ttheodorou Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση ....αν και το εβλεπα με τα ματια μου και στην καθημερινοτητα μου.απλα εχω βαρεθει να γινεται συγκριση ΜΟΝΟ με σαμσουνγκ.περασα απο ολα τα iphone απο το original εως και το 5σ και δεν εχω καταλαβει σε τι υστερει το nexys 5 που εχω...οτι εχει to ios 8 τα εχει εδω και καιρο το android(εκτος απο handoff) και εχω τοσους κολλημενους και μου λενε κοιτα παλι η apple τι εκανε...τους απανταω ρε μαγκες τα εχω εδω και καιρο στο νεξους και δεν πειθονται με τιποτα.εχουν μονο μια καραμελα οτι λαγκαρει το ανδροιντ(παντα σε συγκριση με το σ3 και σ4,)βαλτε πυρηνες και ραμ για να δουλεψουν κτλ.οταν τους διχνω νεξους σ καιτρεχει4.4.4 αψογα δεν μιλαει κανεις.το μονο που μου λενε δεν ειναι ολοι χακερ για να το ρουταρουν λες και θελει διδακτορικο!!!αλλα για jailbrake ουτε λογος φυσικα...και για εμενα με αυτο πρεπει να συγκρινεται σαν pure android χωρις περιττα πραγματα και μετα ας λενε οτι θελουν...αλλα μονο iphone και samsung ξερουν ... και εγώ κάτοχος nexus 4 είμαι και σε καταλαμβαίνω απόλυτα. ΑΛΛΑ για να λέμε και του στραβού το δίκιο τα nexus λαγγάρουν στιγμιαία σε ανυποψίαστες φάσεις όταν έχεις 15+ apps ανοιχτά. και αυτό διορθώθηκε με το art. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το δε κοιτάνε τα mp σαν ανέκδοτο μου ακούγεται, με συγχωρείς κιόλας. Ο κόσμος που γνωρίζει, ναι, ψάχνει ποιότητα φακού αλλά οι περισσότεροι ακούνε mp και κάνουν ουαουυυυυ! Απλώς μια μεγάλη πλειοψηφία των πελατών της apple που το αγοράζουν μόνο για το όνομα δεν τους ενδιαφέρει καν η ποιότητα κάμερας. Για τους δογματικούς πελάτες και 5 mp να τους έδινε η μαμά Apple χωρίς φλας δε θα είχανε πρόβλημα ( έχει συμβεί στο παρελθόν). Συμπερασματικά συμφωνώ μαζί σου ότι ο φακός μετράει περισσότερο από τα mp αλλά σίγουρα για καλή φωτογραφική δε παίρνει κανείς iPhone. για καλή φωτογραφική δεν παίρνεις κινητό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 http://www.tomsguide.com/us/iphone-6-benchmark-results,news-19584.html Δεν πρόσεξα καλά πιο πάνω αλλά νομίζω πως κανένας δεν ανέφερε τα παραπάνω benchmarks. ;) Βρίσκει κανείς κάποια λογική εξήγηση για το ότι ο επεξεργαστής του + είναι χαμηλότερα χρονισμένος; :confused: http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 και εγώ κάτοχος nexus 4 είμαι και σε καταλαμβαίνω απόλυτα. ΑΛΛΑ για να λέμε και του στραβού το δίκιο τα nexus λαγγάρουν στιγμιαία σε ανυποψίαστες φάσεις όταν έχεις 15+ apps ανοιχτά. και αυτό διορθώθηκε με το art. 15 apps? Και λαγκαρει;μονο στις 15;στο iOS δεν θα γινόταν τίποτα... Αναμένουμε την L με πολλά καλούδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttheodorou Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 15 apps? Και λαγκαρει;μονο στις 15;στο iOS δεν θα γινόταν τίποτα... Αναμένουμε την L με πολλά καλούδια... στα 15 ρίχνει κανένα λαγγάρισμα στιγμιαίο που και που. προφανώς και στο ιος δεν θα γινόταν τίποτα αφού μόνο μια εφαρμογή είναι ανοικτή κάθε φορά... οι υπόλοιπες γίνονται Hibernate σε αντίθεση με το android που μένουν ανοικτές στη μνήμη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Ως Android χρήστης που πλέον δεν θα απερριπτα την μετάβαση σε iPhone, 2 πράγματα με αποτρεπουν πέρα από την τιμή. Η μπαταρία του "μικρού" iPhone, εκτός αν αποδειχθεί ότι μπορεί να βγάλει 4+ ώρες οθόνη και - αν και ακούγεται αστείο - η κάμερα που προεξεχει. Είδα ένα βίντεο που λόγω της κάμερας το τηλέφωνο μπαλατζαρει όταν το αφήνεις πάνω σε τραπέζι Edit : ίσως και η ραμ γιατί δεν ξέρω αν θα μπορεί να σηκώσει αψεγαδιαστα το ios 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) για καλή φωτογραφική δεν παίρνεις κινητό... Καλά τώρα μιλάμε για κινητά. Αν θέλεις επαγγγελματική ποιότητα χαίρω πολύ θα πάρεις DSLR. Αλλά πίστεψε με οι κάμερες στα καλά κινητά πλέον συναγωνίζονται σε ποιότητα τις φθηνές ψηφιακές. Ξεφύγαμε:X. Edited September 20, 2014 by DINFUN Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εγώ θα πω πως στο thread για την τιμή του NOTE 4 γίνεται χαμός από το κράξιμο για την υπερβολική (αρχική ) τιμή του... Στα iPhone σχεδόν τίποτα... Καταναλωτική συνείδηση... Συνεχίστε έτσι... ΥΓ η συζήτηση θα ανέβει κάπου μετά για να την ακούσουμε κι εμείς που έχουμε προπόνηση εκείνη την ώρα;;; φυσικά θα παραμείνει στο πρώτο post του θέματος. Έχεις τη δυνατότητα να το παρακολουθήσεις ημέρα και ώρα που επιθυμείς :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 στα 15 ρίχνει κανένα λαγγάρισμα στιγμιαίο που και που. προφανώς και στο ιος δεν θα γινόταν τίποτα αφού μόνο μια εφαρμογή είναι ανοικτή κάθε φορά... οι υπόλοιπες γίνονται Hibernate σε αντίθεση με το android που μένουν ανοικτές στη μνήμη Σωστό σε βρίσκω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 πιο γρηγορο το μικρο iphone απο το μεγαλο κ απ το s5 MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
das Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 http://www.tomsguide.com/us/iphone-6-benchmark-results,news-19584.html Δεν πρόσεξα καλά πιο πάνω αλλά νομίζω πως κανένας δεν ανέφερε τα παραπάνω benchmarks. ;) Βρίσκει κανείς κάποια λογική εξήγηση για το ότι ο επεξεργαστής του + είναι χαμηλότερα χρονισμένος; :confused: Ξέχασα να παραθέσω τα λινκ του Geekbench που δείχνουν τη συχνότητα χρονισμού! :p iPhone 6 iPhone 6 Plus http://d2ffutrenqvap3.cloudfront.net/items/0H2C0G0e1g3S2M3s2C3Z/iphones9web3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) σε ευχαριστω για την επιβεβαιωση ....αν και το εβλεπα με τα ματια μου και στην καθημερινοτητα μου.απλα εχω βαρεθει να γινεται συγκριση ΜΟΝΟ με σαμσουνγκ.περασα απο ολα τα iphone απο το original εως και το 5σ και δεν εχω καταλαβει σε τι υστερει το nexys 5 που εχω...οτι εχει to ios 8 τα εχει εδω και καιρο το android(εκτος απο handoff) και εχω τοσους κολλημενους και μου λενε κοιτα παλι η apple τι εκανε...τους απανταω ρε μαγκες τα εχω εδω και καιρο στο νεξους και δεν πειθονται με τιποτα.εχουν μονο μια καραμελα οτι λαγκαρει το ανδροιντ(παντα σε συγκριση με το σ3 και σ4,)βαλτε πυρηνες και ραμ για να δουλεψουν κτλ.οταν τους διχνω νεξους σ καιτρεχει4.4.4 αψογα δεν μιλαει κανεις.το μονο που μου λενε δεν ειναι ολοι χακερ για να το ρουταρουν λες και θελει διδακτορικο!!!αλλα για jailbrake ουτε λογος φυσικα...και για εμενα με αυτο πρεπει να συγκρινεται σαν pure android χωρις περιττα πραγματα και μετα ας λενε οτι θελουν...αλλα μονο iphone και samsung ξερουν ... Επειδή έχω από όλα(!!) (iPhone 4S, Nexus 5, Ipad 2, Nexus 7-2013) θα πω το εξής. Η Apple δεν κάνει πολλά πράγματα, αλλά αυτά που κάνει τα κάνει σωστά. Αν το σύστημα το θες για δουλειά θα κατευθυνθείς σε Apple δυστυχώς. Και θα σου πω το πιο εκνευριστικό πρόβλημα όλων για μένα. Λόγω εργασίας χρειάζεται, για λόγους support, να συνδέομαι με Remote Desktop στην εταιρεία και να κάνω κάποιες εργασίες. Προφανώς και θα χρησιμοποιήσω κάποιο external bluetooth keyboard για να κάνω τη δουλειά μου, μιας και ούτε κώδικα, ούτε SQL μπορώ να γράψω με το virtual keyboard όταν παίρνει την μισή οθόνη! Στο iPad το keyboard με το που συνδέεται παίζει απροβλημάτιστα και αναγνωρίζει όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων. Στο Android, πρέπει να αγοράσω το External Keyboard Pro μιας και η κυρία Google δεν λέει να φτιάξει μια σωστή υλοποίηση για κάτι βασικό για εμένα! Εννοείται πως δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κάνω jailbrake ή root σε κάθε περίπτωση για οποιοδήποτε λειτουργικό αν και κάλλιστα θα μπορούσα. Ο καθένας ορίζει τις προτεραιότητές του με το τι πραγματικά χρειάζεται. Σε αυτά που εγώ χρειάζομαι πραγματικά το Android με έχει απογοητεύσει και δυστυχώς δεν φαίνεται να θέλει να διορθωθεί σε κάποια απλά πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ο απλός χρήστης θα δει ότι όταν η Apple πει ότι βγαίνει update το παίρνει μέσα σε 1 βδομάδα. Το Android έχει πέσει στην παγίδα των κατασκευαστών και δυστυχώς αδικείται με καθυστερήσεις, κακές υλοποιήσεις των κατασκευαστών (πάνω από το λειτουργικό) ή ακόμα και με μη παροχές updates σε σχετικά καινούργιες συσκευές. Συμφωνώ ότι η Apple θα έπρεπε να είχε αυξήσει την RAM του iPhone 6 προστατεύοντας την επένδυση των χρηστών της. Από την άλλη μην ξεχνάτε ότι όλα ξεκινάνε από την αγορά της Αμερικής. Εκεί όλα τα συμβόλαια είναι διετή και μόνο που δεν σου χαρίζουν το κινητό με κάθε συμβόλαιο. Επίσης, η συσκευή πρέπει να κοστολογείται στο σύνολό της. Προφανώς και τα 700+ ευρώ είναι υπερβολικά, αλλά η Apple συντηρεί και ομάδες για την εξέλιξη των επεξεργαστών της αλλά και την προσαρμογή του λειτουργικού της συστήματος για να πάρει τα μέγιστα αυτών, κάτι το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι αποδίδει πολύ καλά. Το γεγονός ότι μπορεί και τρέχει απροβλημάτιστα ναυαρχίδα εταιρείας σε τέτοιο hardware πρέπει να επικροτείται και όχι το αντίθετο. Για παράδειγμα, θα έτρεχε το Note 4 με τέτοια hardware χαρακτηριστικά;;; Τι experience θα είχε ο χρήστης;; Για το μόνο πράγμα που συμφωνώ είναι ότι η τιμή του θα έπρεπε να ήταν πιο 150-200 ευρώ πιο κάτω. Το iPhone 5S κόστιζε στην Apple περί των $200 για τα components + manufacturing. