samis2 Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2014 (edited) http://www.minideal.net/lenovo-a916-4g-fdd-dual-sim-smartphone-mtk6592-octa-core-5-5inch-hd-screen-ram-2gb-13-0mp.html Οκταπυρηνο, 1 γιγα ραμ, 5.5 hd screen, 200 dollars, 2 sim. Φαίνεται πολύ καλή πρόταση. Μάλλον είναι καινούργιο. Και 4G...!!! Eγκατασταση νεοτερης εκδοσης. YouTube Lenovo A916 Edited June 16, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 παίζει να μην έχει 2GB ram τουλάχιστον όλα τα άλλα κινεζομάγαζα γράφουν για 1GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Μήπως υπάρχουν 2 εκδόσεις, μια 1/8 και η άλλη 2/16. Αν ισχύει με αυτή την τιμή θα κάνει πάταγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Όντως βρήκα και με 2Gb ram και αναφέρουν 2500mAh Πάνω που είχα αποφασίσει να πάρω το Zenfone 5 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. September 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) Το link που είχα βαλει έλεγε για 2 ραμ, τωρα λέει 1.τι να πω με τους κινεζους... Να αλλαξω την περιγραφή στο πρώτο ποστ ή έχετε βρει κάπου λινκ με την καλή έκδοση? Edited September 19, 2014 by samis2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 19, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Έκανα την αλλαγή στο πρώτο post και το βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 (edited) Το έχει παραγγείλει κάποιος; Το τσεκάρω για ένα φίλο. http://www.coolicool.com/lenovo-a916-mt6592m-14ghz-octa-core-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lte-4g-smartphone-g-34557 Συγγνώμη ρε παιδιά..είναι 5 ή 5,5 ίντσες τελικά; Edited September 25, 2014 by focusinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelia Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 Γεια σας παιδια καινουργια εδω καταπληκτικο φορουμ. Ειμαι λιγο ασχετη και με βαηθαει πολυ. Λοιπον ειναι το πρωτο smartphone που θα παρω και σκεφτομαι να το τολμησω χρειαζομαι την καλη καμερα. Εσεις οι ειδικοι τι λετε; Μηπως πρεπει να παρω κατι δοκιμασμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 @aelia Φαινεται υποσχομενο το μοντελο... Χωρις να εχω δοκιμασει την καμερα (και πως θα μπορουσα αλλωστε, μολις εμφανιστηκε) αν θελεις ισως να κοιταζες προς τα μοντελα της σειρας s π.χ. s850 το οποιο μπορεις να το δοκιμασεις live σε γνωστη αλυσιδα που τα εχει εδω Ελλαδα...και βλεπεις αν σε ικανοποιει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelia Δημ. September 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2014 @aelia Φαινεται υποσχομενο το μοντελο... Χωρις να εχω δοκιμασει την καμερα (και πως θα μπορουσα αλλωστε, μολις εμφανιστηκε) αν θελεις ισως να κοιταζες προς τα μοντελα της σειρας s π.χ. s850 το οποιο μπορεις να το δοκιμασεις live σε γνωστη αλυσιδα που τα εχει εδω Ελλαδα...και βλεπεις αν σε ικανοποιει. Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι το ειδα και μου φανηκε καλο, η καμερα τουλαχιστον γιατι απο τα αλλα χαρακτηριστικα ακομη δεν ξερω και πολλα. Με απασχολει λιγο οτι δεν ανοιγει απο πισω δεν εχεις προσβαση στην μπαταρια και ειναι 4πυρηνο σε σχεση με αυτο που ειναι 8πυρηνο. Και παλι βεβαια δεν ξερω αν μου χρειαζονται 8 πυρηνες μια που λογω οικονομικου απηχα απο την τεχνολογια :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Το έχει παραγγείλει κάποιος; Το τσεκάρω για ένα φίλο. http://www.coolicool.com/lenovo-a916-mt6592m-14ghz-octa-core-55-inch-ips-hd-screen-android-44-lte-4g-smartphone-g-34557 Συγγνώμη ρε παιδιά..