Jump to content

severoth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About severoth

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

severoth's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημερα,και εγω εχω παρατηρησει μια ξαφνικη διαφορα στη διαρκεια της μπαταριας,μετα την τελευταια αναβαθμιση...κατι αντιστοιχο μου ειπε και φιλος με s8.
  2. Καλησπερα,θα μπεις στις ρυθμισεις και μετα στο κλειδωμα οθονης.Μετα θα πατησεις τυπος κλειδωματος οθονης και θα σου ζητησει το Pin που εχεις μεχρι στιγμης.Μολις το πληκτρολογησεις και πατησεις επομενο,θα σε παει αυτοματα στο προηγουμενο μενου.Ξαναμπαινεις στο μενου τυπος κλειδωματος οθονης και δινεις το νεο Pin που θελεις,στο ζηταει αλλη μια φορα για επαληθευση και ειναι ετοιμο.
  3. severoth

    Lenovo A916

    Και στα δυο που εχω περασει την s206 δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα.Υπαρχει τελικα rom απο cyanogenmod?
  4. severoth

    Lenovo A916

    Διαπιστωσα και εγω προβλημα με το wifi hotspot,λυνεται ευκολα και γρηγορα με αυτο που ειπε o celtic1453! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8558-wifi-spot-%CF%83%CE%B5-Xiaomi-mi4/?pageNo=2
  5. Τα ειχα παραγγειλει απο 25 Ιουνιου
  6. Εγώ παρέλαβα σήμερα τα ν3 youth απο Gearbest,απο τα ακουστικα ειμαι ικανοποιημενος απο εξωτερικη ποιοτητα κατασκευης,εχουν ωραιο ηχο.Θα τα αφησω να παιξουν καποιες ωρες για να εχω καλυτερη αποψη.Απο το Gearbest δεν θα ελεγα οτι ειμαι ικανοποιημενος...πληρωσα επιπλεον ποσο για να εχω tracking number το οποιο δεν το αναγνωριζε μεχρι προσφατα...
  7. severoth

    Lenovo A916

    Ηρθε και το δικο μου εδω και μερικες ημερες!Πολυ ικανοποιημενος εως τωρα!Προσπαθησα λιγο να βρω λυση για την εγκατασταση εφαρμογων στη καρτα μνημης,χωρις επιτυχια ομως...Δοκιμασα Αpp2sd το οποιο δεν ανταποκρινεται καθολου.Στη συνεχεια δοκιμασα το Link2Sd για το οποιο ακολουθησα οδηγιες που βρηκα μετα απο ψαξιμο,δηλαδη εκανα partition στη καρτα μνημης κτλ,αλλα με την δωρεαν εκδοση τουλαχιστον δεν ειναι δυνατον να μεταφερθουν τα μεγαλα αρχεια...Καμια ιδεα?!
  8. severoth

    Lenovo A916

    Για τα μηνυματα εγω εβαλα την εφαρμογη chompSMS και δειχνει το ονομα του αποστολεα κανονικα,και εχει και 160 χαρακτηρες στα ελληνικα.Δεν εχω τωρα τη συσκευη για να το δω,αλλα και για τις επαφες υπαρχει καποια ρυθμιση που ειχα κανει και λυθηκε το θεμα
  9. Παρηγγειλα τα youth τελικά απο το gearbest,είχε έξτρα χρέωση για επιλογή sing post και tracking οποτε μου πήγαν 10,17$.στην αναμονή για να τεσταρω με το cowon d2 που εχω για mp3 και με το lenovo που περιμένω να ερθει!έχω και τα sennheiser cx 400,οποτε θα έχω καλό μέτρο σύγκρισης πιστεύω!
  10. Σκεφτομαι να παρω απο το Gearbest η' τα κανονικα ν3.0 η' τα v3.0 youth.Eιναι αξιοπιστο απο θεμα αυθεντικοτητας?Τα youth,αν εχω καταλαβει σωστα,δεν εχουν στη συσκευασια ear buds διαφορετικου μεγεθους?Αξιζουν τα v3.0 τη διπλασια τιμη απο τα youth?
  11. severoth

    Lenovo A916

    Θα αργησω λιγο να κανω δοκιμες γιατι το δικο μου το περιμενω!παντως ακουγεται ενδιαφερον το οτι μπορεις να βελτιωσεις ακομα και το σημα! ;)
  12. severoth

    Lenovo A916

    Μηπως με αυτον τον τροπο δουλευει και καποια εφαρμογη για μεταφορα εφαρμογων στη καρτα;!
  13. severoth

    Lenovo A916

    Λογικά θα σου έχουν στείλει στο email με το tracking code και link για να βλέπεις που βρίσκεται η παραγγελία. Εμένα μου είχαν στείλει αυτο http://www.17track.net/en/ Παταγα στο global και μετα εβαζα το tracking code
  14. severoth

    Lenovo A916

    Παρηγγειλα απο το vickmall και για εμενα ενα μαυρο τελικα!Στην αναμονη τωρα!Ελπιζω να ερθει το ιδιο γρηγορα με το πρωτο.
  15. severoth

    Lenovo A916

    Η αλήθεια είναι οτι δε φαίνεται κινητικότητα στο θέμα rom για τη συσκευή...δεν θα έδινα πολλές πιθανότητες για λολιποπ
×
×
  • Create New...