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μπει κάποιο margin για την τεχνογνωσία κ.λπ. αλλά θεωρώ υπερβολικό το margin των $500+. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρείες κινητής που οι ναυαρχίδες τους κοστίζουν τα ίδια απίστευτα πολλά χρήματα και πόσο μάλλον όταν δεν έχουν τα ίδια (σε μέγεθος) τμήματα ανάπτυξης λειτουργικού και hardware. Edited September 20, 2014 by ant0ine Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ant0ine ένα σωστό σχόλιο επιτέλους.Κάποιοι να κράζουν την apple ενώ δεν έχουν πιάσει καμία συσκευή της, ή το αντίθετο ακόμα, νόημα δεν βγαίνει . Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Επειδή έχω από όλα(!!) (iPhone 4S, Nexus 5, Ipad 2, Nexus 7-2013) θα πω το εξής. Η Apple δεν κάνει πολλά πράγματα, αλλά αυτά που κάνει τα κάνει σωστά. Αν το σύστημα το θες για δουλειά θα κατευθυνθείς σε Apple δυστυχώς. Και θα σου πω το πιο εκνευριστικό πρόβλημα όλων για μένα. Λόγω εργασίας χρειάζεται, για λόγους support, να συνδέομαι με Remote Desktop στην εταιρεία και να κάνω κάποιες εργασίες. Προφανώς και θα χρησιμοποιήσω κάποιο external bluetooth keyboard για να κάνω τη δουλειά μου, μιας και ούτε κώδικα, ούτε SQL μπορώ να γράψω με το virtual keyboard όταν παίρνει την μισή οθόνη! Στο iPad το keyboard με το που συνδέεται παίζει απροβλημάτιστα και αναγνωρίζει όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων. Στο Android, πρέπει να αγοράσω το External Keyboard Pro μιας και η κυρία Google δεν λέει να φτιάξει μια σωστή υλοποίηση για κάτι βασικό για εμένα! Εννοείται πως δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κάνω jailbrake ή root σε κάθε περίπτωση για οποιοδήποτε λειτουργικό αν και κάλλιστα θα μπορούσα. Ο καθένας ορίζει τις προτεραιότητές του με το τι πραγματικά χρειάζεται. Σε αυτά που εγώ χρειάζομαι πραγματικά το Android με έχει απογοητεύσει και δυστυχώς δεν φαίνεται να θέλει να διορθωθεί σε κάποια απλά πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ο απλός χρήστης θα δει ότι όταν η Apple πει ότι βγαίνει update το παίρνει μέσα σε 1 βδομάδα. Το Android έχει πέσει στην παγίδα των κατασκευαστών και δυστυχώς αδικείται με καθυστερήσεις, κακές υλοποιήσεις των κατασκευαστών (πάνω από το λειτουργικό) ή ακόμα και με μη παροχές updates σε σχετικά καινούργιες συσκευές. Συμφωνώ ότι η Apple θα έπρεπε να είχε αυξήσει την RAM του iPhone 6 προστατεύοντας την επένδυση των χρηστών της. Από την άλλη μην ξεχνάτε ότι όλα ξεκινάνε από την αγορά της Αμερικής. Εκεί όλα τα συμβόλαια είναι διετή και μόνο που δεν σου χαρίζουν το κινητό με κάθε συμβόλαιο. Επίσης, η συσκευή πρέπει να κοστολογείται στο σύνολό της. Προφανώς και τα 700+ ευρώ είναι υπερβολικά, αλλά η Apple συντηρεί και ομάδες για την εξέλιξη των επεξεργαστών της αλλά και την προσαρμογή του λειτουργικού της συστήματος για να πάρει τα μέγιστα αυτών, κάτι το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι αποδίδει πολύ καλά. Το γεγονός ότι μπορεί και τρέχει απροβλημάτιστα ναυαρχίδα εταιρείας σε τέτοιο hardware πρέπει να επικροτείται και όχι το αντίθετο. Για παράδειγμα, θα έτρεχε το Note 4 με τέτοια hardware χαρακτηριστικά;;; Τι experience θα είχε ο χρήστης;; Για το μόνο πράγμα που συμφωνώ είναι ότι η τιμή του θα έπρεπε να ήταν πιο 150-200 ευρώ πιο κάτω. Το iPhone 5S κόστιζε στην Apple περί των $200 για τα components + manufacturing. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μπει κάποιο margin για την τεχνογνωσία κ.λπ. αλλά θεωρώ υπερβολικό το margin των $500+. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρείες κινητής που οι ναυαρχίδες τους κοστίζουν τα ίδια απίστευτα πολλά χρήματα και πόσο μάλλον όταν δεν έχουν τα ίδια (σε μέγεθος) τμήματα ανάπτυξης λειτουργικού και hardware. Σε μερικά εξειδικευμένα πράγματα είναι καλύτερο το iPhone, άλλα αρκετά απλά καθημερινά τα κάνει με τον δικό της τρόπο είτε δε τα κάνει καθόλου. Και μην τρελαθούμε τελείως, ακούω γνωστούς μου να λένε ότι το fb είναι καλύτερο στο iOS ή ότι τους εξυπηρετεί στην δουλεία τους...ως κλητήρες....