Jump to content

denexwsima

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About denexwsima

  • Ημ. Γέννησης 24/05/1985

denexwsima's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σερσέ λα φάμ (οπου "φαμ" εν προκειμενω τα $$$ ) Εχει περασει το οριο της υπερβολης εδω και καιρο το myphone στην προβολη της Apple, MS και μερικων αλλων εταιρειων) Για αυτο πλεον, μια επισκεψη την ημερα (το πολυ) αν το θυμηθω μηπως και πετυχω καμια ειδηση που να μην εχει σχεση με νεα προιοντα, φημες, κουτσομπολια γυρω απο Apple, MS , LG .... κτλ
  2. Λογικο δεν ειναι να ανεβει...ειναι ηδη φθηνη για τα καταφερει να κρατησει την χαμηλη τιμη της :P (sorry αλλα μονο με χλευασμο θα μπορουσα να αντιμετωπισω ενδεχομενη αυξηση τιμης του iphone...)
  3. Αμα δεν μπορειτε να βγαλετε απροβληματιστο update αφηστε για αλλη φορα(ισως και ποτε) Μετα το σημερινο update (μεσω συσκευης και οχι pc companion) χανει το σημα δικτυου μετα απο λιγο και με δειχνει εκτος χανωντας κλησεις βεβαιως βεβαιως. Καλωντας εγω ξυπναει και καλει κανονικα μεχρι να το ξαναχασει. Εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο forum για issues μετα το update αλλα δεν βρηκα κατι . Υποψην, στην εν λογω sim εχω 2σε1 υπηρεσια cosmote , αν και δεν νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο(ποτε δεν επαιξε παλαιοτερα). Καμια ιδεα?
  4. ευχαριστουμε για τους συνεχεις διαγωνισμους! καλη επιτυχια σε οοοολα τα παιδακια
  5. Αντε καλη τυχη σε οοολα τα παιδακια , αλλα λιγη περισσοτερη σε μενα που προχθες το gs1 μου ειχε ενα...ατυχημα :P
  6. Καλη επιτυχια σε ολα τα παιζακια αλλα περισσοτερη σε μενα :P :P
×
×
  • Create New...