είναι 5 ή 5,5 ίντσες τελικά; Σε αρκετά καλύτερη τιμή από δω http://www.minideal.net/lenovo-a916-4g-fdd-dual-sim-smartphone-mtk6592-octa-core-5-5inch-hd-screen-ram-2gb-13-0mp.html Και μένα μου φάνηκε αρκετά καλό μπορώ να πω αλλά όσο κι αν ψάχνω δεν έχω βρει κάποιο review να δω κριτικές. Τελικά απερρίφθη γιατί διάβασα ότι δεν είναι dual sim κανονικό ανοίγεις τη μία ή την άλλη κάρτα απλά οπότε δεν έχει κάποιο νόημα το παραθέτω όπως το βρήκα As with A808T and A806,Lenovo A916 is equipped with MTK6592 octa-core processor(1.4GHz), and support WCDMA 4G/3G and GSM networks,and it can also support dual SIM card,which is a highlight of the phone.However ,it is worth mentioning that now listed A916 are dual card single standby version , although it can put into two SIM card, but it can’t achieve standby at the same time,perhaps ,subsequent phones wil launch dual card dual standby single-pass version. Edited September 26, 2014 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_k35 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Έκανα παραγγελία ήδη για να αντικαταστήσω το Α850. Δεν έχω 2 sim όποτε είμαι οκ με το single standby. Θεωρώ ότι είναι έντιμη αγορά για ‘’επώνυμο’’ στα 185 usd με HD, 4G , 13mp cam , και octa στις 5.5 . Θα κάνω review μόλις παραλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Έκανα παραγγελία ήδη για να αντικαταστήσω το Α850. Δεν έχω 2 sim όποτε είμαι οκ με το single standby. Θεωρώ ότι είναι έντιμη αγορά για ‘’επώνυμο’’ στα 185 usd με HD, 4G , 13mp cam , και octa στις 5.5 . Θα κάνω review μόλις παραλάβω. Όχι απλά εντιμη.αν το τηλέφωνο είναι ποιοτικο με καλή οθόνη και ικανόποιητικη κάμερα νομίζω για τη τιμή του τα σπαει. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelia Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Έκανα παραγγελία ήδη για να αντικαταστήσω το Α850. Δεν έχω 2 sim όποτε είμαι οκ με το single standby. Θεωρώ ότι είναι έντιμη αγορά για ‘’επώνυμο’’ στα 185 usd με HD, 4G , 13mp cam , και octa στις 5.5 . Θα κάνω review μόλις παραλάβω. Ελπίζω να σου ερθει γρηγορα, να μας πεις εντυπωσεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ωραίο,κρίμα που δεν είναι dual standby:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkias1990 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 παιδια ολα τα dual sim ετσι ειναι...αυτο εγω βρηκα οτι δουλευουν και οι 2 σιμ εκτος την ωρα που μιλας στην μια και η αλλη σταματαει να λειτουργει(μονο εκεινη την ωρα)....νομιζω οτι αυτο ισχυει γενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 παιδια ολα τα dual sim ετσι ειναι...αυτο εγω βρηκα οτι δουλευουν και οι 2 σιμ εκτος την ωρα που μιλας στην μια και η αλλη σταματαει να λειτουργει(μονο εκεινη την ωρα)....νομιζω οτι αυτο ισχυει γενικα Το K910 είναι dual active....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexis_k35 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 έτσι είναι και το Α850 μια φορά που δοκίμασα 2 sim. Όταν δουλεύει η μία η άλλη είναι off. ¨Όμως είναι και οι δύο standby. Νομίζω ότι είναι το ίδιο και στο Α916. Πιστεύω ότι στις επόμενες 10 ημέρες θα είναι εδώ, ''Κλείσιμο από IPS'' στις 27/9. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Α850 εκτός από οθόνη και camera. Πιστεύω ότι το Α916 θα είναι καλύτερο σίγουρα. Το χρησιμοποιώ για δουλειά , email και browsing κάθε μέρα πάνω από 6 ώρες, και με είχε κουράσει η οθόνη λιγάκι. Πάντως μιας και έχω και laptop lenovo θεωρώ ότι είναι εξαιρετική εταιρία, λίγο μέτρια στο design αλλά πολύ αξιόπιστα μηχανήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Στο unboxing του etotalk στο 2:45 φαίνονται τα "Single standby settings", κρίμα γιατί θα το αγόραζα με τη μία αν ήταν dual standby. Πάντως επειδή είχα παλιότερα ένα dumbphone με single standby, δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα. Το ρύθμιζες να ενεργοποιεί αυτόματα την δεύτερη sim κάθε 5-10-20 λεπτά, και έπαιρνε τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις για τις χαμένες κλήσεις. Εγώ είχα βάλει προώθηση από την ανενεργή στην ενεργή sim, και όταν έβλεπα κλήση από την ανενεργή το