(χωρίς καμία διάθεση υποβάθμισης της συγκεκριμένης εργασίας, προς Θεού). Είδατε τι κάνει το marketing; Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Η σάτιρα είναι αποδεκτή όταν γίνεται καλοπροαίρετα, διαγράφονται ειρωνικά σχόλια που δεν έχουν να προδώσουν κάτι στις συζητήσεις :) Συμφωνώ απόλυτα. Δεν υπάρχει κακοπροαίρετη σάτυρα όμως. Καλό να μην υπάρχει και censorship , ας μη ξεχνάμε ότι η κοινότητα είναι οι άνθρωποι που την αποτελούν :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με εχεις κανει spoon feed με Samsung μονο, και δεν εγινε ακριβως το ιδιο. Το Note η το S5 δεν ενδιαφερει το ιδιο, πως να το κανουμε. Ακομα και στο θεμα του ιδιου του S5 να πας, μεγαλο μερος των μηνυματων αφορουν iphone. Live with it. Δεν έχω κάνει κανέναν spoon feed. Παράδειγμα spoon feeding ειναι ακριβώς αυτό που ζεις αυτό τον καιρό. Δεν έχω κάποιο forum το οποίο ασχολείται με την τεχνολογία (γενικού ενδιαφέροντος) και ξαφνικά 9 στα 10 θέματα είναι ενός συγκεκριμένου flavor. (Αυτό btw ονομάζεται spoon feeding). Τουλάχιστον, αν θες να μιλήσεις για κάτι, ας ξέρεις για τι μιλάς :) Σε ότι αφορά το Note, ενα topic με 700+ posts και δε ξέρω πόσα views με το που βγήκε η παρουσίαση δείχνει αν ο κόσμος ενδιαφέρεται. Και εν τέλει δεν ειναι μόνο το Note.. Για να μην νομίζεις ότι έχω κόλλημα. Ομως ειναι εντυπωσιακό, ότι ουτε vote ας πούμε βγήκε , ούτε παρουσίαση. Ασε τα deal with it, δεν εχει νόημα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλα βρε, δηλαδή περιμένες η σύζυγος DINFUN να έχει κάτι άλλο απο iphone? Σαν να υπήρχε περίπτωση η συζυγος Τσίπρα να είναι μέλος της Χ.Α. :p (πλακίτσα). Διαβάζω παράπονα για τον κατακλυσμό θεμάτων για iphone τις τελευταίες μέρες. Ο τελευταίος που φταίει είναι ο Dinfun. Το παιδί με iphone ασχολείται, θέματα για iphone θέλει να δημοσιεύει και σε τέτοια συνήθως συμμετέχει περισσότερο. O Mythoz αν και προσκέιμενος σε λειτουργικό και τα προϊόντα της Apple δεν νομίζω ότι έχει καμιά ιδιαίτερη σκοτούρα, πέρα απο το ότι θα κάνει ότι είναι καλύτερο για την μεγαλύτερη κίνηση του site ("πουλάνε" τα θέματα για iphone, πως να το κάνουμε). Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει νομίζω κάποιος "μπροστάρης" για το android στο forum, να ποστάρει σχετικά θέματα. Πέρα απο τα νέα για καινούργιες συσκευές, να ανέβουν θεματάκια/οδηγοί όπως αυτό που είχε κάνει πρόσφατα ο dinfun για την ασφάλεια στα iphone. Καποιος αποφασίζει :) Let them deal with this. Και δεν είμαι ο μόνος που τα έχει πάρει. Ουτε ο τελευταίος, ειμαι σίγουρος. Θα το ξαναπώ, αν ειναι να το γυρίσουμε σε ειδικού ενδιαφέροντος ας το πουν τα παιδιά να κάνουμε κουμάντο :) Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Δεν έχω κάνει κανέναν spoon feed. Παράδειγμα spoon feeding ειναι ακριβώς αυτό που ζεις αυτό τον καιρό. Δεν έχω κάποιο forum το οποίο ασχολείται με την τεχνολογία (γενικού ενδιαφέροντος) και ξαφνικά 9 στα 10 θέματα είναι ενός συγκεκριμένου flavor. (Αυτό btw ονομάζεται spoon feeding). Τουλάχιστον, αν θες να μιλήσεις για κάτι, ας ξέρεις για τι μιλάς :) Σε ότι αφορά το Note, ενα topic με 700+ posts και δε ξέρω πόσα views με το που βγήκε η παρουσίαση δείχνει αν ο κόσμος ενδιαφέρεται. Και εν τέλει δεν ειναι μόνο το Note.. Για να μην νομίζεις ότι έχω κόλλημα. Ομως ειναι εντυπωσιακό, ότι ουτε vote ας πούμε βγήκε , ούτε παρουσίαση. Ασε τα deal with it, δεν εχει νόημα. Δεν ειπα οτι εχεις κανει εσυ προσωπικα. Αυτο που σου λεω ειναι οτι spoon feeding εχουμε δει κατα καιρους και για την Samsung, αλλα εκει δεν σε ειδα να επαναστατεις σε μια κριση αυθορμητης ευθιξιας οπως τωρα. Οσον αφορα το Note που λες, ναι εχει πραγματι 700 ποστς, τα απλα μαθηματικα ομως απαντουν οτι 700 ποστς ειναι νουμερο μικροτερο απο 2000 ποστς. Με λιγα λογια το ενδιαφερον ειναι μικροτερο, πολυ μικροτερο, για αυτο και σου ειπα live with it. Πρεπει να το παρεις αποφαση οτι δεν γυριζει ολος ο κοσμος γυρω απο το Note. & - To Note ειναι απλα ενα ακομα android κινητο, θες ναυαρχιδα, θες το καλυτερο; Εστω, ειναι ομως ακριβως αυτο, απλα ενα ακομα. Θα μου πεις και τι σημαινει αυτο, οτι γυριζει γυρω απο το iphone? Φυσικα και οχι, αλλα μια φορα το χρονο γινεται η παρουσιαση και ειτε σ' αρεσει ειτε οχι, ολος ο πλανητης μ' αυτο ασχολειται εκεινες τις μερες. Η samsung απο την αλλη ανακοινωνει δεκαδες κινητα καθε χρονο. Τελειως ψυχρα, πολυ περισσοτερο ασχολουμαστε με την Samsung παρα με την Apple. Και κλεινω επαναλαμβανοντας: εσυ μπορει να μην βρισκεις την θεματολογια σημαντικη (δεν θα σε χαλαγε ομως αν αφορουσε το Note), η παρουσα κοινοτητα ομως εχει εμπρακτα δειξει οτι ενδιαφερεται ειτε θετικα ειτε αρνητικα περισσοτερο με τα iphone. Αν λοιπον θες να «κανεις το κουμαντο σου» οπως αφηνεις να αιωρειται, καντο ελευθερα, οπως ακριβως το εκαναν κι αλλοι πριν απο σενα (πολλοι μαλιστα για τον αντιστροφο λογο - επειδη θεωρησαν το myphone υπερβολικα android friendly!!!) δεν προκειται ομως μ' αυτο να αλλαξεις την ταση της αγορας. Edited September 20, 2014 by alx1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Επειδή έχω από όλα(!!) (iPhone 4S, Nexus 5, Ipad 2, Nexus 7-2013) θα πω το εξής. Η Apple δεν κάνει πολλά πράγματα, αλλά αυτά που κάνει τα κάνει σωστά. Αν το σύστημα το θες για δουλειά θα κατευθυνθείς σε Apple δυστυχώς. Και θα σου πω το πιο εκνευριστικό πρόβλημα όλων για μένα. Λόγω εργασίας χρειάζεται, για λόγους support, να συνδέομαι με Remote Desktop στην εταιρεία και να κάνω κάποιες εργασίες. Προφανώς και θα χρησιμοποιήσω κάποιο external bluetooth keyboard για να κάνω τη δουλειά μου, μιας και ούτε κώδικα, ούτε SQL μπορώ να γράψω με το virtual keyboard όταν παίρνει την μισή οθόνη! Στο iPad το keyboard με το που συνδέεται παίζει απροβλημάτιστα και αναγνωρίζει όλους τους συνδυασμούς πλήκτρων. Στο Android, πρέπει να αγοράσω το External Keyboard Pro μιας και η κυρία Google δεν λέει να φτιάξει μια σωστή υλοποίηση για κάτι βασικό για εμένα! Εννοείται πως δεν θα μπω καν στη διαδικασία να κάνω jailbrake ή root σε κάθε περίπτωση για οποιοδήποτε λειτουργικό αν και κάλλιστα θα μπορούσα. Ο καθένας ορίζει τις προτεραιότητές του με το τι πραγματικά χρειάζεται. Σε αυτά που εγώ χρειάζομαι πραγματικά το Android με έχει απογοητεύσει και δυστυχώς δεν φαίνεται να θέλει να διορθωθεί σε κάποια απλά πράγματα. Είναι αλήθεια ότι ο απλός χρήστης θα δει ότι όταν η Apple πει ότι βγαίνει update το παίρνει μέσα σε 1 βδομάδα. Το Android έχει πέσει στην παγίδα των κατασκευαστών και δυστυχώς αδικείται με καθυστερήσεις, κακές υλοποιήσεις των κατασκευαστών (πάνω από το λειτουργικό) ή ακόμα και με μη παροχές updates σε σχετικά καινούργιες συσκευές. Συμφωνώ ότι η Apple θα έπρεπε να είχε αυξήσει την RAM του iPhone 6 προστατεύοντας την επένδυση των χρηστών της. Από την άλλη μην ξεχνάτε ότι όλα ξεκινάνε από την αγορά της Αμερικής. Εκεί όλα τα συμβόλαια είναι διετή και μόνο που δεν σου χαρίζουν το κινητό με κάθε συμβόλαιο. Επίσης, η συσκευή πρέπει να κοστολογείται στο σύνολό της. Προφανώς και τα 700+ ευρώ είναι υπερβολικά, αλλά η Apple συντηρεί και ομάδες για την εξέλιξη των επεξεργαστών της αλλά και την προσαρμογή του λειτουργικού της συστήματος για να πάρει τα μέγιστα αυτών, κάτι το οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι αποδίδει πολύ καλά. Το γεγονός ότι μπορεί και τρέχει απροβλημάτιστα ναυαρχίδα εταιρείας σε τέτοιο hardware πρέπει να επικροτείται και όχι το αντίθετο. Για παράδειγμα, θα έτρεχε το Note 4 με τέτοια hardware χαρακτηριστικά;;; Τι experience θα είχε ο χρήστης;; Για το μόνο πράγμα που συμφωνώ είναι ότι η τιμή του θα έπρεπε να ήταν πιο 150-200 ευρώ πιο κάτω. Το iPhone 5S κόστιζε στην Apple περί των $200 για τα components + manufacturing. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να μπει κάποιο margin για την τεχνογνωσία κ.λπ. αλλά θεωρώ υπερβολικό το margin των $500+. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρείες κινητής που οι ναυαρχίδες τους κοστίζουν τα ίδια απίστευτα πολλά χρήματα και πόσο μάλλον όταν δεν έχουν τα ίδια (σε μέγεθος) τμήματα ανάπτυξης λειτουργικού και hardware. ο καθενας διαλεγει αυτο που του ταιριαζει για να κανει την δουλεια του...για την δουλεια σου εσυ βρισκεις καλυτεο το iphone..καποιος αλλος που θελει μαιλ και encryption θα παει σε bb...για εμενα που θελω να κανω μια παρουσιαση το κανω αυτοματα ή παιρνω το chromecast...αν ειχα apple θα ηθελα καλωδια ή apple tv και καλωδια να κουβαλαω μαζι μου.2014 ειμαστε και οχι 2004.οσον αναφορα για mouse και ποντικι με ενα απλο bluetoth keyboard and mouse την κανεις μια χαρα την δουλεια σου..για remote desktop θα σου προτεινα τον chrome remote desktop χωρις να το εχω δουλεψει αλλα αν ειναι για την δουλεια σου δωστου μια ευκαιρια αν δεν το εχεις κανει ηδη. οσον αναφορα τις αναβαθμισεις το νεξους δεν σου περναει τις αναβαθμισεις; για τα υπολοιπα και την κοστολογηση με βρισκεις συμφωνο... στο μονο που διαφωνω ειναι αν θα ετρεχε το note 4 με τα χαρακτηριστικα του iphone...δεν νομιζω να κανει τιποτα το ιδιαιτερο το iphone σε σχεση με το νοτε και κακως γινεται συγκριση...να κανει τα ιδια οπως και τα iphone ναι..και κοιτα ενα βιντεακι ενος ταπεινου νεξουσ s Μονοπυρηνο με 1ghz και 512 μβ ram! σερνεται?λαγκαρει? παρε σε περακαλω ενα 4αρι ...εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα σε ραμ και cpu...βαλε την 7αρα..πως τα παει?εχει κολληματα?σερνεται?λαγκαρει?τι experience εχει ο χρηστης? δεν σου λεω καν για την 8αρα γιατι δεν υποστηριζεται...αν και το ταπεινο νεξους s τρεχει την τελευταια εκδοση! και ναι ...ειναι ρουτ δεν θελει να εισαι επιστημονας να το ρουταρεις... και επειδη θα μου πειτε δεν υποστηριζεται επισημα απο την google για αναβαθμισεις πρεπει να το ρουταρεις θα σας πω:και που ποστηριζεται το 4σ και 4 μεχρι την 8ara kai 7ara αντιστοιχα εχει την ιδια εμπειρια χρησης;τα πετσοκομμενα χαρακτηριστικα που δινει σε καθε αναβαθμιση ειναι ωραιο?γιατι να μην εχω το 5αρι με ολα τα χαρακτηριστικα που θα εχει το 6αρι στο ios 8?αυτα ειναι τα τμηματα τεχνογνωσιας που εχουν στην apple και δεν εχουν οι αλλες εταιριες?ετσι κιαλλιως ειναι τοσο ελαφρυ το ios που τρεχει οπως την πρωτη ημερα.... εμπειρια android ειναι το nexus ..καντε μια συγκριση με αυτο και βλεπουμε ...και στα μισα λεφτα...κα υποστηριξη για 18 μηνες επισημα apo google με ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ specs του επερχομενου νεξους...δεν λεμε απο τους devs για ποσα χρονια με ολα τα specs.. υποστηριξη 3 χρονια με πετσοκομμενα χαρακτηριστικα δεν βελτωνεται με τιποτα η εμπειρια χρησης. δεν θελω να πεισω ουτε ναερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν...δεν θα οδηγησει πουθενα και το ξερουμε...ο καθενας παιρνει οτι θελει γιαυτο που το θελει .... εδω να μην ξεχασω να σας πω οτι πολυ φοβαμαι οτι απο την ελευση της l θα γνει κλειστο λογισμικο και το ανδροιδ.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Δεν ειπα οτι εχεις κανει εσυ προσωπικα. Αυτο που σου λεω ειναι οτι spoon feeding εχουμε δει κατα καιρους και για την Samsung, αλλα εκει δεν σε ειδα να επαναστατεις σε μια κριση αυθορμητης ευθιξιας οπως τωρα.Μα συνήθως κάποιος αντιδρά όταν κάτι τον ενοχλεί. Αν λοιπόν δεχτώ αυτό που λες, τότε υποθέτω ότι η δεν το κατάλαβα ή δεν με ενόχλησε. Το ερώτημα όμως που προκύπτει από αυτό που λες ειναι, αυτό που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει, ειναι η αντίδρασή μου ή το spoon feeding ; Οσον αφορα το Note που λες, ναι εχει πραγματι 700 ποστς, τα απλα μαθηματικα ομως απαντουν οτι 700 ποστς ειναι νουμερο μικροτερο απο 2000 ποστς. Με λιγα λογια το ενδιαφερον ειναι μικροτερο, πολυ μικροτερο, για αυτο και σου ειπα live with it. Πρεπει να το παρεις αποφαση οτι δεν γυριζει ολος ο κοσμος γυρω απο το Note. & - To Note ειναι απλα ενα ακομα android κινητο, θες ναυαρχιδα, θες το καλυτερο; Εστω, ειναι ομως ακριβως αυτο, απλα ενα ακομα. Έχω ήδη εξηγήσει αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Και κλεινω επαναλαμβανοντας: εσυ μπορει να μην βρισκεις την θεματολογια σημαντικη (δεν θα σε χαλαγε ομως αν αφορουσε το Note), η παρουσα κοινοτητα ομως εχει εμπρακτα δειξει οτι ενδιαφερεται ειτε θετικα ειτε αρνητικα περισσοτερο με τα iphone. Αν λοιπον θες να «κανεις το κουμαντο σου» οπως αφηνεις να αιωρειται, καντο ελευθερα, οπως ακριβως το εκαναν κι αλλοι πριν απο σενα (πολλοι μαλιστα για τον αντιστροφο λογο - επειδη θεωρησαν το myphone υπερβολικα android friendly!!!) δεν προκειται ομως μ' αυτο να αλλαξεις την ταση της αγορας.Το μόνο που θα σχολιάσω στα παραπάνω ειναι "η τάση της αγοράς", για την οποία μιλάς, σορρυ αλλά το marketshare δεν δείχνει ένα iPhone να κατακλείζει την αγορά. Τα υπόλοιπα ασχολίαστα. Edited September 20, 2014 by aroutis Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Καποιος αποφασίζει :) Let them deal with this. Και δεν είμαι ο μόνος που τα έχει πάρει. Ουτε ο τελευταίος, ειμαι σίγουρος. Θα το ξαναπώ, αν ειναι να το γυρίσουμε σε ειδικού ενδιαφέροντος ας το πουν τα παιδιά να κάνουμε κουμάντο :) Προσωπικά δεν θα ήθελα να βλέπω καν την λέξη "apple" πουθενά. Αυτό που λέω όμως είναι πως ο DINFUN κάνει την "δουλειά" του...με apple ασχολείται, για apple θα ανεβάσει θέματα. Απο την κορυφή της πυραμίδας, ο MYTHOZ έχει μια προτίμηση στα Apple προιόντα αλλα δεν νομίζω ότι προωθεί άμεσα ή και άμεσα θέματα apple λόγω αυτής της προτίμησης, αν υπάρχει κάτι τέτοιο ίσως είναι γιατί φέρνουν παραπάνω κίνηση στην σελίδα τα....apple-θέματα (καλώς ή κακώς), και νομίζω είναι υπερ-θεμιτό (όποιος έχει και την πιο μικρή εμπειρία διαχείρισης μιας "επιχείρισης" δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει το τι και γιατί πάνω σε αυτό). Εμένα αυτό που όμως με προβληματίζει, και το έγραψά, είναι ότι δυστυχως δεν βλέπω να υπάρχει ο αντίστοιχος DINFUN στο forum για android, και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει για αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Προσωπικά δεν θα ήθελα να βλέπω καν την λέξη "apple" πουθενά. Αυτό που λέω όμως είναι πως ο DINFUN κάνει την "δουλειά" του...με apple ασχολείται, για apple θα ανεβάσει θέματα. Απο την κορυφή της πυραμίδας, ο MYTHOZ έχει μια προτίμηση στα Apple προιόντα αλλα δεν νομίζω ότι προωθεί άμεσα ή και άμεσα θέματα apple λόγω αυτής της προτίμησης, αν υπάρχει κάτι τέτοιο ίσως είναι γιατί φέρνουν παραπάνω κίνηση στην σελίδα τα....apple-θέματα (καλώς ή κακώς), και νομίζω είναι υπερ-θεμιτό (όποιος έχει και την πιο μικρή εμπειρία διαχείρισης μιας "επιχείρισης" δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει το τι και γιατί πάνω σε αυτό). Εμένα αυτό που όμως με προβληματίζει, και το έγραψά, είναι ότι δυστυχως δεν βλέπω να υπάρχει ο αντίστοιχος DINFUN στο forum για android, και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει για αυτό. Spot on ! :) Χαίρομαι να βλέπω posts που έχουν νοημα. Πρώτα από όλα, αφού να σε ευχαριστήσω, να προσθέσω (η να επισημάνω) κάποια πράγματα. α. Δεν έχω πει ή δεν θέλω να πω , ότι υπάρχει κάποια κακή θέληση. Εννοείτε ότι ΕΙΔΙΚΑ σε ότι αφορά τον DINFUN δεν μπορεί κάποιος να πει κάτι,ο άνθρωπος κάνει τη δουλειά του. β. Ειναι τρανταχτή η έλλειψη αντίστοιχων moderatots. Και καλό θα ήταν να υπάρχουν, τουλάχιστον για την Samsung , γιατί ειναι παρανοϊκό όταν η αγορά κινήται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο να αγνοείται η Samsung έτσι, όταν για την Apple έχει specialized moderator. Food for thought. Τέλος, μια γενική παρατήρηση, ίσως τα σχόλια μου ειναι ενοχλητικά, ίσως και όχι, όμως η κοινότητα αυτή ειναι αυτό, κοινότητα, αποτελούμενη από τα μέλη της, η ισχύ της, η δυναμή της ειναι ακριβώς αυτά. Μέσα σε κόσμια πλαίσια, αυτή ακριβώς η ανταλλαγή απόψεων θεωρώ ειναι και η μεγαλύτερη δυναμη που μπορεί να έχει. Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) Σε λιγότερο απο μιάμιση ώρα στο αρχικό post θα αναρτηθεί το hangout. Επίσης θα είναι προσβάσιμο από την αρχική σελίδα του APPLETEAM. Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στη συζήτηση με τα σχολιά σας, το topic αυτό είναι κατάλληλο. Τι σας άρεσε στη παρουσίαση της Apple όσο αφορά τα iPhones; Τι δεν σας άρεσε; Τι παραπάνω θα θέλατε στα νέα iPhones Πόσο αληθινές βγήκαν οι φήμες που είχαν γεμίσει το διαδίκτυο απο τον προηγούμενο Μάρτιο; Σας περιμένουμε όλους στις 19:30 ακριβώς! :) Edited September 20, 2014 by DINFUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Την ενδιαφερει να μπαίνει στο Internet, facebook, να βγάζει ωραίες φωτογραφίες, κυρίως τα παιδιά μας, να μιλάει με τις ώρες, να έχει κάποια παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά από εκείνη γιατί εγώ δεν τους δίνω το δικό μου, να είναι όμορφο, να έχει καλή ανάλυση οθόνης, να αγοράζει διάφορες θήκες και να κρατά απεριόριστα η μπαταρία. Σε ολα αυτα που αναφερεσαι ειναι καλυτερο το Νοτε, εκτος ισως απο την πληθωρα των θηκων του iPhone. :) ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx1 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μα συνήθως κάποιος αντιδρά όταν κάτι τον ενοχλεί. Αν λοιπόν δεχτώ αυτό που λες, τότε υποθέτω ότι η δεν το κατάλαβα ή δεν με ενόχλησε. Θα επρεπε να ησουν χαζος για να μην το καταλαβεις και δεν πιστευω κατι τετοιο, αν παλι δεν σε ενοχλησε τοτε στα λογια μου ερχεσαι: «τα καλα και συμφεροντα». Το ερώτημα όμως που προκύπτει από αυτό που λες ειναι, αυτό που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει, ειναι η αντίδρασή μου ή το spoon feeding ; Έχω ήδη εξηγήσει αυτό στο οποίο αναφέρεσαι. Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι. Υπαρχουν στιγμες που η επικαιροτητα επιβαλλει spoon feeding, κι οχι εδω στο myphone αλλα παντου και το εχουμε δει πολλες φορες στο παρελθον. Ειδικα η Samsung που ασχολειται με πολλα πραγματα αφενος και βγαζει και πολλα κινητα αφετερου, κυριαρχει στην ειδησεογραφια. Και λοιπον; Πρεπει σωνει και καλα να υπαρχει σκοτεινη συνωμοσια απο πισω?? Το μόνο που θα σχολιάσω στα παραπάνω ειναι "η τάση της αγοράς", για την οποία μιλάς, σορρυ αλλά το marketshare δεν δείχνει ένα iPhone να κατακλείζει την αγορά. Καθε φορα που πιανουν τα δυσκολα και στριμωχνεσαι, θυμασαι ξαφνικα το ασχετο αλλα παντα επικαιρο marketshare. Αν η αγορα κινουνταν με βαση το marketshare, η apple θα ειχε κλεισει σημερα. Παρολαυτα εσυ επιμενεις. Επι της ουσιας ομως, στην προκειμενη περιπτωση ηταν προφανες οτι λεγοντας ταση της αγορας εννοουσα το myphone και την κοινοτητα του, για την οποια και μιλουσαμε. Η ταση αυτη λοιπον ειναι αναμφισβητη!! ---> Για του λογου το αληθες, Αν πας στην κατηγορια «ειδησεις» και κανεις ταξινομηση ανα απαντησεις, θα δεις οτι 14 απο 25 πιο πολυσχολιασμενα θεματα αφορουν την Apple και idevices και τα υπολοιπα 11... ολους τους υπολοιπους. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=7&daysprune=-1&order=desc&sort=replycount Δεν σ' αρεσει; Δικαιωμα σου, τα παραπανω 14 threads ομως και τα 2000+ ποστς σε 3 μονο threads σε μια εβδομαδα δεν θα παψουν να υπαρχουν επειδη εσενα δεν σ' αρεσει ουτε επειδη πιθανον συντομα το marketshare της Apple θα γινει μονοψηφιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexwsima Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Μας έχετε ζαλίσει πια με το iphone κάθε μέρα, πόσο λεπτό, πόσο παχύ, αν έχει 1 γίγα ή 2, αν μείναμε ευχαριστημένοι ή όχι, αν εξέχει η κάμερα, αν πέφτει και σπάει εύκολα και λοιπά, λες και δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο...έλεος πια.. Τόσα τηλέφωνα υπάρχουν, τέτοια προώθηση από forum δεν έχω ξαναδεί.. Σερσέ λα φάμ (οπου "φαμ" εν προκειμενω τα $$$ ) Εχει περασει το οριο της υπερβολης εδω και καιρο το myphone στην προβολη της Apple, MS και μερικων αλλων εταιρειων) Για αυτο πλεον, μια επισκεψη την ημερα (το πολυ) αν το θυμηθω μηπως και πετυχω καμια ειδηση που να μην εχει σχεση με νεα προιοντα, φημες, κουτσομπολια γυρω απο Apple, MS , LG .... κτλ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) λίγα λεπτά και ξεκινάμε παιδιά. Ότι θέλετε σας περιμένουμε εκεί. Ξεκινάμε!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400157 Edited September 20, 2014 by vlachaquito Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Θα επρεπε να ησουν χαζος για να μην το καταλαβεις και δεν πιστευω κατι τετοιο, αν παλι δεν σε ενοχλησε τοτε στα λογια μου ερχεσαι: «τα καλα και συμφεροντα». Αλλο είπα, άλλο (θες να) λες. Σε κάθε περίπτωση όμως ισχύει αυτό που λέω, ότι ο καθένας σχολιάζει αυτά που τον ενδιαφέρουν, το να περιμένεις να σχολιάσει καποιος αυτό που δεν βλέπει (καλώς ή κακώς) ειναι ... ενδιαφέρον. Υπαρχουν στιγμες που η επικαιροτητα επιβαλλει spoon feeding, κι οχι εδω στο myphone αλλα παντου και το εχουμε δει πολλες φορες στο παρελθον. Ειδικα η Samsung που ασχολειται με πολλα πραγματα αφενος και βγαζει και πολλα κινητα αφετερου, κυριαρχει στην ειδησεογραφια. Και λοιπον; Πρεπει σωνει και καλα να υπαρχει σκοτεινη συνωμοσια απο πισω?? Θα ήθελα να μου εξηγήσεις τι εννοείς με αυτό, τι εννοείς ότι η επικαιρότητα επιβάλλει spoon feeding. Θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση στην εποχή μας το spoon feeding δεν επιτρέπεται (πόσο μάλλον επιβάλλεται). Εχουμε τη πολυτέλεια της ενημέρωσης μέσω πολλών καναλιών (τρόπων) , αρα ο καθένας έχει όσους τρόπους θέλει. Αν spoon feeding = indirect forcing τότε σκέψου τι λες. Καθε φορα που πιανουν τα δυσκολα και στριμωχνεσαι, θυμασαι ξαφνικα το ασχετο αλλα παντα επικαιρο marketshare. Αν η αγορα κινουνταν με βαση το marketshare, η apple θα ειχε κλεισει σημερα. Παρολαυτα εσυ επιμενεις. Επι της ουσιας ομως, στην προκειμενη περιπτωση ηταν προφανες οτι λεγοντας ταση της αγορας εννοουσα το myphone και την κοινοτητα του, για την οποια και μιλουσαμε. Η ταση αυτη λοιπον ειναι αναμφισβητη!! ---> Λάθος, λάθος και πάλι, λάθος. Α. με ενδιαφέρει το market share, ειναι κάτι που παρακολουθώ, τα trends γενικα με απασχολούν, και επαγγελματικά αν θες. Β. Εσυ με αυτό που είπες με ανάγκασες να επισημάνω κάτι (αυτό που είπες ΔΕΝ στέκει με βάση τους αριθμούς). Γ. Η αγορά δεν ειναι == myphone.gr. Ακόμα όμως και αν εννοείς το myphone, δεν έχουμε το ίδιο perception. Που φυσικά ειναι απόλυτα φυσιολογικό. Εγώ πιστεύω ότι το myphone είναι μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας, όπου οι iPhone users ειναι λιγότεροι. Δεν σ' αρεσει; Δικαιωμα σου, τα παραπανω 14 threads ομως και τα 2000+ ποστς σε 3 μονο threads σε μια εβδομαδα δεν θα παψουν να υπαρχουν επειδη εσενα δεν σ' αρεσει ουτε επειδη πιθανον συντομα το marketshare της Apple θα γινει μονοψηφιο. Νομίζω ότι μιλάς ιδιαίτερα αξιωματικά. Ο καθένας νομίζω έχει δικαίωμα στην άποψή του. Εσυ, εγώ, ο καθένας. Δικαίωμα σου λοιπόν να πιστεύεις και συ ότι δεν θα σταματήσουν, όμως δικαίωμά μου να ζητώ ισορροπία στην ενημέρωση. Καλή συνέχεια. ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λίγα λεπτά και ξεκινάμε παιδιά. Ότι θέλετε σας περιμένουμε εκεί. Δυστυχώς πρέπει να φύγω εντός 20 λεπτών! Και για δουλεια. Θα επισκεπτώ όμως το thread μόλις γυρίσω. Καλή συνέχεια. Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts