Jump to content

ckphone

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ckphone

  1. Καλησπέρα σε όλους , Σας έχει βαρύνει και εσάς πολύ το 4/64 με την καινούργια MUI 13.0.1.0 SJWEUXM ? Δεν ξέρω μήπως παίζει ρόλο κάποιο από τα themes που έχω βάλει από το theme app του mui.
  2. Μερικές σελίδες πίσω διάβασα ότι κάποιοι έχετε πάρει 12.0.4 και 12.0.6 είναι eu τα τηλέφωνα σας ? Αν ναι σε ποια χώρα τα έχετε σαν region όταν τσεκάρετε αναβαθμίσεις γιατί εγώ και από το telegram chanel που έχω τσεκάρει δεν έχει βγει νεότερη από την 12.0.2.0 RJWEUXM που φοράω, έχω καταλάβει κάτι λάθος ? Σας ευχαριστώ, Υ.Γ. Μιλάω για stable
  3. Καλησπέρα σε όλη την παρέα , Θέλω να ρωτήσω το εξής , έχω το redmi note 9s με Mui 11 η εφαρμογή music έχει τη δυνατότητα δημιουργίας ringtone εύκολα . Μέχρι εδώ ωραιότατα, που τα σώζει αυτά ? Γιατί θέλω να φτιάξω και ένα δεύτερο ήχο για ειδοποιήσεις και όταν ξαναφτιάχνεις το γράφει από πάνω από το προηγούμενο και σε αφήνει να το ορίσεις μόνο ως ήχο κλήσης. Οπότε θέλω να το ξεγελάσω να πάω να αντιγράψω το αρχείο που έφτιαξε αλλού και να φτιάξω μετά ένα δεύτερο αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα που σώζει. Εψαξα /system/data/music/ringtones έψαξα στην sd έψαξα στο φάκελο της εφαρμογής τίποτα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
  4. ok, είναι το πρώτο μου κινητό με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων οπότε δεν ήξερα τι να περιμένω σχετικά , απλώς μου φάνηκε παράξενο από χρηστικής άποψης.
  5. Πάντως το geekbuying από το οποίο το πήρα και εγώ το έχει ακόμη 167 ευρώ για 3 ημέρες ακόμη.
  6. Λοιπόν καλημέρα και απο μένα. Παρέλαβα πριν καμιά εβδομάδα το τηλέφωνο από Κίνα χωρίς να πληρώσω τελωνείο. Αρχικά τα καλά : Εντυπωσιακή οθόνη, εμφάνιση κινητού διπλάσιας τιμής, καλή διαχείριση ενέργειας. Έρχεται με Ν αλλά αν καταφέρεις να βρεις το αρχείο έχει βγει update για Ο. Έχεις ένα σπάνιο τηλέφωνο που τραβάει το μάτι. Βγαίνει και σε ωραίο βαθύ μπλε χρώμα. Τα μέτρια : μετά από επανεκίνηση δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα και θέλει ξεκλείδωμα με pattern. Το ίδιο και αν το σβήσεις. Τα κακά : Αν σου έρθει με κινέζικη ρομ δύσκολο και με μεγάλο ρίσκο να περάσεις την διεθνή ρομ. Δεν rootαρεται δεν το γνωρίζουν στο xda και άλλα αντίστοιχα forum. Όπως αρκετά ασιατικά τηλέφωνα οι μόνοι που ξέρουν σε βάθος είναι οι γιαπωνέζοι και οι ρώσοι αλλά έχεις θέμα γλώσας στα αντίστοιχα φόρουμ. Το touch panel είναι πολύ καλό αλλά σε εφαρμογές τρίτων έχει θεματάκια καλιμπραρίσματος που δεν έχω βρει ακόμη αν και πως φτιάχνονται (εφαρμογές που δεν είναι native 18:9) τουλάχιστον με 00WW_9_98Z firmware & touch panel firmware 10. Στα 150-170 που το βρίσκεις από κίνα είναι πολύ καλό και δεν είναι μεγάλο στο χέρι αλλά έχει μεγάλη οθόνη. Συνδυασμός πολύ δύσκολος πλέον με τη μόδα των τεράστιων οθονών.
  7. Καλύτερο smartphone: Moto Z Καλύτερο tablet: Apple ipad mini Value for Money device: Lenovo Vibe C2 Power Μεγαλύτερη απογοήτευση 2016: Samsung Galaxy Note 7
  8. ckphone

    Lenovo A916

    Η κάμερα είναι 13μπιξελ οπότε λογικά θα είναι εντάξει. Τώρα αν έχει 1 ή 2 ραμ και αν είναι dual active ή dual standby θα σας το ξεκαθαρίσω εντός του μήνα που θα το παραλάβω. Το παρήγγειλα από Κίνα μαζί με 16άρα κάρτα , θήκη και ακουστικό και μεταφορικά στα 175 € ενώ σκέτο το τηλέφωνο είχε 135 € ήμουν μεταξύ αυτού και του MOTO G 4G στα 200 € θα δούμε σύντομα αν έκανα σωστά που πήγα στην πιο άγνωστη επιλογή.
  9. Εγώ έχω βάλει την ellelinux πολύ ελαφριά πολύ γρήγορη , δουλεύουν τα πάντα παρότι μπέτα βασίζεται στην 2.3 !! το μόνο που θα έχεις είναι κάποια force close αλλά γενικά δεν προβληματίζει σε καθημερινή χρήση, έχει και το τελευταίο μάρκετ. Χάνεις το σενς αλλά στον ήρωα μάλλον συν παρά πλην είναι αφού είναι βαρύ για τα χαρακτηριστικά του χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερα πολλά για το χιτ στις επιδόσεις. Αν θες πάντως στο xda θα βρεις και ρομ με 2.2 και sense αλλά δεν στο προτείνω προσωπικά. Γενικά οι περισσότερες ρομ για τον ήρωα είναι παρακλάδια του δημοφιλούς cyanogen mod.
  10. Παιδιά ξαφνικά ο ήρωας εμφάνισε πρόβλημα στο κάτω μέρος της οθόνης που χρειάζεται μεγαλύτερη πίεση για να λειτουργήσει, στην αρχή το έριξα στο λογισμικό αλλα και με επανεγκατάσταση δεν δούλεψε. Φοράω floyo 1.2.0 with android 2.2 για να το πάω για σέρβις υποθέτω οτι πρέπει να το κάνω downgrade στο official htc sence έχετε να προτείνετε κάνα καλό howto? Φοράω amon ra 1.7
  11. Το φινανσίστο συγκεκριμένα έχει επιλογή να κάνει μόνο του μπακαπ, τα περισσότερα προγράμματα έχουν αντίστοιχες επιλογές. Το mybackup και αντίστοιχες εφαρμογές σώζουν τα δεδομένα συγκεκριμένων εφαρμογών που αναφέρονται στο site του κατασκευαστή της εφαρμογής.
  12. κάνε hard reset και αποσύνδεσε το προφίλ από το 360.
  13. Να σε ρωτήσω πως κάνεις backup τα application data πριν το φλασάρισμα αν δεν έχει η εφαρμογή export? Σε ρωτάω γιατί με το astro/appsmanager σώζει τα .apk αλλά όχι τα δεδομένα, δοκίμασα και με μία Paid που έλεγε οτι το κάνει αλλά διαπίστωσα οτι δεν λειτουργεί τις περισσότερες φορες (sprite backup). Σε μη root τηλέφωνο (oxi nandroid δηλαδή)
  14. Και εγώ την έβαλα προχθες είναι πολύ γρήγορο και κρατάει περισσότερο και η μπαταρία, με τα htc widget απο το market έχεις θέμα ή όχι? Γιατί εμένα μετά την αναβάθμιση δεν με αφήνει να τα βάλω. Την .73 που τη βρήκες γιατί στο xda σαν τελευταία βλέπω την .66 η άλλη είναι WWE ή κινέζικη?
  15. Έκανα αναβάθμιση στη ρομ 2.χχχ.66 απο το xda developers το τηλέφωνο πολύ πιο γρήγορο και η μπαταρία φαίνεται να κρατάει παραπάνω αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τα rosie widgets του μάρκετ (Ιστορία, Μπαταρία, Ζάρια κτλ) έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
  16. Εμένα το επίσημο support europe μου απάντησε οτι και καλά δεν είναι συμβατή με τη συσκευή μου η αναβάθμιση, και λέω και καλά γιατί απο link που πόσταρε φίλος τη κατέβασα από το xda-developers και μάλιστα την επόμενη απο αυτή που έχει στην ευρώπη (2.7χχ.χχχ.66) και παίζει τζετ και τα ελληνικά και όλα! και το τηλέφωνο σε πρώτη εντύπωση είναι πολύ πιο γρήγορο απο πρίν. Φυσικά ακόμη 1.5 και χωρίς ροοτ. Επειδή μόλις το έκανα είναι πολύ εύκολο απλώς χρησίμοποίησε το astro file manager ή το appsmanager για να κάνεις backup τις εφάρμογες σου, κάνε ένα συνκ με γκοόγκλε πριν για τα κόντακτς χρησιμοποίησε κάποια άλλη εφαρμογή για να σώσεις σμς μμς. Εγώ χρησιμοποίησα την αγοραστή sprite backup (την αγοράζεις απο το σιτε τους με paypall) και μετά τρέχεις το εκτελέσιμο αρχείο με την αναβάθμιση που σε καθοδηγεί παίρνει δέκα λεπτά περίπου και μετά πρέπει να κάνεις ρεστόρε τα αρχεία σου.
  17. Θα δοκιμάσω και εγώ πιθανώς αυτή απο το xda πάντως σε ερώτηση στο επίσημο support Ευρώπης μου απάντησαν οτι για λόγους software δεν είναι συμβατή η αναβάθμιση αυτή με ελληνικά κινητά... :wacko:
  18. Εγώ γιατι δεν τη βρίσκω στο μάρκετ?? Είναι πληρωτή?
  19. Εγώ απλώς να ενημερώσω οτι πήρα την μπαταρία της Mugen Power 1550mah η οποία μπαίνει χωρίς εξτρα πορτάκι στο τηλέφωνο και προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία. Σύμφωνα με το battery widget η αυτονομία ανέβηκε από τις 17 στις 21 ώρες, στην πράξη θα δούμε...
  20. Απο όσο ξέρω στα ελληνικά Hero δεν έχει βγει αναβάθμιση ακόμη (non root) εκτός αν άλλαξε κάτι τις τελευταίες μέρες! :D
  21. Αν δεις νωρίτερα καπου στο thread ή στο http://www.androidgreece.gr τα τηλέφωνα αυτά είναι κλειδωμένα για κάρτες της Όραντζ, υπάρχει τρόπος να σπάσει αλλα νομίζω είναι με rooting που σημαίνει οτι χάνεις την εγγύηση. Επειδή και μένα με χαλάει το συγκέκριμένο σκέπτομαι να παραγγείλω μια μπαταρία απο εδώ: http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-3200mah-extended-replacement-battery-for-htc-hero-with-battery-door-in-white.html Έχει 2 μία 1550 και μια 3200 (μαζί με άλλο πορτάκι καθότι ψιλογκουμούτσα). Η δεύτερη είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στο κόσμο για τον Ήρωα αυτή τη στιγμή.
  22. Μπορεί κανείς που έχει πάρει το κινητό απέξω να ανεβάσει κάπου τη ρομ που δίνει η htc να τη δοκιμάσουμε και οι έλληνες αν αξίζει τίποτα?
  23. και στο handcent sms γίνεται να αλλάξεις φοντ/στύλ μόνο έξτρα που έχει το chomp είναι να μπορείς να στέλνεις μυνήματα μέσω του σέρβερ του που στα χρεώνει 8σεντ το μύνημα. Εγώ μίλησα σήμερα με το προγραματιστή του handcent και του είπα για το πρόβλημα που υπάρχει με τα ελληνικά και είπε θα το κοιτάξει. Εγώ προσωπικά του υποσχέθηκα donation αν το φτιάξει και οτι θα το προωθήσω στα ελληνικά φόρουμ. Αν μετράω σωστά εμένα ούτε με την εφαρμογή τη στάνταρ μου γράφει με τα κεφαλαία πάνω απο 140 χαρακτήρες (Ελληνικό τηλέφωνο) έγραψα και στο επίσημο φόρουμ αλλα η αντιπροσωπεία μάλλον το έχει εγκαταλείψει το σίτε/φόρουμ. Επίσης ξέρει κανείς πως μπορείς να κάνεις το τηλέφωνο να ανάβει απο σβηστό για το ξυπνητήρι? Δεν θέλω να το έχω ανοιχτό όλο το βράδυ...
  24. Πως έβαλες την .5 σε ελληνικό? Αφού δεν δέχετε τα SN το διεθνές σάιτ?
  25. H google και γενικώς οι αμερικάνοι έχουν άλλη νοοτροπία, το θέμα όμως είναι οτι είναι αναρμόδιοι, η google θα ενεργούσε αλλά το πρόβλημα το έχουμε με τον αντιπρόσωπο της HTC και επομένως αρμόδιος να το λύσει είναι η HTC και αν κρίνω απο παρόμοιες καταγγελίες για τη Νοκια και την εν ελλάδι αντιπροσωπεία τους πήρε περίπου 10χρόνια μέχρι να αποφασίσουν να τους κόψουν απο αντιπρόσωπο...:cry:
×
×
  • Create New...