έκλεινα και έπαιρνα εγώ (για να μη χρεωθώ την προώθηση). Γενικά αν τη δεύτερη την έχεις μόνο για να κρατήσεις το νούμερο ή για να καλέις συγκεκριμένα άτομα, και ΑΝ έχει τουλάχιστον την παραπάνω ευκολία (γιατί δεν παίζει app σ'αυτα - οτιδηποτε dual sim ειναι phone/rom specific ακόμα απ'όσο ξέρω) δεν είναι κακή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι..... στα 4g είναι λίγο δύσκολο να βρεις κινητό με δύο κάρτες.... έτσι δεν είναι;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Στο unboxing του etotalk στο 2:45 φαίνονται τα "Single standby settings", κρίμα γιατί θα το αγόραζα με τη μία αν ήταν dual standby. Νομίζω όχι μόνο εσύ. Όπως έχω γράψει και σε παλιότερο post αν δεν είχε αυτό το ελάττωμα θα ήταν εκπληκτικό τηλ αλλά όποιος θέλει πχ να έχει ιντερνετ από τη μια κάρτα και τηλ από την άλλη ή απλά και τις δυο γραμμές μαζί είναι άχρηστο. Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι..... στα 4g είναι λίγο δύσκολο να βρεις κινητό με δύο κάρτες.... έτσι δεν είναι;; Πολύ θα έλεγα γιατί τώρα βγήκαν οι νέοι επεξεργαστές που θα φοράνε τα κινέζικά και υποστηρίζουν 4G. Oπότε θεωρώ ότι από τα μέσα του 2015 θα γεμίσει ο τόπος από 4g δικαρτα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riape Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 καλησπερα, ηθελα να ρωτησω για την καμερα αν εχει καλη αναλυση, γιατι με ενδιαφερει πολυ να ειναι καλη η καμερα. το βρηκα σε καλη τιμη στο vickmall και ηθελα να ρωτησω αν το playstore λειτουργει κανονικα γιατι σε καποιο αλλο μοντελο ειδα οτι εχει θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckphone Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Η κάμερα είναι 13μπιξελ οπότε λογικά θα είναι εντάξει. Τώρα αν έχει 1 ή 2 ραμ και αν είναι dual active ή dual standby θα σας το ξεκαθαρίσω εντός του μήνα που θα το παραλάβω. Το παρήγγειλα από Κίνα μαζί με 16άρα κάρτα , θήκη και ακουστικό και μεταφορικά στα 175 € ενώ σκέτο το τηλέφωνο είχε 135 € ήμουν μεταξύ αυτού και του MOTO G 4G στα 200 € θα δούμε σύντομα αν έκανα σωστά που πήγα στην πιο άγνωστη επιλογή. Παράθεση Android User since 1.3 , FOSS enthousiast, gadget maniac in rehab. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Νομίζω όχι μόνο εσύ. Όπως έχω γράψει και σε παλιότερο post αν δεν είχε αυτό το ελάττωμα θα ήταν εκπληκτικό τηλ αλλά όποιος θέλει πχ να έχει ιντερνετ από τη μια κάρτα και τηλ από την άλλη ή απλά και τις δυο γραμμές μαζί είναι άχρηστο. Βασικά αυτο που λές και Dual-SIM Standby να ειναι , οταν ΔΕΝ μιλάει μπορεί να χρησιμοποιεί απο τη μία κάρτα ιντερνετ και απο την άλλη να το έχει για κλήσεις. Οκ , οταν το καλεί κάποιος στο ένα το άλλο θα φαίνεται κλειστό αλλα σιγά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Η κάμερα είναι 13μπιξελ οπότε λογικά θα είναι εντάξει. Τώρα αν έχει 1 ή 2 ραμ και αν είναι dual active ή dual standby θα σας το ξεκαθαρίσω εντός του μήνα που θα το παραλάβω. Το παρήγγειλα από Κίνα μαζί με 16άρα κάρτα , θήκη και ακουστικό και μεταφορικά στα 175 € ενώ σκέτο το τηλέφωνο είχε 135 € ήμουν μεταξύ αυτού και του MOTO G 4G στα 200 € θα δούμε σύντομα αν έκανα σωστά που πήγα στην πιο άγνωστη επιλογή. Βασικά αυτο που λές και Dual-SIM Standby να ειναι , οταν ΔΕΝ μιλάει μπορεί να χρησιμοποιεί απο τη μία κάρτα ιντερνετ και απο την άλλη να το έχει για κλήσεις. Οκ , οταν το καλεί κάποιος στο ένα το άλλο θα φαίνεται κλειστό αλλα σιγά. Όταν στο ίδια τα settings της συσκευής και σε όλα τα σοβαρά μαγαζιά λέει ότι είναι single standby, γιατί το ψάχνετε ρε παιδιά? Το τηλέφωνο είναι στην ουσία μονόκαρτο απλά μπορείς να εναλάσσεσαι μεταξύ 2 sim από το menu αντί να ανοιγοκλείνεις το καπάκι και να βάζεις βγάζεις, αυτό και τίποτα παραπάνω. Καμία σχέση με αυτό που λέμε πλέον δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts