Jump to content

myphone POLL: Ποια εταιρεία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;  

1.508 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρία θα εμπιστευτείτε για την επόμενη αγορά σας;

• Samsung
      261
    • Apple
      184
    • Μicrosoft/Nokia
      148
    • LG
      136
    • HTC
      94
    • Motorola
      73
    • Sony
      87
    • Huawei
      37
    • Άλλη
      158
    • Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή
      330

Recommended Posts

• Απαντήσεις 282
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

επελεξα apple.. γιατι υστερα απο εμπειρια 3gs / 4s / 5 δεν εχω μεινει παραπονεμενος ειτε με jb ειτε μαμα το κινητο! απο θεμα update ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , οτι λεει το παιρνουμε αμεσα!! αν θα μπορουσα θα ψηφιζα και Htc γιατι βλεπω την ανοδικη της πορειας..παρα που ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω htc μετα απο την κοροιδεια και το χαντακωμα του desire S που ηταν απο τις πολυ ωραιες συσκευες!!

πραγματικά με εκφράζει απόλυτα σαν καταναλωτής

Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή

θα δω που θα καταλήξει βέβαια το poll αλλά με εκπλήσσει η αποδοχή της samsung. ομολογώ δεν περίμενα να έχει τέτοια απήχηση

όλοι note έχουν :lol:

One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i

Πέρασα σχεδόν από όλες τις κορυφαίες εταιρίες, αλλά σαν την Apple καμία. Το design της συσκευής είναι αξεπέραστο, οι μικρές λεπτομέρειες που προσθέτει η Apple, μέσα στο κινητό, είναι μοναδικές, φοβερή κάμερα και κυρίως αυτό το λογισμικό που λέγεται iOS είναι άψογο, λιτό και απέριττο, μπορεί να είναι "κλειστό" αλλά η εταιρία φροντίζει με τις δυνατότητες που μας παρέχει να μη μας νοιάζει να είναι "ανοιχτό". Φυσικά υπάρχει το jailbreak με τις πάρα πολλές παραμετροποιήσεις που μπορεί να κάνει. Τώρα κάποιοι θα πουν "Ναι είδαμε το σχεδιασμό του λυγισμένου iPhone 6s", αλλά κι εδώ όπως είδαμε υπάρχει σοβαρή εξήγηση. :happy:

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Υπάρχουν 4-5 κινέζικες φίρμες όπως Xiaomi, Meizu, Oppo, One κλπ. που προσφέρουν κορυφαίες συσκευές σε νορμάλ τιμές οπότε η επιλογή μου θα κινείται κάπου ανάμεσά τους. Οι Κινέζοι είναι το μέλλον στα κινητά.

Ψήφισα Samsung αποκλειστικά και μόνο για τη σειρά Galaxy Note,μιας και πιστεύω πως στη συγκεκριμένη κατηγορία δεν υπάρχει κάποια συσκευή που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί σε παραγωγικότητα το εκάστοτε Note.Από'κει και πέρα όπως σε κάθε εταιρεία,έτσι και στη samsung,υπάρχουν πράγματα που λατρεύω και πράγματα που πραγματικά μισώ..

Samsung και ειδικά η σειρά Note.

Έχω εμπιστευτεί το brand σε μεγάλο ποσοστό γενικά της οικοσκευής μου και έχω διαπιστώσει ότι διαθέτει design, quality, service.

[sIGPIC][/sIGPIC] Ronnie 2004♥2018

H ZTE επρεπε να ειναι στο poll.

Ειναι παγκοσμιος παικτης στην τηλεπικοινωνιακη αγορα εδω και πολλα χρονια, και ειναι μια απο τις 1-2 μεγαλυτερες εταιριες τηλεπικοινωνιων της Κινας.

Οτι έχει MIUI οπότε Xiaomi.Είναι κρίμα να είναι μικρότερες στην ευρώπη εταιρείες στην κατηγορία άλλη.Αν χωράει 10 επιλογες μόνο το poll γιατι δεν κάνετε και Vol2 ?

LG και συγκεκριμένα το επόμενο Flex...πλέον δεν μπορώ να πιάσω άλλο στα χέρια μου.μου φαίνεται περίεργο και αντιαισθητικό.Εκτός κι αν βρω κάνα στραβό iPhone 6+ :-P

Ψήφισα HTC, αλλά πολύ κοντά είναι κι η Motorola. Δε νοείται κινητό που να είναι μην είναι smooth και δεν έχει τέλειο σήμα όπως οι συγκεκριμένες δύο.

Τι σας έχει κάνει αυτή η Blackberry και την έχετε συνέχεια στην απέξω;

ΒΒ και αν όχι το Passport ,το z50 σίγουρα γιατί το BB 10 os είναι μακράν το καλύτερο της αγορας.

The sky moves on sideways

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει η μάρκα. Αυτή τη στιγμή αν είχα να διαλέξω ένα πακέτο χαρακτηριστικών/ τιμής τότε ίσως πήγαινα σε Motorola αλλά επειδή η τεχνολογία τρέχει και μέχρι την επόμενη αγορά μου μπορεί να έχουν βγει πολλά καλά μαραφέτια δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τη μάρκα.

Καθολου δυσκολη η ερωτηση και επισης καθολου δυσκολη η απαντηση. Apple φυσικα αλλα τη Samsung την βαζω δευτερη και σε αλλα προιοντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Θα επέλεγα note αν είχε επιλογή :lol::lol:

Έβαλα samsung επειδή έχω κατευχαριστηθεί τα note 2,3 & το επόμενο θα είναι το 4.

Πλην σειράς note όμως δεν θα ασχολιόμουν με sammy & επέλεγα Lg/htc ή nexus.

Πιστεύω είναι πολύ σοβαρή εταιρία, με πολύ κομψά, λειτουργικά και ανθεκτικά τηλέφωνα.

Είναι λίγο ακριβή αλλά σε γενικές γραμμές αξίζει. Δεν είχα ποτέ μου HTC αλλά είναι από τα λίγα που ζηλεύω.

Πιστευω πως η τελευταια επιλογη ειναι η πιο σωστη και λογικη. Ετσι πρεπει να σκεφτομαστε και οχι να ειμαστε οπαδοι και προβατα μιας μονο εταιριας.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγουρα ξερω οτι δε θαθελα αππλ...

Επελεξα Σαμι αλλα δε θα λεγα οχι αν εβγαζε καποια εταιρια κατι πιο δυνατο σε ολα..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Η τεελυταία επιλογή είναι η σωστότερη κατά την άποψή μου: "Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή". Καμία εταιρεία δεν είναι καλύτερη από την άλλην απλά και μόνο από το όνομά της. Οι επιδόσεις σε σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη στο παρόν και παρελθόν είναι αυτό που κρίνει τις διάφορες συσκευές.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Σιγουρα ξερω οτι δε θαθελα αππλ...

Επελεξα Σαμι αλλα δε θα λεγα οχι αν εβγαζε καποια εταιρια κατι πιο δυνατο σε ολα..

Και γιατι τοτε δεν επελεξες την τελευταια επιλογη;

Η τεελυταία επιλογή είναι η σωστότερη κατά την άποψή μου: "Δεν με ενδιαφέρει η μάρκα, προσέχω περισσότερο σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη/τιμή". Καμία εταιρεία δεν είναι καλύτερη από την άλλην απλά και μόνο από το όνομά της. Οι επιδόσεις σε σχεδιασμό/χαρακτηριστικά/υποστήριξη στο παρόν και παρελθόν είναι αυτό που κρίνει τις διάφορες συσκευές.

Σωστος. Κι εγω αυτο ειπα 4 ποστς πιο πανω.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]