απο θεμα update ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , οτι λεει το παιρνουμε αμεσα!! αν θα μπορουσα θα ψηφιζα και Htc γιατι βλεπω την ανοδικη της πορειας..παρα που ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω htc μετα απο την κοροιδεια και το χαντακωμα του desire S που ηταν απο τις πολυ ωραιες συσκευες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 πραγματικά με εκφράζει απόλυτα σαν καταναλωτής Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή θα δω που θα καταλήξει βέβαια το poll αλλά με εκπλήσσει η αποδοχή της samsung. ομολογώ δεν περίμενα να έχει τέτοια απήχηση όλοι note έχουν :lol: Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john144 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 θα πηγαινα για το iphone6 αλλά τώρα με τέτοια προβλήματα καλύτερα το s5!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πέρασα σχεδόν από όλες τις κορυφαίες εταιρίες, αλλά σαν την Apple καμία. Το design της συσκευής είναι αξεπέραστο, οι μικρές λεπτομέρειες που προσθέτει η Apple, μέσα στο κινητό, είναι μοναδικές, φοβερή κάμερα και κυρίως αυτό το λογισμικό που λέγεται iOS είναι άψογο, λιτό και απέριττο, μπορεί να είναι "κλειστό" αλλά η εταιρία φροντίζει με τις δυνατότητες που μας παρέχει να μη μας νοιάζει να είναι "ανοιχτό". Φυσικά υπάρχει το jailbreak με τις πάρα πολλές παραμετροποιήσεις που μπορεί να κάνει. Τώρα κάποιοι θα πουν "Ναι είδαμε το σχεδιασμό του λυγισμένου iPhone 6s", αλλά κι εδώ όπως είδαμε υπάρχει σοβαρή εξήγηση. :happy: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 samsung για παντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisx Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Υπάρχουν 4-5 κινέζικες φίρμες όπως Xiaomi, Meizu, Oppo, One κλπ. που προσφέρουν κορυφαίες συσκευές σε νορμάλ τιμές οπότε η επιλογή μου θα κινείται κάπου ανάμεσά τους. Οι Κινέζοι είναι το μέλλον στα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ψήφισα Samsung αποκλειστικά και μόνο για τη σειρά Galaxy Note,μιας και πιστεύω πως στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχει κάποια συσκευή που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί σε παραγωγικότητα το εκάστοτε Note.Από'κει και πέρα όπως σε κάθε εταιρεία,έτσι και στη samsung,υπάρχουν πράγματα που λατρεύω και πράγματα που πραγματικά μισώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ploumouris Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Samsung και ειδικά η σειρά Note. Έχω εμπιστευτεί το brand σε μεγάλο ποσοστό γενικά της οικοσκευής μου και έχω διαπιστώσει ότι διαθέτει design, quality, service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 H ZTE επρεπε να ειναι στο poll. Ειναι παγκοσμιος παικτης στην τηλεπικοινωνιακη αγορα εδω και πολλα χρονια, και ειναι μια απο τις 1-2 μεγαλυτερες εταιριες τηλεπικοινωνιων της Κινας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Οτι έχει MIUI οπότε Xiaomi.Είναι κρίμα να είναι μικρότερες στην ευρώπη εταιρείες στην κατηγορία άλλη.Αν χωράει 10 επιλογες μόνο το poll γιατι δεν κάνετε και Vol2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 LG και συγκεκριμένα το επόμενο Flex...πλέον δεν μπορώ να πιάσω άλλο στα χέρια μου.μου φαίνεται περίεργο και αντιαισθητικό.Εκτός κι αν βρω κάνα στραβό iPhone 6+ :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ψήφισα HTC, αλλά πολύ κοντά είναι κι η Motorola. Δε νοείται κινητό που να είναι μην είναι smooth και δεν έχει τέλειο σήμα όπως οι συγκεκριμένες δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
randomas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Sony και την σειρά xperia Z που είναι όλα αδιάβροχα και ανθεκτικά και με καλή αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Τι σας έχει κάνει αυτή η Blackberry και την έχετε συνέχεια στην απέξω; ΒΒ και αν όχι το Passport ,το z50 σίγουρα γιατί το BB 10 os είναι μακράν το καλύτερο της αγορας. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Προσωπικά δε με ενδιαφέρει η μάρκα. Αυτή τη στιγμή αν είχα να διαλέξω ένα πακέτο χαρακτηριστικών/ τιμής τότε ίσως πήγαινα σε Motorola αλλά επειδή η τεχνολογία τρέχει και μέχρι την επόμενη αγορά μου μπορεί να έχουν βγει πολλά καλά μαραφέτια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τη μάρκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ψήφισα την LG γιατι με το G2 έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καθολου δυσκολη η ερωτηση και επισης καθολου δυσκολη η απαντηση. Apple φυσικα αλλα τη Samsung την βαζω δευτερη και σε αλλα προιοντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Θα επέλεγα note αν είχε επιλογή :lol::lol: Έβαλα samsung επειδή έχω κατευχαριστηθεί τα note 2,3 & το επόμενο θα είναι το 4. Πλην σειράς note όμως δεν θα ασχολιόμουν με sammy & επέλεγα Lg/htc ή nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmguru Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πιστεύω είναι πολύ σοβαρή εταιρία, με πολύ κομψά, λειτουργικά και ανθεκτικά τηλέφωνα. Είναι λίγο ακριβή αλλά σε γενικές γραμμές αξίζει. Δεν είχα ποτέ μου HTC αλλά είναι από τα λίγα που ζηλεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Πιστευω πως η τελευταια επιλογη ειναι η πιο σωστη και λογικη. Ετσι πρεπει να σκεφτομαστε και οχι να ειμαστε οπαδοι και προβατα μιας μονο εταιριας. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτη που εμπιστεύομαι χρόνια τώρα.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Σιγουρα ξερω οτι δε θαθελα αππλ... Επελεξα Σαμι αλλα δε θα λεγα οχι αν εβγαζε καποια εταιρια κατι πιο δυνατο σε ολα.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Η τεελυταία επιλογή είναι η σωστότερη κατά την άποψή μου: "Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή". Καμία εταιρεία δεν είναι καλύτερη από την άλλην απλά και μόνο από το όνομά της. Οι επιδόσεις σε σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη στο παρόν και παρελθόν είναι αυτό που κρίνει τις διάφορες συσκευές. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Σιγουρα ξερω οτι δε θαθελα αππλ... Επελεξα Σαμι αλλα δε θα λεγα οχι αν εβγαζε καποια εταιρια κατι πιο δυνατο σε ολα.. Και γιατι τοτε δεν επελεξες την τελευταια επιλογη; Η τεελυταία επιλογή είναι η σωστότερη κατά την άποψή μου: "Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή". Καμία εταιρεία δεν είναι καλύτερη από την άλλην απλά και μόνο από το όνομά της. Οι επιδόσεις σε σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη στο παρόν και παρελθόν είναι αυτό που κρίνει τις διάφορες συσκευές. Σωστος. Κι εγω αυτο ειπα 4 ποστς πιο πανω. Edited September 26, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts